tylko.udaje.magnata 16.07.10, 22:28 Dziewczyny już śpią ? Zmęczone upałem i tym " nicnierobieniem " ? Dobranoc , śpijcie spokojnie. Ja tu pilnuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Trata tata ;-) 17.07.10, 09:18 jakos parowy nie bylo wczoraj, niemniej jednak dzionek byl meczacy, dzis juz zaburzylo/zablyskalo/zapadalo ostani dzien swieta miasta, zobaczymy czy pogoda dozwoli na uczesniczenie w zamknieciu ich. Odpowiedz Link
greis52 Re: Trata tata ;-) 25.07.10, 12:06 bardzo bezpiecznie zrobiło się na forum z taką opieka, można nawet drzwi nie zamykać Odpowiedz Link
na.co.chora.terpsychora Re: Trata tata ;-) 25.07.10, 12:11 "Bodyguard zawodowiec" na urlopie, lepiej drzwi zamykać Odpowiedz Link
kendo Re: Trata tata ;-) 25.07.10, 12:14 no!,nie krakac mi tu o "niebezpiecznosciach," lubie ,jak spokojnie plynie sobie "rzeczka" Odpowiedz Link
greis52 Re: Trata tata ;-) 25.07.10, 12:34 z obserwacji przyrody czasami widać jak małe spokojne rzeczki potrafią narozrabiać ale Twoja jest bezpieczna nie musisz się martwic... Odpowiedz Link
kendo Re: Trata tata ;-) 25.07.10, 12:41 *Greis ciesze sie, i niech tak zostanie.... a naturalnych bystrych rzek sie boje, tz.ich zywiolu. Odpowiedz Link
greis52 Dziś Dzień Bez Zakupów! 27.11.10, 09:16 w wolny dzień? nawet Ci co ich dziś nie zrobią, zrobią je jutro podwójnie, a wszystkiemu winna jest DOPAMINA Odpowiedz Link
kendo Re: Dziś Dzień Bez Zakupów! 27.11.10, 09:50 wcale w to nie wierze chociazby butelke wody do picia zakupie,bo jak zawsze z domu zapomne zabrac gdy w miesicie jestem ale ludziska handluja calymi rodzinami,przeciez dzien wolny od pracy. zly tajmning na obchod takiego swieta, kiedy zblizaja sie swieta. Odpowiedz Link