iryska2604 24.12.10, 21:43 Piekna kolęda - i śpiewa ją cały świat... www.youtube.com/watch?v=rxw-dRN2jPs Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Usiądźmy i posłuchajmy i poczytajmy 26.12.10, 09:18 turystyka.gazeta.pl/Turystyka/1,81908,8851555,Najdziwniejsze_swiateczne_tradycje,,ga.html zaraz poczytam,bo ciekawie sie zanosi. dzieki Irysko..tu nie spiewaja w domach..chyba ze w polskim kosciele, nastawiam nieraz sobie plyte z polskimi koledami. WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM. Odpowiedz Link
greis52 Re: Usiądźmy i posłuchajmy i poczytajmy 30.12.10, 19:26 teksty.org/OTTO,%C5%BByczenia_noworoczne_na_2011 Odpowiedz Link
greis52 zaczynamy kolędowanie:) 25.11.11, 08:47 www.gorzow.pl/przystan/aktualnosci/pl/6946/2011_11_24/Kolejna_koleda_o_Gorzowie/rss/ "W Gorzowie znów odbyło się wielkie kolędowanie. Już po raz trzeci z inicjatywy Radia Plus Gorzów nagrana została świąteczna kolęda. Podobnie jak w poprzednich latach przy mikrofonie stanęli znani gorzowianie. Utwór śpiewali między innymi gorzowscy radni, pracownicy Urzędu Miasta, lubuscy posłowie i senatorowie, ludzie związani z gorzowskim środowiskiem artystycznym i dziennikarze różnych redakcji. Pomysł takiego nagrywania kolędy zrodził się 3 lata temu w głowach pracowników Radia Plus Gorzow - Sylwii Beech i Romana Błaszczaka. Każdego roku to właśnie Sylwia pisze tekst kolędy. W tym roku powstał utwór pt.: „Czy wiesz, że to święta są już". Kolęda nagrywana była w Jazz Clubie pod Filarami. Nagranie nadzorował Hubert Zbiorczyk. Utworu będzie można posłuchać na antenie Radia Plus. Z nagrania powstał teledysk, który pojawi się na naszym portalu. " jak tylko trafie na teledysk podrzuce, slyszalam nagranie, pieknie wciaga w swiateczna atmosfere Odpowiedz Link
irene.jg Re: zaczynamy kolędowanie:) 25.11.11, 09:37 Fajny pomysł, chętnie bym sobie posłuchała. Odpowiedz Link
kendo Re: zaczynamy kolędowanie:) 25.11.11, 09:47 i fajna sprawa, tez poslucham z checia tu od 13 grudnia zaczynaja "koledowac" tz.Lucia idzie z orszakiem i spiewaja "swiateczne piesni" bardzo lubie ten czas-taki cieply/nostalgiczny... Odpowiedz Link
greis52 Re: Usiądźmy i posłuchajmy... 04.12.13, 17:08 www.youtube.com/watch?v2MFducncsg w każdym dużym i małym sklepie to leci, nasłuchałam się i cały czas mi się nuci w myślach, a zakupiłam sobie płytkę z tradycyjnymi kolędami, będę w święta słuchać Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Usiądźmy i posłuchajmy... 04.12.13, 18:20 Co dzien przechodze kolo jednego ze sklepow, gdzie stoi duzy sztuczny mikolaj i ma wmontowana popzytywke z tym wlasnie nagraniem. Jak "Maluszek" go zobaczyl pierwszy raz to zaczal szczekac. Odpowiedz Link
kendo Re: powiazania z ABBA 18.05.14, 15:58 zespol ABBA kazdy zna i lubi z pewnosci ich wykonania Beny Anderson , gitarzysta z tego zespolu [Lek, men korrekt fakta och - musikalisk början i Sverige - Benny Andersson från ABBA blev pappa innan han hunnit fylla 17 år och sonen var Peter Grönvall. Marianne Elisabeth Grönvall är den vi känner som Nanne, född Nordqvist, år 1962 och är en känd svensk sångerska gift med Peter. ] zostal tata syna Peter, majac 17 lat Marianne Elizabet Grönvall jest Nanna z domu Nordqvist,szwedzka wokalistka www.youtube.com/watch?v=SpyRZayFGug w melodi festiwalu 2005 roku www.youtube.com/watch?v=J_qgVHXo4xQ Odpowiedz Link
kendo Re: powiazania z ABBA 18.05.14, 16:01 kendo napisała: > > zespol ABBA kazdy zna i lubi z pewnosci ich wykonania > Beny Anderson , > gitarzysta z tego zespolu > [Lek, men korrekt fakta och - musikalisk början i Sverige - Benny Andersson fr& > #229;n ABBA blev pappa innan han hunnit fylla 17 år och sonen var Peter Gr > önvall. Marianne Elisabeth Grönvall är den vi känner som Nanne, född Nordqvist, > år 1962 och är en känd svensk sångerska gift med Peter. ] > zostal tata syna Peter, majac 17 lat > Marianne Elizabet Grönvall jest Nanna z domu Nordqvist,szwedzka wokalistka > > www.youtube.com/watch?v=SpyRZayFGug > w melodi festiwalu 2005 roku > > www.youtube.com/watch?v=J_qgVHXo4xQ www.youtube.com/watch?v=Ie8CV4Igp6I z programu TV-"zgadywanka przebojow" w 2013 roku, tu akurta mi sie podoba w tym wykonaniu... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: powiazania z ABBA 18.05.14, 20:20 *Kendo nie gustuje w jej piosenkach, wydaje mi sie ze sie zawsze wysila, zeby wydobyc glos z siebie i zawsze ma ta fryzure sama, jest niska i te dlugie wlosy to ja pomniejszaja, Odpowiedz Link
kendo Re: powiazania z ABBA 19.05.14, 09:37 *Lusia w zupelnosci sie z Toba zgadzam, tez nie jestem jej fanka, mysle,ze gdyby jej maz nie byl producentem nagran, nie bylaby tak czesto w TV czy innych programach... Odpowiedz Link
kendo Re: George Michael 29.05.14, 09:42 www.expressen.se/noje/george-michael-har-forts-till-sjukhus/ moj ulubiony piosenkarz w szpitalu, jak podaje gazeta nie podano przyczyny dlaczego az dwie Erki na miejscu zajmowaly sie nim przez pare godzin by zabrac go do szpitala, jak nazwano na rutynowe kontrole, bardzo mi sie podobaja jego utwoty a zwlaszcze ten www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ Odpowiedz Link
slo-onko Re: George Michael 29.05.14, 09:48 tez bardzo lubie ten utwor, jest jednymz utworow przy którym chce mi się plakac i sama nie wiem dlaczego..... a tutaj z prawej strony sa tłumaczone słowa,moza sobie poczytać jak brzmia po Polsku www.tekstowo.pl/piosenka,george_michael,careless_whisper.html Odpowiedz Link
kendo Re: George Michael 11.06.14, 15:09 slo-onko napisała: > tez bardzo lubie ten utwor, jest jednymz utworow przy którym chce mi się plakac > i sama nie wiem dlaczego..... > a tutaj z prawej strony sa tłumaczone słowa,moza sobie poczytać jak brzmia po P > olsku > www.tekstowo.pl/piosenka,george_michael,careless_whisper.html nie,lzy jakos mam na miejscu, ale melodia i slowa sa OK Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: George Michael 29.05.14, 09:49 *Kendo o ile ja pamietam, to czytalam kilka notisow, ze byl zatrzymywany za posiadanie narkotykow, moze przedawkowal dozy?. On mieszkal z przyjacielem, nie wiem czy mieli slub. Tez mi sie ten klip podoba, lata 70. Odpowiedz Link
kendo Re: po prostu serce sciska milos braterska 11.06.14, 14:53 www.mama.nu/Artiklar/6-arig-storebror-sjunger-vaggvisa-for-sin-nyfodda-lillebror---finaste-klippet-vi-sett-pa-lange- bardzo rozbrajajaca scena braciszek 6 lay, spiewa kolysanke swemu nowo narodzonemu braciszkowi Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: po prostu serce sciska milos braterska 11.06.14, 15:32 *Kendo ladne to bylo, tylko zeby jeszcze zrozumiec slowa?. Odpowiedz Link
kendo Re: po prostu serce sciska milos braterska 11.06.14, 17:44 lusia_janusia napisała: > *Kendo ladne to bylo, tylko zeby jeszcze > zrozumiec slowa?. tu masz Lusia slowa, *Slo wyzej podalo linka do tekstu,ze mozesz sobie wybrac jakis utwor i tekst przetlumaczy www.tekstowo.pl/piosenka,george_michael,careless_whisper.html Czuję się tak niepewnie Gdy trzymam twoją dłoń Prowadzę cię na parkiet W miarę jak muzyka cichnie Coś w twoich oczach Przywołuje na myśl srebrny ekran I wszystkie jego smutne pożegnania Refren: Nigdy nie zatańczę znów Winne stopy gubią rytm Chociaż tak łatwo jest udawać Wiem, że nie jesteś głupia Powinienem był wiedzieć lepiej i nie oszukiwać przyjaciela, I tracić danej mi szansy, Więc nigdy nie zatańczę znów Jak tańczyłem z tobą Czas nie cofnie Nieostrożnego szeptu dobrego przyjaciela Dla serca i umysłu Niewiedza jest błogosławieństwem, Nie ma pocieszenia w prawdzie Ból jest wszystkim, co odnajdziesz [Refren] Dziś wieczorem muzyka zdaje się taka głośna Chciałbym, żebyśmy mogli zgubić ten tłum Może jest tak jest lepiej Poranilibyśmy się tym, co chcemy powiedzieć Mogło być nam tak dobrze razem Mogliśmy żyć tym tańcem wiecznie Ale teraz, kto ze mną zatańczy? Proszę, zostań! [Refren] Teraz odeszłaś Teraz odeszłaś Teraz odeszłaś Czy to co zrobiłem było takie złe? Tak złe, że musiałaś mnie zostawić? Odpowiedz Link
kendo Re:a to absolutnie moj favoryt 11.06.14, 17:49 www.tekstowo.pl/piosenka,eric_clapton,lady_in_red.html "Dama w czerwieni" Szukających małego romansu Cienia szansy Nigdy nie widziałem tej sukienki, którą założyłaś Ani pasemek twoich włosów, które sięgały twych oczu Byłem ślepy Dama w czerwieni Tańczy ze mną Policzek przy policzku Nie ma tu nikogo Tylko ty i ja Tu chcę być Ledwie poznaję Tę piękność przy moim boku Nigdy nie zapomnę Jak wyglądałaś tej nocy Nigdy nie widziałem cię tak przepięknej jak tej nocy Nigdy nie widziałem cię tak jaśniejącej blaskiem Byłaś niesamowita Nigdy nie widziałem tylu osób, które chciałyby być przy tobie A kiedy obróciłaś się do mnie i uśmiechnęłaś Zaparło mi dech Nigdy czegoś takiego nie czułem Takiej skończonej i bezwarunkowej miłości Jak tej nocy Dama w czerwieni Tańczy ze mną Policzek przy policzku Nie ma tu nikogo Tylko ty i ja Tu chcę być Ledwie poznaję Tę piękność przy moim boku Nigdy nie zapomnę Jak wyglądałaś tej nocy Nigdy nie zapomnę Jak wyglądałaś tej nocy Dama w czerwieni Dama w czerwieni Dama w czerwieni Moja Pani w czerwieni Kocham Cię Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:a to absolutnie moj favoryt 11.06.14, 20:36 *Kendo wzielo na melancholie, chyba przy tej deszczowej pogodzie. Przyjemnie sie sluchalo i ladny vidio-cklip Odpowiedz Link
kendo Re:a to absolutnie moj favoryt 12.06.14, 09:18 chyba tak Lusia, kiedy pada to sie przyjemnie slucha podobne utwory. Odpowiedz Link
kendo Re:a to absolutnie moj favoryt 12.06.14, 09:23 kendo napisała: > chyba tak Lusia, > kiedy pada to sie przyjemnie slucha podobne utwory. www.youtube.com/watch?v=JlK1H2_aBh8 Tommy Nislsson tez moj favorit Odpowiedz Link
kendo Re:Eva Dahlgren 12.06.14, 09:29 www.youtube.com/watch?v=-02uHyU-rjs dalej w podobnym nastroju muzycznym fszak z innymi slowami, "kto zawroci wiatr kto zapali gwiazdy......"" Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:Eva Dahlgren 12.06.14, 10:12 *Kendo, ten teledysk stary, ale zawsze aktualny, jedzie swoim samochodem, co bylo tyle dyskusji o nim, i chyba jest tez jeszcze mlody aktor Skädgord, na wet nie wiedzialam, ze Ewa pali papierosy. Odpowiedz Link
kendo Re:Eva Dahlgren 12.06.14, 10:51 lusia_janusia napisała: > *Kendo, > ten teledysk stary, ale zawsze aktualny, > jedzie swoim samochodem, co bylo tyle dyskusji o nim, > i chyba jest tez jeszcze mlody aktor Skädgord, > na wet nie wiedzialam, ze Ewa pali papierosy. pl.wikipedia.org/wiki/Stellan_Skarsg%C3%A5rd jak klikniesz w szwedzki tekst to bedzie wiecej info ten aktor Stellan Skargård przewaznie gra role "twardzieli" gra rowniez w amerykanskich filmach, jego dwaj synowie, rowniez zaczynaja "zdobywac amerykanski ekran" jeden gra wapira w serialu,ktory chyba jeszcze idzie czy juz sie skonczyl, nie ogladalam tych odcinkow, nie moj "styl /tematyka www.google.se/search?q=stellan+skarsgard&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=MWiZU_WOEKzv4QSb7IGoDQ#channel=sb&q=stellan+skarsg%C3%A5rd&rls=org.mozilla:sv-SE:official&stick=H4sIAAAAAAAAAGOovnz8BQMDgwkHsxCnfq6-gVFudnaFEoKpJZWdbKVfkJpfkJMKpIqK8_OsijNTUssTK4u_xagad81yqL8iaL9PKcnu7_qrrHYA_KatHlEAAAA tu synowie, Aleksander ma wlasnie role wampira w amerykanskiej serii a Eva sie wyszla za kobite Efa cos tam-nie pamietam nazwiska, jest desain zrebrnej bizuterii Odpowiedz Link
kendo Re:Tom Jones 12.06.14, 10:18 dzis mnie wzielo pod muzyke, pamietacie chyba wszyscy Tom Jones www.expressen.se/noje/musik/tom-jones-motor-ibland-pa-tomgang/ obecnie 74 lata,za mlodu gornik z Wales, ktory stal sie idolem od lat bodajze 60-siatych,50 letnia karierz z 40-stoma wydanymi albumami. turné z 9 musiker i 90-minuters konsert. po raz pierwszy w Gröna Lund i Stockholm. www.youtube.com/watch?v=0dd_n1OwGXI i dla porownaia jaki byl mlody z glosem www.youtube.com/watch?v=ckabx0MtCY0 Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:Tom Jones 12.06.14, 10:59 *Kendo, do dzisiaj ma swoich fanow, takze wsrod mlodego pokolenia. Niektore jego piosenki lubie sluchac. Odpowiedz Link
kendo Re:Tom Jones 12.06.14, 11:11 dokladnie Lusia, a ile wspomnien przypominaja, gralo sie jego plyty na prywatkach...echhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link
slo-onko Re:Tom Jones 12.06.14, 11:49 czy to ten sam Tom Jones www.youtube.com/watch?v=l1AiypRfTfc ??????? Odpowiedz Link
kendo Re:Tom Jones 12.06.14, 12:54 tak Sloo to ten sam czlowiek, strasznie sie zmieniamy juz na starsze lata, moze kobiety nie tak bardzo jak mezczyzna... Odpowiedz Link
slo-onko Re:Tom Jones 12.06.14, 12:58 wiesz kendus zmiana i zmiana, sama fryzura, ubior tez nas zmieniają. czyz nie smiejemy się z naszych ubiorow sprzed np. 30 lat? porównaj nasz ubior i ubior naszych babc podczas kiedy one i my mialysmy lat np. 40? one w chuscinkach,bo tak wypadalo,a my w jeansach,bo tak modnie. Odpowiedz Link
kendo Re:Leonard Cohen 80 lat 21 wrzesnia 19.08.14, 15:11 wszyscy go znamy, wlasnie nowy album " "Popular problems" wyjdzie 2 dni po jego urodzinach www.youtube.com/watch?v=1cIl1SL2i4Q z koncertu w 2012 roku w Amsterdamie i bardzo poppularny www.youtube.com/watch?v=2FpwjQLZTTs czy jest jakis rowiesnik spiewajacy ,jak on??????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re:Leonard Cohen 80 lat 21 wrzesnia 19.08.14, 17:08 Kendus L.Cohen to moj ukochany artysta. Uwielbiam jego utwory,a niektore z nich...... kojarza mi sie z czyms bardzo wyjatkowym. Mlody nigdy nie dorowna takiemu jak on, ani stylem,ani barwa glosu. Do takich utworow musi byc odpowiedni czlowiek. Oryginaly mozna podrabiac,ale nigdy jke beda tak jak w pierwszej wersji. Odpowiedz Link
kendo Re:Leonard Cohen 80 lat 21 wrzesnia 19.08.14, 19:03 oo,to mamy wspolnego ulubienca... tak,ma specyficzny glos, jak ja to muwie"przepity/przepalony" czytalam kiedys,ze dobrowolnie przebywala w klasztorze w Tybecie, jest troche "spirytualnie" na zycie nastawiony... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Usiądźmy i posłuchajmy...swierszcze 06.09.14, 11:53 Wczoraj wieczorem siedzac w pokoju przy otwartym knie sluchalam koncertu swierszczy. Bylo tak glosno,ze nie sposob bylo usnac. Jakie odglosy slyszycie pod swoimi oknami? Odpowiedz Link
kendo Re: Usiądźmy i posłuchajmy...swierszcze 06.09.14, 11:58 o jaeja,az tak wysoko bylo je slychac?? to musialao ich byc sporo co koncertowalo wspolnie... tu??,swierszczy jakos malo w tym roku slychac, choc jeden do salonu juz mi wskoczyl... najczesciej teraz to kruki/gawrony mlode w swermy sie zwoluja i wspolnie wieczorem wruwaja... ale sikorki i rudziki slychac czasami,najwiecej rankiem Odpowiedz Link
slo-onko Re: Usiądźmy i posłuchajmy...swierszcze 06.09.14, 13:32 Chyba jakas pora na swierszcze,moze zaloty. Moja polowica wraca z grzybobrania, nazbieral az ..... trzy! Wyzbierane,byl wysyp,teraz trzeba piczekac na kolejny. Widzisz Kendo, gdyby to bylo mozliwe dalabym Ci sprobowac grzybka poprzez forum. Musimy jeszcze poczekac na taka technologie,ktora to kiedys umozliwi Odpowiedz Link
greis52 zaczynamy kolędowanie:) 18.12.14, 09:30 www.youtube.com/watch?v=BuuGa3cax7I kolędy są piękne... Odpowiedz Link
slo-onko Re: zaczynamy kolędowanie:) 18.12.14, 09:36 Piekny nastroj wprowadzilas Greis Odpowiedz Link
kendo Re: zaczynamy kolędowanie:) 18.12.14, 09:57 jakos tu nie gra mi zaden link, chyba trza na nowo ustawic Lusi kompa koledy bardzo lubie sluchac, kiedys w kraju kupilam pltye z nimi, a tu ze szwedzkimi Odpowiedz Link
kendo Re: przywolanie wspomnien z mlodosci:) 29.04.15, 19:03 www.youtube.com/watch?v=yt164D-zJnY z tekstem po angielsku,stary klasyk i dla kazdej z nas przywoluje jakies mile wspomnienia Odpowiedz Link
alfredka1 Re: przywolanie wspomnien z mlodosci:) 29.04.15, 19:40 Buuuuuuuuuu .. nie przywołuje (( to chyba z czasów gdy miałam ciężkie osobiste przeżycia. Teraz odsłuchałam i podobało m i się. Odpowiedz Link
kendo Re: przywolanie wspomnien z mlodosci:) 29.04.15, 20:18 hej Alfredko, jak mozesz tak pomyslec, przeciez kazdy z nas ma inne "smaki muzyczne" i wspomnienia z tym zwiazane, to co napisalam,-to moje wspomnienia i zapytywalam,czy tez macie podobnie, lubie Cie w dalszym ciagu i z luboscia czytam twe wpisy. Odpowiedz Link
kendo Re:nostalgicznie jakos 30.10.15, 08:21 www.youtube.com/watch?v=djJGEWeeNUo zawsze o tej porze ta piosenka mi sie przypomina... szkoda,ze mam alergie na nie, wczoraj wietrzylam samochod,bo Tesciowa kupila i doslownie 10 min,je wiozlam do docelowego punktu... Odpowiedz Link
slo-miana Re: Usiądźmy i posłuchajmy... 27.11.15, 19:13 chce Wam cos opowiedziec. nie wiedzialam w ktory watek wpisac dzisiejsze spotkanie. wiele z nich sie nadawalo, wybralam jednak ten. dzisiaj mialam przyjemnosc poznac przeurocza, slicznie rozesmiana, z wielkim poczuciem humoru, przesympatyczna Alfredkę sprzyjajaca okolicznosc do osobistego spotkania zadziala sie za sprawa tego,ze mieszkamy w tym samym miescie, moglysmy spedzic godzinke w milej atmosferze i posluchac kilka ciekawych historii w wielkim,ale jakze bardzo ciekawym skrocie. oczywiscie nie bede tu sie rozwijac ze streszczeniem, bo po pierwsze byly to babeczkowe pogaduszki, po drugie streszczalysmy swoje historie rodzinne. chcialam tylko podkreslic,ze Alfredka jest piata z kolei poznana babeczka z forum. wspaniala osobka, bardzo energetyczna, sprytna, wesola babeczka i co stwierdzilysmy po tym spotakniu? ze jestesmy troche do siebie podobne, z postury, humoru i lubimy te same jasne kolory. po kawce wyszlam do apteki,a ze powrot trwal trwal dluzsza chwile to wciaz w glowie mialam obraz usmiechnietej buzi osobki, ktora tryska radoscia, nosi w sobie tyle optymizmu i pozytywnych emocji,ze az zadzroszcze Dziekuje ciociu Alfredko za mile popoludnie i obiecuje,ze jak nadazy sie tylko chwila wolnego czasu to dzdwonie i znowu wybierzemy sie na babeczkowe ploteczki z takimi osobami to wielka przyjemnosc sie spotkac, mowie to szczerze. gdyby bylo inaczej to wogole bym tutaj o tym nie pisala dziekuje rowniez za galazke uroczych rozyczek,sa sliczne,cmok,cmok i dla Wodnika rowniez podziekowania Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Usiądźmy i posłuchajmy... 27.11.15, 19:47 *SLO-mianka, to spedzilas przyjemne popoludnie w przyjemnym towarzystwie. Zreszta to wszystko emanuje z wpisow ALFREDKI, tak jak ja nam przedstawilas. -dziekuje. Odpowiedz Link
slo-miana Re: Usiądźmy i posłuchajmy... 27.11.15, 20:44 rowniez odpozdrawiam bardzo serdecznie dzien pelen ekscytacji Odpowiedz Link
kendo Re: Usiądźmy i posłuchajmy... 30.11.15, 13:05 oooooooooo,alez niespodzianka niesamowita, bylo spotkanie forumowe miedzy Alfredka a Slomka dziewczyny az wam niemal zazdroszcze"choc to bardzo brzydka wada" widac po wpsiach Alfredzi ,ze jest mila i ciela osoboa,ze mysli pozywtywnmie i nigdy nie nazeka, Slomko, napisz cos wiecej prosze...a o Tobie tez napisze,ze jestes "ciepla/mila/wesola/podobnie,jak opisujesz Alfredke, zycze jeszcze wielu spotkan... Odpowiedz Link
slo-miana Re: Usiądźmy i posłuchajmy... 30.11.15, 13:23 tak jak mowisz, bardzo ciepla, bardzo pozytywna, bardzo towarzyska bardzo barwna, osobka z ciekawa historia. dobrze,ze sa takie osoby, ktorym zycie mimo wszytsko sprawia przyjemnosc i milo jest sluchac takich "pozytywnie zakreconych" ludzikow przed nami kolejne spotkania Odpowiedz Link
kendo Re: Usiądźmy i posłuchajmy... 30.11.15, 14:03 swietnie Slomko masz, mozecie sie czesciej spotykac,jak bedziecie chcialy, nie czesto spotyka sie tak pozytywnie zakrecone osoby w wieku Alfredki, Odpowiedz Link
kendo Re: Urszula Sipinska 03.04.16, 19:44 www.youtube.com/watch?v=x2GU9VA-a7U zlote przeboje...chyba u kazdego wzbudzi ponownie nutke wspomnien z dawnych czasow Urszula Sipinska-troszke biografii www.gloswielkopolski.pl/artykul/zdjecia/923909,urszula-sipinska-jak-schudla-dwadziescia-kilogramow,2071731,id,t,zid.html architekta wnetrz z wyuczenia www.fakt.pl/gwiazdy/urszula-sipinska-nie-ma-z-czego-zyc,artykuly,552590.html byla molestowana seksualnie www.pomponik.pl/plotki/news-sipinska-byla-molestowana-seksualnie,nId,379865 Odpowiedz Link
kendo Re: Tadeusz Wozniak/Stan Borys 09.10.16, 10:36 www.youtube.com/watch?v=obvizJRnezA slowa bardzo dwuznaczne, ale na dzis melodia mi pasuje...ladne wideo zrobione ********** Stan Borys pamitacie goooooooooooooo?????????????????????? www.youtube.com/watch?v=8IisP3PTLFc* www.youtube.com/watch?v=NYiMyoFtzRw* www.youtube.com/watch?v=HSXfDFk6TaU* bedac u szczytu kariery wyjechal do ameryki/mieszkal przez trzydziesci lat, zateskil za Polska i osiad na stale pod Warszawa,na zime ucieka do Las Vegas mial 3 zony/sam przyznaje,ze jest bardzo kochliwy, tuz przed 70 rokiem zakochal sie ponownie w 32 letniejAnna Maleady i planuja dziecko.. Odpowiedz Link