penicylina81 18.09.07, 10:00 Chętnie poszłabym na ten film,Szkoda tylko, że w Siemiatyczach nie mamy kina :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siemiatycze Re: "Katyń " Wajdy 18.09.07, 12:17 Spoko,wkrótce będzie można to zobaczyć na płatnych platformach cyfrowych.Zapraszam do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: "Katyń " Wajdy 18.09.07, 12:20 siemiatycze napisał: > Spoko,wkrótce będzie można to zobaczyć na płatnych platformach > cyfrowych.Zapraszam do siebie... > Ha ha, słowo się rzekło!i to oficjalnie przy świadkach (więc nie ma mowy o wykrętach z Tojej strony) i zamierzam skorzystać z zaproszenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: "Katyń " Wajdy 18.09.07, 12:27 Nie zapominaj,że mogę wszystkiego się wyprzeć uprzednio całkowicie wykasowując wątek - skoro już mowa o wykrętach oczywiście... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: "Katyń " Wajdy 18.09.07, 13:32 O żesz Ty, no to ładnie!Taaaak użyj swej władzy, wpływów, możkliwości nadanych Ci przez GW by się wszystkiego wyprzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: "Katyń " Wajdy 18.09.07, 20:52 Rosja znów próbuje zmienić wersję wydarzeń w Katyniu... Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: "Katyń " Wajdy 18.09.07, 22:17 Fakt, że w Siemiatyczach nie ma kina jest spowodowany niską frekwencją widzów, a to z kolei jest spowodowane cenami biletów. Niedawno będąc we Wrocławiu wybraliśmy się do kina na film, który dopiero od kilku dni był na ekranach kin. Za 3 bilety zapłaciłam ponad 40 zł a na sali było zaledwie około 20 osób. Film "Katyń" będzie niedługo na platformach cyfrowych (przerywany co 15 minut kilkuminutowymi reklamami- horror), a parę miesięcy później w telewizji publicznej. Nie należę do osób, które natychmiast muszą "coś mieć" (tu czytaj: "natychmiast obejrzeć"). Czas biegnie tak szybko, że tyle lat czekając na prawdę o Katyniu, jeszcze te parę miesięcy wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: "Katyń " Wajdy 18.09.07, 23:26 margeritka61 napisała: > "Katyń" będzie niedługo na platformach cyfrowych (przerywany co 15 minut > kilkuminutowymi reklamami- horror), Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 07:13 siemiatycze napisał: > margeritka61 napisała: > > > "Katyń" będzie niedługo na platformach cyfrowych (przerywany co 15 > minut > > kilkuminutowymi reklamami- horror), > Być może Margeritka ma tu na myśli polsatopodobne kanały, gdyż POLSRAT bije pod tym względem na głowe wszystkie stacje. Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 12:23 siemiatycze napisał: > Eeeee tam Polsat... > Po pierwsze: dlaczego z taką pogardą traktujesz Polsat? A po drugie: siemiatycze napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 13:41 margeritka61 napisała: Po pierwsze: dlaczego z taką pogardą traktujesz Polsat? Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 14:23 siemiatycze napisał: "sygnał z jednego dekodera rozprowadzony mam do trzech odbiorników na raz" Jeśli to nie twoja słodka tajemnica to napisz mi jak to się robi, aby na 3 telewizorach można oglądać 3 różne programy z dekodera, bo na moim można było oglądać ale tylko ten sam program. Mam w domu 5 odbiorników tv. Jeśli naprawdę to jest możliwe to jutro zakładam telewizję cyfrową (dekoder i antenę już mam). siemiatycze napisał: "oglądam tylko dobre programy" Czy to też tajemnica jakie są nazwy tych "dobrych programów" czy zakaz reklamy? Bo cenzura ponoć jest w Polsce zniesiona. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 16:08 Pozwól,że ze sposobu podłączeia kilku telewizorów do jednej anteny zrobię tajemnicę.Każdy robi jak sam uważa ale dla mnie wystarczającym bodżcem do założenia płatnej telewizji było to co można również teraz zobaczyć w państwowej TV - czyli nic. Jesli chodzi o nazwy programów to każdy ma swoje ulubione.Nie można tu kierować się moim gustem.A zakaz reklamy obowiązuje również swoją drogą... Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 17:05 Szkoda, że robisz tajemnicę z podłączenia tych odbiorników. Myślałam, że chociaż na privie mi ją zdradzisz, także dalej nie mam bodźca. Pytałam się Ciebie, jakie to ulubione programy, ponieważ przeglądając kanały z platformy Polsat i Cyfry Plus szukałam takiego, który występuje wyłącznie w Cyfrze, no i nie znalazłam. Może to i ślepota, a okulary zostawiłam w pracy. Jeżeli chodzi o ulubione programy, to nie wstydzę się powiedzieć, które lubię. Są to: codziennie "Kawa czy herbata" na jedynce.- Pora w sam raz dla mnie. Oczywiście nie siedzę plackiem przed telewizorem, bo dopiero wstaję przed 7 ale w trakcie porannego szykowania się do pracy można dowiedzieć się co się dzieje w kraju i na świecie. Następnie "Jak oni śpiewają" - polsat sobota, godz 20.Jak się kończy ten program to na jedynce około 22.30 zaczyna się "Przebojowa noc". Jak widać, głownie są to programy muzyczne. W sobotę i niedzielę są tez programy przyrodnicze,które staram się oglądać w locie czyli nawet gotując obiad. Sorry, zapomniałam jeszcze dodać, że oprócz 3 podstawowych programów mam jeszcze 13 niekodowanych polskich programów z Cyfry Plus, także czasami oglądam jeszcze Polonię i PodróżeTV. W zasadzie to na tym koniec. W tygodniu to już nie mam czasu na telewizję ale jak zacznę dobrze zarabiać to fundnę sobie platformę, a co tam. Nieważne czy się ogląda, ważne się się ma!!! P.S. Mam nadzieję, że nie wytniesz tego postu za reklamę moich ulubionych programów. A zresztą jak wytniesz to napiszę to samo, np. na forum Rogawka. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 22:53 Eee - reklamowanie takich programów i tak im w niczym nie pomoże... :))) PS.Bosch! Co Ty oglądasz!? Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 23:03 siemiatycze napisał: > Eee - reklamowanie takich programów i tak im w niczym nie > pomoże... :))) > > PS.Bosch! Co Ty oglądasz!? Ja się nie wstydzę powiedzieć co oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 23:11 A ja szanuję Twoje upodobania ale zupełnie ich nie podzielam.Gdybyśmy mieli wspólny telewizor to wojna o pilota ciągle "urozmaicałaby" nasz czas... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 23:17 I właśnie dlatego mam w domu 5 telewizorów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 23:25 A w każdym "Taniec z gwizdami" lub "Kakao czy herbata"..? HELP!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: "Katyń " Wajdy 19.09.07, 23:43 Nie w każdym..w jednym na ogrągło TVN24, A a na dwójce "Warto rozmawiać". Tanca z gwizdami nie oglądam bo przecież nie mam platformy ale napewno będę oglądała tańce z łyżwami. A tak wogóle to straszny z Ciebie smutas, skoro nie lubisz programów rozrywkowych. A ja nadal nie wiem jakie programy Ciebie interesują? Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: "Katyń " Wajdy 20.09.07, 05:34 Wybacz Margeritko ale pora była póżna a jak widzisz od samego rana już działam i to na pełnych obrotach.Pozwól,że interesujący nas temat kontynuować będziemy na privie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: "Katyń " Wajdy 20.09.07, 11:46 siemiatycze napisał: > Wybacz Margeritko ale pora była póżna a jak widzisz od samego rana > już działam i to na pełnych obrotach.Pozwól,że interesujący nas > temat kontynuować będziemy na privie... :) > Niech tak się stanie...;) Odpowiedz Link Zgłoś