slo-onko 29.03.04, 21:10 oczywiscie filmowy? moim jest bezapelacyjnie MEl Gibson on to ma taka pasje, ze hej a procz niego Richard Gere, Harisson Ford, Paul Newman i pewnie by sie ktos jescze znalazl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.03.04, 21:41 hm,,,,taki co to nie pije nie pali ..hi,hi, ale na powaznie, jak bylam podlotkiem/nastolatka to z kolezankami biegalysmy na kazy film Jean Paul Bellmondo puzniej ideal meski sie zmienil jest jeden,nazwiska niepamietam Gabriel o! Kristofer Lambert a zwlaszcza jego oczy.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 08:16 a z naszych to moze nie jako mezczyzna ale jako ulubiony aktor to: Jas Gajos, Bogus Linda, Cezarek Pazurek & brat Radek, Marek Kondrat no i oczywiscie Arturro Zmijewski-zakochac sie i umrzec Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 10:45 SLO z polskich aktorow,duzo juz zapomnialam, od niedawna sledze polsa TV i wkraczam w ponowne poznawanie swiata polskiego filmu. Bogusia Lindy jakos nie zabardzo, tak jak Jas Gajos ale Arturo Zmijewski moze byc i Ceazry Pazura = suwerenny, brata jakos nie moge sobie skojarzyc, zamalo widzialam/sledzilam polskie filmy... za modych lat lubilam jako aktora Daniela Olbrychckiego i Jana Englerta Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 11:07 oooooo jana Englerta owszem, owszem. zwlaszcza z serialu DOM. widzialas moze? Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 11:32 serialu Dom nie widzialam, ale czesto za mlodu sluchalam jego jak wiersze recytowal pod muzyke.... bylam pod wrazeniem.... Odpowiedz Link
kasikk Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 18:07 a ja sie kochałam nie w Gajosie - Janku z 4 pancernych, tylko w Grigoriju ) a poza tym , jak Slo - Mel Gibson... mmmm... a poza tym to lubię jasnych blondynów i rudych ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 18:16 do jasnych blondynow mozna by zaliczyc Rudgera Hauera a szczegolnie jego niebieskie oczeta i ten przenikajacy wzrok, eh Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 19:53 Kasikku, Mel Gibson,podobal mi sie w filmach o" Zabojcza bron"(niewiem czy dobrze przetlumaczylam) a teraz to juz sie roztyl.... mowia ze jest wspanialy jako rezyser, po jego filmie "Pasja" Blondyni ? hmmmmm.... jakos nie znalam zadnego,jeno ciemni blondyni... Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 19:54 slo-onko napisała: > do jasnych blondynow mozna by zaliczyc Rudgera Hauera a szczegolnie jego > niebieskie oczeta i ten przenikajacy wzrok, eh ** a to ja niewiem ktory to Slo.???????? Odpowiedz Link
kasikk Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 20:20 ja też nie wiem ) za to powiem wam, że ja bardziej w muzykach niż w aktorach gustowałam ) Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 20:47 mi sie podobal Kasikku Czeslaw Niemen,bylam na jego koncercie siedzialam w pierwszym rzedzie i widzialam "kazda zmarszcze" byl mocno przypudrowany. Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 20:49 Rudger Hauer to taki gosc co grywa w sensacyjnych filamach. u ans ostatnio lecial taki film w ktorym byl glownym bohaterem niewidomym. byl swiadkiem kiedy zabito matke malego chlopca. potem musial sie nim zaopiekowac. po drodze byly rozne perypetie. ale on jako niewidomy wychodzil zawsze z opresji. fantastycznie zagral, niestety tytulu nie pamietam. gral w wielu filamch ale tytuly mnie sie nie imaja kurcze chcialm zaczepic z nim jakas linke i nie moge go znalezc(((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 20:57 mam go. nie wyglada za bardzo pzrystojnie bo to chyba ze sceny filmu ale tak normalnie to jest super film.onet.pl/osoba.html?DB=144&ITEM=13174 Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 21:00 a Bohun na przyklad?)))))))))) domogarow.webpark.pl/ Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 21:02 dziekuje SLo za objasienie, pewnie ze widzialm duzo filmow z nim, moze byc ,) Odpowiedz Link
kasikk Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 21:41 całkowicie nie w moim typie ) jakoś innych wolę ) Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.03.04, 22:26 ale tu chodzie o mezczyzne jako aktora favorita.... mi sie podoba jego gra w filmach. sa smaki i smaczki .. a co powies o Sean Conory byly agent 007, gral rowniez z Christofer Lambert razem, w filmie hmmmtyltul "Hajglander"niewiem czy to dobrze napisalam, ale napewno widzieliscie,bylo ich kilka, jakby ciag dalszy. Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.03.04, 07:54 Soena? lubiec tyle, ze nie mam pamieci do tytulow ale widzialm go nie raz i baaardzo lubie Odpowiedz Link
kasikk Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.03.04, 10:21 pan Conery im starszy tym lepszy, jak wino ) swego czasu podobał mi się też pan Robert Plant, ale niestety już dziadunio z niego a teraz uważam, że Brosnan jest niczego sobie ) niezły z niego agent ) i ostanio podoba mi się Elf Legolas, hihihi Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.03.04, 10:32 o tak Conory -oczy ma takie " k ...."(przepraszam,ale tak sie mowi) hi,hi, Bronsnan,zastapil wlasnie Sean Conory jako agent 007. Izabela Skorupko ,Polka mieszkajaca w Szwecji byla jego Bond dziewczyna w filmie.... obecnie mieszka w USA z coreczka i rozwiodla sie z Polskim hokeista Czarkiem -zapomnialam nazwiska. a Elf Legolas ??jakos nie moge sobie go przypomniec....((((((( Odpowiedz Link
kasikk Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.03.04, 11:53 kenduś, oglądałaś władcę pierścieni?? mojego elf gra tam Orlando Bloom ) Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.03.04, 12:20 Kasikku,filmu nie ogladalam buuuuuuuuuu (((((((( ale przeczytalam wszystkie czesci ksiazki jak dziecie czytalo w podstawowce )))))))))) a pro´po filmow, ma byc premiera 4 kwietnia filmu "Pasja" musze kogos zwervowac do pojscia na niego. ogladalyscie ten film ????????????? Odpowiedz Link
kasikk Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.03.04, 12:24 nie zamierzam go oglądać nie lubię filmów, gdzie jest pokazana taka przemoc z resztą równie dobrze wystarczy obejrzeć wiadomości Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.03.04, 13:15 to prawda,film bardzo przereklamowany, sceny bardzo brutalne, ale ci co ogladali to mowia ,ze dobry z punku religijnego. ja jednak bym obejrzala z samej ciekawosci Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.03.04, 13:24 ja nie bylam, zamierzam pojsc tylko musze poszukac gdzies zcasu a jesli chodzi o Skorupkowa to mezem byl Mariusz Czerkawski Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.03.04, 17:19 ale jesteeeeem ) zawsze co musze przekrecic hi,hi, dziekuje Slo,wlasnie ma takie nazwisko jak podalas... Odpowiedz Link
kendo Re:Faceci sa jak :........... 21.04.04, 18:40 * facet jest jak cement,po polozeniu trzeba duzo czasu zeby stwardnial. * facet jest jak srubokret,potrzebujesz,ale wlasciwie niewiesz do czego. * facet jest jak kosiarka,jak go osobiscie nie popchniesz,to nic z jego funkcji * faceci sa jak wakacje,zwykle nie takiej dlugosci jak bys chciala. * faceci sa jak koty,´pokazuja sie tylko wtedy gdy na stole postawisz jedzenie. * faceci sa jak wino,satysfakcjonuja cie ale na krotko. Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 25.04.04, 10:44 ostatnio pzryuwazylam ze podoba mi TOM Cruise ogladalm film "miej oczy szeroko zamkniete" ale nie dokonczylam bo strasznie byl dlugi. ale aktor podoba mi sie nie mniej niz wyzej wymienieni Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 25.04.04, 10:54 Sloo jako mlody nie byl w mym guscie, teraz zmeznial i ....ale chyba nie....nie moj gust( a wczoraj zadzwonila psiapsiulka, miala swoich znajomych panow, jeden z nich bardzo towarzyski chcial rozmawiac ze mna,,,,ma poczucie humoru "chlop" dobry do towarzystwa) Odpowiedz Link
mala20033 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 26.04.04, 22:14 ..co pewien czas mysle:"O tak to ten.."i sie myle..hi,hi,.. Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 27.04.04, 12:33 i wszyscy sa tacy sami w "fazie koncowej" Malenka zludne nasze nadzieje ) pozdrawiam cieplutko... Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 27.07.04, 17:12 moj szef oczywiscie ))))) tylko bez podtekstow nikt nigdy nie mial i nie bedzie mial pzryjemnosci pracowania z takim facetem jak moj szef. on sam pisze pisma, sam parzy kawei i herbate, sam zmywa naczynia, sam kopije pisma. to nie samowite!!!! Odpowiedz Link
jtka Re: mój ulubiony mężczyzna:) 27.07.04, 18:04 hihihiih...Sloo , to co Ty robisz, jak on wzystko robi????? ;DD Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 27.07.04, 18:31 mialam podobna szefowa w kraju, do tej pory ja odwiedzam, jest juz dawno na emeryturze, pochodzila z Lwowa. wspaniala kobieta,jako kierownik, w zyciu prywatnym sie jiej nie powiodlo, lecz serducho miala na wlasciwym miejscu.... sloo pewnie oczkami ladnie mruga do kierownika i dlatego tak ma))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 27.07.04, 18:45 kendo napisała: > mialam podobna szefowa w kraju, > do tej pory ja odwiedzam, > jest juz dawno na emeryturze, > pochodzila z Lwowa. > wspaniala kobieta,jako kierownik, > w zyciu prywatnym sie jiej nie powiodlo, > lecz serducho miala na wlasciwym miejscu.... > > sloo > pewnie oczkami ladnie mruga do kierownika > i dlatego tak ma))))))))))))))) Jtka ja jestem zakopana w tonach papierow. przekladam jedne na drugie az w koncu zakopalam sie w nich totalnie. sa takie chwile ze padam i klne bo nie wyrabiam sie jak zwykle o tej porze roku zostaje sama. cholerka. a moj szef?....hmmmmmm......do niego nawet mrugac nie ma potrzeby nawet nowy komputer mi chce kupic <jupi> DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 27.07.04, 18:55 ale masz fajnie.... a polowe papierzydlow nie mozesz zostawic dla drugiej zmiany pourlopowej/wypoczetej?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 27.07.04, 19:13 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ale masz fajnie.... > > > > a polowe papierzydlow nie mozesz > > zostawic dla drugiej zmiany pourlopowej/wypoczetej?? > > czy chce czy nie chce i tak ja zasypie papierami Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 27.07.04, 20:08 niemiej sloo wyrzotow sumienia, to przeciez urlopy i kazdy ma jeno dwie rece.... i pewnikiem tak macie co roku. Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: mój ulubiony mężczyzna:) 28.07.04, 11:50 Mnie się swego czasu podobał Patrick Swayze, a muzyczki z filmu słucham sobie do dziś jak mnie nastrój weźmie. Tamta muza tak pozytywnie nastraja do życia! Pamiętacie "Do you love me"? A tom Cruise też mi się podobał... No i urok Seana Conerrego mnie poraża chociaż mógłby być moim dziadkiem ;P Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 28.07.04, 17:57 ginztonikiem napisała: > Mnie się swego czasu podobał > Patrick Swayze, a muzyczki z filmu > słucham sobie do dziś jak mnie > nastrój weźmie. Tamta muza tak > pozytywnie nastraja do życia! > Pamiętacie "Do you love me"? > > A tom Cruise też mi się podobał... > No i urok Seana Conerrego mnie poraża > chociaż mógłby być moim dziadkiem ;P ..to mamy ten sam smak, mam chyba gdzies ten film jeszcze, ale na poczatku ogladalam go az do znudzenia, slubne chcialo wideo wyrzucic a muzyki juz nie chcial wiecej sluchac.... mam nakladec sluchawki..... Sean Conorry..hmmm.....ladnie sie starzeje) Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 28.07.04, 17:59 byl dzis nim chirurg.... ulzyl mi w cierpieniach..... Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: mój ulubiony mężczyzna:) 28.07.04, 19:02 Kendulo, a co się z tobą dzieje? Po co ci chirurg... Boszzzz zaczynam się o was martwić jak o własne dzieci, których jeszcze nawet nie mam! Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 28.07.04, 19:26 mala przypadlos mnie nawiedzila.... uzyl skalpela brrrrrrrrrrrrrrrrrr...((((((((((((( jutro chyba bedzie jeszcze lepiej..... bo dzis jeszcze znieczulenie dziala Odpowiedz Link
freewolf Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.07.04, 10:27 Antonio Banderas - za poczucie humoru i Kota w Butach (Shrek 2). Kevin Costner - za Waterworld i Postman'a. Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.07.04, 12:13 ...tak poważnie to Bogart za Casablanca... Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.07.04, 13:15 to w takim razie czekamy ktore kobiety z ekranu lubicie ogladac? Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.07.04, 13:46 slo-onko napisała: > to w takim razie czekamy ktore kobiety z ekranu lubicie ogladac? ...a ja dzisiaj na ekranie widziałem bardzo piękną kobietę... Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.07.04, 19:35 ..i panowie milcza.... nie chca zdradzic ,ktorymi kobietami zachwycaja sie na ekranie..... Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.07.04, 21:40 Ha, ha! Jakie to typowe... Ja cenię bardzo za naturalność i jakąś taką odmienność od innych gwiazdek, Millę Jovovich. Z Polek - hmmmm........ poduszanki i vistulanki Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.07.04, 21:45 ginztonikiem napisała: > Ha, ha! Jakie to typowe... > Ja cenię bardzo za naturalność > i jakąś taką odmienność od > innych gwiazdek, Millę Jovovich. > Z Polek - hmmmm........ > poduszanki i vistulanki hehehehe dobre gini Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 30.07.04, 21:51 slo-onko napisała: > ginztonikiem napisała: > > > Ha, ha! Jakie to typowe... > > Ja cenię bardzo za naturalność > > i jakąś taką odmienność od > > innych gwiazdek, Millę Jovovich. > > Z Polek - hmmmm........ > > poduszanki i vistulanki > > > hehehehe dobre gini hi,hi,tak ma byc Gini wzajemna adoracja Pan))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.07.04, 10:44 ...a kto powiedział, że ja uważam inaczej... ...vistulnki i poduszanki są najmilsze najpiękniejsze i najmądrzejsze... ...w całym zreszta świecie... ... kto inaczej uważa ten będzi miał doczynienia z gniewnym nickiem... ...jko młodzian potrafiłem przylać i tę umiejętność zachowałem... Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.07.04, 11:54 nick000 napisał: > ...a kto powiedział, że ja uważam inaczej... > ...vistulnki i poduszanki są najmilsze najpiękniejsze i najmądrzejsze... > ...w całym zreszta świecie... > ... kto inaczej uważa ten będzi miał doczynienia z gniewnym nickiem... > ...jko młodzian potrafiłem przylać i tę umiejętność zachowałem... **Nicku Ty jestes "perla Vistuli" przeciez wiesz. cieszy mnie Twa RYCERSKOSC.... ** milego dnia.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.07.04, 12:08 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...a kto powiedział, że ja uważam inaczej... > > ...vistulnki i poduszanki są najmilsze najpiękniejsze i najmądrzejsze... > > ...w całym zreszta świecie... > > ... kto inaczej uważa ten będzi miał doczynienia z gniewnym nickiem... > > ...jko młodzian potrafiłem przylać i tę umiejętność zachowałem... > > **Nicku > Ty jestes "perla Vistuli" > przeciez wiesz. > cieszy mnie Twa RYCERSKOSC.... > > ** > milego dnia.... bo my jak te zamkniete w wiezy ksiezniczki na fosa Vistuli Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.07.04, 12:31 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...a kto powiedział, że ja uważam inaczej... > > > ...vistulnki i poduszanki są najmilsze najpiękniejsze i najmądrzejs > ze... > > > ...w całym zreszta świecie... > > > ... kto inaczej uważa ten będzi miał doczynienia z gniewnym nickiem > ... > > > ...jko młodzian potrafiłem przylać i tę umiejętność zachowałem... > > > > **Nicku > > Ty jestes "perla Vistuli" > > przeciez wiesz. > > cieszy mnie Twa RYCERSKOSC.... > > > > ** > > milego dnia.... > > > bo my jak te zamkniete w wiezy ksiezniczki na fosa Vistuli ** wlasnie Sloo machamy z wiezy , do Rycerzy, na znak ze zyjemy biala chusteczka) Odpowiedz Link
freewolf Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.07.04, 08:58 kendo napisała: > ..i panowie milcza.... Księżniczka Fiona (Shrek i Shrek 2). Alizee - taka malutka francuska piosenkarka. Na zachwycanie się gwiazdami brak czasu. Tyle pięknych kobiet dookoła, to po co wzdychać do ekranu? Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.07.04, 09:55 freewolf napisał: > kendo napisała: > > > ..i panowie milcza.... > > Księżniczka Fiona (Shrek i Shrek 2). > Alizee - taka malutka francuska piosenkarka. > Na zachwycanie się gwiazdami brak czasu. Tyle pięknych kobiet dookoła, to po co > > wzdychać do ekranu? **masz racje wilczku.... najlepiej wzdychac do "jednej bezy" ))))))))))))))))))))))) bedzie to odwzajemnione we wlasciwy/oczekiwany sposob.... a ta "malenka francuzka "tez mi sie podoba.... Odpowiedz Link
freewolf Re: mój ulubiony mężczyzna:) 31.07.04, 12:48 Moje wielkie niedopatrzenie, zapomniałem dopisać, że ideałem prawdziwej męskości jest Garfield. Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 02.08.04, 21:39 teraz na TVN idzie film z Christofer Lambert hmmmmmmmmmmm.... piekne ma oczy) Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: mój ulubiony mężczyzna:) 02.08.04, 22:46 Eeeech Kendulo, znam takie jedne męskie oczy co sprawiają, że czas nagle staje w miejscu i czujesz się jakby minęło pół godziny w 3 sekundy......... Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 02.08.04, 23:06 ginztonikiem napisała: > Eeeech Kendulo, znam takie jedne > męskie oczy co sprawiają, że czas > nagle staje w miejscu i czujesz się > jakby minęło pół godziny w 3 sekundy......... hi,hi, Gini.... bos mloda Gini i tak Ci sie wydaje, ciekawam jestem, co powiesz jak te oczka beda patrzec,patrzec i patrzec na Ciebie ponad ..dziesci lat, na moment zateskisz za innymi )))))))))))) Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: mój ulubiony mężczyzna:) 02.08.04, 23:15 wiem, wiem.... oczka oczkom nierówne... Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 03.08.04, 07:03 kendo napisała: > ginztonikiem napisała: > > > Eeeech Kendulo, znam takie jedne > > męskie oczy co sprawiają, że czas > > nagle staje w miejscu i czujesz się > > jakby minęło pół godziny w 3 sekundy......... > > hi,hi, Gini.... > bos mloda Gini i tak Ci sie wydaje, > ciekawam jestem, co powiesz > jak te oczka beda patrzec,patrzec i patrzec na Ciebie > ponad ..dziesci lat, > na moment zateskisz za innymi )))))))))))) hmmmmm, tak sie zastanawiam i nie wiem w czyje ja oczka zagladam? Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 03.08.04, 09:53 ..o takkkkkkkkk..oczka sa bardzo wazne, widac w nich wszystko, sa jakby " okienkiem gdzie mozna zajzec w dusze" Odpowiedz Link
freewolf Re: mój ulubiony mężczyzna:) 03.08.04, 11:24 ginztonikiem napisała: > Eeeech Kendulo, znam takie jedne > męskie oczy co sprawiają, że czas > nagle staje w miejscu i czujesz się > jakby minęło pół godziny w 3 sekundy......... Niech zgadnę. Chodzi o Humphrey'a Bogart'a? Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 03.08.04, 13:10 freewolf napisał: > ginztonikiem napisała: > > > Eeeech Kendulo, znam takie jedne > > męskie oczy co sprawiają, że czas > > nagle staje w miejscu i czujesz się > > jakby minęło pół godziny w 3 sekundy......... > > Niech zgadnę. Chodzi o Humphrey'a Bogart'a? a ja mysle,ze jest to "ukochany" Gini )))) w ktorego jest jeszzce zapatrzona i niech bedzie zapatrzona jak najdluzej Odpowiedz Link
freewolf Re: mój ulubiony mężczyzna:) 03.08.04, 16:40 slo-onko napisała: > a ja mysle,ze jest to "ukochany" Gini )))) > w ktorego jest jeszzce zapatrzona > i niech bedzie zapatrzona jak najdluzej Sądzę, że trzeba jej jakoweś koło ratunkowe rzucić. Jeszcze się nam w nich utopi. A ja jej życzę wręcz przeciwnie, żeby jak najszybciej dostrzegła w nim nie tylko oczy, ale całego człowieka. Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 03.08.04, 21:15 ...mam wrażenie że po latach najlepiej pamięta się właśnie oczy... ...ich wyraz barwę ciepło iskierki świetliste... ...tak, mam już pewność... Odpowiedz Link
freewolf Re: mój ulubiony mężczyzna:) 03.08.04, 22:36 nick000 napisał: > ...mam wrażenie że po latach najlepiej pamięta się właśnie oczy... > ...ich wyraz barwę ciepło iskierki świetliste... > ...tak, mam już pewność... Nigdy nie pamiętam oczu. Zawsze pamiętam uśmiech. Odpowiedz Link
kendo Re: odbieranie bodzcow piekna............. 03.08.04, 22:53 jest to calkiem naturalne, kazdy na cos innego zwraca szczegolna uwage, bo postrzega to w swoj sposob podobnie jak w galerii czesc ludzi zatrzymuje sie przed jednym obrazem dluzej a czesc przy innym. Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: odbieranie bodzcow piekna............. 04.08.04, 10:32 Aleście mnie rozszyfrowali Ale masz rację Nicku, zawsze pamiętam oczy. W końcu nie na darmo mówi się, że są zwierciadłem duszy. Za koło ratunkowe dziękuję, ale chyba ja chcę się utopić.... Taki sobie jestem oczny kamikadze. Odpowiedz Link
kendo Re: odbieranie bodzcow piekna............. 04.08.04, 10:36 **Gini nie Ty tylko oczka zapamietujesz, ja tez, zreszta pisalam juz wczesniej) ** milego poranka Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 05.08.04, 17:30 odwiozlam Go dzis na pogotowie i polozyli w szpitalu.... nie dalo sie nic zrobic, od rana jestem na nogach,przyjechalam juz do domciu, odsapnelam i czekam na chlodniejsza pogode by z psiuna isc, bo pancio by mi nie wybaczyl gdyby mu sie cos stalo podczas jego nieobecnosci..... a pocieszajace,tez w tym wszystkim bylo, gdy wrocilam do domu ,zastalam sasiada obcinajacego rzywoplot, ktory dzieli nasze dzialki, jak sie dowiedzial,ze slubne w szpitalu, to jeszcze jakby w pocieszeniu, podcial nam tuje,ktore mamy przy ulicy, a drugi sasiad,z rana sprawdzil mi hamulce... 0!!!!!!!!!! w sumie moze i bym sobie poradzila bez "chopa" hi,hi, ** milego popoludnia. Odpowiedz Link
kajtulo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 05.08.04, 17:49 Przepraszam, że ja, jak zwykle włączyłam się, jak międzymiastowa do zlewu> Moi ulubieni aktorzy: Christopher Walken, Clint Eastwood, z polskich Olgierd Łukaszewicz. Piękny... pamiętacie go z "Nocy i dni"? Kobiety? Glenn Closs (jejku, nie wiem, czy tak się pisze). Fay Dunneway (?) Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 05.08.04, 20:47 kajtulo napisała: > Przepraszam, że ja, jak zwykle włączyłam się, jak międzymiastowa do zlewu> > Moi > ulubieni aktorzy: Christopher Walken, Clint Eastwood, z polskich Olgierd > Łukaszewicz. Piękny... pamiętacie go z "Nocy i dni"? > Kobiety? > Glenn Closs (jejku, nie wiem, czy tak się pisze). Fay Dunneway (?) **Kajtulo nie zrobilas zadnego bledu, tu mozemy chyba pisac o swych pierwszych milosciach favorit aktorach.... ja dzis akurat napisalam o swym slubnym, no bo niema co ukrywac,>jest moim mezczyzna juz tyle lat< a niech sie cieszy jak bedzie to czytal hi,hi,hi, Odpowiedz Link
nick000 Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 05.08.04, 21:29 kendo napisała: > ja dzis akurat napisalam o swym slubnym, > no bo niema co ukrywac,>jest moim mezczyzna juz tyle lat< ...to ma gościo szczęście... ...pozdrów Kendo ślubnego i po cichutku zanieś człowiekowi jakieś piwko... ...od ręki ozdrowieje... Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 05.08.04, 22:44 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > ja dzis akurat napisalam o swym slubnym, > > no bo niema co ukrywac,>jest moim mezczyzna juz tyle lat< > > ...to ma gościo szczęście... > ...pozdrów Kendo ślubnego i po cichutku zanieś człowiekowi jakieś piwko... > ...od ręki ozdrowieje... oj,Nicku,zeby tak bylo, to kupilabym cala beczke pifka by wyzdrowial, a tak na serduszko juz dwa razy operpwane to chyba nic nie pomoze , nawet oklady z goracej kobitki nie pomagaja hi,hi,hi........... PS;..dziekuje za pozdrowienia w Jego imieniu, jutro przekaze,bo usnelo nareszczie biedaczysko.... pokute w szpitalu z masa siniakow....ale sie bal,(czemu mezczyzni sie boja igiel??) a teraz z gory pozdrawiam... Odpowiedz Link
freewolf Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 12:49 kendo napisała: > czemu mezczyzni sie boja igiel?? A czemu kobiety boją się igieł jeszcze bardziej niż my? Czemu tak łatwo namówić mężczyznę do oddania krwi, a kobieta robi się blada na sam dźwięk tego słowa? PS: Ode mnie też dorzuć parę życzeń szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link
kasikk Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 12:58 z mojego doświadczenia, to faceci mdleja na widok krwi ) kobietę znam tylko jedną tak wrażliwą, a facetów mnustwo Odpowiedz Link
freewolf Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 13:23 kasikk napisała: > z mojego doświadczenia, to faceci mdleja na widok krwi ) > kobietę znam tylko jedną tak wrażliwą, a facetów mnustwo Z obserwacji własnych: Żadna kobieta nie przyzna się, że boi się widoku krwi. Każda kobieta, gdy zauważy, że jakiś mężczyzna w jej pobliżu coś sobie zrobił, staje się przerażona i panikuje. Z tym, że rozmiar paniki jest odwrotnie proporcjonalny do wielkości krwotoku. A co do mdlenia na widok krwi, to (również z obserwacji własnych) znam tylko jedną grupę mężczyzn, którzy robią to regularnie. Co zaskakujące - to żołnierze. Odpowiedz Link
kasikk Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 12:59 kenduś, pozdrów cieplutko i ode mnie Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 13:17 ..eeeee wilczku, a powiedz no ino jakich my to igiel sie boimy co????????????? jest jednak faktem swierdzonym, ze mezczyzni nie tylko igielek, ale i entysty sie obja o)))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 13:24 kendo napisała: > ..eeeee wilczku, > a powiedz no ino jakich my to igiel sie boimy co????????????? > > jest jednak faktem swierdzonym, > ze mezczyzni nie tylko igielek, > ale i entysty sie obja o)))))))) HAHAHAAH wiecie jaka mialam keidys pzrygode wlasnie z facetem, ktory boi sie dentysty? musialm pewnego razu jechac na pogotowie stomatologiczne. a tam stal juz w kolejse jeden gosciu. byl na tyle grzeczny i zaproponowal mi zebym weszla pzred nim. wiec grzecznie odpowiedzialm,ze poczekam. a on to,ze moge wejsc bo on pewnie satd ucieknie bo juz raz tego dnia uciekl z gabinetuDD wiec skorzystalam z okazji weszlam a kiedy wyszlam po 5 min. faceta juz nie bylo DDD Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 13:29 hi,hi, Sloo moj jak idzie do dentysty, a musi chodzic czesto ze wzgledu serducho, bo twierdza,ze jakies tam bakterie ewetualne od budujacego sie kamienia czy dziury w zabku sa szkodliwe... wiec kupil sobie masc znieczulajaca w aptece i smaruje dziasla, i caly tydzien przed wizyta strasznie to przezywa.... Odpowiedz Link
freewolf Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 13:33 kendo napisała: > i caly tydzien przed wizyta strasznie to przezywa.... A chociaż zachęcasz go w jakiś sposób? Myślę, że o wiele żwawiej gnał by do dentysty, gdyby miał jakiś bodziec stymulujący. Na mojego młodszego brata to zawsze działa. Na tatę zresztą też. Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 18:32 freewolf napisał: > kendo napisała: > > > i caly tydzien przed wizyta strasznie to przezywa.... > > A chociaż zachęcasz go w jakiś sposób? > Myślę, że o wiele żwawiej gnał by do dentysty, gdyby miał jakiś bodziec > stymulujący. > Na mojego młodszego brata to zawsze działa. > Na tatę zresztą też. a jak mam go zachecic??, nieda sie przekupic niczym... byl czas ze go wozilam a teraz sam juz moze jezdzi.... Odpowiedz Link
freewolf Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 07.08.04, 10:58 kendo napisała: > a jak mam go zachecic??, > nieda sie przekupic niczym... Myślę, że beczka piwa (50 l) spokojnie by zrobiła swoje. Odpowiedz Link
freewolf Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 13:27 kendo napisała: > ..eeeee wilczku, > a powiedz no ino jakich my to igiel sie boimy co????????????? Wiem tylko, ze tych do oddawania krwi (a są spore). A co do reszty - nie mam pojęcia, gdyż z innymi nie mam raczej kontaktu. > jest jednak faktem swierdzonym, > ze mezczyzni nie tylko igielek, > ale i entysty sie obja o)))))))) Mężczyźni, powtarzam, nie boją się igiełek. To wynika z narcystycznego podejścia do samego siebie. Boją się oszpecenia własnego, jakże pięknego ciała, dziurką po igle. A co do dentysty - mówię za siebie, ale zwykle nie korzystam ze znieczulenia. Czego tu się bać? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 13:42 freewolf napisał: A co do dentysty - mówię za siebie, ale zwykle nie korzystam ze znieczulenia. > Czego tu się bać? popieram w calej rozciaglosci swojego zcasu bylo to dla mnie pzryjemnoscia nawet sama kosmetyka, ktora dokonalam ostatnimi czasy Odpowiedz Link
nick000 Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 13:53 ...ludziska litości oddaliłem się tylko na chwilę a tu dyskusja na całego... ...nie bardzo kapuję co jest grane ale zgadzam się ze wszystkimi... ...a igieł się nie boję... Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 18:40 nick000 napisał: > ...ludziska litości oddaliłem się tylko na chwilę a tu dyskusja na całego... > ...nie bardzo kapuję co jest grane ale zgadzam się ze wszystkimi... > ...a igieł się nie boję... ..i widzisz Nicku, ze trzeba siedziec "jakby na warcie" caly czas na Vistuli, bo raz plynie leniwie,raz wartko....))) Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 06.08.04, 18:37 freewolf napisał: > kendo napisała: > > > ..eeeee wilczku, > > a powiedz no ino jakich my to igiel sie boimy co????????????? > > Wiem tylko, ze tych do oddawania krwi (a są spore). A co do reszty - nie mam > pojęcia, gdyż z innymi nie mam raczej kontaktu. > > > jest jednak faktem swierdzonym, > > ze mezczyzni nie tylko igielek, > > ale i entysty sie obja o)))))))) > > Mężczyźni, powtarzam, nie boją się igiełek. To wynika z narcystycznego > podejścia do samego siebie. Boją się oszpecenia własnego, jakże pięknego ciała, > > dziurką po igle. > A co do dentysty - mówię za siebie, ale zwykle nie korzystam ze znieczulenia. > Czego tu się bać? ..az sie samo wciska do napisania: lustereczko,lustereczko, powiedz,-kto jest najpiekniejszy w swiecie???? oj wilczku,juz ja bym musiala sama to sprawdzic, i moim expertckim" oczkiem rzuci na Narcyza"))))))))))))) Odpowiedz Link
freewolf Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 07.08.04, 11:00 kendo napisała: > lustereczko,lustereczko, > powiedz,-kto jest najpiekniejszy w swiecie???? Poco pytać? Przecież wiadomo, że Vistulanki. Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 07.08.04, 11:06 freewolf napisał: > kendo napisała: > > > lustereczko,lustereczko, > > powiedz,-kto jest najpiekniejszy w swiecie???? > > Poco pytać? Przecież wiadomo, że Vistulanki. **spryciaz z Ciebie.... ** milego dnia. Odpowiedz Link
freewolf Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 07.08.04, 23:18 kendo napisała: > **spryciaz z Ciebie.... Też. Ale i lubię się podlizywać. Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 08.08.04, 09:00 freewolf napisał: > kendo napisała: > > > **spryciaz z Ciebie.... > > Też. Ale i lubię się podlizywać. ..wiadomo....najmlodszy w zespole)))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 22.09.04, 10:47 oj! juz od jakiegos czasu chcialam Wam napisac, ze bedac w miesie i stojac na tych samych swiatlach widzialam pana w plaszczu hmmmmmmmmm..... na dodatek mial golf i marynarke a paltocik wiatr mu zozwiewal..... nwet wygladal nieczego sobie....siostra sie smieje ze mnie,ze mi juz odbija "sroba"))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 22.09.04, 10:51 kendo napisała: > oj! juz od jakiegos czasu > chcialam Wam napisac, > ze bedac w miesie i stojac na tych samych swiatlach > widzialam pana w plaszczu hmmmmmmmmm..... > na dodatek mial golf i marynarke a paltocik wiatr mu zozwiewal..... > nwet wygladal nieczego sobie....siostra sie smieje > ze mnie,ze mi juz odbija "sroba"))))))))))))))))))))))))))))))))) HA HA HA Kendus)))))))))))) a co to kobietom nie wolno podziwiac przystojnych facetow??/ a to Szwed? Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 22.09.04, 10:53 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > oj! juz od jakiegos czasu > > chcialam Wam napisac, > > ze bedac w miesie i stojac na tych samych swiatlach > > widzialam pana w plaszczu hmmmmmmmmm..... > > na dodatek mial golf i marynarke a paltocik wiatr mu zozwiewal..... > > nwet wygladal nieczego sobie....siostra sie smieje > > ze mnie,ze mi juz odbija "sroba"))))))))))))))))))))))))))))))))) > > > HA HA HA Kendus)))))))))))) > a co to kobietom nie wolno podziwiac przystojnych facetow??/ > a to Szwed? a tego niewiem sloo, wygladalraczej na "obcego" hmmmmm..... jednak z siostra mamy inne gusta co do mezczyzn)))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 22.09.04, 11:19 ...nie mam swojego ulubionego mężczyzny... ...niesamowicie lubie kobiety... ...a te vistulowe wręcz wielbię... Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 22.09.04, 11:23 nick000 napisał: > ...nie mam swojego ulubionego mężczyzny... > ...niesamowicie lubie kobiety... > ...a te vistulowe wręcz wielbię... i jak Cie nie uwielbiac nicku????? moc usciskow w Twa strone) Odpowiedz Link
kasikk Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 22.09.04, 16:42 nick was pod włos bierze, a wy się dajecie ;P Odpowiedz Link
kendo Re: Moj ulubiony mezczyzna..... 22.09.04, 16:46 kasikk napisała: > nick was pod włos bierze, a wy się dajecie ;P cos Ty kasikku,niewierze..... mysle ze mowi to ze szczerego serducha Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 22.09.04, 11:31 Nick, rozpieszczasz nas wiesz o tym? Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 22.09.04, 11:33 chyba wszystkie kobitki widza mile takie cieple slowa) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 22.09.04, 11:34 kendo napisała: > chyba wszystkie kobitki > widza mile takie cieple slowa) jakby nasi to czytali to byliby zazdrosni za ten potok milych slow Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 22.09.04, 11:38 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > chyba wszystkie kobitki > > widza mile takie cieple slowa) > > > jakby nasi to czytali to byliby zazdrosni za ten potok milych slow hi,hi,....a niech im bedzie szkoda) choc moj mi dzis "zakomplemecil " z rana) i jak ich czasem nie lubiec??) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 22.09.04, 11:41 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > chyba wszystkie kobitki > > > widza mile takie cieple slowa) > > > > > > jakby nasi to czytali to byliby zazdrosni za ten potok milych slow > > hi,hi,....a niech im bedzie szkoda) > choc moj mi dzis "zakomplemecil " z rana) > i jak ich czasem nie lubiec??) hm, czasem? now alsnie jednych daje sie lubic czasem innych stale Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 22.09.04, 11:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > chyba wszystkie kobitki > > > > widza mile takie cieple slowa) > > > > > > > > > jakby nasi to czytali to byliby zazdrosni za ten potok milych slow; > -) > > > > hi,hi,....a niech im bedzie szkoda) > > choc moj mi dzis "zakomplemecil " z rana) > > i jak ich czasem nie lubiec??) > > > hm, czasem? > now alsnie jednych daje sie lubic czasem innych stale innych mozna polubiec od razu a innych znienawidziec.... tak chyba ma kazdy. Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 22.09.04, 12:05 kendo napisała: > > innych mozna polubiec od razu > a innych znienawidziec.... > tak chyba ma kazdy. znienawidziec to mzoe nie. i chyba nie zdarzylo mi sie kogos nienawidziec. raczej takiego kogos bardzo nie lubie Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 22.09.04, 12:21 slo-onko napisała: > > > znienawidziec to mzoe nie. i chyba nie zdarzylo mi sie kogos nienawidziec. > raczej takiego kogos bardzo nie lubie ...nienawiść to nieludzkie uczucie... ...powszechne niestety... Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 22.09.04, 15:30 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > > znienawidziec to mzoe nie. i chyba nie zdarzylo mi sie kogos nienawidziec > . > > raczej takiego kogos bardzo nie lubie > > ...nienawiść to nieludzkie uczucie... > ...powszechne niestety... a mnie niestety ,spotkala taka przypadlosc emocjonalna, brrrrrrrrrrrrr,,gesie sie na widok tej osoby jak widze..((((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny pan........... 22.09.04, 15:32 bedac znow na miescie, nie spotkalam na swiatlach "swego jesiennego pana" plaszowo-golfowego), moze ,ze skrecalam wczesniej a on nie chodzi ta strona(((((((( a tak bylo milo oko nacieszyc, czekajac na "zielone" Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny pan........... 22.09.04, 20:13 ...nadal pozostaję fanem kobiet ... ...i dobrze mi z tym... Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 19.10.04, 17:37 wynalazlam ostatnio w programie tvn fajnego faceta-SZymona Majewskiego podoba mi sie jak prowadzi program i jego zarty wiec kolejny facet do kolekcji z serii "u.f" to taki telewizyjny a prawdziwy to taki w marzeniach))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: mój ulubiony mężczyzna:) 19.10.04, 18:45 slo-onko napisała: > wynalazlam ostatnio w programie tvn fajnego faceta-SZymona Majewskiego > podoba mi sie jak prowadzi program i jego zarty > wiec kolejny facet do kolekcji z serii "u.f" > to taki telewizyjny a prawdziwy to taki w marzeniach))))))) a ja własnie tak czytając i przegladając wpisy na tym wątku doszłam do wniosku że nie mam takiego ulubionego i wymarzinego mężczyzny, jesli o wygląd chodzi... hmmm... no sa typy którzy mi się mniej lub bardziej podobają... ale takie ulubionego typa to nie mam.... no kurcze no.... nie mam.... i co ja teraz zrobię???)) Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 19.10.04, 19:45 orzeszku ja w to nie wierze,ze niema) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 19.10.04, 20:43 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > wynalazlam ostatnio w programie tvn fajnego faceta-SZymona Majewskiego > > podoba mi sie jak prowadzi program i jego zarty > > wiec kolejny facet do kolekcji z serii "u.f" > > to taki telewizyjny a prawdziwy to taki w marzeniach))))))) > > > a ja własnie tak czytając i przegladając wpisy na tym wątku doszłam do wniosku > że nie mam takiego ulubionego i wymarzinego mężczyzny, jesli o wygląd chodzi... > > hmmm... no sa typy którzy mi się mniej lub bardziej podobają... ale takie > ulubionego typa to nie mam.... no kurcze no.... nie mam.... i co ja teraz > zrobię???)) > jaaaaaak to nie maaaasz???????????? a pan M???????????)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 26.12.04, 17:44 "Pole rażenia"-w tym filmie wczoraj glowna role gral Bruce Willis. ma cos w sobie,ze go lubie. Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 26.12.04, 17:56 slo-onko napisała: > "Pole rażenia"-w tym filmie wczoraj glowna role gral Bruce Willis. ma cos w > sobie,ze go lubie. hmmmmm....jak na moj gust jest strasznie krzykliwy, Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 10:42 a tak sobie przeglądałam i... dokopałam się do tego tematu. mój ulubiony... a chodzi o wygląd, czy grę. co bierzemy pod uwagę? jak wygląd to np. a. banderas - za typ urody i dzikie spojrzenie - patrz "desperado, czy "nigdy nie rozmawiaj z nieznajomym". m. gibson - za błękit oceanu jego oczy, w którym można utonąć j. deep - za niewinność spojrzenia i dzikość charakteru. dwie ostatnie pozycje doceniam również za grę i filmy, w których zagrali. chyba jeszcze kilka sztuk by się znalazło do wypisania Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 10:54 eeeee...,widze mysia ma upodobania rowne z mala -banderas, i sloo-gibbso, za spojzenie to ja wole Christofer Lambert, hmmmmmmmmmm...oczy w wlasciewie spojzenie ma,ze az powala na nogi, za wyglad zewnetrzny i cos w stylu "jakiegos magnesu"to Gabriel-nazwiaska zapomnialam ,to amerykanski lub canadyjski aktor, a w mlodosci czesc kolezanek i ja razem z nimi szalalysmy i biegalysmy na kazdy film z Belmondem),mial cos w sobie takiego co przyciagal, co obecnie wcale nie robi na mnie zadnego wrazenia. "smak"/ocena/spojzenie na meska plec sie zmienila. Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 11:21 mam słabość do typu południowca i takiej dzikości w spojrzeniu czarnych oczu) nie bardzo kojarzę tego aktora, o którym napisałaś - gabriel. a gust się zmienia, oj zmienia ah, no właśnie zapomniałam jeszcze o klasyce! jest jeszcze dwóch aktorów, których bardzo lubię. obaj są anglikami i nie są pierwszej młodości: alan richman - z rozważnej i romantycznej oraz colin firth - z dumy i uprzedzenie te ich angielski akcent i nie tylko Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 11:25 mycha napisała: > a tak sobie przeglądałam i... dokopałam się do tego tematu. > mój ulubiony... a chodzi o wygląd, czy grę. co bierzemy pod uwagę? > jak wygląd to np. a. banderas - za typ urody i dzikie spojrzenie - > patrz "desperado, czy "nigdy nie rozmawiaj z nieznajomym". > m. gibson - za błękit oceanu jego oczy, w którym można utonąć > j. deep - za niewinność spojrzenia i dzikość charakteru. > dwie ostatnie pozycje doceniam również za grę i filmy, w których zagrali. > chyba jeszcze kilka sztuk by się znalazło do wypisania Oooooo Mycha Ty sobie uwazaj z tym Melem G., on CI moj jest,moj jako aktor oczywiscie,bo jako nieaktor to jest ten no.... hmmmm..... no on no Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 11:29 hihihi, sloo jakoś byśmy się podzieliły przynajmniej dałabyś mi popatrzeć w te oczęta...co??? no proszę... ;p Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 11:32 mycha napisała: > hihihi, sloo jakoś byśmy się podzieliły > przynajmniej dałabyś mi popatrzeć w te oczęta...co??? no proszę... ;p no dobra jako,ze mam swojego iX-a i co,by nie byl zazdrosny o Mela Gie. to moge CI go nawet podarowac w prezencie i mozesz gapic sie w niego jakw obraz)) Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 11:42 przypomnialo mi sie , ze angielski aktor,nazwiaska zapomnialam,(nie klade ich na pamiec) ale zostal mianowany przez krolowa mianem -sir-podoba mi sie za interpretacje rol,obecnie sie rostyl,jak na starszego pana przystalo a M.G dla mnie jest taki sobie zwariowany, wiec o nic nie prosze) Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 11:43 hihihi, no nie przesadzajmy, aż takie dzieło sztuki to on nie jest, żeby gapić się w niego jak w obraż Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 11:51 mycha napisała: > hihihi, no nie przesadzajmy, aż takie dzieło sztuki to on nie jest, żeby gapić > się w niego jak w obraż a ja tam moglabym,zeby nie mo iX)) Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 11:59 mi wystarczy czasami popływać w tych oczętach chyba mam słabość do błękitu ;p ale z nóg by mnie zwalił taki brunet i dzikim spojrzeniu czarnych oczu, nieokrzesany odrobinkę. co to go trzeba za przysłowiowe włosy i do jakini, bo po dobroci to się stawia to tak na marginesie Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 12:06 mycha napisała: > mi wystarczy czasami popływać w tych oczętach chyba mam słabość do błękitu ;p > ale z nóg by mnie zwalił taki brunet i dzikim spojrzeniu czarnych oczu, > nieokrzesany odrobinkę. co to go trzeba za przysłowiowe włosy i do jakini, bo > po dobroci to się stawia to tak na marginesie hahahaha )) to tez taki troche nieposkromiony co to raz krzykiem na niego,a raz glaskiem moj taki nie jest i poskramiac go nie musze,nawet sniadanie do lzoka mi przynosi i lasi sie jak kot))) Mycha, mamy inny gust co? Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 12:14 stanowczo sloo inny) śniadania do łóżko to całkiem miła sprawa nie mówię oczywiście o tym, że podoba mi się totalny dzikus, co to ma w nosie cały świat poza sobą, z niczym się nigdy nie zgodzi itd. - to tak dla sprostowania cenię opiekuńczość i czułość i to też są pożądane cechy, jak najbardziej ale ja nie lubię monotonii, za to lubię wyzwania. czasami nie trzeba do tej jaskini za włosy ciągnąć, wystarczy pokazać kawałek kolanka - i co? osobnik przed chwilką mający dużo do powiedzenia, stawiający się z prędkością światła pędzi tam, gdzie trzeba DD Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 12:17 mycha napisała: > stanowczo sloo inny) śniadania do łóżko to całkiem miła sprawa > nie mówię oczywiście o tym, że podoba mi się totalny dzikus, co to ma w nosie > cały świat poza sobą, z niczym się nigdy nie zgodzi itd. - to tak dla > sprostowania cenię opiekuńczość i czułość i to też są pożądane cechy, jak > najbardziej ale ja nie lubię monotonii, za to lubię wyzwania. czasami nie > trzeba do tej jaskini za włosy ciągnąć, wystarczy pokazać kawałek kolanka - i > co? osobnik przed chwilką mający dużo do powiedzenia, stawiający się z > prędkością światła pędzi tam, gdzie trzeba DD hahahahaha ))))))))) DDDDDDDDDDDDDDDD jestes niesamowita i pewnie podobna charakterem do wymarzonego nieokielznanego Antonia ,ktory swoim wzrokiem potrafi powalic i zaczarowac Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 12:27 a dziękuję i wzajemnie może antonio to nie taki wymarzony, ale to ten typ faceta jeśli chodzi o wygląd - ci południowcy...chyba się rozmarzyłam;p a charakterek oj, mam podobny, mam - przekorny i spokojny osobnik ze mną raczej nie wytrzyma. zahukałabym go, nie mówiąc o tym, że szybko bym się znudziła. nie mówię o tym, że w moim domu to talerze muszą przy każdej rozmowie lecieć ale taki ugodowy, który by mi wszystko pod nos podsuwał to nie dla mnie;p Odpowiedz Link
kasikk Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 12:41 nooo... mysz to ma charakterek ale podzielcie się Melem bo ja też za tymi oczetami i tym usmiechem... eh... dobrze, że M. do pracy poszedł i nie widzi ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 12:43 kasikk napisała: > nooo... mysz to ma charakterek > > ale podzielcie się Melem > bo ja też za tymi oczetami i tym usmiechem... > eh... dobrze, że M. do pracy poszedł i nie widzi ) Twoj na "M" i MEl na "M" to prawie jeden i ten sam Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 13:24 ah, przypomniało mi się moja mama mówiła, że mój typ faceta, to taki, który jest odrobinę ładniejszy od mały; ewentualnie, że to taki, który niedawno zszedł z drzewa DD ale chyba trochę z tą charakterystyką przesadziła Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 13:38 mycha napisała: > * małpy - miało być znaczy sie ladniejszy od e-maila? Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 13:44 z racji tego, że e-mail mówiłam na mojego kolegę, który był listonoszem i biorąc to/go pod uwagę muszę stwierdzić, że STANOWCZOOOO !!! ;p chociaż nie wiem, jak u niego z chodzeniem po drzewach Odpowiedz Link
mala20033 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 13:39 Moj TYP nie jest tchorzem. Jak narozrabia to potrafi naprawic szkody i powiedziec ..przepraszam. Nie znosze malosci, wiec.. A tak poza tym gdy jest podobny do Antonio Banderasa to nie jest niemile widziane.. Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 13:48 mała ja nie znoszę tchórzostwa i krętactwa, w ogóle u ludzi. i nie musi się koniecznie nazywać antonio, może być jakiś francesco na przykład Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 14:34 widze dziewczatka sie rozmarzyly)))))))))))))) ale gdzie takiego szukac co ??????????????? mamy co mamy ,raz sie im udaje nas zaskoczyc mile,drugim razem domyslaja sie naszych dasow i jak na razie moga byc))))))))) w nastepnym zyciu,moze trafi sie nam podobne wcielenie Banderasa o Lamberta. Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 29.11.05, 14:40 oj... nie wiem kenduś, czy tacy istnieją... ale kto wie... ja jako przedstawicielka wolnego stanu - nieobrączkowana;p - mogę jeszcze sobie pozwolić na bieganie ze świecą)) przy okazji kondycję poćwiczę Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 01.12.05, 13:00 mysia, zobaczysz ,nim sie spostzezesz to znajdziecie sie wzajemni i bedzie pierscien i obraczka na palcu)zycze tego wymarzonego) Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 01.12.05, 13:01 wrocil ze sklepu z majonezem, wiec oddalalm sie go garow i jutro bedzie wedlinka "wlasnego chowu" z karkowki. Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 01.12.05, 14:52 na każdego podobno przychodzi kolei Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 01.12.05, 16:00 )))))))))))),no co?? laski nie robi w koncu, kupowala dla psiuny jedzenie to zakupil od razu dla kociecia i ptakow) Odpowiedz Link
kendo Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 08:42 ostanio przeprowadzona ankieta wsrod anglikow na najbardziej seksownego mezczyzne roku wsrod "staroszkow"na emerytorze,zostal jednoglosnie wybrany : 1). Sean Connery - 75 lat (i slusznie anglicy zaglosowali) 2). Patrick Stewart - z serii Star Trek 3). Anthony Hopkins wsrod kobiet,Margaret Tatcher zostala ogloszona jako najmniej seksigasta babcia))))) Odpowiedz Link
mycha Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 08:47 podpisuję się pod miejscem pierwszym))) bezapelacyjnie sean connery!!! Odpowiedz Link
kendo Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 08:50 hej mycha! haaaaaaaaaaaaaaa...czyli tez masz ten "smak" co ja,jezeli chodzi o starszych panow) podoba mi sie jego usmiech ,jest po prostu rozbrajajacy))))))))))) zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 08:48 kendo napisała: > ostanio przeprowadzona ankieta wsrod anglikow na najbardziej seksownego > mezczyzne roku wsrod "staroszkow"na emerytorze,zostal jednoglosnie wybrany : > 1). Sean Connery - 75 lat (i slusznie anglicy zaglosowali) > 2). Patrick Stewart - z serii Star Trek > 3). Anthony Hopkins > > wsrod kobiet,Margaret Tatcher zostala ogloszona jako najmniej seksigasta > babcia))))) Sean i owszem,ale Anthony ????????? toz to z fryzury zostal mu tylko szyberdach,aaaaaaaanglicy sie nie znaja Odpowiedz Link
kendo Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 08:51 hej sloo masz racje sloo, Anthony sprawdza sie bardzo dobrze jako aktor, ale nie w mym guscie na seksiarza) pieknego dnia. Odpowiedz Link
mycha Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 08:54 cześć dziewczyny kenduś, taaak, taaak, ten uśmiech i kolana miękną sloo, też nie rozumiem wybory antosia. jak dla mnie jest w nim coś budzącego niepokój. w jego oczach, nawet jak się uśmiecha, to te oczy... brrr... a tak swoją drogą, to ja bym jeszcze dała na miejscu 2 alana richmana. nie wiem, czy on emeryt, ale wiekowy pan ma w sobie to coś i ten głosssss)) Odpowiedz Link
kendo Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 08:57 niebardzo wiem ,ktory alan mycha,ale podejzewam ,ze to ten o ktorym mysle, no na glos-barwe glosu tez jestem wyczulona i powala mnie na kolana nieraz) Odpowiedz Link
mycha Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 09:04 oglądałaś "rozważną i romantyczną" z grantem i kate winslet??? to richman grał tam pułkownika a jeśli ktoś oglądał którąkolwiek część harrego potera, to wcielił się on w rolę jednego z profesorów - ten z dłuższymi czarnymi włosami. znalazłam kilka zdjęć w necie, mam nadzieję, ze linki będą chodzić: digilander.libero.it/HarryPotterSite/immagini/A/a1/img4.jpg www.fantasymagazine.it/imgbank/IMG/snape18.nb.jpg images.google.pl/imgres? imgurl=www.geocities.com/garami.geo/usaH/BRICKMAN.jpg&imgrefurl=http://ww w.geocities.com/Hollywood/Bungalow/6693/actors.htm&h=499&w=322&sz=38&tbnid=J3l47 GSjWMdg8M:&tbnh=127&tbnw=81&hl=pl&start=66&prev=/images%3Fq%3Dalan%2Brichman% 26start%3D60%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN Odpowiedz Link
slo-onko Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 09:16 Antony jest ok jako aktor,ale jak dla mnie za malo seksowny mam swojego idola dla ktorego dalabym sie pociac sucha bułką ma glos jaki lubie, rozbrajajacy usmiech (jego dentystka twierdzi tak samo ,wiec nie jest to moj wymysl),a czasem jak sie zamysli i spojrzy w dal toooooooo eeeeeeeehhhhhhh Odpowiedz Link
kendo Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 09:21 *sloo,ales sie rozmarzyla.... popieram chyba takie odczucia co do wlasnego idola) a mianowicie glos rowniez slyszalam i jest bardzo,bardzo mily,co zreszta od razu powiedzialam *mycha, to juz wiem o kogo chodzi, czasami w nietorych filmach strachem mnie napawal, ale jako ktorys tam w punktacji moze byc) Odpowiedz Link
slo-onko Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 09:29 kendo napisała: > *sloo,ales sie rozmarzyla.... > popieram chyba takie odczucia co do wlasnego idola) > a mianowicie glos rowniez slyszalam i jest bardzo,bardzo mily,co zreszta od > razu powiedzialam > > *mycha, > to juz wiem o kogo chodzi, > czasami w nietorych filmach strachem mnie napawal, > ale jako ktorys tam w punktacji moze byc) moj idol nie gra w filmach Odpowiedz Link
kendo Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 09:33 ta przeca wiem sloo, i dlatego mowie,ze glos slyszalam osobiscie szczesciara z Ciebie i juz) pewnie teraz czuje ,ja Go policzki pieka....) Odpowiedz Link
slo-onko Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 09:43 kendo napisała: > ta przeca wiem sloo, > i dlatego mowie,ze glos slyszalam osobiscie > szczesciara z Ciebie i juz) > > pewnie teraz czuje ,ja Go policzki pieka....) musze zapytac Odpowiedz Link
nick000 Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 09:45 Slooooooo, już wszystko wiem Odpowiedz Link
slo-onko Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 09:50 nick000 napisał: > Slooooooo, już wszystko wiem i nie jestes zazdrosny????? Odpowiedz Link
nick000 Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 09:58 nie jestem, taki ze mnie tolerancyjny człek)) Na wszelki wypadek ostrzegam, moja ci ona, moja a kto chce mieć problem, służę Dentysci też chcą zarobić Odpowiedz Link
kendo Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 10:00 wiem cos o checi posiadania kochanej osoby, czlek dostaje nowych skrzydel/swiat widzi w innej dymensjii, a zadbane zabki u mezczyzny to DUZY PLUS. Odpowiedz Link
kendo Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 09:57 hej nicku jak milo Cie powitac z rana) jestem pewna,ze juz glosem czarowales dzis. miej sobie udany dzien. Odpowiedz Link
nick000 Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 09:58 raczej sam jestem zaczarowany i oczarowany Odpowiedz Link
kendo Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 10:01 wiem,wiem..... to piekne uczucie nicku. zycze dalszych/mocniejszych oczarowan. Odpowiedz Link
slo-onko Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 10:01 kendo napisała: > hej nicku > > jak milo Cie powitac z rana) > jestem pewna,ze juz glosem czarowales dzis. > > miej sobie udany dzien. > a jakze malo,ze czarowal to sie jeszce przyczynil to zjawiska fizycznego.... nie powiem co bylo dalej) Odpowiedz Link
kendo Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 10:02 o rany sloo, jak sobie poradzilas z "fizyczna zjawa"?)))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: najbardziej seksowny mezczyzna 09.05.06, 10:04 kendo napisała: > o rany sloo, > jak sobie poradzilas z "fizyczna zjawa"?)))))))))))))))) nie poradzilam sobie na samo wspomnienie czuje miekkie nogi)) Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 09:44 nie powinienem sie do tej dyskusji wcierać, mogłoby to być mylnie odebraneDD Oswiadczam wszem i wobec, ze ja tez mam swoja ulubioną kobietę)) Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 09:58 a zdradzisz tajemnice?? wybor nalezy do Ciebie-nieobowiazkowe wyznanie) ale ja nic niepowiem glosno) a w dyskusji jestes zawsze mile widziany Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 09:59 pytasz jakbyś nie wiedziała o kim myslę Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:03 nooooooooooooooo.... wiem,ale dla dodania tematowi wiecej tajemniczosci(dla tych co nas podczytuja moze) Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:07 moze o polityce porozmawiajmy, tyle sie ostatnio dzieje. Nowe czasy, nowe trendy, nowe (stare) twarze Powieje grozą, wątek zrobi sie horroryczny i bedzie wesoloD Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:11 o polityce raczej nie, może dojść do rękoczynów i co wtedy??? Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:16 nie warto, nie o politykę, nigdy w zyciu, fujjjj!!! Niech zginie i więcej nie wraca Pogadajmy o filumenistyceDDD Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:21 też racja hiehiehie, to które z nas piromaniak?? przyznać się proszę) ja się zapałkami nie bawię, jak przystało na grzeczną dziewczynkę Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:42 nie igraj z ogniem, stare imądre przysłowie, cóż z tego kiedy kusi, wabi, neci i, nawet jesli sie człek oparzy, ciekawość i cos jeszcze zwyciężają Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:25 nick000 napisał: > nie warto, nie o politykę, nigdy w zyciu, fujjjj!!! Niech zginie i więcej nie > wraca Pogadajmy o filumenistyceDDD czyli o zbieractwie? od zapalek nie zbieram,ale za to zbieramw spomnienia i mam ich spora kolekcje , kiedys je oprawie w skore, a na starosc bede miala co czytac Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:28 a wiesz slo, jak będziesz się śmiała czytając je??? przetrenowałam, choć my przerabiałyśmy wspomnienia sprzed nastu lat. ale ubaw był po pachy. oj, było się szalonym, było Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:33 mycha napisała: > a wiesz slo, jak będziesz się śmiała czytając je??? > przetrenowałam, choć my przerabiałyśmy wspomnienia sprzed nastu lat. ale ubaw > był po pachy. oj, było się szalonym, było wyobrazam sobie nie darmo masz nik ,ktory moze duzo powiedziec zwinna,sprytna i bardzo pomyslowa Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:40 mycha napisała: > ale szara nie jestem;p Myszka Mini tez nie byla szara,a umiala zalotnie potrzepac rzeskami i do tego byla seksi Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:43 mój ideał. ah gdybym miała takie uszy i takie stopy...DD a trzepotanie to przed lustrem muszę poćwiczyć Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:54 mycha napisała: > mój ideał. ah gdybym miała takie uszy i takie stopy...DD > a trzepotanie to przed lustrem muszę poćwiczyć mnie powalily na nogi jej pantofle w rozowe grochy Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:44 może jestem zarozumiały, uważam jednak, ze najlepsze dopiero przed nami Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:43 mamy podobne, jednakowe, hobby. O jakiej starosci mówisz, wszak życie zaczyna sie po setce) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:55 nick000 napisał: > mamy podobne, jednakowe, hobby. O jakiej starosci mówisz, wszak życie > zaczyna sie po setce) po setce to oczy robia sie wesole dasz poczytacs woje wspomnienia? Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:59 jesli dopadnie mnie wena, opisze jakies ciekawe wspomnienie, nazbieralo sie ich troszeczke Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 12:58 czuje,ze bedzie to gruby elaborat? Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 19:51 slo-onko napisała: > czuje,ze bedzie to gruby elaborat? jak sie sprężę, będzie Pomyślę tylko kogo obsadzić w głownych rolach, moze być ciekawie)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:12 nick000 napisał: > moze o polityce porozmawiajmy, tyle sie ostatnio dzieje. Nowe czasy, nowe > trendy, nowe (stare) twarze Powieje grozą, wątek zrobi sie horroryczny i > bedzie wesoloD oooo malo damski temacik,ale kto wie moze byc wesolo i golo wrrrróóóććć : goło i wesolo jak we filmie Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:15 usch...lekki temacik) ja raczej w naszej prasie podczytuje te tematy ,ktore mnie interesuja tzn- lokalne,swiatowe zostawiam tym na wysokim szczeblu),niemniej jakas niteczka niepokoju sie rodzi gdy sie czlek wczyta.( Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:19 nie czytaj, skoncentruj sie na rubryce kulinarnej, wyrzuć telewizor a swiat od razu wyda C sie miejscem przyjemnym, przyjaznym i smacznym) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:26 nick000 napisał: > nie czytaj, skoncentruj sie na rubryce kulinarnej, wyrzuć telewizor a swiat od > > razu wyda C sie miejscem przyjemnym, przyjaznym i smacznym) szczegolnie smacznym szczegolnie keidy lodowka jest pod reka Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:29 gdy wlanczam kompa mam nalozona tutejsza gazete, czytam naglowki,wybieram temat od zainteresowania , TV,ogladam tylko rano i wieczorem na wiadomosci.... a latem pozostaje jak najdluzej w ogrodzie. Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:18 zależy, na przykład z punktu widzenia eskimosa, jak goło, to nie wesoło)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:26 nick000 napisał: > zależy, na przykład z punktu widzenia eskimosa, jak goło, to nie wesoło)) a jesli z punktu widzenia pigmeja to golo i goraco Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:31 latem golizna dozwolona o),no najskromniejsze wdzianko mam na mysli) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:34 mycha napisała: > myślisz o listku figowym??))) jeszcze lepiej DDD a wlasciwie to po co jakis zeschly lisc? Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:42 mycha napisała: > a co z "szanuj zieleń"? liscia powiesimy z powrotem na drzewie ,albo postawimy tabliczke z napisem "zakaz zrywania lisci figowych" Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:45 jestem za ale skoro nie można liści figowych, to może otulić się obłoczkiem? Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:49 mycha napisała: > jestem za > ale skoro nie można liści figowych, to może otulić się obłoczkiem? moze byc nawet bardziej ponetnie jakis cienki woal lekko przezroczysty Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:53 sloo, toż przecież stan męskiej populacji by się drastycznie zmniejszył!)) wzrosłaby liczba zawałów. Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:00 my dbamy oczywiście o wasze serca, w związku z tym pomysł woalu upadł Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:02 spadający czy opadający woal jest zagrożeniem dla męskich serc Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:02 nick000 napisał: > spadający czy opadający woal jest zagrożeniem dla męskich serc hahahahahaha DDDDDDDDDDDDDDD juz widze ich galki oczne )))))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:05 i wstrzymany oddech, a to niedotlenieniem Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:01 mycha napisała: > sloo, toż przecież stan męskiej populacji by się drastycznie zmniejszył!)) > wzrosłaby liczba zawałów. bo taka seksmisja alZa cóż to taka zapłata,ten raj przy Tobie tak błogi? Ty jesteś światłem świata i pieśnią mojej drogi. Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:54 hiehiehie, trzeba się czymś osłonić, choćby tylko skromnie i delikatnie Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:57 dyskusja zaczyna robic sie zdecydowanie ciekawa To lepsze niz polityka Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:01 widzisz ile radości może przynieść ekologia i pogoda? Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:02 mycha napisała: > widzisz ile radości może przynieść ekologia i pogoda? Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:03 wiem to od dawna, jestem admiratorem przyrody, ze o ekologii nie wspomnę Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:06 hiehiehie, stąd to umiłowanie przyrody, o naturze nie wspomnę Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:12 jakby to wytłumaczyć, rozumiesz, muszki, motylki, ptaszki, trawka, wieczór, pachnące siano i całe stado komarow, to dopiero roamtyczny obrazek Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:15 tak się przejęłam tą romantyczną wizją, że chcąc się zalogować zamiast mycha wpisałam mucha i byłam bardzo zaskoczona, że gazeta krzyczała, że nieprawidłowo;p Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:45 jedna jest mycha, nasza i niepowtarzalna, nie dziw sie więc, ze gazeta wrzask podniosła Jakas mucha, owad nadzwyczaj upierdliwy, w zadnym razie nie dorasta do pięt vistulowej myszy, co niniejszym stwierdzam i całym, vistulowym, autorytetem potwierdzam Moze ktoś ma inne zdanie? Nie widzę, nooo Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 11:55 hahahaaa, to prawda ni jak nie da się z mychy zrobić muchy, żeby nie wiem, jak się starać)) a pomyłkę zawdzięczam twojemu pięknemu opisowi przyrody Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 19:50 piękny opis? Ukłony, publika bije brawo Pięknie to wyglądał dzisiejszy wieczór i niebo pokryte chmurami. Mucha fuj, mycha cacy Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 10.05.06, 08:27 wszystko da się załatwić, nawet szampan będzie i owacje na stojąco no ładnie, niiiick!!! mua jest mycha)) Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:55 jakoś się przyplątała i nie chce odejść Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:38 moze byc listek nawet z winogrona))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:34 kendo napisała: > latem golizna dozwolona o),no najskromniejsze wdzianko mam na mysli) tooooples??????? Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:40 no wlasnie, podjade na plaze golaskow i sparwdze,czy juz sa amatorzy) Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 10:46 kednoooo!!! chcesz się bawić w podglądacza????? Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 20:18 *mycha tu jest plaza dla pieskow sasiadujaca z plaza tylko dla golaskow czasami z psiunem rano pojedziemy nad morze i juz sa golaski ) Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 20:55 cześć kenduś ja tylko na moment, bo roboty domowe wzywają no proszę to spacer z psikiem i kino za darmochę))) Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 09.05.06, 21:16 OK mycha, szybciutko Cie tez odpowiem(dzis wszyscy pozajmowani jakos wieczorem))))) tak wydzielone oddzielne miejsce dla lubiacych wolnosc cialek nieskrepowanych szmatkami) no i oczywiscie psiuny tez lubia kapiel morska,wiec maja swoj kawalek plazy) Dobranoc i odpoczywaj. Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 10.05.06, 08:21 te svenssony to pomysłowe ludki nie mówiąc już o tolerancji. u nas ludzie bardzo nietolerancyjnie niestety Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 10.05.06, 08:32 mozna by bylo tak o nich powiedziec,jezeli chodzi o te sprawy, od wczesnego dziecinstwa ucza sie tego, pracujac w przedszkolu,dzieciska sa uswiadamiane pod roznym katem. Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 10.05.06, 08:34 -usch,jakos szybko mi sie wyslal wpis)- bo chcialam dodac,ze maja nauki z anatomi,w zabawny sposob przeprowadzane, uczone sa tez oceniania wartosci "czlowieczych":pod wzgledem nationalnym/regionalnym. Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 10.05.06, 09:22 szkoda,że u nas czegoś takiego nie ma Odpowiedz Link
nick000 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 10.05.06, 09:55 ale ile radości i przyjemności dostarcza samodzielne dochodzenie do tego, co svennsońskie dzieciska dostają na tacy Odpowiedz Link
mycha Re: mój ulubiony mężczyzna:) 11.05.06, 08:43 mówisz, że nauka w praktyce przyjemniejsza?) Odpowiedz Link
greis52 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 08.04.13, 15:19 www.psychoszminka.pl/osobowosc/182-typymezczyznglancuskochaskontroler.html może Wam się już gust zmienił Odpowiedz Link
greis52 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 08.04.13, 15:20 zdziwiłam się ze to nie zostało zarchiwizowane przyjemnego typowania życzę... Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 08.04.13, 15:33 o siwecieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!! *greis faktycznie taki starusienki watek i jeszcze przezyl?? chyba gusta mi sie jeszcze nie zmienily co do "mezczyzny" Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 07.07.14, 20:04 ..cyt ..mezczyzni sa jak sztuczne szczeki: trudno dranstwo dopasowac, a do tego czesto wstyd sie przyznac, ze cos takiego sie ma i jeszcze pielegniuje.. bardzo mi sie spodaobal ten urywek, ktory zacytowalam.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: mój ulubiony mężczyzna:) 07.07.14, 21:12 *Kendo, dokladnie tak chyba mozna do niektorych sytuacji ten krociotki wierszyk dopasowac. Odpowiedz Link
greis52 Re: mój ulubiony mężczyzna:) 07.07.14, 21:17 uśmiałam się a już myślałam że zapomniałam się śmiać, oj trafne i takie życiowe! Odpowiedz Link
kendo Re: mój ulubiony mężczyzna:) 07.07.14, 21:54 *Grejs, a to sie ciesze,ze moglam wywolac usmiech na twarzy.. *Lusia/Greis tez tak pomyslalam, ze cytat ma wiele prawdy do "mezczyzn" Odpowiedz Link