kociak40 09.09.20, 23:53 Przy ul. Górczewskiej w Warszawie stanął wielki billboard z cytatem Starego testamentu. Może dlatego tak zareklamowano ten cytat, bo pod sukienkę łatwiej rękę włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Reklama ST 10.09.20, 00:02 kociak40 napisał: > Przy ul. Górczewskiej w Warszawie stanął wielki billboard z cytatem Starego tes > tamentu. > Może dlatego tak zareklamowano ten cytat, bo pod sukienkę łatwiej rękę włożyć. Ja też czuję obrzydzenie do księży. Choć nie z powodu stroju. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Reklama ST 10.09.20, 08:03 Przecież to biblijna paranoja.Wtedy wszyscy nosili jakieś kawałki szmat i nikt nie nosił majtek. Nawet Jezus chodził w sukience.A kobiety? Ech, ten Jezus. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Reklama ST 10.09.20, 09:26 Stado katotalibów,zacofańców i oszołomów w działaniu. Panie sobie poradzą, precz z nimi a nawet z ..tacą. No to teraz co z "oko za oko,ząb za ząb"? Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Reklama ST 10.09.20, 19:51 Mnie zadziwia ta głupota. Taki billboard, tej wielkości i w dwóch na jednym maszcie dość drogo kosztuje. Umieszczenie wymaga specjalnej ekipy, która też kosztuje. Za wystawienie miasto dolicza miesięczną opłatę. Jest to dość duży wydatek i to bez sensu. Ci co ponieśli te koszty zareklamowali tylko swoją głupotę. "Wtedy wszyscy nosili jakieś kawałki szmat i nikt nie nosił majtek." - pocoo Zgadza się. Majtki to późniejszy, praktyczny i doniosły wynalazek. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Reklama ST 11.09.20, 19:51 kociak40 napisał: > Majtki to późniejszy, praktyczny i doniosły wynalazek. > Chyba dla faceta. Ja nie lubię majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Reklama ST 11.09.20, 23:02 "Ja nie lubię majtek." - pocoo Gdy jesteś dobrze ułożona w łóżku? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Reklama ST 12.09.20, 08:58 kociak40 napisał: > > "Ja nie lubię majtek." - pocoo > > Gdy jesteś dobrze ułożona w łóżku? > No wiesz... Zawsze śpię sama i chyba dobrze ułożona. Mam ten komfort, że od bardzo dawna mam swoją sypialnię. I wiesz, dopiero od niedawna zakładam do snu krótką koszulkę tak, jak i majtki pod ubranie. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Reklama ST 12.09.20, 14:04 " majtki pod ubranie." - pocoo Dobrze chronią od przeciągów podczas wietrznej pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Reklama ST 11.09.20, 23:06 pocoo napisała: > kociak40 napisał: > > > Majtki to późniejszy, praktyczny i doniosły wynalazek. > Chyba dla faceta. Bywają malarze, którzy rozebrane modelki malują kompletnie ubrane. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Reklama ST 12.09.20, 09:00 kociak40 napisał: > Bywają malarze, którzy rozebrane modelki malują kompletnie ubrane. > To chyba ci, którzy bardzo często "rzucają modelki na płótno". Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Reklama ST 10.09.20, 19:53 "Ja też czuję obrzydzenie do księży. Choć nie z powodu stroju." - sanajper55 Dokładnie określiłeś i moje obrzydzenie do księży. Odpowiedz Link Zgłoś