Dodaj do ulubionych

styczeni 2010 rok

01.01.10, 10:37
witajcie w nowym roku Zalogosmile

mam nadzieje,ze milo spedziliscie zegnanie i witanie 2010 roku,

u nas tylko psiun strasznie sie bal-biedaczysko.

zycze samych dobrych chwil na dzis i reszte dnismile
Obserwuj wątek
    • greis52 Re: styczeni 2010 rok 01.01.10, 11:24
      udanego wskoku w nowy roczek życzę!
      • kendo Re: styczeni 2010 rok 01.01.10, 11:27
        wzajemnie Greis,
        niech bedzie bardzo udany w tym rokusmile
        • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 01.01.10, 11:55
          https://i46.tinypic.com/28inmag.jpg

Witajcie....śnieżku trochę napadało i co jakiś czas prószy.
          Moje koty w tym roku miały dosyć.Strach było podejść do okna,bo
          petardy wlatywły na balkon wyżej mojego,syk i niesamowita jasność.
          Koty się pochowały w tapczan w pokoiku komputerowym.big_grin
          • kendo Re: styczeni 2010 rok 01.01.10, 12:15
            strasznosci z rakietami,
            a pomyslec o wszystkich ptakach i zwierzetach sad
            dobrze,ze to tylko raz w roku-dwa dni moze jeszcze
            jakies "niedobitki" beda sie "radowac"wystrzalami

u mnie natomiast nie ma cieplej wody,
            czyli co??
            bede przez caly rok jak kocmoluch chodzic bez mycia?
            i ciepla w domu,dogrzewamy "dostawionymi flektami.

zycze wszystkiego dobrego .
            • kendo Re: styczeni 2010 rok 01.01.10, 13:04
              nalozylam welniane skarpety,
              porostawialam zapalone swiece,
              brrrrrrrrrrrrrr...chyba komuna w ten sposob chce zaoszczedzic na
              ogrzewaniu,
              wychodzac z zalozenia,ze ludzi grzeja jeszcze noworoczne %wink
              ale kaloryfery zaczynaja sie robic cieple,
              wiec nadzieja,ze z nowym systemem naszym,szybko dogrzeje chatke,
              • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 01.01.10, 15:39
                Trochę minęło czasu i mam nadzieje Kendo,że chatka się zagrzała?
                Ja dogrzewałam gazem,jak nie było ciepła,ale my płacimy od osoby,a nie od zużycia.wink
                • kendo Re: styczeni 2010 rok 01.01.10, 19:35
                  *Jagus,
                  ciepla woda jest,
                  ciepelko tez,ale po ramionach mnie dalej szczypie od zimna,
                  choc kamizelke mialam,
                  w Kurierze podali,ze mieli awarie w nocy,
                  chcieli podlaczyc rezerwe,to sie cos zacielowink
                  nieszczescia chodza parami,
                  3 punkty z dostawa ciepla od nich marzlo=2000 mieszkancow.

bylam na spacerku by sie "odpowietrzyc"
                  (Bobyy w pokoiku sie chowal,"zatrul" mi powietrze.)
                  fajnie sie szlo,
                  mroz w policzki szczylal,
                  szkoda,ze nie zasypalo wiecej sniegu,=tylko przypudrowana ziemia.

zycze samych dobroci na wszystkie dni w roku.
                  • marii51 Re: styczeni 2010 rok 01.01.10, 20:40
                    Kochani- najlepszego- w zdrowiu i pomyślnościach--witajcie,
                    odwiedzałam was "rano"(około południa)smilea nic nie kliknęłam- o
                    niegrzeczna marii51, no no!a po obiadku bryk na kanapkę filmy
                    oglądać- i ....zasnęłam po tej głośnej nocy -(miałam pod balkonem
                    uaaa jakie głośne strzały ) więc do rana tv i trzeba było
                    odchrapkać smile
                    • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 02.01.10, 09:39
                      https://www.emotka.pl/emotikony/zima/18.gif

Vistulanie jeszcze śpią.......U mnie lekki mrozik i zapowiada się na opady śnieżne.
                      • kanoka Re: styczeni 2010 rok 02.01.10, 14:30
                        Witam w nowym roku smile. Psica przetrwała Sylwestra (w łazience), my - też. Na
                        Nowy Rok, pojechaliśmy do lasu na spacer zimowy. Było pięknie - śnieżnie i
                        cicho. Psicy się podobało - nam też.
                        • kendo Re: styczeni 2010 rok 02.01.10, 18:27
                          witajcie wieczorowa pora Jaga/Kanoka

ech,no ja sie zerwalam ,a wlasciwie zostalam telefonem obudzonao 9:30
                          szybko sie "pozbieralam"
                          do miasta do siostry musialam,
                          zalatwili niemal wszystko nawet z obiadkiem

w sklepach jak zwykle masa ludzi i nastac sie w kolejce do kasy z 3-
                          rzema litrami mlekawink

mrozikowo caly dzien bylo ze sloncem
                          i juz widac,ze o 16:00 jeszcze widno,
                          czyli dnia przybywa.

ciepelka wieczornego zycze.
                          • marii51 Re: styczeni 2010 rok 02.01.10, 20:46
                            Z puszystego śniegu(mam dużo] ulepiłam wam Bałwankasmile
                            https://www.gif-mania.net/signatures-
animees/resultat/10010ce7bed7.gif
                            NAWET DWAsmile
                            https://www.gif-mania.net/signatures-
animees/resultat/100118bb5c62.gif
                            • marii51 Re: styczeni 2010 rok 03.01.10, 11:27
                              https://i50.tinypic.com/es9nkp.jpg
                              smile obudziłam?
                              pozdrawiam ... MILUTKOsmile
                              • kendo Re: styczeni 2010 rok 03.01.10, 15:27
                                dzieki Marii za pobudke,
                                wstalam bardzo wczesnie,
                                psiun chory,
                                zrobionej chusty nie naszlam
                                i posprzatac musialam,
                                teraz dziergam baktusa na poniedzialek,
                                musze zdazycwink

miej sobie milunio,
                                odklikam sie u Ciebie jak sie obrobilam,,miej sobie dobrze.
                                • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 03.01.10, 15:59
                                  Witaj Kendo,myślałam,że znów jesteś u siostry.
                                  A co się stało Bobiemu,czy coś zjadł? U mnie mróz -8,bardzo wcześnie zrobiło się ciemno.Podobno idzie duży mróz.Przyjemnej pracki.
                                  https://i47.tinypic.com/2cerxw1.gif
                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 04.01.10, 10:45
                                    witaj Jagus,
                                    przyjemnie dostawac prezecik,
                                    nie bylam wcale na niego przygotowana ,
                                    teraz w rewanzu musze ten szaliczek udziergacwink

u Bobego bylo podejzenie skretu kiszek,
                                    rentgen wykluczyl,
                                    niemniej jednak cos przy sercu zobaczyli,
                                    dostal czas do kardiologa na koniec stycznia i tabletki na
                                    odwodnienie....dzis juz w dobrym humorze,rozprul jednego pluszaka,
                                    moze to trauma po rakietech,tak go "zbila"

mrozik u nas tylko -3 stopnie na razie,
                                    ale zapowiadaja sniegowanie.

zycze mmilego dnia.
                                    • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 04.01.10, 12:04

https://i48.tinypic.com/2zjkv0z.gif

To by wskazywało,że to był związek z traumą,a może przy okazji coś jeszcze wypatrzyli.Oby psiunowi nic nie było.smile
                                      • greis52 Re: styczeni 2010 rok 04.01.10, 14:11
                                        witam piękny widok za oknem,
                                        zima na całegosmile
                                        trzymajcie się ciepło!!!!
                                        • kanoka Re: styczeni 2010 rok 05.01.10, 09:10
                                          Dzień dobry. Życzę wszystkim miłego dnia i zdrowia pieskowi.
                                          • kendo Re: styczeni 2010 rok 05.01.10, 11:09
                                            witajcie
                                            Kanoko,
                                            dziki za "zdrowie psiunki"
                                            czekamy do 28 stycznia na rentgen serca

a pozatem to snieguje strasznie i beda jego obfitosci,
                                            jest -3 stopnie.....
                                            w domu cieplunio,
                                            cos musze wymyslic do jedzenia na jutro,
                                            sisiostra ma wolne,wiec mnie odwiedzismile

zycze ciepelka/zdrowka/udanego dnia.
                                            • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 05.01.10, 15:17
                                              https://i50.tinypic.com/2isbl8n.gif
                                              Witam.......
                                              Oj widzę ,że jestem roztargniona.Wczoraj było to samo,byłam pewna,że dobrze kliknęłam,a okazuje się,że nie wysłałam.
                                              Nie ma dużego mrozu,ciągle -4,a w nocy ma być -8.
                                              za to dzisiaj cały czas od południa słonko świeci.big_grin
                                              • kendo Re: styczeni 2010 rok 05.01.10, 15:57
                                                *Jagus,
                                                podobnie ja nieraz zrobie,

tu w dalszym ciagu na minusie,
                                                drogi do szosy nieodsniezone,akurat syn byl ,
                                                duze sa solone wiec "droga wolna"
                                                autko juz odsniezylam i kawalek podjazdu ,by miec wyjscie sciezkowe
                                                na swiatwink

miej sobie mile popoludnie,
                                                ja uciekam do kocyka,
                                                alez dlubanine sobie wymyslilam,
                                                chyba sos grubszego musze zaczac dziergacwink
                                                • nana_c Re: styczeni 2010 rok 05.01.10, 21:43
                                                  Witam styczniowo i noworocznie, i wszystkiego najlepszego w nowym roku zycze!

U nas zima i snieg po kolana. A ja jezdzic do pracy musialam sad wolalam dookola, nadrabiajac jeszcze raz tyle drogi. Bylo, minelo.

Sam Sylwester sie odbyl spokojnie. Nawet reporter gazetki lokalnej sie przytarabanil krótko przed pólnoca na "interfiu" do mnie, tytul: gdy jedni swietuja, inni pracuja, znaczy ja, Ina i policjant.

nasza-klasa.pl/profile/24860009/gallery/47
                                                  A teraz mam pare dni wolnego, i dzisiaj sie za sprzatanie poswiateczne wzielam.
                                                  • kanoka Re: styczeni 2010 rok 06.01.10, 09:01
                                                    Witam w kolejnym dniu zimy - mroźno i śnieżno.Psica skraca sobie spacerki do
                                                    koniecznego minimum. na starość, nie chce się spacerować po śniegu i mrozie.
                                                    Lepiej jest leżeć s domku w cieple.
                                                    Kendo, a Twój psiun ile ma lat?
                                                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 06.01.10, 09:34
                                                    Witajcie,ma padać duży śnieg,na razie spokój i -7st.

https://i49.tinypic.com/31479g7.gif
                                                  • kasikk_29 Re: styczeni 2010 rok 06.01.10, 09:47
                                                    witam koleżanki smile
                                                    miłego dnia życzę i uciekam do mojego "potwora"
                                                    i dziergania, mam nadzieję wink
                                                  • mycha Re: styczeni 2010 rok 06.01.10, 11:44
                                                    hellosmile
                                                    z zimowego snu niemalże wyrawana, pragnę wam życzyć samych radosnych
                                                    chwil w nowym roku i miłego dniasmile
                                                  • greis52 Re: styczeni 2010 rok 06.01.10, 13:16
                                                    pozdrawiam spod kołderki...
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 06.01.10, 14:21
                                                    witajcie Zalogo,
                                                    ciesza mnie Wasze dziendoberki,
                                                    oby byly codziennewink

*Kanoko Bobby bedzie mial w maju 4 lata,
                                                    mlody psiunek.

wroce do Was wieczeorem,mam siostre w odwiedzinach.

zycze milego odpoczynku.
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 06.01.10, 19:30
                                                    *Nano,
                                                    pobieglam szybciutko na NK,
                                                    skomentowalamwink
                                                    zbieraj wycinki gazetowe,
                                                    moze bedzie ladna kolekcja,
                                                    mam uzbierane swego dzieciecia i siostrzenice i siostre...
                                                    zawsze sie nawijaliwink pod mikrofon-gazetewink

*Mycha,
                                                    no tak dlugo to Ty w lozeczku nieprzebywajwink
                                                    wychl nosek czasami na swiatwink

*Greis
                                                    a co chorobsko trzyma,ze spod kolderki klikasz?

*Kasikk,
                                                    sweterk juz obejzalam,ladnie wzorkowo a i wloczka ma ladny kolorek.

*Jagus
                                                    akurat z siostra omiotlysmy chate
                                                    i znowu zasypalo,
                                                    ale na szczescie nie chciala bym do domu odwozila,
                                                    wiec na rzie odpoczynek od szufliwink

zycze ciepelka i zdrowka
                                                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 08:56
                                                    Witajcie zimowym porankiem.big_grin

https://i.wp.pl/a/f/jpeg/23661/snowman_uk.jpeg
                                                  • nana_c Re: styczeni 2010 rok 06.01.10, 19:23
                                                    greis52 napisała:

> pozdrawiam spod kołderki...

Czyzbys chorowala? sad

U nas tez zimno, chyba zaraz mykne pod kolderke tez, z ksiazka wink
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 09:05
                                                    wypelzlam z(s)pod kolderki,
                                                    upior naszykowany by tylko cyknac na guziczekwink

dzis zanotowano najzimniejsza temperature w Lapland=calkiem na
                                                    polnocy -38,8 stopnia,
                                                    u mnie -10 stopni na raziewink

zycze ciepelka i zdrowka.
                                                  • mycha Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 09:11
                                                    witam wszystkichsmile
                                                    kenduś u mnie rano było -6, ale nie odczuwałam tego tak bardzo jadąc
                                                    do pracy. chyba jeszcze dosypiałamwink
                                                    wczoraj wieczorem było u nas bajkowo pięknie! gęsto sypał śnieg
                                                    dużymi płatkami, ziemia była otulona biało puchową kołderką, która
                                                    się skrzyła w świetle latarni. aż się chciało pospacerowaćsmile
                                                    trzymajcie się cieplutko i miłego dnia życzęsmile
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 09:17
                                                    wowwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    Mysia juz sie zameldowala,
                                                    chyba mrozik tak pozytywnie wplywa na Niawink)
                                                    moge sobie wyobrazic piekno skrzacego sie sniegum
                                                    tez tak mamy,choc dzis juz tylko bedzie sie skrzyc przy oswietlonych
                                                    drzewkach,z okien znikaja gwiazdy/swieczniki=zawsze po Trzech
                                                    Krolach,
                                                    dobrze ,ze bialo na okolo,to wesolo wieczorem w okno spojzec,

zycze milego dnia pracy.
                                                  • mycha Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 09:21
                                                    powiem w wielkiej tajemnicy, że gdyby to ode mnie zależało, to
                                                    wolałabym w zimę leżeć pod kocykiem z kawunią na nocnej szawce i
                                                    dobrą książką w ręku, a śnieg podziwiać zza okna. oczywiście nie
                                                    zawsze, ale chociaż czasamiwink
                                                  • kasikk_29 Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 09:39
                                                    pomarzyć dobra rzecz...
                                                    a śnieg z bliska nie jest taki straszny ;P
                                                  • nana_c Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 09:52
                                                    ... ale zimny, kasikk uncertain

Ja tam zadowolona, ze dzisiejsza mediacje w pracy odmówili, i nie musze jechac
                                                    przez Kraine Mrozu i Sniegu, przez góry i lasy, wieczorem.
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 10:10
                                                    witajcie Kochani
                                                    Jaga/Mycha/Nana/Kasik
                                                    i nieobecni usprawiedliwieni przezemniewink
                                                    no bo zasypalo ich sniegiemwink)

ludziki zmarzlam na spacerku,
                                                    psiun ciagnal za sladami milosci,widac bylo na bialym sniegu,
                                                    okulary w kieszen schowalam,bo do nosa by przymarzlywink

*Nano,fajnie napisalas o" Krainie sniegu i lodu"
                                                    od razu przypomniala mi sie bajka o Krolewnie sniezce.

miejcie cieplutko i na slizgawki uwazajcie.
                                                  • greis52 Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 10:41
                                                    udanego dnia!!!!!!
                                                  • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 13:23
                                                    Witam cieplutko wszystkie forumeczki i składam życzenia wszystkiego
                                                    najlepszego na cały 2010 Rok smile
                                                    https://i47.tinypic.com/2mmgsqh.png
                                                  • kasikk_29 Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 15:01
                                                    eee... jest tyle miłych sposobów na rozgrzanie się, że da radę wytrzymać
                                                    za to nie lubię gorąca, letnie upały są gorsze niż minus 25
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 15:53
                                                    *Irene,
                                                    dzikujemy za noworoczne zyczenia
                                                    i z wzajemnoscia zyczymy samych udanych dni.

*Kasikk,
                                                    no,zeby nie bylo za Twoja sprawa chlodne latowink)
                                                    ma byc ciepelko +25 stopni i juzwink)

zycze milego popoludnia.
                                                  • kasikk_29 Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 18:13
                                                    kendo, plus 25 to normalna temperatura, nie upał
                                                    upał jest powyżej 30
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 07.01.10, 19:40
                                                    zgadzam sie Kasikk z upalowym celsjuszem,
                                                    ale me slubne przy +25 "umiera"
                                                    jak niema zefirku to nad morze uciekam.
                                                  • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 08:09
                                                    Witam śpioszki, ja od siódmej w akcji wink
                                                  • mycha Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 08:15
                                                    dzień dobry robaczkismile
                                                    jeszcze do końca się nie obudziłam, ale kawunia już stoi na biurkusmile
                                                    miłego wszystkim życzę!
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 09:46
                                                    witajcie
                                                    Irene-skowronek
                                                    Mycha-zawsze z kawcia gotowa
                                                    i nieobecni

cudnie slonce swieci,
                                                    mrozik ze ho,ho!!
                                                    zaraz z psiuenm na spacerek ,bede ,jak rekawica fruwajaca po drugiej
                                                    stronie smyczywink

pancio po zakupy pojechalo,ciekawe czy rozsadne zrobi,
                                                    dostal prykaz by nie kupowac glupotasmile

zycze ciepelka i zdrowka.
                                                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 11:09
                                                    https://mimijade.free.fr/EmoticonsDivers/SmileysNoel/Noel%20(1).gif

Witajcie.U mnie spadło z nocy z -8 do -3st.Po południu chyba spadnie śnieg.
                                                    Rano byłam zajęta serniczkiem na jutro.smile

https://i45.tinypic.com/2usd2sh.gif
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 11:37
                                                    witaj Jagus,
                                                    mniam,mniammmmmmmmm serniczek pychotka,
                                                    wysciskaj jutro Martusie od Vistulansmile

u mnie -6 stopni,
                                                    fajnie sniezek puch sie odmiatalo,
                                                    akurat slubne ze sklepu wrocilo na miske cieplej strawy po pracce
                                                    zaprosilowink

oczywiscie kupil glupota,
                                                    przeplacil wloska kapuste podwojnie...nerwa dostalam i juzwink

zycze ciepelka zimowego.
                                                  • mycha Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 11:42
                                                    kenduś, zaprzęgnij bobby'ego do sanek, to on będzie miał spacer, a ty
                                                    kulig jednocześnie. połączenie przyjemnego z pożytecznymwink

widzę, że niektórzy tutaj kulinarnie od samego rana działająsmile
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 12:00
                                                    *Mycha....
                                                    oj to bym chyba frunela razem z tymi sankami,
                                                    ktore jeszcze mam od dziecieciawink
                                                    wacha milosne slady i szybko idzie za nastepnymismile)

zimowa pora zawsze czuje sie niedojedzona,
                                                    a kapusta rozgrzewa wiec nie trzba bedzie duzo zjesc by poczuc
                                                    cieplo i sytoscwink
                                                  • mycha Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 12:08
                                                    chyba by tak źle nie było?smile
                                                    zimą zawsze organizm potrzebuje więcej paliwa, stąd i jemy więcej. a
                                                    kapustka napewno cię rozgrzejesmile
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 12:15
                                                    wloska kapusta nie potrzebuje tyle czasu gotowania,
                                                    wiec na "latwizne ide"
                                                    smakuje mi nawet lepiej niz ta tradycyjna.
                                                  • mycha Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 12:21
                                                    eee, od razu na łatwiznę... nazwijmy to wariacją przepisu na kapustęsmile
                                                    czyż nie brzmi lepiej?wink
                                                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 13:33
                                                    A ja już wiem co zrobię na niedzielę.wink big_grin
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 16:38
                                                    no OK Mycha,
                                                    jutro zrobie"warjacje na kapuste,
                                                    dzis kotleciki z baraninki byly....

Jagus,
                                                    narobilysmy Ci smaku co??
                                                    ale chyba Martusi nie bedziesz czestowacsmile

zycze milego wieczorku,
                                                    juz musialam swiatlo upalic bo sie sciemnilo.
                                                    dni sa juz dluzsze prawda?
                                                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 18:05
                                                    Właśnie się dowiedziałam,że będzie i drugi syn,a to nawet dobrze się
                                                    składa.Muszę myśleć o Martynce i zrobić mamie coś bardziej lekkiego
                                                    na obiad.
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 18:10
                                                    dobra jestes Tesciowa Jagus,
                                                    miecho chyba moze ze wszystkimi zjesc,
                                                    najgozej dodatki pod "bok",marchewka/buraczki czyba bylyby OK?smile
                                                    wiem,ze cos wymyslisz smacznegosmile

ciepelka zycze,
                                                    u nas jeszcze nie wieje,
                                                    ale na sobote zapowiadaja prwiste wiatry i zachmurzenie,
                                                    bedzie od polowy tygodnia cieplej,ale na minusie.
                                                  • greis52 Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 19:35
                                                    udanego wieczoru już weekendowego życzę
                                                    oj będzie śnieżny i zimny
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 08.01.10, 19:46
                                                    *Greis,
                                                    mam nadzieje,ze zdrowko dopisuje,
                                                    tu tez strasza wiatrem,i mrozem,
                                                    jednak od srody ma byc juz lagodniej pod wzgledem zimna.

zycze milego weekondowania.
                                                  • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 09.01.10, 07:08
                                                    https://i46.tinypic.com/2vakrvb.gif
                                                    Śniegu nasypało, wieje wiatr, nic tylko ogrzewać się w ciepełku
                                                    domowego ogniska. Witam forumeczki smile
                                                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 09.01.10, 10:00
                                                    https://www.emotka.pl/emotikony/zima/07.gif

Oj zasypało zasypało,do tego wieje wiatr.

https://i50.tinypic.com/29z4gpl.gif
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok-zasypani 09.01.10, 10:38
                                                    witajcie
                                                    Irene/Jagus
                                                    cale szczescie,ze internetu nie zasypalo,
                                                    mamy kontaktsmile
                                                    a moze tak sie rozgrzac herbatka %?wink

tu -10 mroziku/lekki wiaterek,
                                                    ptaszyny nakarmione,
                                                    chwila przed kompem
                                                    i trzeba cos wymyslec na dzisiejszy dziensmile
                                                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok-zasypani 10.01.10, 11:07
                                                    https://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2459_tapetaxx.jpg

Witajcie kochani.Teraz to mamy prawdziwą zimę,o jakiej marzyłyśmy,
                                                    czyż nie.big_grin big_grin
                                                  • irene.jg Re: styczeni 2010 rok-zasypani 10.01.10, 11:45
                                                    Witam cieplutko smilehttps://i48.tinypic.com/16bwqpc.gif
                                                    Zima ma się dobrze, herbatkę % zawsze można wypić big_grin U mnie na
                                                    razie nie pada. Dopiero wstałam po zarwanej acz muzycznie nocy smile
                                                  • irene.jg Re: styczeni 2010 rok-zasypani 11.01.10, 08:15
                                                    Witam śpioszki, zasypało, nasypało, ale w tej chwili nie sypie jak
                                                    na tym obrazku smile https://i48.tinypic.com/11kioac.jpg
                                                  • mycha Re: styczeni 2010 rok-zasypani 11.01.10, 09:12
                                                    dzień dobry robaczki. mnie również zasypało. jest bielusieńko, nareszcie
                                                    prawdziwa zimasmile tylko dlaczego muszę się przekopywać przez zaspy idąc do
                                                    sklepu???
                                                  • greis52 Re: styczeni 2010 rok-zasypani 11.01.10, 09:28
                                                    witam, ja rowniez o 6 rano
                                                    przecieralam szlak szniezny do pracysmile
                                                    trud wynagrodzil przepiekny widok zimy
                                                    milego dnia zycze!!!!!
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok-zasypani 11.01.10, 10:32
                                                    witajcie "skowronki"
                                                    ja sobie pospalam dzis ,
                                                    zerwalam sie niemal o 10:00,
                                                    nie moglam usnac po Zumbiewink
                                                    dzis lopatki/klatka piersiowa mnie bolisad(
                                                    na spacerek poczlapie,slonecczka sobie nalapiewink

dziwi mnie,ze w Waszych misatach nie zdazyli poodsniezac.

zycze milego poczatku tygodnia.
                                                  • kasikk_29 Re: styczeni 2010 rok-zasypani 11.01.10, 11:10
                                                    witajcie, kendo, nie zdążyli, bo śnieg "kitował" cały czas
                                                    nawet rano, jak odprowadzałam małą do przedszkola coś polatywało z nieba
                                                    no i małych osiedlowych uliczek raczej nie odśnieżają pługi
                                                    tutaj siły mięśni ludzkich działają, a to trwa...
                                                    o 8.00 było pięknie wszystko odśnieżone smile
                                                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok-zasypani 11.01.10, 11:43
                                                    Tak jak kasikk powiedziała,nie nadąża z odśnieżaniem,a boczne uliczki
                                                    zasypane.Wczoraj u mnie cały dzień padało.Ciekawe czym córka do pracy pojechała.
                                                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok-zasypani 11.01.10, 11:52
                                                    I znów byłam pewna,że wysłałam,poprawiam się.

https://icrushalot.com/generator/comment_gfx/2010-01-11_02-49_WitamVistulanie_Juzniepadaiwystarczymin3.png
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok-zasypani 11.01.10, 12:18
                                                    jak cieszy cczytak "kliki" calej Zalogi,

no tak,jak snieguje nieustannie,to trudno nadazyc za odsniezaniem,
                                                    pamietam mieszkajac w blokach,
                                                    robili co mogli...walka z wiatrakami.

*Jagus,a moze klikasz w" podglad"
                                                    i z tej przyczyny wpis nie wchodzi,
                                                    kiedys "zlapalam" sie sama na tej czynnosci,

zaraz na spacerek poczlapie,
                                                    poczekam az kremiki wsiakna dobrze w paszydelkosmile

zycze ciepelka i urokow zimy.
    • greis52 cd. styczeń 2010 rok 12.01.10, 08:38
      pozdrawiam!
      zapowiadaja tydzień spokoju ze sniegiem
      moze zycie sie jakos unormujesmile
      • jaga_22 Re: cd. styczeń 2010 rok 12.01.10, 09:15
        Witajcie kochani.Niestety u mnie już maczkiem sypie.Samochodzik
        córki pogrzebany na amen.wink wink

https://www.redkid.net/generator/scooby/velma.php?line1=Milego&line2=dnia&line3=zycze.%3A%29%29%29&Scooby+Dooby+Doo=Scooby+Dooby+Doo
        • irene.jg Re: cd. styczeń 2010 rok 12.01.10, 09:52
          Witam forumeczki, u mnie pogoda taka jak u Jagusismile
          http://i50.tinypic.com/1zq4h3c.gif
          • greis52 Re: cd. styczeń 2010 rok 12.01.10, 09:59
            to na zachodzie mam dzisiaj najlepiej,
            bez wiatru i sypiacego sniegu
            za to lezakujacego sporo
            i kry na rzece coraz gęstsze
            jak sie pomysli o odwilży...
            • kendo Re: cd. styczeń 2010 rok 12.01.10, 10:12
              witajcie
              Greis/Jagus/Irene

pogodowo u mnie spokojnie,-3 stopnie,tak ma byc na razie,
              niemniej temperatury regionalnie bardzo zroznicowane do -20 stopni.

zycze ciepelka
              • mycha Re: cd. styczeń 2010 rok 12.01.10, 11:35
                ciao, u mnie trochę sypało ślicznymi dużymi płatkami, ale teraz ustało.
                śniegu może nie po uszy, ale naprawdę sporo. na niektórych odcinkach trasy
                od jakiegoś pkt a do jakiegoś pkt b przedostanie się graniczy z cudem.
                idąc na przystanek rano wpadłam w śniego po kolana niemalże...
                miłego życzę!
                • kendo Re: cd. styczeń 2010 rok 12.01.10, 11:53
                  stolicowe dziewczyny,
                  macie sliczna zime w takim razie,
                  upajajcie sie nia,
                  bo nie zawsze obdarowuje nas takim urokiem

Mysia udanego dnia zycze.
    • mycha Re: styczeni 2010 rok 13.01.10, 08:06
      dzień dobry robaczki,
      u mnie pogoda się utrzymuje bez zmian, za to zasypano mnie papierami, a
      dzisiaj obudziłam się z potwornym leniem. najchętniej nie wychodziłabym z
      łóżka, chyba że zrobić sobie gorącą kawusię, czy herbatkę i wsadziłabym
      nos w książkę. niestety brutalna rzeczywistość jest nieco innawink
      trzymajcie się cieplutko
      • greis52 Re: styczeni 2010 rok 13.01.10, 08:36
        i wzajemnie!!!
        dodam jeszcze do Twojego cieplutko
        zdrowiutkosmilesmile
        czyli dobrego dnia zyczę Wam.
        • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 13.01.10, 10:18
          Witam forumki, słońce piękni świeci i dodaje energii. Mycha, leń
          poszedł już sobie? big_grin
          • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 13.01.10, 10:29

http://i48.tinypic.com/3028co9.gif
            • mycha Re: styczeni 2010 rok 13.01.10, 10:35
              leń nie poszedł i plącze mi się pod nogami przeszkadzając w pracywink
              • kendo Re: styczeni 2010 rok 13.01.10, 11:14
                witajcie "leniuszki"
                ja cos ostanio dlugo posypian z rana,
                jednak juz sie obrobilam wlacznie ze soba i czekam na siostre,
                slubne ma ja zabrac wracajac z zakupow,
                bedziemy sobie miec milo,pewnie,jak zawszewink

zycze ciepelka i checi do "pracy"smile

acha,nie pada,
                =+-0.....stopni.
                • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 14.01.10, 07:28
                  http://i50.tinypic.com/2dmcrj4.gif
                  Witam śpioszki smile Nie śpię od wpół do szóstej, tak to jest jak za
                  wcześnie rezygnuję z kompabig_grin Starość nie radość, mniej snu
                  potrzebuję.
                  • mycha Re: styczeni 2010 rok 14.01.10, 08:19
                    cześć i czołem. witam w ten uroczy, słonevzny poraneksmile
                    nie wiem, jak ty to robisz irene??? ja z roku na rok potrzebuję
                    coraz więcej snusmile rano przechodzę katusze związane ze wstawaniem z
                    łóżka, tak cieplutkiego, wygrzanego, wygodnego... zauważyłam pewną
                    prawidłowość, im zimniej na dworzu - większy mróz, tym bardziej chce
                    mi się spać i ciężej wstać rano. czy myszy zapadają w zimowy sen????
                    chyba zacznę szukać wśród przodków jakiegoś misiawink
                    miłego!
                    • kanoka Re: styczeni 2010 rok 14.01.10, 08:25
                      Dzień dobry smile. Słońce i mróz(-18). Zimą późno chodzę spać i późno wstaję. Latem
                      i wiosną - odwrotnie. Podobnie moja psica.
                      Miłego, zimowego dnia.
                    • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 14.01.10, 09:16
                      Mycha, ja nic nie robię, ja chyba posiadam....zmutowałam sobie gen
                      DEC2 big_grin big_grin niektórym myszkom też wszczepiono big_grin

medycyna24.pl/mutacja-zmniejszajaca-potrzebe-snu
                      • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 14.01.10, 09:20
                        Witam zimowo smile Nie wiem czy dobrze widziałam, ale było -17, a
                        słonko pięknie świeci.

http://i48.tinypic.com/28tw9s6.gif
                        • kendo Re: styczeni 2010 rok 14.01.10, 10:56
                          witajcie,
                          *Irene,
                          no ja tez dzis wczesnie wstalam na budzik o 6:00 godz.
                          na yoge pojechalam,
                          u siostry sniadanie krolewskie zjadlam,
                          jeden kwadracik do koca zrobilam i do domku wrocilam.....wink

Kanoko,
                          oj,to zimnice macie,
                          i podobnie lubie zima dluzej pospacwink

*Mycha,
                          no chyba nie zmutowalas siewink?

zycze ciepelka zimowego obecnym i nieobecnymwink

acha,jutro do fryzjera idewink
                          • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 14.01.10, 15:02
                            Witam cieplutko.Rano było -15,ale np.na Wilanowie było -19,
                            a na Barskiej -20.Wieczorem odczuwałam kłucie pod łopatką,to chyba
                            na zmianę pogody i dużego ciśnienia.Rano wzięłam Valerin i po kłopocie.Gorzej z
                            prawą ręką,w ogóle nie mogę podnieść do góry i boli w barku,wszystko spadło na
                            lewą rękę nieroba.wink
                            Myszki pojedzą sobie,to lubią pospać.big_grin

http://i47.tinypic.com/2aet1ck.gif
    • mycha Re: styczeni 2010 rok 15.01.10, 08:05
      dzień dobry,
      jak ja się cieszę, że dzisiaj już piątek!smilejutro się wyśpię,
      lalalalaasmile o ile oczywiście mnie nie obudzi kot, co jest bardzo
      prawdopodobne...
      u mnie coraz zimniejsad nie jestem pewna, czy coś mnie nie dopadło i
      rozbiera. jakoś nie halo się czuję. w związku z tym zapowiada mi się
      łóżkowy weekend, żeby wyplenić to paskudztwo w zarodku. a miałam
      kinowe plany... ech.
      trzymajcie się ciepło i nie dajcie żadnemu choróbsku!smile
      • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 15.01.10, 09:52
        http://i49.tinypic.com/2mynnef.jpg

Witajcie......jak na razie odpukać nic mnie nie łapie,nawet katar.
        Trzymajcie się ciepło i nie dajcie biedzie.....tak się mówi wink big_grin
        • greis52 Re: styczeni 2010 rok 15.01.10, 10:13
          pozdrawiam i czekam 15 i weekendu!!!!!
          • kendo Re: styczeni 2010 rok 15.01.10, 10:33
            witajcie Mycha/Jaga/Gereis
            i nieobecni.....

*MYcha,lepiej lozeczko sobie zaaplikuj weekendowo,
            w duzych skupiskach ludzkich latwo o jakies "badziewie" by sciagnac
            na siebie,

*Greis
            zycze wytrwania do 15:00 i upajaja sie wolnym czasem

*Jagus
            trzymasz sie dzielnie na posterunku opiekunczym i tak trzymajawink

u mnie odwilzowo z wiaterkiem....
            wczoraj i dzis cos nas straszysad

zycze samych przyjemnosci.
            • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 15.01.10, 19:56
              Witam forumeczki smile Zdrówka życzę wszystkim i dobrego wypoczynku smile
              • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 16.01.10, 10:13

http://i47.tinypic.com/2ni2vdu.gifWitam
                śpioszki smile
                • kendo Re: styczeni 2010 rok 16.01.10, 10:24
                  faktycznie pospalo mi sie dzisiaj,
                  niemniej jednak juz po sniadanku i rozmyslaniach
                  w co lapcieta wlozycwink
                  oj bedzie chatka czyszczonawink

zycze milego odpoczynku.
                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 16.01.10, 10:34

http://i50.tinypic.com/3590kdy.gif
                    • kendo Re: styczeni 2010 rok 16.01.10, 13:13
                      oj,oj...
                      to zimniutko bylo,

tu jakos nawet autka noca nie zamarzaja -i dobrze,
                      obecnie -2 stopnie bez sloneczka niestetysad
                      ale sie obrobilam z tancami przy mopie,
                      slubne taniec przy rurze odstawil dzisiajwink
                      i podczas tego odkurzania musialam z psiunem na dworze pluszewego
                      ptworka podrzucac i ganiac,
                      nie lubi "wrzasku odkurzania"wink
                      tak wiec teraz blogie zajecie dla samej siebie z czystym sumieniem
                      moge wink

zycze samych przyjemnosci.
                      • nana_c Re: styczeni 2010 rok 16.01.10, 16:18
                        A ja mam juz dosyc tej zimy uncertain

Co prawda, od paru dni nie pada snieg, ale zawiewa z pól, co utrudnia jazde
                        autem, a jezdzic przeciez musze. Akurat godzine temu, wracajac z dworca
                        kolejowego, widzialam kolejny wypadek, auto lezace na polu na boku- mysle, ze w
                        tej "pozycji" kierowcy i ewentualnym pasazerom wiele sie nie stalo.

Moja droga do pracy nadal zamknieta- po niedzieli drwale wkraczaja w akcje, z
                        ciezkimi maszynami, pisano dzisiaj w prasie codziennej.
                        • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 17.01.10, 08:59
                          http://i47.tinypic.com/90c10n.jpgstawać
                          śpioszki, życie jest takie piękne. Witam forumeczki smile
                          • kendo Re: styczeni 2010 rok 17.01.10, 10:34
                            witaj niedzielnie Irene,

oj z tym wstawaniem,
                            sciagnelam sie w koncuwink
                            po sniadanku,
                            kawke dopijam,
                            za oknem strasznie wieje,
                            pewnie tez drzewa obali jak u Nany,ale mysle,ze drogi mi nie
                            odetniesmile

zycze ciepelka.
                            • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 17.01.10, 11:44
                              https://zdjecia.nurka.pl/images/i31.tinypic.com-15yynpc.jpg

Witam cieplutko.W nocy bardzo wiało.Teraz spadło do -5
    • mycha Re: styczeni 2010 rok 18.01.10, 09:37
      dzień dobry wszystkimsmile jak tam po weekendzie? u nas był wyjątkowo
      mroźny.
      miłego życzęsmile
      • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 18.01.10, 09:58
        https://i48.tinypic.com/2w39lcz.gif

Witajcie forumici,mrozik słaby,tylko -3st,ale baaardzo pochmurno.
        Czekam na błysk słoneczka.big_grin
        • kendo Re: styczeni 2010 rok 18.01.10, 10:02
          witajcie Mycha/Jagus
          prosto z sali filmowej wpadlam sie przywitac,

no tu sloneczka tez brak/zdziebko na minusie/popaduje bialy puch....
          a moglo by juz byc bez opadow....

ciepelka zycze.
          • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 18.01.10, 10:29
            http://i50.tinypic.com/2v7vt5f.jpgWitajciesmile
            • kendo Re: styczeni 2010 rok 18.01.10, 10:36
              witaj Irenesmile

udanego dnia zycze.
              • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 19.01.10, 09:02
                https://i49.tinypic.com/334puuv.png

Witajcie zimowo,-7 st.Zima nie ma zamiaru ustąpić,a ma być jeszcze mroźniej i ponowne opady.

http://i45.tinypic.com/2evyyb8.gif
              • greis52 Re: styczeń 2010 rok 19.01.10, 09:09
                pozdrawiam!!!!!
                "Wczoraj jest historią,
                jutro jest tajemnicą,
                dziś jest darem..."
                udanego dniasmilesmile
                • kendo Re: styczeń 2010 rok 19.01.10, 10:32
                  witajcie Jaga/Greis

o!Greis,
                  prawda...oby dzionek byl prawdziwym darem na dzis

zycze ciepelka/zdrowka.
                  • irene.jg Re: styczeń 2010 rok 19.01.10, 10:47
                    Witam cieplutko forumeczki i życzę zdrówka smile Niech się
                    wszystko układa po Waszej myśli smile

http://i48.tinypic.com/15h1zs8.jpg
                    • jaga_22 Re: styczeń 2010 rok 19.01.10, 11:48
                      Jakie urocze te bałwanki.smile smile
                    • mycha Re: styczeń 2010 rok 19.01.10, 11:48
                      cześć dziewczynysmile
                      ja dzisiaj jestem totalnie rozkojarzona, ziewająca, senna i
                      małoprzytomna. całe szczęście, że trochę luźniej w pracy, bo
                      dzisiajszy dzień jest jednym z tych gdzie powinnam zostać w domu i
                      dopieszczać swojego leniawink
                      trzymajcie się ciepłosmile
                      • kendo Re: styczeń 2010 rok 19.01.10, 12:00
                        *Mycha,
                        toz ja tez tak dzisiaj mamwink
                        siedze i niemam sily odejsc od kompasmile)

*Irene,no balwaniatka slodziaste na slicznej serwetuni,
                        sama pewnie uszydelkowalas tak staranniesmile

zycze dobrego dnia.
                        • irene.jg Re: styczeń 2010 rok 19.01.10, 17:28
                          Baławanki są z pisma robótkowego smile Ale tak mi się spodobały, że je
                          zamieściłam, bo potem zima się skończy i po "ptokach" wink
                          • mycha Re: styczeń 2010 rok 20.01.10, 08:10
                            cześć robaczkismile u mnie mróz ścisnął, śnieg zaczął padać i
                            komunikacja miejska (chciałoby się powiedzieć, jak zwykle) zaczęła
                            mieć kłopotysmile życzę miłej środy wszystkimsmile
                            • irene.jg Re: styczeń 2010 rok 20.01.10, 08:24
                              Witam pięknie smileDzisiaj będę trochę zajęta mam "dzień pierogów",
                              lepić będę pół dnia.
                              • jaga_22 Re: styczeń 2010 rok 20.01.10, 09:32
                                Witam cieplutko.U mnie mróz -10 i prószy śnieg.

http://i50.tinypic.com/2vtscgm.gif
                                • kendo Re: styczeń 2010 rok 20.01.10, 09:39
                                  witajcie Irene i Jagus
                                  i nieobecni jeszczesmile

tu mamy -1 stopnia,
                                  snieguje,wczoeajsze omiecione sciezki zasypane....
                                  jeszcze nie narzekam,niech "chwilke" pomrozi by latem bylo mniej
                                  robactwawink

zycze udanego lepienia pierogoweg o dciepelka
                                  acha Jagus,
                                  cos niespodziewanie macie takie duze mrozy ??,
                                  poprzednie lata chyba tak nie bylo?.
                                  • jaga_22 Re: styczeń 2010 rok 20.01.10, 11:33
                                    To prawda,a szczególnie śniegu,to nawet na lekarstwo nie było.
                                    wink Wszędzie padało,tylko u mnie nie,to teraz mam go do woli.big_grin
                                    • kendo Re: styczeń 2010 rok 20.01.10, 12:02
                                      zima nadrabia w zaleglosciach sniegowych,
                                      tu tez niespodziewanie mrozik trzyma i snieg lezy,
                                      innymi latami bylo mokro straszniesad
                                      szkoda mi tylko ptakow,wszystko pod sniegiem,
                                      pod karmnikami walka o ziarenka...czasami mysle,ze nienadaze ich
                                      dokarmiacwink

PS;..alez dzis literowek nawstawialam,
                                      przepraszam za niesmile
                                      • nana_c hej hej 20.01.10, 19:01
                                        Jestem wink jak wam leci w cieplych domkach? wink

Zima u nas sie konczy, w sensie ze snieg sie topi, i dziwna koleja rzeczy, nawet
                                        za mokro i ciapato nie jest- jedynie rzeka niesie podwójne masy wody.

Zamkneli mi juz dodatkowo do wlasciwej drogi do pracy, nastepny objazd. na
                                        "pracowej" scinaja nadal drzewa w duzym stylu- to pasmo górsko- lesne, a na
                                        objazdowej usuwaja od dzisiaj, przez 5 dni, 1000- tonowy glaz, który zaczal sie
                                        ruszac pod wplywem ekstremalnej pogody ostatnich tygodni, i grozil obsunieciem
                                        sie na jezdnie uncertain

Na szczescie, mam pare dni wolnego, i mysle, do wtorku popoludnia, przynajmniej
                                        mój las bedzie wyciety wink
                                        • nana_c Re: hej hej 20.01.10, 19:06
                                          Takie skaliste góry kolo mnie... i sie wala:

https://i46.tinypic.com/f41ppw.jpg

A za tym zakretem, zaczyna sie serpentyna, i wzdluz niej wycinaja drzewa:

https://i47.tinypic.com/2reii54.jpg
                                          • kendo Re: hej hej 20.01.10, 19:31
                                            no hej,hej,
                                            ajuz zaczelam sie martwic,
                                            czy gdzies tam Cie nie zasypalo sniegiem,
                                            wychodzi na to,ze moze glazami "posypac",
                                            sliczny kraiobraz pora letnie,
                                            zima bardzo niebezpiecznie autem po serpentynie jechac....

my se mamy jakos chyba dobrzewink
                                            zima tu jeszcze trwa,
                                            akurat omiotlam autko na jutro,
                                            na joge jadewink

miej sobie cieplutko
                                            i do wtorku napewno oczyszcza droge.
    • greis52 Re: styczeń 2010 rok 21.01.10, 06:50
      czuje juz weekendwink
      udanego dnia!
      • mycha Re: styczeń 2010 rok 21.01.10, 09:33
        czeeeeśćsmile
        ja też, już czwartek i nim się obejrzymy, a będzie piątek
        popołudnie, lalalalaaasmile)))
        miłego wszystkimwink
      • kasikk_29 Re: styczeń 2010 rok 21.01.10, 09:36
        heloł!
        a ja odpoczywam w tygodniu, jak starsza jest w przedszkolu smile
        pozdrawiam
        szczególnie babcie wszystkie
        zaraz właśnie będziemy robić laurki smile
        • jaga_22 Re: styczeń 2010 rok 21.01.10, 10:07
          Witam wszystkich,a w szczególności Babcie.big_grin
          Weekend mogę Wam przybliżyc,a co tam.
          http://i48.tinypic.com/mj0oc9.gif
          • kendo Re: styczeń 2010 rok 21.01.10, 10:15
            witajcie Zalogo

tak,tak...czwartek dzis dla mnie jakis poplatany,
            o tym w innym temaciewink

siegu przybylo,
            na ulicach po ciapci ciezko i ryzykownie sie jedzie,
            niemniej kazdy jest ostrozny co cieszysmile

zycze spokojnego /racjonalnego dnia Zalodze.
            • nana_c wieczór 21.01.10, 23:31
              A ja ide spac, mam jutro dlugi dzien- 2 urzedy,zakupy, do szewca, i na odwiedziny do szpitala.

Czytalam w gazecie dzisiejszej, i ogladalam zdjecia, jak sie potezna skala kruszy. Zeby tylko do niedzieli sie wyrobili.
    • mycha Re: styczeni 2010 rok 22.01.10, 08:12
      ciao kochani,
      już piątek!smile poranek u nas piękny, słońce wdrapuje się na czyste
      niebo, ale mrozek szczypie w nossmile niedługo będziemy mieć koniec
      styczniasmile do wiosny cora cora bliżejsmile
      ściskam was mocnosmile
      • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 22.01.10, 09:24
        Witam forumeczki smile Na razie nie wyglądam wiosny, zima też piękna,
        szczególnie ta za miastem lub na fotkach big_grin Słoneczko u mnie też
        świeci, "noska" jeszcze nie wystawiałam na zewnątrz, ale mrozek
        jest... sprawdziłam, dziewczyny jest -15!!! Ale mróz!
        • kendo Re: styczeni 2010 rok 22.01.10, 09:51
          alez Was mrozy nawiedzily dziewczyny...brrrrrrrrrrr,
          tu jakos trzyma sie w granicach do -5 stopni,
          sloneczka jeszcze nie widacsad
          psiuna juz na dreptanie wyprowadzilam po komunalnej,by inspekcje
          zrobiwink
          ptaszki jabluszka dostaly....
          no i na razie zadnych planow,
          no chyba ze przy garch,konczyc wczorajszy zakup,
          by pozniej tylko w mikrofaluwe wlozyc i na talerz wylozycsmile

zycze sprawnego dnia.
          • greis52 Re: styczeni 2010 rok 22.01.10, 10:23
            i piatek i weekend!!!!!
            pozdrawiamsmilesmile
            • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 22.01.10, 10:32
              Witajcie.Widzę Kendo,że masz mało zimy w zimie.U mnie -10
              ale było więcej.Od rana piękne słonko świeci.

http://i47.tinypic.com/28he7wj.jpg
              • kendo Re: styczeni 2010 rok 22.01.10, 10:35
                *Jagus,
                zime mam ,lecz juz nie taka mrozna,jak na pocztku,
                sniegu przybylo,
                jest slicznie bialo i wlasnie niech tak zostanie przynajmniej do
                polowy lutego,
                a pozniej niech topnieje i wiosna sie skradasmile

zycze ciepelka.
                • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 10:08
                  Witajcie.Jeszcze nie myślę o wiośnie,ale pomału,to już zaczynam mieć dość.winkMam -18,ale słonko pięknie świeci.big_grin

http://i48.tinypic.com/w0qs5h.png
                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 18:04
                    witam sobotnio,
                    no sloneczko dzis swiecilo na rundzie zakupowej,
                    spoznilam sie do Lidl,wykupili "gumy do cwiczenia"sad
                    ale za to biustonosz perfekt do gimnastyki,podobny w innych sklepach
                    i drozszywink i takie tam drobiazgi,
                    w innym ladna "szkalna miseczke" na cukiereczki.....
                    obiad u siostry z dwoch dan,i deser....
                    zaparzylam mietowa herbatke na ulzenie odbijaniu sie po szwedzkim
                    paczkusmile

zycze milego wieczoru.
                    • kasikk_29 Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 18:12
                      no, widzę, że trochę zakupy się udały...
                      a mnie jakiś wirus dopadł
                      chrypie i ledwo łażę... a dwa potwory wykorzystują sytuację i skaczą po mnie ;P
                      pozdrawiam i miłego wieczora
                      • kendo Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 18:22
                        oj,oj,Kasikku,
                        niedaj sie chorosku,
                        zaaplikuj cusik na odpedzenie zlego.....
                        jak dzieciska wiedza,kiedy moga sobie ekstra "podzikuskowac"

zycze zdrowka kasikkukiss
                        • kasikk_29 Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 18:38
                          dzięki, kochana - już truję tego wirusa big_grin
                          a dzieciaki to chyba mają jakiś zmysł dodatkowy smile
                          • kendo Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 18:54
                            ""zmysl dodatkowy""
                            spodobalo mi sie okreslenie,,,
                            ale jakos nie moge sobie Ich dwie wyobrazic z "tym zmyslem",
                            pewnie o zabawke sie "dra"wink
                            biedne kociaki i psiuneksmile,daja rade z nimi wytrzymac w "tych
                            zmyslach"?:

im wczesniej zaczniemy sie za wirusa "zabierac" mozemy go "zgniesc w
                            zarodku"
                            ale pozniej trzeba huhac na siebie by nawiedziny nie staly sie
                            bisemwink
                            • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 19:06
                              Gorąca herbatka dla Kasikka.
                              http://i45.tinypic.com/2s85lap.png

http://i50.tinypic.com/28s106h.gif
                              • kasikk_29 Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 19:13
                                sękju
                                ale herbatka śluzówki wysusza, więc woda "ze soczkiem malinkowem"
                              • kendo Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 19:14
                                jak slicznie zaserwowana herbatka,
                                podobny zestaw widzialm a Czerwonym Krzyzu,
                                "sklep" gdzie ludzie oddaja wszystko co niechca juz wiecej
                                od ciucha do szlka/porcelany/mebla/lampy/obrazow/doniczki/wiziorow
                                naszyjnych/butow/torebek/nici/welny/ksiazek itd.....
                                rowniez w ramach asymilacji jest grupa kobiet z afryki/chin i
                                dziergaja/szydelkuja,mozna tanio zakupic
                                dzies ich nie bylo,bylo cicho w sklepie,chinczycy strasznie glosno
                                rozmawiaja...wink
                                poluje zawsze na sweter w dobrym stanie by sproc i cos dla siebie
                                zrobicwink,nieraz mam szczescie,tz 2 razy na rokwink
                                • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 19:29
                                  No dobrze marudo jedna,ale masz rację Kasikk,herbatka wysusza gardziołko,to masz
                                  i sobie zaparz lipowej,możesz dodać miodku.Zyczę zdrowia.smilesmile
                                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 19:30
                                    No proszę i zapomniałam.wink

https://4.bp.blogspot.com/_JEnJsQWcNLQ/SlWuurHmb2I/AAAAAAAABe0/1W8IrqcuzWs/s400/Obraz+250.jpg
                                    • kasikk_29 Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 19:45
                                      dziękuję smile
                                      zaparzam smile

trochę mam wymówki i polenić się mogę, więc mam nadzieję, że swoją chustę
                                      skończę, tylko blokowanie mi zostanie, ale to chyba już w poniedziałek, bo nie
                                      mam pojęcia, gdzie ją rozepnę wink
                                      wielka ma być podobno...
                                      • kendo Re: styczeni 2010 rok 23.01.10, 20:01
                                        faktycznie,
                                        nie kazda herbatka na przeziebienie,
                                        ale pamietam
                                        Mama zawsze na z lipy parzyla,
                                        pamietem ten zapach z dziecinstwa,
                                        tez z malin byla,

mam nadzieje ze chusta sie pochwalisz Kasikku,
                                        jestem ciekawa bardzo,jaka zdolniacha jestes,
                                        ja dziergam spodniczke na joge na podwyzszanym stanie na szelkach,
                                        takie na razie zalozeniewink
                                        • kendo Re: styczeni 2010 rok 24.01.10, 09:47
                                          witam niedzielnie,
                                          cudnie sloneczko w okna zaglada,
                                          nawet sarny z lasku na spacer wybiegly na orekewink

ciepelka i spokojnego odpoczynku zycze.
                                          • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 24.01.10, 09:57
                                            Witam....mam -21st.ale pięne słonko.big_grin

http://i48.tinypic.com/2iiin7l.gif
                                            • kendo Re: styczeni 2010 rok 24.01.10, 10:06
                                              o ranyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
                                              witaj Jagus z mroznego miasta.....
                                              strasznosci,jak to tej zimy mrozik trzyma kraj w swych objeciach,

zycze ciepelkasmile
                                              • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 24.01.10, 10:22
                                                Kenduś,ważne,że na miejscu jestem w ciepłych objęciach.big_grin tongue_out
                                                • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 24.01.10, 11:47
                                                  Witam w bardzo mroźny dzionek smile
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 24.01.10, 12:06
                                                    o!
                                                    i Irene sie nareszcie przywitala z mroznosci swoich lecz cieplutkosmile

*Jagus,
                                                    nic tak nie rozgrzewa,jak naturalne /realne objecia,
                                                    trzymajcie sie w nich jak najdluzejsmile

zycze wlasnie takiego ciepelka Zalodze.
                                                  • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 24.01.10, 12:28
                                                    To miłe Kendo, że mnie zauważasz i nie tylko na swoim forum smile
                                                    Pozdrawiam cieplutko.
                                                  • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 25.01.10, 07:50
                                                    Witam cieplutko chociaż mróz ogromny i ma trzymać przez cały dzień,
                                                    ale taka mroźna noc ma się już nie powtórzyć. Miłego dnia życzę,
                                                    niech się dobrze u Was dzieje smile
                                                  • nana_c he heh 25.01.10, 08:27
                                                    A u nas snieg faktycznie spadl, wiec trzeba te górskie buty wyciagac...

Ireno, a ja cie dopiero teraz niedawno tutaj spotkalam smile

Milego dnia zycze, gnam samochodowo do finansowego.
                                                  • greis52 Re: styczeni 2010 rok 25.01.10, 08:34
                                                    ja jeszcze sie odmrazamsmile
                                                    dotarlam do pracy jak sopelek lodu,
                                                    nasza rzeka zamarzla,staneły płynace kry,
                                                    widok przepiekny,załuje ze nie pstryknęłam fotki
                                                    ale co to bedzie jak przyjdzie odwilż?
                                                    udanego poczatku tygodnia zycze...
                                                    a poniedziałkow chyba juz nie polubiesmile
                                                  • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 25.01.10, 09:31
                                                    Greis widoczek tak szybko nie ucieknie,pstryknij fotkę.smile

http://i48.tinypic.com/2e5mxjd.gif
                                                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 25.01.10, 09:54
                                                    witajcie "zamarzniete skowronki"
                                                    Irene/Nana/Greis/Jaga

faktycznie mrozi strasznie u Was,
                                                    u Nany popadalo,
                                                    no coz na razie u mnie bardzo slonecznie,na jutro opady zapowiadaja
                                                    =-8 stopni,

kara mnie dzis spotkala za wczorajsze wieczorne lenistwo,
                                                    tylko prysznic wieczorny wzielam bez mycia lepatynki,
                                                    dzis od razu od niej zaczelam i zas zimna wode mamy......
                                                    zobacze czy jakiegos kataru sobie nienamylam,
                                                    wysuszyc wlosieta musialam suszarka,co bardzo rzadko to czynie,nie
                                                    lubie wysuszac ich.

*Nano,
                                                    Irene jet u nas od niedawna,.wiec sie zgadza,ze niedawno Ja
                                                    zauwazylas,

*Irene,
                                                    oczywiscie,pilnuje"swe dziatki" i zamartwiam sie,gdy nie widze
                                                    ich "klika"

zycze ciepelka.
                                                  • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 25.01.10, 10:08
                                                    To prawda, jestem od niedawna i w dodatku mało klikałam smile
                                                  • mycha Re: styczeni 2010 rok 25.01.10, 10:43
                                                    cześć dziewczynysmile
                                                    u mnie ten weekend był wyjątkowo mroźny. w sobotę dosłownie
                                                    zamarzały gałki oczne. koszmar jakiś!
                                                    dzisiaj mówią, że też zimno, ale jakoś jadąc do pracy tego nie
                                                    odczułam. może jeszcze nie do końca byłam wybudzinawink
                                                    miłego wszystkimsmile
    • greis52 Re: styczeni 2010 rok 26.01.10, 08:19
      spokojnego dnia zycze!
      • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 26.01.10, 08:54
        Witam,dalej mrozi -21 ale słonko piękne.smile
        http://i46.tinypic.com/ela8lf.jpg
        • mycha Re: styczeni 2010 rok 26.01.10, 09:20
          ciaosmile u nas też mroźno, ale za to słoneczniesmile
          trzymajcie się ciepło. mnie czeka dzisiaj ciężki dzień w pracysad
          • kendo Re: styczeni 2010 rok 26.01.10, 09:29
            witajcie w mrozny poranek,
            tu tylko -15 stopni.....
            chyba rozmroze zamrazalke,
            wystawiajac wszystko na dwor,oczywiscie naktryte,
            inaczeje ptaszydla by sobie pomyslay,ze maja zaserwowanewink

zycze ciepelka a wychodzacym na zewnatrz polecam
            czapeczki/chusteczki/kapelusikismile
            • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 26.01.10, 10:55
              Witajcie smile Jak dobrze być na emeryturze i móc siedzieć spokojnie w
              domciu, kiedy za oknem mróz się pastwi big_grin Nie muszę "wyściubiać"
              noska, a małż pracuje i zrobi zakupywink
              • kendo Re: styczeni 2010 rok 26.01.10, 11:07
                tez odczuwam "uroki recisktki"
                niemniej Ireno,dzis musze zaraz do baku,pozbyc sie paru tysiecysad(
                wieczorkiem na jogewink

ale to nic,pobede zdziebko na sloneczku,nalapie vitDsmile

zycze przyjemnego dnia.
                • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 27.01.10, 08:55

https://www.images-graphics-pics.com/signs/smilies/happy-face.aspx?text=Dziendoberek%0D%0AWitam+milutko%2E%3A%29%29%29&smiley=big-smile&down=5&slide=0&font=comic&color=black&fontsize=12&allow=&spacing=16
                  • kendo Re: styczeni 2010 rok 27.01.10, 10:05
                    witaj Jagus,
                    mam nadzieje,ze nie zsypalo Was?wink

tu dopiero dzis zaczyna "dorze" sniegowac,
                    mrozik zelzalawink

zycze ciepelka w domu.

acha,dzis woda ciepla bylawink
                    • irene.jg Re: styczeni 2010 rok 27.01.10, 10:28
                      Witam, śnieg troszkę sypie, zima w najlepsze nam się rozpanoszyła.
                      Cieszę się z tej ciepłej wody, Kendo smile
                      • kendo Re: styczeni 2010 rok 27.01.10, 10:39
                        witaj Irene
                        no,wczoraj resztkami sil i tak pod wode wlazlam by splokac kurz z
                        jogiwink
                        co nie znaczy ,ze ciwiczylam,ze az sie kurzylo,
                        tylko,ze z podlogi i maty czulam kurz i obowiazkowo po przyjsciu do
                        domu musze sie splokiwacwink
                        a rano,to oczywista procedura,
                        oczeta trzeba przemyc na poczatek dnia,by wszystko widziec klorwink

ciepelka zycze.
                        a nie mialas miec urlopu dzisiaj?wink
                    • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 27.01.10, 10:29
                      U mnie też nareszcie mróz zelżał i jest -9,to jest nieźle.wink
                      Śnieżek prószy to zaraz idę na spacer,bo lubię jak na nos leci.big_grin
                      • kendo Re: styczeni 2010 rok 27.01.10, 10:41
                        *Jagus,
                        tez lubie po padajacym sniegu spacerowac,
                        zeby tylko nie wialo,
                        czego nie robi to tu...wiec moze jeszcze wypelzne z chatki by
                        szybkim marszem obejsc nasza dzielnicesmile

przyjemnego spacerku Jagussmile
                        • kendo Re: styczeni 2010 rok 28.01.10, 10:03
                          no i kogo tu powitac?????????????
                          tez Was zasypalo ,jak mnie????

juz co nieco swiata zobaczylam,

zycze nieobecnym udanego dnia.
                          • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 28.01.10, 14:07
                            Witam Cię Kendusiu.Właśnie rano pytałam,czy się wygrzebałaś spod śniegu i czy
                            było Twoje dziecie.big_grin Powitanie poszło gdzieś na Berdyczów.big_grin big_grin
                            • kendo Re: styczeni 2010 rok 28.01.10, 15:06
                              oj Jagus,
                              dal mi dzis sniezek zajecie,
                              ale po jodze,omiotlam zdziebkowink
                              chatka sie wietrzyla przy sloneczku,bo panow nie bylo w domu,

dziecie bylo,
                              oczywiscie,jak po ogien,
                              niemial czasu na tlumaczenie,
                              przejechal plytke z cwiczeniami,zrobil mi kopie,
                              na sobote sie umowilismy bo "cienki" telewizor ma mi pomoc
                              zakupic,to juz w ramach urodzinowego prezetu,
                              slubne cos"mnie za drogo kupuje"wink,smile

milego dnia zycze.
                              • kendo Re: styczeni 2010 rok 29.01.10, 08:40
                                o jejaaaaaaaaaaaaa,
                                nik nie odwiedza Vistuli
                                poza Jagawink

witajcie nieobecni/podgladacze...

raport pogodowy jak zwyklewink
                                zapowiadaja o 13 godz.znou opady sniegu....
                                i chyba juz nie bede miec sily by go omiatacwink
                                zaczne chyba nazekac na zimewink

zycze ciepelka,bo mrozik trzymasmile
                                • greis52 Re: styczeni 2010 rok 29.01.10, 09:10
                                  dobrnełam do weekendusmile
                                  zycze udanych leniwych dni...
    • mycha Re: styczeni 2010 rok 29.01.10, 09:31
      dzień dobry, mróz u nas trochę zelżał. temperatura w granicach zera
      się waha, za to często pada śnieg. ale stanowczo wolę to, niż -25smile
      jestem przeszczęśliwa, bo za pasem weekend i nareszcie odpocznę, bo
      ten tydzień miałam wybitnie ciężki.
      • kendo Re: styczeni 2010 rok 29.01.10, 09:41
        witajcie
        Greis/Mycha
        dziwczyny weekendowe,
        ale rozumie,
        kiedy trzeba co dzien brnac w zaspach do celu
        to zbawianiem jest byc w cieplym domu
        oddac sie wlasnym przyjemnosciom

zycze przyjemnego zakonczenia dnia
        • jaga_22 Re: styczeni 2010 rok 29.01.10, 10:08
          Witajcie kochani.Ja dzisiaj od rana wzięłam się do roboty,bo potem jak usiądę,to nie ma kto mnie zgonić.big_grin
          Pogoda fajna,bliska 0st. i śnieżek prószy.Dzisiaj znów idę na spacer,
          bo już nie tylko kręgosłupek,ale i bioderka i kolanka zardzewiały.sad

https://s416.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1335479&t=634003633202376482&id=153411854&vid=172185535
          • nana_c normalnie oszalec mozna 29.01.10, 17:39
            nie ustaje ten snieg, sypie bez przerwy uncertain
            • kendo Re: normalnie oszalec mozna z 70 000 30.01.10, 09:42
              *Nano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wyklikalas sliczny numerek =70 000
              dzieki Ci za tokiss

zaczyna sie za niedlugo luty,
              wiec zima musi sie jakos zatrzymac w tym miesiacu,

mam nadzieje,ze jakos sobie razisz w sniegu?wink

*Jago,
              no ciesze sie,ze spacerkujesz,
              moze nie codzien,ale ze trzy razy na tydzien,
              to tez poprawia nasz kondycje.

zycze udanego dnia.
              • jaga_22 Re: normalnie oszalec mozna z 70 000 30.01.10, 11:08
                Witajcie kochani.U mnie mróz zelżał,jest tylko -1,a już
                od jutra mają przyjść tęgie mrozy.

Gratuluję Nanie za taaaaki
                numerek.https://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/hand.gif

https://zdjecia.nurka.pl/images/img12.dreamies.de-img-664-b-3972n90dnam.gif
                • kendo Re: normalnie oszalec mozna z 70 000 30.01.10, 11:13
                  witaj Jagus,

dziecie wczesnie dzis wstalo,
                  zaraz przyjedzie po mnie i na "polowanie" jedziemy,
                  moze jakies cos plaskie sobie wybiorewink

udanego dnia zycze.
                  • jaga_22 Re: normalnie oszalec mozna z 70 000 30.01.10, 11:47
                    No jakoś tak Kenduś zakodowałaś,że nijak nie mogę rozgryść,na co zapolujesz.https://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/tongue.gif
                    • irene.jg Re: normalnie oszalec mozna z 70 000 30.01.10, 12:30
                      Witam i gratuluję pięknych cyferek na liczniku smile Jestem również
                      ciekawa na co poluje Kendo wink
                      • greis52 no no 70 000:) 30.01.10, 12:39
                        gratulacje dla strzelcasmile
                        taka pogoda, ze tylko przed komputerkiem albo pod kocykiem siedzieć
                        pozdrawiam w ostatni dzień stycznia,
                        miejcie się milutko!
                        • kendo Re: no no 70 000:) i polowanie. 30.01.10, 14:11
                          witajcie
                          Irene/Greis

kilka dni temu wspomnialam,
                          ze slubne mi przedwczesny prezet urodzinowy sprawilo,
                          wplacajac na kontowink
                          w tygodniu bylam z synem w sklepach,
                          naogladamalam sie/poporuwnywalam:glos/kolor/obraz,
                          dzis juz zakupilam plaski telewizor i trwaja prace ustawianiasmile
                          • kendo Re:ostania niedziela styczniowa 31.01.10, 09:48
                            zima trzyma mocno w swych objeciach,
                            leniwie popaduje sniezek,
                            -15 stopni,
                            dzis fundujemy sobie luzzzzzz blussssssssssssssmile

zycze milego odpoczynku.
                            • jaga_22 Re:ostania niedziela styczniowa 31.01.10, 10:27
                              http://i49.tinypic.com/4ttts0.gif

A ja dzisiaj witam Was ze słoneczkiem.Na południu jest mrozniej,ale u mnie tylko -4.w domciu cieplutko i milutko.

http://i47.tinypic.com/23mv604.gif
                              • kendo Re:ostania niedziela styczniowa 31.01.10, 10:37
                                witaj Jagus,
                                akurat pogoda spacerkowa u Ciebie
                                mam nadzieje,ze zmobilizujesz sie "wypelznac" na sloneczkosmile
                                • greis52 Re:ostania niedziela styczniowa 31.01.10, 10:56
                                  i u mnie zapowiada się słoneczna niedziela,
                                  zero wiaterku tylko spacerowaćsmile
                                  udanego dnia siódmego życzę!
                                  • kendo Re:ostania niedziela styczniowa 31.01.10, 11:20
                                    *Greis,
                                    koniecznie po obiadku musisz na spacerek wyjsc,
                                    nalapiesz vit.D i bedziesz naladowana na poniedzialek.

zycze udanych planowsmile
                                    • jaga_22 Re:ostania niedziela styczniowa 31.01.10, 11:42
                                      Jestem leń patentowy Kenduś.Pogoda wymarzona,ale tak mi dobrze w domciu.Wczoraj
                                      musiałam dodatkowo posiłkować się lekiem przeciwbólowym.
                                      Nie mogę za dużo chodzić,a jak wyjdę to chcę jak najwięcej przejść
                                      i zamiast lepiej,to gorzej mam.wink
                                      Syn mi podpowiedział,że może bym sobie bieżnię kupiła.
                                      Najpierw się zapaliłam do tego pomysłu,ale to chyba zły pomysł.wink
                                      • kendo Re:ostania niedziela styczniowa 31.01.10, 12:05
                                        oj Jagus,
                                        wiem jaki to problem,
                                        kiedy stan zdrowia hamuje nasze poczynania,
                                        nieraz tez sie zmuszam,bo wiem do jakiego staium moge sie nadwyrezyc,
                                        niewiem co doradzc z bieznaia,
                                        ale zdaje sie masz rowerek stacjonarny,
                                        to tez byloby dobrze chociaz z 10 min.codziennie porowerkowacwink
                                        • jaga_22 Re:ostania niedziela styczniowa 31.01.10, 13:07
                                          Tak,chyba tak,stacjonarny mi wystarczy,niech mnie pupa boli.big_grin Po jakimś
                                          czasie,już nie jest taka wrażliwa.Chyba masz
                                          rację 10 min ,a później mogę jeszcze raz.Ważne żeby systematycznie.
                                          • kendo Re:ostania niedziela styczniowa 31.01.10, 15:49
                                            *Jagus,
                                            no ja trzy dni chodze obolala po zaczeciu sezonu na rowerze,
                                            pozniej juz jest OK,
                                            teraz sobie obiecalam,ze z wiosny na "rumaka "siadam ,
                                            do lata nabede wprawy by do miasta sie wybrac,
                                            samochodem 15 min,siostra rowerem 40 min.dociera do mnie,zalezy,jak
                                            niema wiatru to szybciej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka