tetika 12.08.13, 13:37 chomikuj.pl/Frutelka/Dzierganie to mój chomik haslo Frutelka żeby sciagac trzeba mieć , albo wykupić transfer, ale może podejrzycie cos ciekawego dla siebie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia_janusia Re: dzierganie 12.08.13, 15:16 Podejrzalam duzo, robotek recznych na druta niektore przepiekne ale po rosyjsku. i ciasta bez pieczenia tez zwrocilam na nie uwage. Dziekuje Tetiko Odpowiedz Link
tetika Re: dzierganie 12.08.13, 22:13 Bo to jest tak ze zeby duzo sciagac z jakiegos konta chomikowego trzeba miec uzbierana ilosc transferu. Jest on liczony w megabajtach czy gigabajtach.To taka forma "placenia" za mozliwosc sciagniecia czegos od kogos. Jak ktos ma konto i inni od niego sciagaja to czasem mozna uzbierac te megabajty. A jesli nie to mozna kupowac za zlotowki ( nie bardzo duze, ale jednak ....) wiec ja nikogo nie namawiam , ale podejrzec mozna i moze wam sie na cos przyda.Jesli by ktorejs na czyms bardzo zalezalo to sciagne ze swojego transferu. Ja to chomikowalam od innych a nie wgrywalam, wiec tez bede musiala "placic" transferem przy sciaganiu. W kazdym razie pomyslalam ze moze sie przyda Jagus na wszystko zalozylam haslo bo sie upominaja o prawa autorskie i kasuja z chomika. A jak jest zalozone haslo to sie nie czepiaja. Dlatego oficjalnie nigdzie nie podpowiadam hasla, ale wam spokojnie podaje bo to zadna tajemnica. Odpowiedz Link
kendo Re: dzierganie 13.08.13, 09:07 achaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, teraz Teti juz rozumie ten system.. dziekuje, wczoraj wzory dziergania przejzalam, niektorych nie mam w swoich zbiorach.. ale to na razie nie pilne, gdyby co to sie "przypomne" Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: dzierganie 13.08.13, 09:51 Tetiko dziekuje za wyjasnienie, moze kiedys dojrzeje do skompliwanych wzorkow, ktore widzialam, na razie mam inne kreatywne zainteresowania. Odpowiedz Link
tetika Re: dzierganie 13.08.13, 18:14 A co? bo wiem ze zwiedzanie, fotografia, drutkowanie i pieczenie cos nowego masz? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: kreatywnosc??? 13.08.13, 18:53 Tetiko po urlopie mam nowe hoobbyyy, odpoczywam, maszeruje, na rundy z "Maluszkiem" chodze, ale zeby mnie ciaglo do drutowania itp, to zachowaj boze.... Taki jakis len mnie ogarnal, pierw myslalam ze to wina upalow, ale ....nie,,, No ale dzisiaj upiekalm sobie muffinki z jagodami i jezynami. Te w czerwonych foremkach to z jezynami. Odpowiedz Link
kendo Re: kreatywnosc??? 13.08.13, 19:12 mnie do pieczeia len ogarna, hobby jakos mnie nie opuszcza, *Lusia, tak mysle,ze na tych tylko bialych po drugiej stronie monogram "rzuce" i biala falbanka wykoncze... Odpowiedz Link
kendo Re: kreatywnosc??? 13.08.13, 19:55 napisalam na google, mase odrysowalam zaraz narysuje i bialymi haftuje z biala falbanka i serduszkiem... ide do dziela ,jednoczesnie Moskwe bede sledzic... Odpowiedz Link
tetika Re: kreatywnosc??? 13.08.13, 20:18 abc_robotek_na_drutach.republika.pl/str/licznik.rz.html Odpowiedz Link
kendo Re: kreatywnosc??? 14.08.13, 08:57 *Teti, sliczne dzieki za lika, fajna metoda z tabelka, mysle,ze kiedys wykorzystam.... a inne rady tez fajne, ciekawe czy tez masz gdzies wzory na serwetki na drutach....? nieraz widze w necie sliczne wzory,ktorych jeszcze nie robilam Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: kreatywnosc??? 14.08.13, 09:20 Tetiko dobra strona pobieznie przejzalam, mam nadzieje, ze bede z niej korzystala. - dziekuje. Odpowiedz Link
kendo Re: kreatywnosc??? 14.08.13, 09:23 fajna/fajna, duzo tipsow,ktorych czlek nieznal i "meczyl sie w inny sposob".. Odpowiedz Link
tetika Re: kreatywnosc??? 14.08.13, 10:12 www.garnstudio.com/lang/pl/kategori_oversikt.php maranciaki.pl/forum/printview.php?t=2696&start=0&sid=41b1ab8a9677b2113bf4c5a3f97a48c7 Odpowiedz Link
kendo Re: kreatywnosc??? 14.08.13, 10:18 Dropsa znam od dawna i z niego duzo kozystam, ma filmiki instrukcyjne, ostanio nawet po polsku wlaczyli,choc z mniejsza ilosci projektow.... dzieki za ruskiego linka, przymierzalam w sklepie kiedys swetr wlasnie z tym kwiatem na plecach, model i wzor nie dla mnie, nie czulam sie dobrze... Odpowiedz Link