eb73 18.06.03, 13:32 czy to forum zasilił ktoś z mojego rocznika ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashanti5 Re: trzydziestolatki 03.07.03, 17:56 PoziomK 69? A mi cały czas się wydawało że jesteś takA młodziutkA :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: trzydziestolatki 03.07.03, 18:00 ashanti5 napisała: > PoziomK 69? A mi cały czas się wydawało że jesteś takA młodziutkA :)) Bo jest. Tylko takI młodziutkI :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: trzydziestolatki 04.07.03, 11:31 Popełniłam foux pax, sugerując, że rocznik 69 nie zalicza sie do młodziutkich. Wybaczcie, ale pisałam to z perspektywy osoby młodszej o 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Re: trzydziestolatki 04.07.03, 12:54 Kiedy byłem w liceum, to wydawało mi się, że osoby w wieku 25 lat są baaaaardzo dorosłe. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: trzydziestolatki 04.07.03, 14:20 ...żeby nie powiedzieć stare :) Tez mi się tak wydawało Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: trzydziestolatki 04.07.03, 15:12 Mi sie kiedys wydawalo ze 18 lat to juz stary czlowiek, zonaty i dzieciaty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: trzydziestolatki 04.07.03, 15:20 kazdy kto mnie widzi po raz 1 mowi ze mam 23-24 :))) juz siwy sie robie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: trzydziestolatki 04.07.03, 18:52 a każdy kto mnie zobaczy mowi, że wyglądam na 17-18 :)))))) wyobrażasz sobie jak to bardzo łechce moją kobiecą prózność? Z drugiej strony, ludzie traktują mnie trochę niepoważnie dopóki nie poznaja mojego prawdziwego wieku :( Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Re: trzydziestolatki 09.07.03, 08:46 No to możesz mieć problem z wejściem do kina albo na dyskotekę. Sam miałem taką przygodę ze swoją żoną. Kiedy ją poznałem, miała właśnie 25 lat, a wyglądała na 15. Bramkarz nie wpuścił jej na dyskotekę w klubie studenckim Park, bo nie miała przy sobie dowodu osobistego. A kto zabiera ze sobą dowód na dyskotekę ? Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: trzydziestolatki 09.07.03, 13:48 A mało razy się zdarzało? Po studiach nie brałam legitymacji, bo po co skoro nieaktualna, a dowód tym bardziej zbędny, więc kończyło się na wycieczkach od klubu do klubu. Ostatnio mnie nie wpuścili do Tygmontu, mimo zapewnien mojego chlopaka i przyjaciółki, że na 100% mam 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: trzydziestolatki 09.07.03, 13:59 Ha - Tygmont! Świetna knajpa! Fantastyczna muzyka na żywo. Fajna atmosfera... Lubię tam zaglądać od czasu do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: trzydziestolatki 09.07.03, 15:31 Moi znajomi mówia, że jest to knajpa "dla starych pryków", chyba dlatego, że odbywa się tam wiele koncertów starszych muzyków jazzowych.Akurat preferuję jazz tradycyjny i nie przepadma za modernem. Bardzo lubię piątkowe imprezy w stylu afro, niegdys prowadzone przez Mamadou Diufa ( Nie wiem, czy on dalej jest tam DJ'em). W soboty są imprezy latino, na którxyh czasami bywałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: trzydziestolatki 09.07.03, 15:37 Hehe, bo ja jestem starym prykiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: trzydziestolatki 04.08.03, 14:05 ralston napisa?: > Hehe, bo ja jestem starym prykiem :))) ile trzeba miec zeby zaliczac sie do starych prykow?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: trzydziestolatki 04.08.03, 18:29 U Ralstona jak zwykle zbyt duzo samokrytycyzmu i autoironii :) Pewnie jeszcze nie przechodził kryzysu wieku średniego, a juz pisze , że jest starym prykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szawki_1 Re: trzydziestolatki 12.07.03, 07:12 ashanti5 napisała: > a każdy kto mnie zobaczy mowi, że wyglądam na 17-18 :)))))) > wyobrażasz sobie jak to bardzo łechce moją kobiecą prózność? > Z drugiej strony, ludzie traktują mnie trochę niepoważnie dopóki nie poznaja > mojego prawdziwego wieku :( A co ja mam powiedziec ! Mam podobne doswiadczenia. Jescze tak nie bylo zebym sie nie musial legitymowac he he he. Moze jak do konca osiwieje to cos sie zmieni. Moglbym wygladac nieco powazniej ale co tam, na to zawsze przyjdzie czas. Pozdrowionka z NYC Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: trzydziestolatki 14.07.03, 10:16 Już siwiejesz? Jakos nie mogę wyobrazic Ciebhie z siwizną! Odpowiedz Link Zgłoś