penicylina81 18.04.08, 09:49 Jak głoszą media, w takim tempie to możemy przygotować Mistrzostwa ale w 2058... nóż sie w kieszeni otwiera, co te buraki robią w naszym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siemiatycze Re: Jednak EURO-Porażka 18.04.08, 11:30 Jak co robią..? Dbają o własne kieszenie czyli spełniły się czarne wizje.Pamiętasz spory na ten temat,prowadzone na naszym forum przez Hansagrubbera i Kanalię..??? Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Jednak EURO-Porażka 18.04.08, 12:19 Pamiętam, wtdy należał do średnich optymistów, teraz czuję, że będzie wiocha jk nic-na cały świat..... Dżizas, nic nie umiemy zrobić dobrze, lepiej żeby w porę nam jeszcze tą organizacje odebrano. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Jednak EURO-Porażka 18.04.08, 14:15 Optymistą był Hansgrubber.Ale to Kanalia miał rację.Niestety nie dość,że nic z tego nie będziemy mieli,to jeszcze prawdopodobnie obwodnica Siemiatycz nie powstanie z powodu przesunięcia funduszy na inne,ważniejsze inwestycje.Inwestycje związane z Euro 2012,czyli na przykład do Warszawy.A tam i tak wszystko zmarnują w tej dziurze bez dna... Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Jednak EURO-Porażka 18.04.08, 14:27 A moze jednak odbiorą nam funkcję i pozwola uniknąć hańby.... A Kaczak z Donaldem usłyszą- Skończ Waść-wstydu oszczędź!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Jednak EURO-Porażka 18.04.08, 17:52 Kończ Waść,wstydu oszczędź pasuje jak ulał do tej sytuacji.Ale do uznania własnej porażki niezbędny jest honor.A ten ostatnio jest zauważany tylko w ilościach kolekcjonerskich... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Jednak EURO-Porażka 18.04.08, 22:37 Nadal jestem optymista. :) Wiem jak bylo w Portugalii przed Euro. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Jednak EURO-Porażka 19.04.08, 05:18 Ja jestem chyba troche pesimista... W RPA sa pieniadze i zaplecze, ale boje sie jak zapewnia bezpiecznstwo dla fanow pilki noznej? Dodam tylko, ze w tym kraju co 27 minut jest mordowany jeden czlowiek (nie pisze o plci) Pozdrawiam z Czarnego Landu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 EURO 2012 11.02.09, 08:51 Pozwoliłam odgrzebać sobie stary wątek, bo jak donoszą media ze względu na krytyczną sytuację na Ukrainie prowadzone są rozmowy, iż zastąpią ją Niemcy w roli współorganizatora Euro 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
karex5 Re: EURO 2012 11.02.09, 15:04 Raczej jest to niedopuszczalne( jak prezes Lato chlapnął coś takiego , to od razu było dementi). FIFA( przynajmniej na razie) nie zamierza zmieniać niczego w planach Euro 2012. P.S. -Pozdrawiam mieszkańców rodzinnego grodu nad Kamionką . Odpowiedz Link Zgłoś