kendo 28.04.12, 09:07 pierwsze urodzinki spedzasz z nami na Viestuli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: urodziny-lusia_janusia 28.04.12, 09:11 Kochana siostro w dniu dzisiejszym ,miej sobie jak najmilej, niech spelniaja sie zyczenia wymarzone kazdego dnia i oczywiscie jak nawiecej ZDROWIA zyczy siostra blizniaczka, STO LAT Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: urodziny-lusia_janusia 28.04.12, 09:42 Vice versa, zyczenia czekaja na Twoim watku..... -dziekuje- -lusia- Odpowiedz Link
tetika Re: urodziny-lusia_janusia i Kendo 28.04.12, 10:57 A tu drugie najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe dla drugiej Kochanej Solenizantki -- Kącik Przyjaźni Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: urodziny-lusia_janusia i Kendo 28.04.12, 19:58 KENDO--JAGO___TETIKO---- Dziekuje bardzo za zyczenia, to mile ze ktos pamieta, i te piekne bukiety roz, Od corek tez dostalem bukiet z roz, ktore uwazam zawsze pasuja przy takich okazjach. Goscie sie rozeszli, zdazylam ogarnac mieszkanie i odpoczywam nabierajac sily na jutrzejsze grylowanie u KENDO. Do poludnia padalo, ale pozniej bylo slonce 18 na moim balkonie nie to co u Was powyzej 25 stopni, ale i do nas przyjda cieplejsze dni. _zycze milego wieczoru w rodzinnych gronach. -lusia- Odpowiedz Link
iryska2604 Re: urodziny-lusia_janusia i Kendo 28.04.12, 19:59 Samych pogodnych dni i radosci w zyciu Róża miłości. Odpowiedz Link
dorka556 Re: urodziny-lusia_janusia i Kendo 28.04.12, 21:04 Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji, dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości Lusi i Kendusi życzy dorka Odpowiedz Link
greis52 Re: urodziny-lusia_janusia i Kendo 28.04.12, 21:56 Posyłam kwiaty ... Posyłam kwiaty - niech powiedzą one To, czego usta nie mówią stęsknione! Co w serca mego zostanie skrytości, Wiecznym oddźwiękiem żalu i miłości. Posyłam kwiaty - niech kielichy skłonią I prószą srebrną rosą jak łezkami, Może uleci z ich najczystszą wonią Wyraz drżącymi szeptany ustami, Może go one ze sobą uniosą I rzucą razem z woniami i rosą. Szczęśliwe kwiaty! im wolno wyrazić Wszystkie pragnienia i smutki, i trwogi; Ich wonne słowa nie mogą obrazić Dziewicy, choć jej upadną pod nogi; Wzgardą im usta nie odpłacą skromne, Najwyżej rzekną: "Słyszałem - zapomnę." Szczęśliwe kwiaty! mogą patrzeć śmiale I składać życzeń utajonych wiele, I śnić o szczęściu jeden dzień słoneczny... Zanim z tęsknoty uwiędną serdecznej. Adam Asnyk dziewczyny samych wspaniałości życiowych Wam zyczę! Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: urodziny-lusia_janusia i Kendo 28.04.12, 22:56 Dziekuje slicznie GREIS za zyczenia i tak jakos sie sklada ze tym wierszem dopelnilas tej ostatniej kropki nad "i" do tych wspanialych zyczen przeplatanych wspanialymi bukietami roz. I to dziwne ze wybralas wlasnie Asnyka, to moj ulubiony poeta, bylam nim oczarowana w szkole, nawet deklamowalam jego wiersz, Cz.Niemen tez spiewal jego wiersz i byl b.popularny. tzn.ta piosenka,a on swoja droga tez. -Dziekuje- -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: urodziny-lusia_janusia i Kendo 28.04.12, 22:46 Dziekuje slicznie DORKO za zyczenia. I jaka bym byla przeszczesliwa zeby zyczenia sie ziscily. -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny-lusia_janusia i Kendo 29.04.12, 09:57 DZIEKUJE WSZYSTKIM WAM ZA PIEKNE ZYCZENIA/BUKIETY/MUZYKE milo jest byc pamietanym i gratulowanym.... DZIEKI Odpowiedz Link
kendo Re:2013r. wienszuje urodzinowo 28.04.13, 09:06 *Lusia zycze Ci .. och duzo mozna zyczyc w takim dniu, do najbardziej popularnych to zdrowia zycze, mniej popularnych to spelniajacych sie marzen codziennie doczekania wnuczostwa roznorakiego no i oczywiscie slonca na kazdy dzien. PS;.. tiny-pic nie laduje mi cos, wiec kwiaty potem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:dziekuje 2013 28.04.13, 21:47 Kendo,Jago slicznie dziekuje za zyczenia, mam nadzieje ze sie spelnia. Odpowiedz Link
kendo Re:Lusia 2013 29.04.13, 10:34 dzis komp dzial inaczej, przesylam obiecanego kwiatka.... wiem nie lubisz cietych roz....ale na zdjeciu moze byc.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:Lusia 2013 29.04.13, 12:11 Dzieki Kendo, dopiero odpoczywam juz wrocilam ze spaceru, wieje, i mialam rower. Odpowiedz Link
kendo Re:Lusia 2013 29.04.13, 12:14 tez na wiatr juz zmeczona jestem, z Bobbym na spacerze szalik spod szyjeczki na glowe owinelam,bo tak wialo.... wiecej niz wczoraj przy stawiku.... czytam o olivnym drzewku, no ciekawe "przedsiewziecie chlopaki " mi sprawili.... niewiem co zima z nim zrobie.... Odpowiedz Link
kendo Re:Lusia 2013 28.04.20, 08:45 Wszystkiego najlepszego siostrzycko, zdrowia/humoru/pelnego kufereczka i tego co sobie najbardziej marzysz, Odpowiedz Link
alfredka1 Re:Lusia 2013 28.04.20, 11:22 Szanownym Paniom życzenia serdeczne przesyłam )0 przepraszam, że przez poslańca ale sam przez tak ogromną wode już nie przeskoczę .... Ręcę całuję .. Odpowiedz Link
alfredka1 Re:Lusia 2013 28.04.20, 11:23 Wodnik "wskoczył" na moje konto, wybaczcie mu )) Odpowiedz Link
dorka556 Re:Lusia 2013 28.04.20, 16:43 Lusiu, życzę Ci słońca na błękitnym niebie, smaku, zapachu w codziennym chlebie, ptaków, motyli i chwil radosnych, a w sercu zawsze zielonej wiosny! Odpowiedz Link
jaga_22 Re:Lusia 2013 28.04.20, 12:12 Najlepsze Życzenia Urodzinowe dla Lusi i Kendo Szczęścia i Zdrowia Odpowiedz Link
kallisto Re:Lusia 2013 29.04.20, 14:30 Musi i droga, Tobie nie mniej nie więcej tego co Kendo, żyj z uśmiechem na buzi, A mała wnusia niech codzień ubarwia Twoje dni , buziaki 💐🌹🥀⚘😘🌷 Odpowiedz Link
kallisto Re:Lusia 2013 29.04.20, 14:30 Musi i droga, Tobie nie mniej nie więcej tego co Kendo, żyj z uśmiechem na buzi, A mała wnusia niech codzień ubarwia Twoje dni , buziaki 💐🌹🥀⚘😘🌷 Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:Lusia 2013 29.04.20, 23:21 Kallisto, dziekuje serdecznie za zyczenia. Odpowiedz Link
kendo Re:Lusia 2022 28.04.22, 08:28 jak ten czas umyka,, jakos nie moze do mnie dotszec info.ze juz tyle latek mamy, KOCHANA SIOSTRZYCZKO W DNIU DZISIEJSZYM NASZE LATA SIE POWIEKSZAJA -NO MOZNA TO ROZNIE NAZWAC... ZYCZE CI WYSZYSKIEGO CO SOBIE W UKRYCIU MARZYSZ BY SIE SPELNILO A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA BY KAZDY DZIONEK BYL RADOSCIA DO ZYCIA USCISKI DELIKATNE I CALUSKI Odpowiedz Link
maria88 Re:Lusia 2022 28.04.22, 10:35 LUSIU i KENDO życzę z całego serca aby kolejne lata dłuuuugiego życia stały sie żródłem radości Waszym i Waszych bliskich. Zyczę też aby upływały w zdrowiu i spokoju . Odpowiedz Link
jaga_22 Re:Lusia 2022 28.04.22, 12:01 Kendo i Lusiu,mile siostrzyczki...NAJLEPSZEGO!!! Odpowiedz Link
kallisto Re:Lusia 2022 28.04.22, 16:05 I ja przylaczam sie do serdecznych życzeń urodzinowych. Bądźcie zawsze usmiechniete, szczęśliwe i zdrowe!👩❤️👩 uściski jubileuszowe💃🌷🌹💐 Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:Lusia , i Kendo, 2022 28.04.22, 18:27 SIOSTRZYCZKO......... KENDO dziś kolejny mija rok, nowy etap, nowy krok, lecz nie żałuj tych swych lat, bo przed Tobą cały świat. Dziś życzenia Ci składam, otwarte serca na dłoni mam, życząc Ci dużo wiary w siebie, cudnego blasku gwiazd na niebie, dużo zdrowia i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości. Odpowiedz Link
kendo Re:Lusia , i Kendo, 2022 29.04.22, 08:42 dziekuje slicznie za pamiec i zyczenia, szkoda tylko,ze nie w moim specyjalnie zalozonym watku, cobym mogla powracac do zyczen i czytac i wzmacniac ich moc... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:Lusia , i Kendo, 2022 30.04.22, 08:06 Dziekuje slicznie za zyczenia. . Odpowiedz Link