penicylina81 05.09.07, 14:20 Odpowiedz: NIC, zupełnie NIC. Wątki ciągle zamieszczane przez te same osoby, a dzis frekwecja zabija.Wstyd Siemiatyczanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmet-yczka Re: Co tu się dzieje????? 05.09.07, 14:23 siemiatyczanie bierzcie się za pisanie Odpowiedz Link Zgłoś
kosmet-yczka Re: Co tu się dzieje????? 05.09.07, 14:30 penicylina81 napisała: > Odpowiedz: NIC, zupełnie NIC. > Wątki ciągle zamieszczane przez te same osoby, a dzis frekwecja > zabija.Wstyd Siemiatyczanie!!! tak jest ładnie na zewnatrz że pewnie wszyscy na spacerze Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Co tu się dzieje????? 05.09.07, 14:37 Może kosmet-yczka zarzuci wkońcu jakiś prowokacyjny wątek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Co tu się dzieje????? 05.09.07, 16:49 Moze zastanow sie dlaczego tak jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmet-yczka Re: Co tu się dzieje????? 05.09.07, 22:13 siemiatycze juz wyjechał wcale go niesłychac Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Co tu się dzieje????? 05.09.07, 22:24 ...u nas nawet go nie widac.Rzeczywiscie wspaniala pora na spacery w strugach deszczu.Ptrzypomniala mi sie stara , dobra piosenka ( chyba Czerwonych Gitar?)"...ciagle pada..." Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Co tu się dzieje????? 05.09.07, 23:13 Baaaa, spacer...tez bym chciała pospacerować.W pracy taki młyn, że nawet nie ma czasu zajrzeć na forum. Nooo, owszem spacerowałam dzisiaj biegając po mieście załatwiając służbowe sprawy, potem było "witaj szkoło", no i dopiero teraz chwila relaksu.A wiesz Fakir, że dzisiaj też nuciłam tą piosenkę "Ciągle pada". Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Co tu się dzieje????? 06.09.07, 09:30 kosmet-yczka napisała: > siemiatycze juz wyjechał wcale go niesłychac Internet jak Pan Bóg jest wszędzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Co tu się dzieje????? 07.09.07, 21:15 Masz racje Penicylino to wstyd tylko wez pod uwage ze nie wszyscy pracuja na kompie i maja czas na pisanie.Ale i taj zalozylem dzis nowy watek :) Odpowiedz Link Zgłoś