tetika 19.12.12, 08:21 czy juz dojechala do mamy? wszysko dobrze? Kendo daj znac jak bedziesz wiedziala. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Wyjazd Lusi 19.12.12, 10:30 *Teti, rano okolo 7 godz.dobili do brzegu w Swinoujsciu sa w drodze... oczywiscie pozdrawia Was wszystkich... a ja zamiast SMS-a wyslac na komorke wyslalam na druciak.. Odpowiedz Link
tetika Re: Wyjazd Lusi 19.12.12, 13:15 no to widac ze jestes przejeta jak dojedzie bezpiecznie to daj znac Odpowiedz Link
kendo Re: Wyjazd Lusi 19.12.12, 13:52 *Teti, wczoraj nastresala duzo, jak juz wrocilam z dworca do Jej domu, to poczulam,ze tez mi sie stres udzielil.... na razie u sibie w domu, wieczorkiem znowu do miasta. Odpowiedz Link
kendo Re: Wyjazd Lusi 19.12.12, 13:57 Lusia akurat minela Zielona Gore i Was serdecznie pozdrawia, na trasie nie widac sniegu.... acha,na promie spala u gory.... zawsze mam dylemat ktora noga zaczac po drabinie wchodzic i jak zchodzic.. Odpowiedz Link
kendo Re:gorzowski paczek 19.12.12, 14:08 kupila sobie Lusia w Gorzowie akurat zjadala i pochwalila sobie,ze smacznie bylo.... hi..juz zaczela sie objadac,ledwo co wjechala do kraju, pozniej bedzie mnie meczyc...choc na basen trza zgubic troche kalorii..hi..hiiiiiii Odpowiedz Link
tetika Re:gorzowski paczek 19.12.12, 15:24 no daj jej sie nacieszyc normalnym jedzeniem i naszymi paczusiami Kendo a Lusia bedize miala dostep do neta na czas pobytu u nas? Odpowiedz Link
henryk245 Re:gorzowski paczek 19.12.12, 16:51 Tetika "kendo" tez mialo dostep do netu,mialo smartfon'a z soba ale to czarna magia dla niej wiec biegala do i-net kaffe z Lusia bedzie chyba podobnie. Odpowiedz Link
tetika Re:gorzowski paczek 19.12.12, 18:14 ehhhhh laptopa im trzeba znow bede za ktoras tesknila Odpowiedz Link
jaga_22 Re:gorzowski paczek 19.12.12, 20:13 Nie za którąś Tetiko,tylko za Lusią tym razem.Kendo dłuuuugo nie było. Odpowiedz Link
tetika Re:gorzowski paczek 20.12.12, 07:27 Jagus jak Kendo nie bylo to tez tesknilam. Ja lubie miec je obie w pakiecie cudnie sie wzajemnie uzupelniaja Lusia jest jak wulkan energii, az jej chwilami zazdroszcze..... Odpowiedz Link
kendo Re:Lusia dotarla szczesliwie do Mamy 20.12.12, 09:28 o 18 godz.SMS_a dostalam,ze juz na miescu.... *Teti masz racje, nieraz ja rospiera energia, choc ostanio zdrowko "przyhamowalo energie" a z internetem na naszych telefonach to bardzo droga historia by byla, duzo taniej w kawierenkach internetowych, do ktorych trzeba dojsc a dziciska sie dra, bo to jedyna w swietlicy dla mlodziezy.... oczywiscie zdaje relacje przez telefon co dzieje sie na necie, pozdrawia Was Wszytkie bardzo cieplo. Odpowiedz Link
tetika Re:Lusia dotarla szczesliwie do Mamy 20.12.12, 15:06 dziekujemy za pozdrowienia dobrze ze calo dojechala na miejsce. Odpowiedz Link
tetika Re:Lusia dotarla szczesliwie do Mamy 27.12.12, 13:15 Kendo co tam u naszej Lusienki? Jak spedzila swieta? kurcze tak blisko a tak daleko Odpowiedz Link
jaga_22 Re:Lusia dotarla szczesliwie do Mamy 27.12.12, 13:49 Kendo mieszka teraz chyba u Lusi,ale Lusia chyba nie zamknęła komputera na klucz? Nigdzie jej nie widać i nie słychać. Odpowiedz Link
kendo Re:Lusia dotarla szczesliwie do Mamy 27.12.12, 13:58 jestem juz ludziki Kochane, nie,Jago, Lusia nie zamknela na kod kompa,ale wczoraj bylam skonczona,,,, myslalam,ze grypa zoladkowa a to jakos tak tylko nastraszylo... Tetii no Lusia swieta spokojnie z Mama spedzila napichcila/napiekla bo inaczej Lusia by sie nie nazywala... zawsze mam wyrzuty sumienia, ze bedac u Mamy niedbam by miala pod dostatkiem wlasnego wypiweku ciast, a ja po prostu nie umie w kraju piec... dzieki Wam za pamiec, oczywiscie za kazdym razem Lusia Was bardzo serdecznie pozdrawia Odpowiedz Link
tetika Re:Lusia dotarla szczesliwie do Mamy 27.12.12, 14:32 Kochanie Lusia piecze , Ty drutkujesz i sprawa sie jakos wyrownuje wiem ze nas pozdrawia, ale ja naprawde nie lubie jak jednej z Was brakuje wiem dlaczego i wiem ze tak trzeba , ale tak mi sie ladnie wzajemnie uzupelniacie ze jak jedenj brakuje na forum to pusto sie jakos robi Odpowiedz Link
kendo Re:tesknimy za Lusia 27.12.12, 14:39 tez to zauwazylam Teti, tez mi Jej brak nie tylko na forumie, niemal co dzien dzwonie i pogawedke robimy.... fakt jest rowniez ze sie uzupelniamy.... lubimy co innego choc czasami to samo w gar wkladamy.... lub ubierzemy sie do miasta w te same ciuszki bez uprzedniego porozumienia sie... Odpowiedz Link
jaga_22 Re:tesknimy za Lusia 27.12.12, 15:18 To się ciesze,że wszystko jest jak trzeba i że jesteś w pełnym zdrowiu Kendo, bo przecież nie jest trudno ,aby było inaczej,w końcu mamy zimę. Odpowiedz Link
kendo Re:tesknimy za Lusia 27.12.12, 15:30 usch Jagys, wszedzie dobrze a najlepiej na swoim i w swoim domciu.. nawt jak "glodno/chlodno".....tak sie dawniej mawialo Odpowiedz Link
tetika Re:tesknimy za Lusia 27.12.12, 15:33 a jak dlugo Lusia bedzie u Mamy i czy sie potem znow zmieniacie? Odpowiedz Link