kendo 21.08.04, 12:04 no,Kasikku baw sie cudownie.... mam nadzieje ,ze kolegowny sprawia Ci niemala niespodzianke typu np.przystojniak z Plejboja w stroju zajaczka" hi,hi, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 12:07 chyba nie wezmiesz mi tego watku za zle?? juz ja bym Tobie zgotowala mnostwo milych niespodzianek, ktore bys pamietala do konca Twych dni ...hi.hi. kiedys "za moich czasow" mialam cos podobnego, ale raczej bylo to "ciche/skromne" panienskie obchody.... Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 14:29 kenduś, nie mam za złe ) miło mi bardzo, że dobrze mi życzysz i w ogóle mi miło ) "czipendejlsów" nie będzie ale moja przyjaciółka wymyśli coś miłego na pewno bedę sie dobrze bawić pozdrawiam ) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 14:35 podejrzewam,ze chyba podzielisz sie wrazeniami co "psiapsolka " z kolezankami wymyslily.... baw sie cudownie.... przepraszam za ciekawosc. a "przyszly slubny" mial juz wieczor kawalerski???? Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 14:41 ja będę bawić się z przyjaciółką a on z kolegami w gdzieś w pubie ) pewnie nie będzie żadnych większych "ekscesów" bo jakoś nas to nie kręci mamy ochotę spędzić wieczór w miłym towarzystwie i to wszystko ) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 14:43 ...jeśli mogę wtrącić się w rozmowę Pań... ...tyż życzę zabawy świetnej... ...takiej do zapamiętania na całe życie... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 14:44 ha,pewnie Nicku,ze mozesz sie wlanczac.... a pamietasz Swe Kawalerskie???? Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 14:46 włąśnie, jak na waszych wieczorach było?? Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 14:47 ...dużo i głośno... ...ale to było tak dawno że nie pamietam... ...a może nie chcę pamiętać... ...kto to może wiedzieć... Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 14:49 ...swoją drogą to bardzo fajny okres w życiu... ...człowiek żyje jak we śnie... ...dobrze byłoby nigdy się z niego nie obudzić... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 14:49 ja moge powiedziec o swoim, ze zaspal do pracy nastepnego dnia, i musialam jechac go budzic, co z ledwoscia zrobilam)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 14:50 ..ale mimo wszystko sa mile wspomnienia) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 16:05 my nie mielismy takich wieczorow to moze ja sobie teraz taki wieczor wyprawie? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 17:39 hi,hi, Sloo, podziel sie wrazeniami poznij) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 21:21 slo-onko napisała: > my nie mielismy takich wieczorow > to moze ja sobie teraz taki wieczor wyprawie? ...każdy wieczór, no może prawie każdy, jest dobry na to żeby zdrowo zaszaleć... ...więc bawmy się bo nie wiadomo ile jeszcze potrwa świat... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 22:02 to prawda Nicku.... trzeba brac z zycia wszystko co sprawia przyjemnosc.. Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.08.04, 22:04 kendo napisała: > trzeba brac z zycia wszystko > co sprawia przyjemnosc.. ...im wcześniej się to zrozumie tym mniejszy żal za czymś straconym bezpowrotnie... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 22.08.04, 09:41 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > trzeba brac z zycia wszystko > > co sprawia przyjemnosc.. > > ...im wcześniej się to zrozumie tym mniejszy żal za czymś straconym > bezpowrotnie... ..dokladnie Nicku.... a nieraz jest brak odwagi na to branie.. choc swiadomi jestesmy ,ze tak trzeba zrobic. Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 22.08.04, 17:33 witam ) wieczór spędziłąm bardzo miło w towarzystwie przyjaciółki zrobiłysmy sobie ucztę z samych dobrości winko pyszne było i wspominanie lat szkolnych i późniejszych i bardzo dobrze się bawiłam ) i z tego powodu chyba musze odespać jeszcze ;p Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 26.08.04, 16:38 ach! Kasikk nienasycony wolnoscia.... jak sie wybyla w poludnie z domku to jeszcze nie dotarla.... odlicza chyba sobie ostanie chwile wolnosci)))))))))) ** milych ostatnich chwilek nie stresaj "bierz wszystko powoli" ** milego popoludnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 26.08.04, 18:14 oj, kendusiu... narobiłam ci tylko kłopotu ( głupio mi bardzo ( Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 26.08.04, 18:50 kasikk napisała: > oj, kendusiu... > narobiłam ci tylko kłopotu ( > głupio mi bardzo ( Kasikku,to nie Ty.... to oni maja takie dziwne przepisy .... ale juz wszystko "gra"..... a reszte w e-mailu..) miej sobie milunio.... Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikkowe "odliczanie" 26.08.04, 19:48 ..ale my tez pamietamy i odliczamy...i jestesmy z Kasikiem Wszyscy myslami razem..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 26.08.04, 20:19 odpoczywaj teraz Kasikku, bys byla wypoczeta i przy pieknym humorze.... trzymam kciuki za cale powodzenie... Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikkowe "odliczanie" 26.08.04, 20:23 ..radzilabym tez pojsc do kosmetyczki aby buzia jasniala jak nigdy dotad na ten DZIEN.. Odpowiedz Link
kendo Re: ostatni dzionek "w stanie wolnosci";)) 27.08.04, 09:21 mala20033 napisała: > ..radzilabym tez pojsc do kosmetyczki aby buzia jasniala jak nigdy dotad na ten > > DZIEN.. EEEEE...JA MYSLE.ZE KASIKK TAK ZROBI.... zafunduje sobie pelen serwis upiekszajacy..))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: ostatni dzionek "w stanie wolnosci";)) 27.08.04, 10:19 ...ech kobitki i tak jesteście piękne... ...szczególnie w dniu ślubu... Odpowiedz Link
kendo Re: ostatni dzionek "w stanie wolnosci";)) 27.08.04, 10:39 nick000 napisał: > ...ech kobitki i tak jesteście piękne... > ...szczególnie w dniu ślubu... ..to prawda, ale chcemy brylowac na maxa w tym pamietny dniu) Odpowiedz Link
kasikk Re: ostatni dzionek "w stanie wolnosci";)) 27.08.04, 12:03 łaaa....!!! ratujcie mnie nie mam siły... ( Odpowiedz Link
kendo Re: ostatni dzionek "w stanie wolnosci";)) 27.08.04, 12:19 kasikk napisała: > łaaa....!!! ratujcie mnie > nie mam siły... > ( Kasikku posylam fluidy wytrzymalosci..... nie przemeczaja sie w przedostatnim dniu..... milego dzionka bez stresu zycze.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 27.08.04, 17:20 Kasiku kochany nie umiem klecic pieknych slow ale zycze Ci aby zycie Wasze uslane bylo rozami bez kolcow, miloscia i szczesciem, zyjcie 100 Lat !!!!! buziaczki na nowa droge zycia. w zalaczeniu linka w zamian za slowa ktorych tu zabraklo))))) www.ewa.bicom.pl/zyczenia/slub/slb2.htm Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 27.08.04, 17:24 Sloo jestes cudowna....sam miod znalazlas _dzieki Ci.... Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikkowe "odliczanie" 27.08.04, 17:30 By to zawsze byl Twoj....MAN.. Your Man If you want a lover I'll do anything you ask me to And if you want another kind of love I'll wear a mask for you If you want a partner Take my hand Or if you want to strike me down in anger Here I stand I'm your man If you want a boxer I will step into the ring for you And if you want a doctor I'll examine every inch of you If you want a driver Climb inside Or if you want to take me for a ride You know you can I'm your man Ah, the moon's too bright The chain's too tight The beast won't go to sleep I've been running through these promises to you That I made and I could not keep Ah but a man never got a woman back Not by begging on his knees Or I'd crawl to you baby And I'd fall at your feet And I'd howl at your beauty Like a dog in heat And I'd claw at your heart And I'd tear at your sheet I'd say please, please I'm your man And if you've got to sleep A moment on the road I will steer for you And if you want to work the street alone I'll disappear for you If you want a father for your child Or only want to walk with me a while Across the sand I'm your man If you want a lover I'll do anything you ask me to And if you want another kind of love I'll wear a mask for you Caluski Mala Odpowiedz Link
kasikk DZIĘKUJĘ 27.08.04, 17:58 Wam wszystkim za Wasze dobre życzenia ) buziaczki dla wszystkich ) Odpowiedz Link
kendo Re: ostatnie minutki...... 27.08.04, 18:17 Kasikku taki kawal dzis czytalam na innym forumie.... cora mamy sie radzi jak ma siebrac na noc poslubna do poscieli by bylo romantycznie, mamusia madra kobitak doradza: wsliznij sie po ciemku do lozeczka naga zrobisz piekna niespodzianke, mowiac,ze jestes ubrana w Suknie Milosci.... slyszac to babcia,wieczoram zaciemnia okna zapala swiece, a samka wslizguje sie pod kolderke, dziadzio sie wystraszyl-Co sie dziej!!!!! babcia-cicho stary to ja w Sukni Milosci,szepcze babcia rozmazona.... dziadzio jednym okiem pod koldre zaglada..... i mowi...na moj gust powinnas ta Sukienka troche przeprasowac..... Odpowiedz Link
jtka Re: ostatnie minutki...... 27.08.04, 19:24 kasiku kochany, życzę Ci pięknej pogody przez całe życie, wielkiej miłości , która przezwyzięży ciężkie chwile i wszystkiego naj całuski wielkie)))))) ******* Odpowiedz Link
kendo Re: ostatnie minutki...... 28.08.04, 10:47 juz,juz mozna by bylo powiedzec za chwile.... Kasikk bedzie KROLEWNA..... przygotowujemy stoliczek dla najszczesliwszych dzis na swiecie.... szampan schlodzony na stoliczku czeka.... bukieci romantyczny dodaje urokliwego wdzieku.... droga uslana platkami aksamitu coby sapalo sie IM lekko przez cale zycie.... Odpowiedz Link
kendo Re: ostatnie minutki...... 28.08.04, 11:58 kendo napisała: > juz,juz mozna by bylo powiedzec za chwile.... > Kasikk bedzie KROLEWNA..... > > przygotowujemy stoliczek dla najszczesliwszych dzis na swiecie.... > > szampan schlodzony na stoliczku czeka.... > bukieci romantyczny dodaje urokliwego wdzieku.... > droga uslana platkami aksamitu coby > sapalo sie IM lekko przez cale zycie.... ** ludziki,ja juz jestem chyba pod euforiA obchodow cudownych zrobilam blad,i az sie usmialam sama z siebie HI,HI,.---przepraszam mialam napisac : STAPALO SIE IM LEKKO PRZEZ CALE ZYCIE Odpowiedz Link
kendo Re: ostatnie sekundy ...... 28.08.04, 13:01 juz Kasikk kroczy ,pewnie na trzesacych sie nozkach... pod "drzwi raju"....smialo Kasikku.... usmiech na twarzy /glowka dumnie zadarta.... trzymamy kciuki za Was.... Odpowiedz Link
nick000 Re: ostatnie sekundy ...... 28.08.04, 13:10 ...myślę że chód Jej pewny i zdecydowany... ...w nowe wspaniałe życie... Odpowiedz Link
kendo Re: ostatnie sekundy ...... 28.08.04, 13:12 nick000 napisał: > ...myślę że chód Jej pewny i zdecydowany... > ...w nowe wspaniałe życie... tez tak mysle Nicku.... ale ja sama szlam na trzesacych sie nogach) oby sie ktores nie podknelo... Odpowiedz Link
kendo Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:11 przerobilam zdziebko wiersz H. Komorowskiej.... ** Kiedy mowice popatrz patrzcie w ciemnosci Kiedy mowicie sluchaj sluchajcie po cisze Kiedy mowicie kochaj kochajcie po placz Uwierzcie ze Wy Dwoje jestescie jednym swiatlem i cieniem.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:13 melduje sie na posternuku z bukietem kwatow)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:15 slo-onko napisała: > melduje sie na posternuku z bukietem kwatow)))))))) cudownie Sloo... dostawiamy na stoliku i zaraz szampanika otwieramy...zloze jeno zyczonka... Odpowiedz Link
kendo Re: Wielkie Gratulacje.......... 28.08.04, 13:20 ** STO LUDZI STOI W KOLO WAS DWIESCIE OCZU PATRZY NA WAS KROCZYCIE CZERWONYM DYWANEM PO RADOSCI W ODWAGE JESTESCIE JAK SARNY W GESTWINIE JAK LEKLIWE PTAKI...SPLOSZONE TAKIE JEST PRAWO MILOSCI... SERCA JUZ ZWIAZALISCIE NA WIEKI NIECH WAM NIEZNA BEDA TROSKI/POTKNIECIA W ZYCIU ZYJCIE SOBIE SZCZESLIWIE PRZEZ DLUGIE,DLUGIE WIEKI........... USCISKI I CALUSKI DLA WAS OBOJGA.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:15 i z tymi slowami ))))))) Windą do nieba Mój piękny panie raz zobaczony w technicolorze Piszę do pana ostatni list Już mi lusterko z tym pana zdjęcie też nie pomoże Pora mi dzisiaj do ślubu iść Mój piękny panie ja go nie kocham, taka jest prawda Pan główną rolę gra w każdym śnie Ale dziewczyna przez świat nie może iść całkiem sama Życie jest życiem pan przecież wie Już mi niosą suknię z welonem Już Cyganie czekają z muzyką Koń do taktu zamiata ogonem Mendelssohnem stukają kopyta Jeszcze ryżem sypną na szczęście Gości tłum coś fałszywie odśpiewa Złoty krążek mi wcisną na rękę I powiozą mnie windą do nieba (3x) Mój piękny panie z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć Więc nie mógł mi się pan przyśnić dziś I tak odchodzę bez pożegnania jakby znienacka Ktoś między nami zatrzasnął drzwi Już mi niosą... Odpowiedz Link
slo-onko Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:17 a atmosfera taka,ze az lzy cisna sie do oczu...... jakbym ja widziala w swojej wyobrazni, choc jej nie znam przeciez...... Kaaaaasiuuuuuku my ty z Toba jestesmy ))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:21 ...dobrego życia bez trosk... ...i miłości dozgonnej bo ona jest najważniejsza... ...a butelczynę zacnej brandy na stolik dostawiam... Odpowiedz Link
nick000 Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:16 ...czas nadszedł stosowny na życzenia... Odpowiedz Link
kendo Re: TAK ..TAK... ...... 28.08.04, 13:22 ..wypowiedziane juz... lezka w mym oku sie kreci.... GRATIS.....i zyjcie cudownie..... Odpowiedz Link
kendo Re: TAK ..TAK... ...... 28.08.04, 13:24 zapraszam na szampana...prosze sie czestowac i wiwatowac i gratulowac za Kasikkow.... tyle trunkow dzis mamy do wieczora wystarczy.... Odpowiedz Link
nick000 Re: TAK ..TAK... ...... 28.08.04, 13:27 ...z tej okazji nagrania wiosny Vivaldiego słucham... ...oby taka wiosna w sercach nowożeńców gościem była wiecznym... Odpowiedz Link
slo-onko Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:24 Wspolne pozycie Wasze dzisiaj sie zaczyna w szcezsciu Waszym bierze udzial grono przyjaciol i rodzina. Oto naoczni swiadkowie zwyciestwa Waszej milosci. Niech wiec ten wielki dzien bedzie pelen wesela i radosci. Niech droga Waszego malzenstwa rozami bedzie uslana, a szczebiot dzieciecych glosikow umila Wam zycie od rana. Dostatek , zdrowie i zgoda niech w domu na wieki pzrebywa wspolnego zrozumienia nniech nigdy nie ubywa)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:26 slo-onko napisała: > Wspolne pozycie Wasze dzisiaj sie zaczyna > w szcezsciu Waszym bierze udzial > grono przyjaciol i rodzina. > Oto naoczni swiadkowie zwyciestwa Waszej milosci. > Niech wiec ten wielki dzien bedzie > pelen wesela i radosci. > Niech droga Waszego malzenstwa > rozami bedzie uslana, > a szczebiot dzieciecych glosikow > umila Wam zycie od rana. > Dostatek , zdrowie i zgoda > niech w domu na wieki pzrebywa > wspolnego zrozumienia nniech nigdy nie ubywa)))))) ..cudnie Sloo.... niech sie Im wiedzie w dostatku i szczesciu ..... Odpowiedz Link
kendo Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:27 sluchajcie! a jak pogoda dzis w kraju.... czy swieci sloneczko nad Ich glowami??? Odpowiedz Link
nick000 Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:29 kendo napisała: > sluchajcie! > a jak pogoda dzis w kraju.... > czy swieci sloneczko nad Ich glowami??? ...może to zbieg okoliczności ale właśnie po długiej nieobecności pokazało się słońce... Odpowiedz Link
kendo Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:29 ..o dokladnie Nicku... stosowny utwor dla Nich.... piekny jak krysztal.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:29 kendo napisała: > sluchajcie! > a jak pogoda dzis w kraju.... > czy swieci sloneczko nad Ich glowami??? pogoda mieszana ale nie jest zle , ciekawe jak u kasika? a wlasnie skad Kasik pochodzi? Odpowiedz Link
kendo Re: i zaraz sobie powiecie ...... 28.08.04, 13:34 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sluchajcie! > > a jak pogoda dzis w kraju.... > > czy swieci sloneczko nad Ich glowami??? > > > pogoda mieszana ale nie jest zle , ciekawe jak u kasika? > a wlasnie skad Kasik pochodzi? z pieknego miasta w centralnej Polsce.... Odpowiedz Link
slo-onko koniec odliczania 28.08.04, 13:28 W nowym wspolnym zyciu wiele szescia, fortuny pelen rog obfitosci w Waszym domu niech zagosci. Kazdy dzien niech bedzie rajem, pogodnym, kwiecistym i cieplym majem. Niech szczesliwie zycie plynie, a wspolzycie zgoda slynie, niechaj zycie pieknem swieci i da Wam wspaniale dzieci ) Kielich w dlon-na zdrowie- stooooo laaaaaaat stooooo laaaaat niech zyja zyja naaaaaaaaammmmm ))))))) a co jak wesele to wesele ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:33 nick000 napisał: > ...i gorzko, gorzko!!!!... ojej!!!!!!!!! ..zapomnialam o tym.... oczywiscie....GORZKO..GORZKO.... ale poca mi sie okulary) Odpowiedz Link
slo-onko Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:36 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...i gorzko, gorzko!!!!... > > ojej!!!!!!!!! ..zapomnialam o tym.... > > oczywiscie....GORZKO..GORZKO.... > > ale poca mi sie okulary) a ja naprawde sie wzruszylam. tak sie poczulam jak na prawdziwych zaslubinach sluchajac mendelsona. a te wierszyki to z moich wlasnych kart zyczeniowych, ktore tkwia do dzis w albumie ze zdjeciami slubnymi)) tylko album juz sie troche rozpada, szkoda i nawet jest tam karta z zyczeniami od mojej kochanej s.p. babci, ktorej juz nie ma (((<i znow placze> Odpowiedz Link
kendo Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:31 slo-onko napisała: > W nowym wspolnym zyciu > wiele szescia, > fortuny pelen rog obfitosci > w Waszym domu niech zagosci. > Kazdy dzien niech bedzie rajem, > pogodnym, kwiecistym i cieplym majem. > Niech szczesliwie zycie plynie, > a wspolzycie zgoda slynie, niechaj > zycie pieknem swieci i da Wam wspaniale dzieci ) > > Kielich w dlon-na zdrowie- > stooooo laaaaaaat > stooooo laaaaat > niech zyja zyja naaaaaaaaammmmm ))))))) > a co jak wesele to wesele ))))) prawda,prawda Sloo STO LAT............. dla Mlodej Pary..... Odpowiedz Link
nick000 Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:36 kendo napisała: > > prawda,prawda Sloo > STO LAT............. > dla Mlodej Pary..... ...w zdrowiu szczęśćiu i dostatku... ...i rozmawiajcie ze sobą i szanujcie się i konflikty rozwiązujcie razem i kochajcie się bo to jest klejem życia wspólnego... Odpowiedz Link
kendo Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:39 a jakie znacie obyczaje poceremonialne???? u mnie babcia slubnego zbila garnuszek na szczescie.... wiec i ja to czynie.... ciaaaaaaaaach..bachhhhhhhhhh... na szczescie Mlodym tluje garnuszek.... Odpowiedz Link
slo-onko obyczaje ceremonialne 28.08.04, 13:41 kendo napisała: > a jakie znacie obyczaje poceremonialne???? > > u mnie babcia slubnego zbila garnuszek na szczescie.... > > wiec i ja to czynie.... > ciaaaaaaaaach..bachhhhhhhhhh... > na szczescie Mlodym tluje garnuszek.... przed tzw brama witanie mlodej pary kieliszkiem wodki i rzucanie poza siebie oraz zakaszanie chlebem z sola Odpowiedz Link
slo-onko Re: obyczaje ceremonialne 28.08.04, 13:43 acha a kieliszki sa zwiazane ze soba krotka tasiemka. wlasciwie nie wiem dlaczego jakos nigdy mnie to nie ciekawilo. moze po to by byc zawsze blisko siebie? Odpowiedz Link
kendo Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:42 ..Nicku masz racje.... zycie malzeniskie to "wspolna szkola przetrwania" trzeba byc zawsze wyrozumialym/czulym to powodzenie szczescia.... Odpowiedz Link
kendo Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:44 mnie Mama powitala : na tacy byla:sol/chleb/woda i wodka oczywiscie slubne zlapalo za kieliszeczek po chlebku z sola)))))))))))))) a te "laurki" to piekne masz teraz wspomnienia.... hmmm...ja sobie nie zatrzymalam buuuuuuuuuu((( Odpowiedz Link
nick000 Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:43 ...na podlasiu w niektórych wsiach kultywuje się dawne zwyczaje weselne... ...niestety i tu już wkroczyła komercja... ...nie podoba mi sie to... ...dawno temu byłem na takim weselu tradycyjnym z przyśpiewkami oczepinami i innymi podobnymi atrakcjmi i było super... ...trwało trzy dni... Odpowiedz Link
slo-onko zyczenia od Jtusi 28.08.04, 13:46 SLO ,OCZYWISCIE,ZE ZYCZ ODE MNIE WIELU SZCZESLIWYCH DNI I RADOSNYCH CHWIL POZDRAWIAM PRACUJACO przekazane smsesem )))) Odpowiedz Link
kendo Re: zyczenia od Jtusi 28.08.04, 13:49 slo-onko napisała: > SLO ,OCZYWISCIE,ZE ZYCZ ODE MNIE WIELU SZCZESLIWYCH DNI I RADOSNYCH CHWIL > POZDRAWIAM PRACUJACO > > przekazane smsesem )))) ..kochana Itusia....pamietala.... ciesze sie za solidarnosc.... Odpowiedz Link
kendo Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:47 nick000 napisał: > ...na podlasiu w niektórych wsiach kultywuje się dawne zwyczaje weselne... > ...niestety i tu już wkroczyła komercja... > ...nie podoba mi sie to... > ...dawno temu byłem na takim weselu tradycyjnym z przyśpiewkami oczepinami i > innymi podobnymi atrakcjmi i było super... > ...trwało trzy dni... ..podobnie jak u mnie.... dwa dni....jak orkiestra rankiem wytrzezwiala zaczela grac od nowa.... a otrzepiny -co to takiego???? ze zdejmuja Pannie Mlodej welon???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:50 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...na podlasiu w niektórych wsiach kultywuje się dawne zwyczaje weselne.. > . > > ...niestety i tu już wkroczyła komercja... > > ...nie podoba mi sie to... > > ...dawno temu byłem na takim weselu tradycyjnym z przyśpiewkami oczepinam > i i > > innymi podobnymi atrakcjmi i było super... > > ...trwało trzy dni... > > ..podobnie jak u mnie.... > dwa dni....jak orkiestra rankiem wytrzezwiala > zaczela grac od nowa.... > a otrzepiny -co to takiego???? > ze zdejmuja Pannie Mlodej welon???? "oczepiny" czyli odczepiny welonu i rzucanie nim w mlode panienki. ktora zlapie welon ta w ciagu najblizszego roku powinna wyjsc za maz. to samo jest z "muszka" pana mlodego. tak jest u nas Odpowiedz Link
kendo Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:59 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...na podlasiu w niektórych wsiach kultywuje się dawne zwyczaje wes > elne.. > > . > > > ...niestety i tu już wkroczyła komercja... > > > ...nie podoba mi sie to... > > > ...dawno temu byłem na takim weselu tradycyjnym z przyśpiewkami ocz > epinam > > i i > > > innymi podobnymi atrakcjmi i było super... > > > ...trwało trzy dni... > > > > ..podobnie jak u mnie.... > > dwa dni....jak orkiestra rankiem wytrzezwiala > > zaczela grac od nowa.... > > a otrzepiny -co to takiego???? > > ze zdejmuja Pannie Mlodej welon???? > > "oczepiny" czyli odczepiny welonu i rzucanie nim w mlode panienki. ktora > zlapie welon ta w ciagu najblizszego roku powinna wyjsc za maz. to samo jest > z "muszka" pana mlodego. tak jest u nas jakos tego nie pamietam bym welonem rzucila, wiem,ze mi go starsze panie zdjely.... wiazanka slubna tak.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: koniec odliczania 28.08.04, 15:25 kendo napisała: > jakos tego nie pamietam bym welonem rzucila, > wiem,ze mi go starsze panie zdjely.... > wiazanka slubna tak.... moze kiedys takiego zwyczaju nie bylo? albo w tym regionach Polski panowaly inne zwyczaje? welon zwykle odpinaja druchny, swiadkowe, kolezanki itp. moj welon zdejmowala moja chrzestna. natomiast obserwujac zachodnie filmy widac na ichnych zaslubinach,ze panny rzucaja wiazanka a nawet opuszczaja gosci i wyjezdzaja. u nas wiazanki trzymalo sie pzrez rok a potem palilo-ponoc na szczescie. ja tam nie wierze w zadne dziwne wymysly. a po za tym nie lubie tzw wielkiej pompy przy tej okazji jak limuzyny, tv, golebie, wymyslne pozy zdjeciowe itp. szalona uroczystosc a potem szalenie krtoki zwiazek. lubie subtelne uroczystosci i tylko niezbedne to tego detale i oczywiscie elementy z tradycja zwiazane. Odpowiedz Link
kendo Re: koniec odliczania 28.08.04, 13:51 wiecie.. pierwszy taniec zatanczylam z Tata, pozniej mnie zaprowadzil do slubnego i nakazal pilnowania mnie przez cale zycie... znow sie bryle mi spocily.... idem na paieroska z szampanem.... Odpowiedz Link
kendo Re: SWIETOWANIE TRWA........ 28.08.04, 20:24 a teraz pewnikiem Kasikki tortem sie zajadaja.... takim jak to na filmach sie widzi.... a chyba juz teraz to i w Polsce tradycja na takie pietrowe slodkosci... ja mialam najzwyklejszego "parterowego". jakos tam byl przybrany.... Odpowiedz Link
jtka Re: SWIETOWANIE TRWA........ 28.08.04, 21:26 oj szaleją, ciekawo czy ją nogi bolą??? jutro będzie moczenie w wodzie???? czy królewicz będzie nosił na rękach? Odpowiedz Link
kendo Re: SWIETOWANIE TRWA........ 28.08.04, 21:46 jtka napisała: > oj szaleją, ciekawo czy ją nogi bolą??? jutro będzie moczenie w wodzie???? czy > królewicz będzie nosił na rękach? na pewno do lozeczka wniesie.... a rano na krolewskie sniadanko do stolu posadzi) Odpowiedz Link
nick000 Re: SWIETOWANIE TRWA........ 28.08.04, 23:56 kendo napisała: > a rano na krolewskie sniadanko do stolu posadzi) ...i słusznie bo los na loterii życia chłopak wygrał... Odpowiedz Link
kendo Re: SWIETOWANIE TRWA........ 29.08.04, 09:58 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > a rano na krolewskie sniadanko do stolu posadzi) > > ...i słusznie bo los na loterii życia chłopak wygrał... ..dokladnie Nicku.... tez tak mysle...ze kasikk to najwyzsza wygrana.... a tak sobie teraz pomyslalam. ze Kasikk bedzie teraz mowic jak my ...MOJ SLUBNY) wiem,ze Ci sie to podoba) Odpowiedz Link
kendo Re: pierwszy dzien jako PANI MEZATKA........ 29.08.04, 10:03 ..Witajcie Kasikki!!!!! zycze Wam pieknego dnia i wszystkich dni nastepnych.... zyjcie sobie w szczesciu i samej slodyczy niech nigdy zadna "chmurka gradowa" nad Waszymi glowkami nie zawisnie.... zyczy kendo ze slubnym.... Odpowiedz Link
kendo Re: tradycja szwedzka..... 29.08.04, 10:07 maja taki zwyczaj, maz wrecza zonie prezencik poranny, jest to przewaznie "klejnot rodzinny" pierscionek "szlachetny"... ladna tradycja.... Odpowiedz Link
mala20033 Re: tradycja szwedzka..... 29.08.04, 16:54 Kasiku..spoznione..comp padl..Zyczenia by Ci zawsze i Twemu Milemu Slonko przyswiecalo,ptaszki spiewaly,zwierzyniec ogonkami machal..Wsiego Naj,Naj,.....Mala Odpowiedz Link
kasikk Kasikkowe dziękowanie 29.08.04, 18:37 ojej!! dziękuję Wam wszystkim za życzenia i za to, że w ogóle Wam się chciało siedzieć przy koputerach i mysleć o mnie w tym momencie mój ślubny (hihihi...) też dziękuję aż mi się oczy spociły, kiedy czytałam to wszystko jesteście na prawdę cudowni!!!! wielki buziak ********* Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe dziękowanie 29.08.04, 20:45 ...jaszcze raz Kasikk dużo szczęścia miłości i tolerancji w życiu... ...ten zestaw jest potrzebny jak powietrze... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe dziękowanie 29.08.04, 20:55 ..szczeliwa Kasikk zawitala))) jeszcze raz duzo usciskow dla Ciebie i slubnoego odemnie i mojego slubnego) miejcie Sobie szczeliwie i cudownie przez cala droge zycia.... Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe dziękowanie 29.08.04, 21:30 jeszcze raz dziekuję ) na prawdę bardzo mi milutko ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 05.09.04, 19:45 najdluzszy watek stworzony w najkrotszym czasie))))) kasikk poszla za maz. a kto nastepny do zeniaczki? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 05.09.04, 20:04 slo-onko napisała: > najdluzszy watek stworzony w najkrotszym czasie))))) > kasikk poszla za maz. > a kto nastepny do zeniaczki? ..a jaki mily i lezki wyciskajacy ... ..Gini ,cos mowila do Kasikka, ze ma takowe zamiary.... a moze z urlopu wroci juz jako mezatka???? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 11:06 mozemy stwozyc najdluzszy watek , jezeli kasikk nie bedzie miala nic przeciwko temu.... bo jest ku temu okazja..) chociazby co miesiac cosik dopisac : *jak sie sprawy maja z bebiskiem) *jakie nowe smaki przybyly) *jakie samopoczucie?) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 11:30 kendo napisała: > mozemy stwozyc najdluzszy watek , > jezeli kasikk nie bedzie miala nic przeciwko temu.... > bo jest ku temu okazja..) > chociazby co miesiac cosik dopisac : > *jak sie sprawy maja z bebiskiem) > *jakie nowe smaki przybyly) > *jakie samopoczucie?) smak na piwskojak mowila ostatnio kasikk a jak zdis ze smakiem kasiczku? Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 16:06 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > mozemy stwozyc najdluzszy watek , > > jezeli kasikk nie bedzie miala nic przeciwko temu.... > > bo jest ku temu okazja..) > > chociazby co miesiac cosik dopisac : > > *jak sie sprawy maja z bebiskiem) > > *jakie nowe smaki przybyly) > > *jakie samopoczucie?) > > smak na piwskojak mowila ostatnio kasikk > a jak zdis ze smakiem kasiczku? z kasikk mam nie tylko wspólne nazwisko ale i smaki, ups, czyżbym i ja, to raczej nie jest mozliwe Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 17:03 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > mozemy stwozyc najdluzszy watek , > > > jezeli kasikk nie bedzie miala nic przeciwko temu.... > > > bo jest ku temu okazja..) > > > chociazby co miesiac cosik dopisac : > > > *jak sie sprawy maja z bebiskiem) > > > *jakie nowe smaki przybyly) > > > *jakie samopoczucie?) > > > > smak na piwskojak mowila ostatnio kasikk > > a jak zdis ze smakiem kasiczku? > z kasikk mam nie tylko wspólne nazwisko ale i smaki, ups, czyżbym i ja, to r > aczej nie jest mozliwe hi,hi,...nicku....mozna by bylo powiedziec,ze cos jaky i tak,bo czy ja wiem?? jak by to tu napisac?? ale na to mozemy poczekac moze...jak jakies ufoludki pozmieniaja nam role))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 17:12 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > mozemy stwozyc najdluzszy watek , > > > > jezeli kasikk nie bedzie miala nic przeciwko temu.... > > > > bo jest ku temu okazja..) > > > > chociazby co miesiac cosik dopisac : > > > > *jak sie sprawy maja z bebiskiem) > > > > *jakie nowe smaki przybyly) > > > > *jakie samopoczucie?) > > > > > > smak na piwskojak mowila ostatnio kasikk > > > a jak zdis ze smakiem kasiczku? > > z kasikk mam nie tylko wspólne nazwisko ale i smaki, ups, czyżbym i ja > , to > r > > aczej nie jest mozliwe > > > hi,hi,...nicku....mozna by bylo powiedziec,ze cos jaky i tak,bo czy ja wiem?? > jak by to tu napisac?? > ale na to mozemy poczekac moze...jak jakies ufoludki pozmieniaja nam role)))) > ) lepiej niech kazdy przy swoim zostanie)))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 17:18 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > mozemy stwozyc najdluzszy watek , > > > > > jezeli kasikk nie bedzie miala nic przeciwko temu.... > > > > > bo jest ku temu okazja..) > > > > > chociazby co miesiac cosik dopisac : > > > > > *jak sie sprawy maja z bebiskiem) > > > > > *jakie nowe smaki przybyly) > > > > > *jakie samopoczucie?) > > > > > > > > smak na piwskojak mowila ostatnio kasikk > > > > a jak zdis ze smakiem kasiczku? > > > z kasikk mam nie tylko wspólne nazwisko ale i smaki, ups, czyżby > m i ja > > , to > > r > > > aczej nie jest mozliwe > > > > > > hi,hi,...nicku....mozna by bylo powiedziec,ze cos jaky i tak,bo czy ja wi > em?? > > jak by to tu napisac?? > > ale na to mozemy poczekac moze...jak jakies ufoludki pozmieniaja nam role > )))) > > ) > lepiej niech kazdy przy swoim zostanie)))) a ja bym chciala by kiedys sie cusk w tej materi zmienilo) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 17:24 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > mozemy stwozyc najdluzszy watek , > > > > > > jezeli kasikk nie bedzie miala nic przeciwko temu > .... > > > > > > bo jest ku temu okazja..) > > > > > > chociazby co miesiac cosik dopisac : > > > > > > *jak sie sprawy maja z bebiskiem) > > > > > > *jakie nowe smaki przybyly) > > > > > > *jakie samopoczucie?) > > > > > > > > > > smak na piwskojak mowila ostatnio kasikk > > > > > a jak zdis ze smakiem kasiczku? > > > > z kasikk mam nie tylko wspólne nazwisko ale i smaki, ups, > czyżby > > m i ja > > > , to > > > r > > > > aczej nie jest mozliwe > > > > > > > > > hi,hi,...nicku....mozna by bylo powiedziec,ze cos jaky i tak,bo czy > ja wi > > em?? > > > jak by to tu napisac?? > > > ale na to mozemy poczekac moze...jak jakies ufoludki pozmieniaja na > m role > > )))) > > > ) > > lepiej niech kazdy przy swoim zostanie)))) > > a ja bym chciala by kiedys sie cusk w tej materi zmienilo) > powiedz, ze żartujesz bo jeszcze ktoś na górze potraktuje Twoje poważnie))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 10.08.05, 10:49 watek,tak wzny spada nam na sam koniec, kasiczek nasz "rosnie" i juz niedlugo bedzie koniec za co bedziemy trzymac Wszyscy kciuki) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 17:56 no dobra - mam ochote na kwaśne i moja mama powiedziała, że będzie dziewczyna, bo dokładnie jak u niej wychodzi ) dlaczego nie ma dobrych ogórków kiszonych w sklepach?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 17:59 kasikk napisała: > no dobra - mam ochote na kwaśne i moja mama powiedziała, że będzie dziewczyna, > bo dokładnie jak u niej wychodzi ) > > dlaczego nie ma dobrych ogórków kiszonych w sklepach?? wujka Nicka musialabys poprosic, on kisi najlepiej an swiecie i anjlepiej amrynuje lesne gzrybki jakby byly inne a nie lesne hehe Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 18:01 ale sloo, pieczarki są "nieleśne" i nie grzyby prawie ) a dobre ogórki to sama robię, tylko w tym roku byłam leniwa i teraz cierpię... Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 18:04 ja tez mialam smak na kiszone ogoreczki, lecielismy ze slubnym po nie, tuz przed zamknieciem sklepu) ha! kupilam raptem jednego i pozaral go niemal wychodzac ze sklepu)))))))))) i wiadomo co urodzilam ))))))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 18:08 u nas było odwrotnie - moja mama jadła cytryny i ogórki, i ja się urodziłam ) bardziej wierzę w jej prognozy ) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 18:27 kasikk napisała: > u nas było odwrotnie - moja mama jadła cytryny i ogórki, i ja się urodziłam ) > bardziej wierzę w jej prognozy ) to chyba jest bardzo idywidualne, moja siostra miala smaki nieokreslone-jak to sama nazwala) pozerala miod w ogromych ilosciach/bialy ser z dzemami i urodzila dwie corki) ale najwazniejsze by zdrowe bebisko bylo i juz))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 19:00 kendo napisała: > kasikk napisała: > > > u nas było odwrotnie - moja mama jadła cytryny i ogórki, i ja się > urodziłam ) > > bardziej wierzę w jej prognozy ) > > to chyba jest bardzo idywidualne, > > moja siostra miala smaki nieokreslone-jak to sama nazwala) > pozerala miod w ogromych ilosciach/bialy ser z dzemami > i urodzila dwie corki) > > ale najwazniejsze by zdrowe bebisko bylo i juz))))))))) > a ja znow mialam smaka na zupy wszelkiego rodzaju, a ze najsmaczniejsze gotowala moja tesciowa to jak wpadlam to wiedziala juz,ze od razu siadalam do talerza dziwne co? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 19:29 tesciowa tez mnie raczyla smakami) ale chyba takimi,jakie sama miala, bo nic mi u niej nie smakowalo, a jak czestowala mnie slodlkosciami to dziwila sie czemu niejem, kiedys zrobilam jej przyjemnosc i zjadlam biszkopt zalany owocowa galaretka....o swiecia!!!!!!!! cala droge do domu szlismy ze slubnym a ja "pawie" zostawialam))))))))))))) musial jej slubne opowiedziec cala nasza droge do domu, wiecej juz niczym nie czestowala bez uprzedniej konsultacji "smakowej" ))))))) Odpowiedz Link
jtka Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 21:31 Kasikkuuu, kochanie , gratulacje)))))))) bo ja z tego zalatania , i pracusiowania , to przegapilam tak wazna wiesc))) buzka wielka***** p.s. nie ganiaj tylko meza poznymi wieczorami po te kiszone ogorki)))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 11.03.05, 23:31 nie ma szansy - sklepowe mi nie wchodzą ( Odpowiedz Link
jtka Re: Kasikkowe "odliczanie" 14.03.05, 17:22 to dobrze ,że masz dużo swoich)))) ja w tym roku nie robiłam , bo ogórki słabe były, ledwo wystarczyło na bierzące potrzeby ale nie dziwię się ,że sklepowe Ci nie pasują , dziwi mnie ,że teraz te ogórki tydzien w wodzie leżą po otworzeniu i dalej nie fermentują , to podejrzane jest))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 14.03.05, 21:09 to jest konserwant jakiś sztuczny łeeee... a na dodatek one są w ogóle nie kwaśne, tylko słone okropnie nienawidze takich ( Odpowiedz Link
jtka Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 21:56 zebym miala wlasnej roboty to bym Ci podesłała((( ale nie zrobilam w tamtym roku , bo za malo ogórków miałam((( Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 22:11 jtka napisała: > zebym miala wlasnej roboty to bym Ci podesłała((( > ale nie zrobilam w tamtym roku , bo za malo ogórków miałam((( Liczą sie chęci))) i skad te "wsteczne" usmieszki Jtko? Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 24.03.05, 14:43 brzuszek powiększa sie ) i chyba musze jakieś spodniachy kupić, bo zostały mi tylko biodrówki ) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 14.04.05, 20:34 • Re: witam ) slo-onko 14.04.2005 18:59 + odpowiedz kasikk napisała: > popołudniowo... czy wieczornie?? > musze wam powiedzieć, że dzień udał mi się wyjątkowo, > chociaż zaczął paskudnie ) > stą usmiech gości na kasikkowej gębusi DDDDDDDDDDDD cieszymy sie razem z kasikkiem i jej dziddziusiem jak daCi znac,ze jest mu tam wygodnie to pozdrow go od vistulowych cioc i vistulowego wujka • Re: witam ) kendo 14.04.2005 19:10 + odpowiedz slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > popołudniowo... czy wieczornie?? > > musze wam powiedzieć, że dzień udał mi się wyjątkowo, > > chociaż zaczął paskudnie ) > > stą usmiech gości na kasikkowej gębusi DDDDDDDDDDDD > > cieszymy sie razem z kasikkiem i jej dziddziusiem > jak daCi znac,ze jest mu tam wygodnie to pozdrow go od vistulowych cioc i vistu > lowego wujka dobre sloo.bedzie bebisek bogaty w ciocie) chetnie moge nia zostac, ale na znaki to jeszcze szczypte poczekamy tak do lata mysle • Re: witam ) kasikk 14.04.2005 19:42 + odpowiedz no ja myślę, że w maju juz mi przywali w wątrobę ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 13:41 Kasiczku a jak juz bedzie bobasek to pokazesz nam go? plizamy Ciebie mocno Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 14:06 mysle,ze dosiadziemy tego zaszytu i obejzymy bebiska) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:23 kendo napisała: > mysle,ze dosiadziemy tego zaszytu i obejzymy bebiska) tylko pod rozwagę poddaję, jeśli bedzie dziewczynka, można jej dac na imię Vistulka)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:25 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > mysle,ze dosiadziemy tego zaszytu i obejzymy bebiska) > > tylko pod rozwagę poddaję, jeśli bedzie dziewczynka, można jej dac na imię Vis > tulka)) a jak chlopczyk to jak? Kasikk masz jakies propozycje? Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:35 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > mysle,ze dosiadziemy tego zaszytu i obejzymy bebiska) > > > > tylko pod rozwagę poddaję, jeśli bedzie dziewczynka, można jej dac na im > ię > Vis > > tulka)) > > a jak chlopczyk to jak? > Kasikk masz jakies propozycje? pierwszym dzieckiem zawsze powinna być dziewczynka, następny u Kasików będzie chłopczyk i wtedy zastanowimy sie nad imienie dla niego Obstawiam, ze bedzie dziewczynka, one sa spokojniejsze i milsze, chociaz chłopcy, szczególnie urwisowaci, potrafią być ciekawymi dziećmi) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:28 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > mysle,ze dosiadziemy tego zaszytu i obejzymy bebiska) > > tylko pod rozwagę poddaję, jeśli bedzie dziewczynka, można jej dac na imię Vis > tulka)) hi,hi,....nick chyba zartuje co ?? Witoria/Izabela/Natalia/ to moje favorit imiona dziewczynek) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:30 a skąd takie imoiona wytrzasnęłaś, jest tyle pięknych rodzimych, nadal jednak przyVistulce obstaję) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:44 nick000 napisał: > a skąd takie imoiona wytrzasnęłaś, jest tyle pięknych rodzimych, nadal jednak p > rzyVistulce obstaję) zdrobniale moze byc Vicia np. zaraz nam tu kasikk da jak uslyszy te imiona Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:55 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > a skąd takie imoiona wytrzasnęłaś, jest tyle pięknych rodzimych, nadal je > dnak > p > > rzyVistulce obstaję) > > zdrobniale moze byc Vicia np. > zaraz nam tu kasikk da jak uslyszy te imiona no dobra, moga tez być takie: Ania, Tereska, Ala, Justysia, Kasia, Basia, Mariola i wiele jeszcze innych pięknych imion)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:59 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > a skąd takie imoiona wytrzasnęłaś, jest tyle pięknych rodzimych, na > dal je > > dnak > > p > > > rzyVistulce obstaję) > > > > zdrobniale moze byc Vicia np. > > zaraz nam tu kasikk da jak uslyszy te imiona > > no dobra, moga tez być takie: Ania, Tereska, Ala, Justysia, Kasia, Basia, Mari > ola i wiele jeszcze innych pięknych imion)) a jak chlopczyk to Nick?DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 16.04.05, 09:51 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > a skąd takie imoiona wytrzasnęłaś, jest tyle pięknych rodzimych, na > dal je > > dnak > > p > > > rzyVistulce obstaję) > > > > zdrobniale moze byc Vicia np. > > zaraz nam tu kasikk da jak uslyszy te imiona > > no dobra, moga tez być takie: Ania, Tereska, Ala, Justysia, Kasia, Basia, Mari > ola i wiele jeszcze innych pięknych imion)) a chlopiece imiona pieknie brzmia: Stas/Stefcio/Henio/Andrzejek/Michas .. ) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:46 no cos Ty ?? niepodobaja Ci sie ?? a to nie polskie imiona?? bardzo popularne zresza miedzynarodowe 0) to napisz Twoje favority imion .... Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:56 kendo napisała: > no cos Ty ?? niepodobaja Ci sie ?? > a to nie polskie imiona?? > bardzo popularne zresza miedzynarodowe 0) > > to napisz Twoje favority imion .... międzynarodowe to jest esperanto)) a mała, patrzcie jaki jestem pewny ze będzie dziewczynka, jest Kasikowa i vistulowa) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 17:02 nawet nie wspominaj esperanata, jezyk snobow.... latwy jednak do nauczenia poplatanie lacinskiego/wloskiego/hiszpanskiego Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 17:03 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > no cos Ty ?? niepodobaja Ci sie ?? > > a to nie polskie imiona?? > > bardzo popularne zresza miedzynarodowe 0) > > > > to napisz Twoje favority imion .... > > międzynarodowe to jest esperanto)) a mała, patrzcie jaki jestem pewny ze będ > zie dziewczynka, jest Kasikowa i vistulowa) vistulowa bedzie i tak, bo kasik jest vistulowy) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:58 Kiedys dawno..dawno temu..za gorami ..za lasami..podobal mi sie pewien Krzys..moze Krzysztof?A rzesy mial dlugie,zakrecone..jak firanki i niebieskie oczy jak niezapominajki..oj lepiej zabiore sie za prace..ech.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 17:00 mala20033 napisała: > Kiedys dawno..dawno temu..za gorami ..za lasami..podobal mi sie pewien > Krzys..moze Krzysztof?A rzesy mial dlugie,zakrecone..jak firanki i niebieskie > oczy jak niezapominajki..oj lepiej zabiore sie za prace..ech.. Mala a czy Ty wiesz,ze myslenie o facetach w pracy jest zabronione?)) DD Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 17:06 slo-onko napisała: > mala20033 napisała: > > > Kiedys dawno..dawno temu..za gorami ..za lasami..podobal mi sie pewien > > Krzys..moze Krzysztof?A rzesy mial dlugie,zakrecone..jak firanki i niebie > skie > > oczy jak niezapominajki..oj lepiej zabiore sie za prace..ech.. > > Mala a czy Ty wiesz,ze myslenie o facetach w pracy jest zabronione?)) DD hehehe, powiedz mi wszystkowiedząca Slo, czy w pracy mozna o kobietach mysleć)) Nadal obstaję, ze będzie dziewczynka i jako taka nie moze mić na imie nick Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 17:10 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > mala20033 napisała: > > > > > Kiedys dawno..dawno temu..za gorami ..za lasami..podobal mi sie pew > ien > > > Krzys..moze Krzysztof?A rzesy mial dlugie,zakrecone..jak firanki i > niebie > > skie > > > oczy jak niezapominajki..oj lepiej zabiore sie za prace..ech.. > > > > Mala a czy Ty wiesz,ze myslenie o facetach w pracy jest zabronione?)) > DD > hehehe, powiedz mi wszystkowiedząca Slo, czy w pracy mozna o kobietach mysleć; > ))) Nadal obstaję, ze będzie dziewczynka i jako taka nie moze mić na imie nick: > ) Nick oczywiscie,ze nie mozna facetom myslec o kobietach tak samo jak nam o facetach bo sam wiesz, mozna sobie narobic tylow, plan zawalic. kogo potem traktorem po wsi obwozic z palkatem na plechach: PRZEWODNICA PRACY- 155% NORMY !!? no chyba,ze jest ktos na zaboj zakochany, aaaaaa to juz co innego takiemu wolno wszytsko))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 16:59 kendo napisała: > no cos Ty ?? niepodobaja Ci sie ?? > a to nie polskie imiona?? > bardzo popularne zresza miedzynarodowe 0) > > to napisz Twoje favority imion .... Kendus dla Nicka jeste jedno najpiekniejsze nosi je jego corka a moje dla malych facetow to: Kazimierz Wincenty Bonifacy Anastazy Hilary i inne Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 17:12 masz racje sloo, imiona naszych najblizszych sa najpiekniejsze, choc ja dlugo nie moglam swego jakos przyac ) z meskich powiadasz, Winicjusz tylko jak zdrobnic ? a tak pozatem niemam zadnych favorytow, niektorych niecierpie wrecz a niektore moga byc po prostu) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 19:23 winicjusz zdrabnia się Winek i cicho mi tam!! co to za targi nam moją corcią, co może jest synkiem?? hę?? będzie Olga!! houk!! Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 20:27 kasikk napisała: > winicjusz zdrabnia się Winek > > i cicho mi tam!! > co to za targi nam moją corcią, co może jest synkiem?? hę?? > będzie Olga!! houk!! to nie "targi" to takie myslenie na "glos" a Olga to samo co Aleksandra ?? i bedzie synek ) tak dla przekory ) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Kasikkowe "odliczanie" 15.04.05, 21:20 no jak chłopiec to koniecznie Stefan)) no w ostateczności Leon)))DD No a jak dziewczynka to Anastazja))) DD a nie Ty nam tu z jakąś Olą Olgą czy Aleksandrą wyskakujesz nie wiadomo jak później wołać do takiego dzieka))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 16.04.05, 09:45 orzeszek_rania napisała: > no jak chłopiec to koniecznie Stefan)) no w ostateczności Leon)))DD > No a jak dziewczynka to Anastazja))) DD a nie Ty nam tu z jakąś Olą Olgą > czy Aleksandrą wyskakujesz nie wiadomo jak później wołać do takiego dzieka))) a mi sie podoba Olga) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 16.04.05, 13:25 Mnie się wydaje, że Olga i Aleksandra to nie to samo ale nie jestem pewna ) wolę krótsze imię Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 16.04.05, 13:48 kasikk napisała: > Mnie się wydaje, że Olga i Aleksandra to nie to samo > ale nie jestem pewna ) > wolę krótsze imię Olga to Olga a Aleksandra to Ola, Olenka, Oleska mam w rodzinie to wiem choc na Olge tez mozna wolac Olenka przeciez Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 16.04.05, 17:43 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > Mnie się wydaje, że Olga i Aleksandra to nie to samo > > ale nie jestem pewna ) > > wolę krótsze imię > > Olga to Olga a Aleksandra to Ola, Olenka, Oleska mam w rodzinie to wiem c > hoc na Olge tez mozna wolac Olenka przeciez a ja wam powiadam ze bedzie chlopczyk Aleksander Wielki i juz)))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 19:38 muszę się pochwalić ) byliśmy dziś na usg - oglądaliśmy jak maluszek macha rączkami i nóżkami jest zdrowy i na razie ma kilkanaście cm wzrostu ) mała wiercipięta DDD Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 19:41 ojej...ale fajnie....prawda jakie to piekne uczucie zobaczyc maluszka jak sie rozwija ?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 19:41 kasikk napisała: > muszę się pochwalić ) > byliśmy dziś na usg - oglądaliśmy jak maluszek macha rączkami i nóżkami > jest zdrowy i na razie ma kilkanaście cm wzrostu ) > mała wiercipięta DDD hura hura hura )))))) huuuuuuuuraaaaa )))))) teraz dopiero da popalic jak nauczy sie grac w futbolDDD jejku jak sie ciesze, to pierwszy maly vistulaczek a moze nie ostatni? Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 19:46 fajne uczucie, ale już inne zupełnie niż za pierwszym razem szkoda, że muszę jeszcze tyle czekać ) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 20:07 kasikk napisała: > fajne uczucie, ale już inne zupełnie niż za pierwszym razem > szkoda, że muszę jeszcze tyle czekać ) w tym czekaniu jest caly urok) a ostani miesiac bedzie najbardziej extcytujacy. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 20:06 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > muszę się pochwalić ) > > byliśmy dziś na usg - oglądaliśmy jak maluszek macha rączkami i nóżkami > > jest zdrowy i na razie ma kilkanaście cm wzrostu ) > > mała wiercipięta DDD > > hura hura hura )))))) huuuuuuuuraaaaa )))))) teraz dopiero da popalic jak n > auczy sie grac w futbolDDD > jejku jak sie ciesze, to pierwszy maly vistulaczek a moze nie ostatni? wlasnie i to co "najbardziej kreci" vistule, ze bedzie pierwszy "vistulaczek" ale sie ciesze) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 21:15 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > hura hura hura )))))) huuuuuuuuraaaaa )))))) teraz dopiero da popalic jak n > auczy sie grac w futbolDDD > jejku jak sie ciesze, to pierwszy maly vistulaczek a moze nie ostatni? wiesz Slo, zaludnić bezludną wyspę nie jest wielkim problemem, wręcz przeciwnie, z vistulą sprawa ma się zgoła inaczej, ze mna jest tak, że mieć dzieci z kimś takim jak Ty, to sen i marzenie w jednym. Cholera, znowu bez uśmieszków nick pisze, spoważniał na stare lata czy jak? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 21:23 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > hura hura hura )))))) huuuuuuuuraaaaa )))))) teraz dopiero da popalic > jak n > > auczy sie grac w futbolDDD > > jejku jak sie ciesze, to pierwszy maly vistulaczek a moze nie ostatni?; > -) > > wiesz Slo, zaludnić bezludną wyspę nie jest wielkim problemem, wręcz przeciwni > e, z vistulą sprawa ma się zgoła inaczej, ze mna jest tak, że mieć dzieci z kim > ś takim jak Ty, to sen i marzenie w jednym. Cholera, znowu bez uśmieszków nick > pisze, spoważniał na stare lata czy jak? ale piekne marzenia na wiecej vistulaczkow)))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 21:32 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > hura hura hura )))))) huuuuuuuuraaaaa )))))) teraz dopiero da p > opalic > > jak n > > > auczy sie grac w futbolDDD > > > jejku jak sie ciesze, to pierwszy maly vistulaczek a moze nie ost > atni?; > > -) > > > > wiesz Slo, zaludnić bezludną wyspę nie jest wielkim problemem, wręcz > przeciwni > > e, z vistulą sprawa ma się zgoła inaczej, ze mna jest tak, że mieć dzieci > z > kim > > ś takim jak Ty, to sen i marzenie w jednym. Cholera, znowu bez uśmieszków > > nick > > pisze, spoważniał na stare lata czy jak? > > ale piekne marzenia na wiecej vistulaczkow)))))))))))))) Powiem Ci Kendo jedno tylko, jak poznałem Slo, to poczułem co znaczy żyć. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 19.04.05, 21:37 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > hura hura hura )))))) huuuuuuuuraaaaa )))))) teraz dopier > o da p > > opalic > > > jak n > > > > auczy sie grac w futbolDDD > > > > jejku jak sie ciesze, to pierwszy maly vistulaczek a moze n > ie ost > > atni?; > > > -) > > > > > > wiesz Slo, zaludnić bezludną wyspę nie jest wielkim problemem, wrę > cz > > przeciwni > > > e, z vistulą sprawa ma się zgoła inaczej, ze mna jest tak, że mieć > dzieci > > z > > kim > > > ś takim jak Ty, to sen i marzenie w jednym. Cholera, znowu bez uśmi > eszków > > > > nick > > > pisze, spoważniał na stare lata czy jak? > > > > ale piekne marzenia na wiecej vistulaczkow)))))))))))))) > > Powiem Ci Kendo jedno tylko, jak poznałem Slo, to poczułem co znaczy żyć. wierze Ci nicku, zajzyj do skrzyneczki) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 20.04.05, 10:29 nick000 napisał: > Powiem Ci Kendo jedno tylko, jak poznałem Slo, to poczułem co znaczy żyć. wiesz jak moze poczuc sie kobieta czytajac takie slowa? Jak szczesliwy motyl fruwajacy po blekicie letniego nieba Twoje slowa brzmia jak muzyka dla mojej duszy Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 20.04.05, 07:58 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > hura hura hura )))))) huuuuuuuuraaaaa )))))) teraz dopiero da popalic > jak n > > auczy sie grac w futbolDDD > > jejku jak sie ciesze, to pierwszy maly vistulaczek a moze nie ostatni?; > -) > > wiesz Slo, zaludnić bezludną wyspę nie jest wielkim problemem, wręcz przeciwni > e, z vistulą sprawa ma się zgoła inaczej, ze mna jest tak, że mieć dzieci z kim > ś takim jak Ty, to sen i marzenie w jednym. Cholera, znowu bez uśmieszków nick > pisze, spoważniał na stare lata czy jak? och Niku Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 20.04.05, 08:26 wyglada na to,ze nick pozazdroscil kasikkowi bebiska) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 20.04.05, 11:39 to rozumiem, że kole lata będzie nickowe "odliczanie"?? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 20.04.05, 15:05 ciekawe czego sie doliczy ))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 07.05.05, 20:06 • Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! kasikk 07.05.2005 13:30 + odpowiedz Witam ) ja mam dziś święty niepokój na własne życzenie ) ale miły... coraz piękniej się robi dookoła ) po malutku prace posuwają sie do przodu a mnie coraz lepiej i maluszkowi chyba też, bo wierzga nóżkami chyba się wdał w tatusia i zostanie piłkarzem ) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 07.05.05, 20:07 • Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! slo-onko 07.05.2005 16:07 + odpowiedz kasikk napisała: > Witam ) > ja mam dziś święty niepokój na własne życzenie ) > ale miły... coraz piękniej się robi dookoła ) > po malutku prace posuwają sie do przodu > a mnie coraz lepiej i maluszkowi chyba też, bo wierzga nóżkami > chyba się wdał w tatusia i zostanie piłkarzem ) a mowilam jakis zcas temu,ze w koncu da o sobie znac jako futbolowiec?)) w krotkich spodenkach albo w krotkiej spodniczce kopiace pilke vistulowe dziecko Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 07.05.05, 20:12 ale fajnie kasikku) to dopiero przedsmak....a do konca bedziesz czasami czuc stopunie malunie w gardziolku)))) trzymaj sie cieplutko) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 07.05.05, 20:59 nareszcie coś zaczęło się dziać ) bo jakoś mi było dziwnie a teraz już jasne - jest i się wierci Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 07.05.05, 21:01 a i w nocy tez bedzie Cie budzil) poglaskaj wtedy brzusio i spij dalej) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 07.05.05, 21:08 kendo napisała: > a i w nocy tez bedzie Cie budzil) > poglaskaj wtedy brzusio i spij dalej) a jak bedzie wieksze to dopiero da poplaic jak lokciami bedzie sie rozpychalo)) albo wyciagnie nozke)))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 07.05.05, 21:12 brzusio jest głaskane i chyba to lubi, bo wcale nie odsuwa się Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 07.05.05, 21:14 kasikk napisała: > brzusio jest głaskane i chyba to lubi, bo wcale nie odsuwa się ale masz fajnie az Ci zadzroszcze Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 07.05.05, 21:28 dobranoc Kasikk, musisz sie teraz wysypiać Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 09.06.05, 11:17 czas odnowic watek ))))))))))) ale fajnie bedzie.. wtedy pewne beda juz imiona co do plci dostosowane) szkoda,ze za moich czasuw nie bylo tego ustrojstwa. zycze powodzenia kasikku i chyba obwiescisz nowinke od razu Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikkowe "odliczanie" 09.06.05, 16:39 Kasikowi i skarbunkowi caluski..Mala Odpowiedz Link
jtka Re: Kasikkowe "odliczanie" 09.06.05, 21:15 Kasikku trzymam kciuki)))))niech malenstwo zdrowo rosnie Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 09.06.05, 21:37 dziękuję pięknie w imieniu kopaczy brzuchowych rownież ) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 09.06.05, 23:32 "wykopie " sie teraz,pozniej nie bedzie chcial pilki nawet kopnac) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 17.06.05, 15:55 tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20050926/dt/-6/k/933f/preg.png ** czy to teraz takie bedzie odliczanie z malunia cip-cip kurka?? ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kasikkowe "odliczanie" 20.06.05, 19:52 Bedzie podobny do mamy..zobaczycie..a Kasikowi buziaczki.. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Kasikkowe "odliczanie" 20.06.05, 19:36 Powiem wam że nasza Kasiula wygląda po prostu kwitnąco.... brzuszek okrąglutki, ale taki zgrabniutki, że mówię wam... a twarz jej to aż na odległośc normalnie promienieje blaskiem... ach.... żeby tylko Maluszek miał urodę mamusi....)) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 20.06.05, 19:57 Pistacja, ty tak nie chwal, bo się czerwienię ;P Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 20.06.05, 21:19 obowiazkowo,malunia okruszka ma byc do mamusi podobna, ale czy to ma znaczenie,jak tatusi i mamusia sa prawie do siebie podobni?? bedzie piekne dziecie i juz))))))))))) usciski kasikku i dla bebiska glaski. Odpowiedz Link
kasikk powiem wam 30.08.05, 18:32 w tajemncy, że to raczej Vistulka będzie, niż Vistulek ale 100% pani doktor nie daje ) Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam 30.08.05, 19:51 no,nie!!, ja caly czasm mowie ze to bedzie Vistulaczek))))))) czekam do konca cierpliwie) i bede sie cieszyc rowniez ogromnie z Vistulaczki) oby tylko dobrze wszystko poszlo...trzymam kciuki. Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:01 kendo napisała: > no,nie!!, > ja caly czasm mowie ze to bedzie Vistulaczek))))))) > czekam do konca cierpliwie) > i bede sie cieszyc rowniez ogromnie z Vistulaczki) > oby tylko dobrze wszystko poszlo...trzymam kciuki. wg mnie moze to byc i vistulka i vistulek, kazdy by sie cieszyl Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam 30.08.05, 20:03 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > no,nie!!, > > ja caly czasm mowie ze to bedzie Vistulaczek))))))) > > czekam do konca cierpliwie) > > i bede sie cieszyc rowniez ogromnie z Vistulaczki) > > oby tylko dobrze wszystko poszlo...trzymam kciuki. > > wg mnie moze to byc i vistulka i vistulek, kazdy by sie cieszyl mowisz sloo dawa na raz?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:05 kasikk napisała: > hiehie... > juz nie da rady ;P aaaaaaaaa to moze nastepnym razem sie uda? po co bawic sie w pojedynke? zlobek od razu brzdacow:0i obiecujemy sie nimi opiekowac Odpowiedz Link
kasikk Re: powiem wam 30.08.05, 20:07 chyba via internet ;P ale szczerze mówiąć, chciałam bliźniaczki Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:08 kasikk napisała: > chyba via internet ;P > ale szczerze mówiąć, chciałam bliźniaczki a byly na to jakies nadzieje? Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam 30.08.05, 20:07 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > hiehie... > > juz nie da rady ;P > > aaaaaaaaa to moze nastepnym razem sie uda? po co bawic sie w pojedynke? > zlobek od razu brzdacow:0i obiecujemy sie nimi opiekowac wprowadzilibysmy zmiany) nocki mamusia by dostawala zawsze) Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:09 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > hiehie... > > > juz nie da rady ;P > > > > aaaaaaaaa to moze nastepnym razem sie uda? po co bawic sie w pojedynke? > > > zlobek od razu brzdacow:0i obiecujemy sie nimi opiekowac > > wprowadzilibysmy zmiany) > nocki mamusia by dostawala zawsze) ja moge zupki gotowac albo kaszke manienke, umiem, gotowalam przez 12 lat lacznie Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:00 kasikk napisała: > w tajemncy, że to raczej Vistulka będzie, niż Vistulek > ale 100% pani doktor nie daje ) ona dzisiaj tego nie wie? co w pierwszych miesiacach widac? ale dobrze, do konca taka doza niepewnosci kazdemu sie pzryda a ja mowilam Kendo jakis czas temu,ze bedzie to chlopczyk Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam 30.08.05, 20:02 jak z kasikkiem rozmawiamy ,to mowie zawsze bebisek rodzaju meskiego.... ale bedzie napiecie na vistuli w kulminacyjnym punkcie) Odpowiedz Link
kasikk Re: powiem wam 30.08.05, 20:04 kochane, ale ja wyraźnie cipkę widziałam ) jakby to chłopaczysko miało być, to teraz bym sie zdziwiła Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam 30.08.05, 20:06 o!!!!!!!!!!...to juz rozwiane napiecie na plec bebiska, bedziemy czekac na szczesliwe rozwiazanie.... ale bedzie duzo warkowczykow i kokardeczek)))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:07 kendo napisała: > o!!!!!!!!!!...to juz rozwiane napiecie na plec bebiska, > bedziemy czekac na szczesliwe rozwiazanie.... > ale bedzie duzo warkowczykow i kokardeczek)))))))))))) jakbysmy mogli to na rekach bysmy nosili bobasa malego Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam 30.08.05, 20:09 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > o!!!!!!!!!!...to juz rozwiane napiecie na plec bebiska, > > bedziemy czekac na szczesliwe rozwiazanie.... > > ale bedzie duzo warkowczykow i kokardeczek)))))))))))) > > jakbysmy mogli to na rekach bysmy nosili bobasa malego aj...sliczniunie/pachnace/cieplunie bebisko... biedne by w koncu zaczelo ryczec od nadwrazliwej opieki))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:06 kendo napisała: > jak z kasikkiem rozmawiamy ,to mowie zawsze bebisek rodzaju meskiego.... > ale bedzie napiecie na vistuli w kulminacyjnym punkcie) juz sie nie moge doczekac)))))))) ps.Kasikk ,a Ty bedziesz w tym orzeszkowe z bobasem? Odpowiedz Link
kasikk Re: powiem wam 30.08.05, 20:08 w orzeszkowie DD pewnie przyjdzie zobaczyć Kendunia, ja nie jestem pewna, że pannica to będzie Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:10 kasikk napisała: > w orzeszkowie DD > pewnie przyjdzie zobaczyć > > Kendunia, ja nie jestem pewna, że pannica to będzie to mam nadzieje,ze orzeszkowo nam doniesie keidy zacznie sie "zabawa"? Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam 30.08.05, 20:11 ale bedzie napiecie....orzeszek pierwsza bedzie wiedziec z vistuli) Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:13 kendo napisała: > ale bedzie napiecie....orzeszek pierwsza bedzie wiedziec z vistuli) szczesciara. swoja droga szkoda Kendo,ze nie mieszkamy w Wawie, zaraz popedzilybysmy pod szpital jako najstarsza delegacja ciotek Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam 30.08.05, 20:15 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ale bedzie napiecie....orzeszek pierwsza bedzie wiedziec z vistuli) > > szczesciara. swoja droga szkoda Kendo,ze nie mieszkamy w Wawie, zaraz popedzily > bysmy pod szpital jako najstarsza delegacja ciotek wlasnie,szkoda....pomyls swietny..... Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam 30.08.05, 20:18 kasikk napisała: > ciotki, czy wam skype działa ? ja dzis nie moge bablac,bo slubne z migrena lezy(((((((((( ale pisac moge....za chwilke wlaczam.ide na cimoczka najpierw. Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:19 kendo napisała: > kasikk napisała: > > > ciotki, czy wam skype działa ? > > ja dzis nie moge bablac,bo slubne z migrena lezy(((((((((( > ale pisac moge....za chwilke wlaczam.ide na cimoczka najpierw. Kendow miejscach publicznych obowiazuje zakaz palenia tym bardziej przy matkach w ciazy Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:18 kasikk napisała: > ciotki, czy wam skype działa ? gadany czy pisany? bo jak gadany to nie Odpowiedz Link
kasikk Re: powiem wam 30.08.05, 20:13 jakos dawno się z nią nie widziałam chociaż byłam w orzeszkowie dzisiaj... a zacząć się może szybciutko ) wszystko idzie zgodnie z zapowiedziami jeszcze 2-3 tygodnie i małe będzie z nami ) Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam 30.08.05, 20:17 to faktycznie kasikku, czasu juz niewiele....i dobrze,ze wszystko uklada sie jak trzeba.... teraz wlanczaj piaty bieg i koncz wszysciutko, bo pozniej niewiadomo jak moze byc z czasem))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: powiem wam 30.08.05, 20:17 kasikk napisała: > jakos dawno się z nią nie widziałam > chociaż byłam w orzeszkowie dzisiaj... > > a zacząć się może szybciutko ) > wszystko idzie zgodnie z zapowiedziami > jeszcze 2-3 tygodnie i małe będzie z nami ) a co orzeszek przestaje nas libic powoli ? Odpowiedz Link
kasikk Re: powiem wam 30.08.05, 20:19 nie myślę tak, raczej po prostu ja się nie odzywałam - nie mam czasu a skype pisany Odpowiedz Link
nick000 Re: powiem wam 30.08.05, 20:44 a ja tam wiem jedno, bedzie dziecko jak malowane, piękna ciepła istotka i bedziesz z niej dumna, bez dzieci zycie nie do końca jest spelnione. Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam 30.08.05, 21:05 wlasnie zakonczylismy pisanego Skypa i o tym samaym mowilismy... kasikk przeszczesliwa z dziewczynki) Odpowiedz Link
kendo Re: powiem wam ze 31.08.05, 18:25 teraz kasikk powinna co dzien podpisywac liste obecnosci,rano lub wieczorem, (co nie znaczy ,ze nazekam na aktywnosc,bo to nie o to chodzi) cobysmy wiedzialy,ze jeszcze jest w domciu) a co mysli o tym kasikk??????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 31.08.05, 19:01 masz racje Kendo dzis rano kasikk stawila sie punktualnie,ale potem ucichla i pojawila sie mysl,ze moze poszla po swojego dzidziusia? Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 31.08.05, 20:00 teraz nasza kasikk ma duzo do zrobienia/przygotowania dla bebiska, wiec niech liste podpisze i konczy przygotowania a my bedziemy kciukowac za szczesliwe zakonczenie)) Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikkowe "odliczanie" 31.08.05, 22:57 przygotowuję się nie insynuować mi tu nic slo, to do ciebie ;P jakby co, to dam znać Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 01.09.05, 19:42 no...my sobie tak tylko "gaworzymy" bez zadnych podtekstow) bedzie kasikku dobrze,zobaczysz,zdazysz ze wszystkim.... i pozniej szybciutko bedziemy chcieli wiedziec jaka ta dzidzia jest) Odpowiedz Link
jtka Re: Kasikkowe "odliczanie" 01.09.05, 21:01 no pewnie ,że będziemy chcieli wiedziec szybko)))) i pogratulować od razu))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 01.09.05, 21:43 ja juz nie moge sie doczekac.... bede ciocia vistulowa dla Vistlanki/Vistulasia ) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 16.09.05, 20:47 wczoraj kasikk sie niezameldowala, dzis tez,listy nie podpisala, wiec chyba cos sie zaczyna.... trzymajamy kciuki..... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 16.09.05, 20:50 kendo napisała: > wczoraj kasikk sie niezameldowala, > dzis tez,listy nie podpisala, > wiec chyba cos sie zaczyna.... > > trzymajamy kciuki..... przeciez ktos by nam o tym doniosl. wczoraj byla o 16 z minutami Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 16.09.05, 20:56 no,na krociutko...wieczorkiem nie wpadla dzis tezz nie....pewnie na kanapce odpoczywa mysia ma trzymac reke na pulsie , a ze bedzie nieobecna podczas weekendu,wiec obiecala wyslac SMS mi i bede najszczeslisza osoba zawiadamiajaca o pieknym wydazeniu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 16.09.05, 20:58 kendo napisała: > no,na krociutko...wieczorkiem nie wpadla > dzis tezz nie....pewnie na kanapce odpoczywa > mysia ma trzymac reke na pulsie , > a ze bedzie nieobecna podczas weekendu,wiec obiecala wyslac SMS mi > i bede najszczeslisza osoba zawiadamiajaca o pieknym wydazeniu) no to czekamy jesli nie dzis to moze jutro,pojutzre,za dni kilka pamietam jak to bylo podczas zaslubin kasikka))) emocje co niemiara Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 16.09.05, 21:24 tak,i swietnie,ze kontynuujemy ten watek,wszystko w jednym) bedzie jest pieknym wspomnieniem i bedzie teraz tez z narodzin dzidzi) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 17.09.05, 23:30 u kasikka jeszcze wszystko po staremu, dzidzia ma u mamusi najwspanialej.... czekamy i kciukujemy w dalszym ciagu posylajac fluidy ..... Odpowiedz Link
kendo Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:08 mamy V I S T U L A N K E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:11 pol godziny temu przyszla na swiat Vistulanka)))))))))))))) jestesmy ciociami.... reszte wiadomosci bedzie w poniedzialaek,tak mysia oznajmila)))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:12 kendo napisała: > mamy V I S T U L A N K E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeeeeeesssssss yessssss yesssssssss ))))))))))))) huuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaa ))))))))))))))) jupi jupi jupiDDDDDDDDDDDDD Kasia !!!!!!!!!! jestes dzielna))))))) buziaczki i gratulacje dla mlodej mamusi i dla tatusia a nasza dzidzia niech rosnie jak na drozdzach))))))))))))) duzo zdrowka !!!!!!!!!!!!)))))))))) i wracajcie do nas szybko)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:18 strasznie sie "zgesilam" jak mysza zadzwonila.... ciesze sie rowniez,ze oczekiwania koniec i nareszcie kasikk mamusia jest.... Kasikku- G R A T U L U J E niech dzidzia szybko rosnie/spi cala noc/ i ma apetyt/i niech bedzie zdrowa))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:19 kendo napisała: > strasznie sie "zgesilam" jak mysza zadzwonila.... > ciesze sie rowniez,ze oczekiwania koniec i nareszcie kasikk mamusia jest.... > > Kasikku- > G R A T U L U J E > > niech dzidzia szybko rosnie/spi cala noc/ i ma apetyt/i niech bedzie zdrowa)) > ) to kiedy dokladnie sie urodzila malutka? Odpowiedz Link
kendo Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:28 dzis wieczorkiem o 19:30.... i z tego co wiem dobrze sie czuja Obie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:30 kendo napisała: > dzis wieczorkiem o 19:30.... > i z tego co wiem dobrze sie czuja Obie) ahaaaaaaa))) dla Kasi i malutkiej gratulacje od Nicka.prosi o przekazanie za moim posrednictwem,a jutro zrobi to osobiscie Odpowiedz Link
kendo Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:33 ale radosci co niemiara.... a pamietasz sloo,jak rozmawialismy o imionach to jakie mialo byc? Odpowiedz Link
slo-onko Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:35 kendo napisała: > ale radosci co niemiara.... > > a pamietasz sloo,jak rozmawialismy o imionach to jakie mialo byc? Natalka? Odpowiedz Link
kendo Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:41 no widzisz pamietasz,,,ja zapomnialam tyle padlo imion,ze bylam niepewna... tu daja nawet trzy(3) imiona,bo mowia,ze dziecko bedzie pozniej bogate) tak mi ksiadz kiedys szwedzki powiedzial,jak sie dowiedzial,ze ma tylko jedno imie Odpowiedz Link
slo-onko Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:46 kendo napisała: > no widzisz pamietasz,,,ja zapomnialam > tyle padlo imion,ze bylam niepewna... > > tu daja nawet trzy(3) imiona,bo mowia,ze dziecko bedzie pozniej bogate) > tak mi ksiadz kiedys szwedzki powiedzial,jak sie dowiedzial,ze ma tylko jedno > imie a to ciekawostka tylko chyba czasem meczaca,zapamietac trzy imiona i nazwisko nie rzadko dwu-czlonowe Odpowiedz Link
kendo Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:50 zapisuja w metryce i chcrzcie,dwa/trzy.... pozniej wolaja jednym imieniem gdy zapisujesz dziecie do przedszkola/szkoly, podkresla sie to imie ,ktre sie dziecko posluguje. Odpowiedz Link
slo-onko Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 20:54 kendo napisała: > zapisuja w metryce i chcrzcie,dwa/trzy.... > pozniej wolaja jednym imieniem gdy zapisujesz dziecie do przedszkola/szkoly, > podkresla sie to imie ,ktre sie dziecko posluguje. ojej ale skomplikowane. u nas nadaje sie po dwa, ja sie wylamalam i nadalam kazdej ze swoich po jednym,uproscilam sama mam jednak dwa Odpowiedz Link
kendo Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 21:00 Kasikk wyslal SMS dzidzia -Natalka-(dobrze slo pamietalas czuja sie dobrze. pozdrowilam Obie od vistuli calej) Odpowiedz Link
slo-onko Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 21:02 kendo napisała: > Kasikk wyslal SMS > > dzidzia -Natalka-(dobrze slo pamietalas czuja sie dobrze. > > pozdrowilam Obie od vistuli calej) oczywiscie Odpowiedz Link
kendo Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.05, 21:13 a wiec napisze juz caly SMS: "mam Natalke, 2800 i 52cm malutka, ale ma glos donosny )" bardzo sie ciesze Kasikku....doczekalas sie nareszcie kruszynki) dla kazdej kobiety ostatki sa strasznie dlugie )usciski dla Obu) Odpowiedz Link
kendo Re: H U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.09.05, 09:56 no i jestem ciekawa,jak sie sprawuje Natalka? czy duzo plakala?? czy sie juz do Mamusi usmiechnela? czy dobrze sniadanko zjadla? za pare dni moze poczytamy obszerny raport o Natalce) ciekawe do kogo bardziej podobna?? Odpowiedz Link
mycha Re: vistulowa Natalka:) 19.09.05, 11:04 kasikk odsypia nockę. pchełka perełka jest grzeczna, nie jest marudna. jadła już śniadanko. mamusia również. maleństwo ma mały meszek na główce, jaśniusieńkie brewki. aktualnie śpi przytulona do mamusi)) mamusia zachwyca się jej paluszkami obie czują się dobrze) Odpowiedz Link
kendo Re: vistulowa Natalka:) 19.09.05, 11:13 o rany...dzieki myszko za "zdjecie perelki", juz sobie wyobrazam przesliczne dzieciatko) szczesliwa Mamusia ) chyba szybko wroca do domciu,skoro dobrze sie czuja niech nam zdrowo rosnie Natalka) Odpowiedz Link
mycha Re: vistulowa Natalka:) 19.09.05, 11:26 kasikk mówiła, że M. robił już zdięcia pewnie za jakieś 2 dni świeżo upieczona mamusia i dzidzia wrócą do domku. napewno wtedy sama zda relację Odpowiedz Link
kendo Re: vistulowa Natalka:) 19.09.05, 11:33 ale fajnie... to pewnie i zdjatka nam przesle "okruszynki" znow sie nie moge doczekac,tym razem Ich porotu do domu) pozdrow Ich nacieplej od vistuli,jak tylko potrafisz) Odpowiedz Link
mycha Re: vistulowa Natalka:) 19.09.05, 11:41 zrobię to napewno)) też jestem ciekawa, jak wygląda najmłodsze z rodu Odpowiedz Link
kendo Re: vistulowa Natalka:) 19.09.05, 12:31 jest slodziaste/cieplunie/aksamitne/i pachnace i najpiekniejsze ze wszystkich dzieciatek) Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.09.05, 14:29 przekazuję podziękowania od kasikka i natalci za pozdrowienia. mamusia i córa również pozdrawiają vistulkę Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.09.05, 15:43 wielkie dzieki, maleńka Natalka ma w nas bardzo wielką rodzinę. Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.09.05, 16:59 mysza,dziekuje za pozdrowienia, niech Natalka z Mamusia szybko do domku powraca. usciski dla Was Dziewczyny) Odpowiedz Link
jtka Re: Kasikkowe "odliczanie" 21.09.05, 21:31 a ile ciotków i wujków całe tłumy i to na całym świecie Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikkowe "odliczanie" 22.09.05, 15:17 vistulowa mamusia i córa są już w domku przekazuję im moc uścisków i buziaków) Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 22.09.05, 15:30 fajnie, należy tylko życzyć zdrowia malenstwu i mamie, ze o tacie nie wspomnę Odpowiedz Link
slo-onko dla malutkiej dzidzi 22.09.05, 17:09 img63.imageshack.us/my.php?image=zaj15yi.jpg Odpowiedz Link
kendo Re: dla malutkiej dzidzi 22.09.05, 17:50 duzo usciskow i caluskow, dla Mamy i Tatusia najwiekszych radosci, no i moi Kochani zaczynacie nowe zycie , badzicie cierpliwi i szczesliwi a Natalka niech Was co dzien obdarza swymi cieplymi usmiechami...kendo i odin Odpowiedz Link
kasikk niniejszym 22.09.05, 18:44 zgłaszam się cała i zdrowa z małym żabskiem przez parę godzin następowało zapoznanie bączka z pozostałymi "członkami" rodziny jak na razie wygląda na to, że wszyscy sie polubili mała, jeszcze o tym nie wie ) wzbudziła ogromne zainteresowanie no a kociska obraziły się chyba na mnie, bo nie dość, że prawie tydzień mnie nie było, to jeszcze konkurencja jakaś się pojawiła ) ale jest ok. żeby nie przechwalic, zobaczymy, co jutro rano powiem ) Odpowiedz Link
kendo Re: niniejszym 22.09.05, 19:27 ale fajnie wrocic do domciu co? swietnie,ze zwierzynka akceptuje, to dla nich rowniez przezycie,przyzwyczaja sie do siebie, a psiunus bedzie napewno pierwszy przy lozeczku gdy dzidzia zakwili miejcie sobie dobrze) Odpowiedz Link
kendo Re: niniejszym 22.09.05, 19:41 to psina bedzie pilnowac,jak oczka w glowie.. kociska pozniej do lozeczka beda wskawiac) ale bedzie zabawa) zycze by noc byla spokojna...to pierwsza w domciu dla Natalki Odpowiedz Link
kasikk Re: niniejszym 22.09.05, 19:47 dzieki... na razie czuję sie zmęczona ) a to dopiero początek... hehehe ) no dobra... muszę chyba małą umyć poczekam aż sie obudzi ) Odpowiedz Link
kendo Re: niniejszym 22.09.05, 19:54 hi,hi,.... dopracujesz sobie system kasikku, za tydzien poznasz juz rytm maluniej i zaskoczysz sama) oj!...kapanie maluszka) ale frajad...moj sie cieszyl zawsze Odpowiedz Link
kasikk Re: niniejszym 22.09.05, 19:59 aj... dzis chyba sobie darujemy jeszcze zapomniałam o jednej malutkiej rzeczy z apteki ale jutro już musi być wykapana Odpowiedz Link
kendo Re: niniejszym 22.09.05, 20:02 a powiedz ,jakie ma oczka w kolorze?? tak trosze obmyj cialko pod szyjecza.... ojej,jak bym chciala wykapac takie male "cialeczko") Odpowiedz Link
jtka Re: niniejszym 22.09.05, 20:03 witaj Kasikku))))) spokojnej nocki życzę nie tylko dzisiejszej , ale i nastepnych, i wielu radości z odkrywania "nowego świata" a podczas kąpieli ( to są sprawdzone rady mojej mamy) mozesz przykryć małą pieluszką tetrową, to będzie spokojniejsza, póki polubi kapiele - dzięki pieluszce mała będzie czuła ,że nie " wisi" w powietrzu pozdrawiam serdecznie))))) Odpowiedz Link
kendo Re: niniejszym 22.09.05, 20:07 no prosze.... juz jest jedna rada od jtki,kapielowa .... nierobilam tego, jak nie zrazili malenkiej w szpitalu kapiela,nie bedzie problemu w domu. Odpowiedz Link
kasikk Re: niniejszym 22.09.05, 20:23 no właśnie tego się boję... wyła przy każdym kompaniu ( Odpowiedz Link
jtka Re: niniejszym 22.09.05, 20:28 to połóż na nią pieluszkę ,żeby ją w rączkach trzymała... powinno pomóc Odpowiedz Link
kendo Re: niniejszym 22.09.05, 20:32 kladalam wlasnie swego "smoka" na pieluszke i delikatnie z woda oswajalam.... pamietam nie lubial myc czupryny) wtedy zaczynal kwilic Odpowiedz Link
nick000 Re: Kasikkowe "odliczanie" 22.09.05, 20:42 o jest kasikk witaj, mam nadzieję, ze malutka daje Ci pospać nocą Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 22.09.05, 20:47 dzisiaj sie nicku okaze,czy kasikk sobie pospala teraz wlasnie karmi Natalke) trzymamy w dalszym ciagu kciuki by sie zadomowiala w domku bez grymasow) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 01.10.05, 09:56 zaczelam poranek od czytania poezi i to znalazlam kasikku i choc nieco spoznione ale dedykuje Tobie: Acid Burn Narodziny Przez gęstwinę życia Przedziera się niezdarnie Nie mając siły by sam dojsć Pomocne dłonie mu wyciagnięto I sunie się tak przed siebie W kierunku światła białego Zostawiając za sobą Miejsce poczęcia i bytu Już za chwilę Wyda z siebie pierwszy płacz Ujrzy najdroższą mu osobę Pierwszą, prawdziwą miłość -Matkę... Przysłał(a): Acid Burn ujal mnie ten wiesz) Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz miesiac:-)) 18.10.05, 09:47 Kasikku, ekstra usciski i caluski w kazdy "waleczek" dla Natalki) niech rosnie/niech apetyt Ja niezawiedzie /i niech bedzie najszczesliwa Kasiezniczka na swiecie) Odpowiedz Link
mycha Re: Natalka ma juz miesiac:-)) 18.10.05, 10:09 ciotka mycha mocno ściska i całuje w zadarty nosek!!! a mamę prosi się o przekazanie tego córze! Odpowiedz Link
kasikk Re: Natalka ma juz miesiac:-)) 18.10.05, 10:39 dzięki przekażę na razie księżniczka śpi sobie, ale za parę minut będzie pewnie pobudka i śniadanko eh... jak ten czas leci... ) Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz miesiac:-)) 18.10.05, 10:57 tak,szybciutko minal miesiac.... pewnie juz urosla zdziebko i przybyla na wadze co?) Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 17:06 i jak to szybciutko czas zlecial, teraz juz zupelnie inne dzieciatko, napewno Mamie bryka, a z wpisow porannych widac,ze w nocy dokazuje sie Jej nalepiej)))) usciski i caluski dla Skrzacika. Odpowiedz Link
kasikk Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 17:20 właśnie robi "mee.." a to oznacza niezadowolenie chyba mam kózkę malutką ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 17:29 Ucaluj te swoja "kozke"... Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 17:29 hej kasikku, ale juz chcialabym slyszec te wszystkie Jej odglosy.... a jak zadowolona to pewnie jak skowronek spiewa i nozkami i raczkami przebiera) tak,dzieciaczki tworza sobie sami jezyk kodowy -nastrojowy, nasz tez taki mial) Odpowiedz Link
kasikk Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 18:11 jeszcze mówi "le" i "la" jak jest zadowolona no i "mmm", a dzisiaj wyszło jej "ghi" Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 18:15 oj...to juz na calego gaworzy....jakie to mile dla ucha.... i pewnie chce sobie nozke ,a wlasciwie pazurki poogladac,tak moje dziecie sie bawilo,podciagalo raczkami nozki.... Odpowiedz Link
kasikk Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 19:01 troche za wczesnie na to, dopiero odkryła rączki ) Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 19:49 ja to nieraz potrafilam siedziec godzinami i patrzec sie/przeszkadzac dziecieciu w zabawie..)))))))))))) lapki mial takie grubiutkie z waleczkami....grzechotki rozwala tego samego dnia co dostal,wkoncu skonczylam kupowac i wcale sie o nie niedopominal) Odpowiedz Link
nick000 Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 19:55 ach dzieci, dzięki nim nasze zycie nabiera tresci. Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 19:58 hej nicku, to prawda....ma sie przed soba zadanie i cel do spelnienia, a ile przy tym radosci i satysfakcji. milego wieczorku zycze. Odpowiedz Link
nick000 Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 20:01 nawzajem kenduś, nawzajem mam nadzieje, ze wieczór bedzie miły Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 20:17 jak na razie tak .... wiem,ze sloo niema dostepu do netu,wiec nie jest mily dla Niej( Odpowiedz Link
nick000 Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 20:24 biedna Slo, wiem coś na ten temat, sam sie przez prawie dwa dni borykałem z tym problemem. Nasza Slo jest jednak dzielna, jakoś przeżyje, nagotowała dzisiaj na kolacje najrózniejszych mlecznych przysmaków i tym sie delektuje Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 20:36 jak zwykle...krowka stoi u plota))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 20:41 wątek jest bardzo dobrym miejscem na takie dywagacje, w końcu maleńka Natalka jest mlekolubna jak kazdy dzidziuś. Jeśli zacznie pić piwo, dorosla już Odpowiedz Link
kasikk Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 20:48 pije piwo ) razem z mlekiem maminym, eh... tylko karmi mogę... jak już skończe karmić, to jak się napiję piwa porządnego...!! no Odpowiedz Link
nick000 Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 20:51 pozwól, ze teraz zrobie to za Ciebie, zdrówko))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 20:57 bez wzajemnościP a piwo dobre, zimne i mam go zapasik niezgorszy)) Odpowiedz Link
kasikk Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 21:03 to jest przemoc psychiczna i zaskarżę cię do sądu prześlij chociaż kufelek... Odpowiedz Link
nick000 Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 21:06 cichoooooooooo zaraz sad, jaki sąd, nie możemy się jakoś dogadać? Kufelek czy dwa, no problem a i malutka pośpi przy okazji Odpowiedz Link
kasikk Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 21:08 no dobra ) kufele zimnego żywczyka poproszę i będziemy kwita DD a na poważnie, nie mogę się doczekać... juz prawie rok minie czasem M. da mi łyka, albo dwa, ale nie chce pić, jak karmię Skrzacika... matczyne wyrzeczenia ) Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 21:09 no ladnie.... nick juz malotenie dzieciaczki chce piwkiem raczyc)))))))))) to tylko na vistuli mozliwe) a tak powaznie,to skrzacik by na pewno cala noc przespal) Odpowiedz Link
nick000 Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 21:15 no dobra, sama tego chciałas zero piwa a już chciałem coś w tej kwestii uczynic Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 21:21 nick?,ale lasuch piwkowy , wszystko sam wychlipal,nawet lyczka kasikkowi nie zostawil) za kare od sloo pozycz kufelek mleczka dla kasikka))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 21:34 zawsze dzielę się wszystkim czym mogę, browarkiem tez Zreszta w towarzystwie smakuje on o niebo lepiej niż w samotności. Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 3 miesiace:-)) 18.12.05, 21:38 a to swieta racja.... nawet,przez mysl mi nie przeszlo,ze mozesz byc niecnota skapa))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 6 miesiecy:-)) 20.03.06, 20:12 ale my gapiszony straszne, przeciez nasza Najmlodsza Vistulanka skonczyla pol roczku w sobote.....wszyscysmy zapomnialy wycalowac Skrzacika.... teraz to czynie , , , , , , , , , , , wycalowalam w lapeczki/stopeczki/buzilke i wszystkie waleczki... rosnij rodzicom na pociech i badz zawsze przy zdrowku , ,, Odpowiedz Link
slo-onko Re: Natalka ma juz 6 miesiecy:-)) 20.03.06, 20:28 a ode mnie misiek img138.imageshack.us/my.php?image=2951943610ti.jpg Odpowiedz Link
kasikk Re: Natalka ma juz 6 miesiecy:-)) 21.03.06, 10:24 dziękujemy ) donosimy, że urosłyśmy bardzo i jesteśmy już poważną kobietą ) Odpowiedz Link
kendo Re: Natalka ma juz 6 miesiecy:-)) 21.03.06, 12:13 no kasiukku, wiec wysciskaj nasza mala kobietke od vistulowej Zalogi) Odpowiedz Link
kendo Re: Skrzacik 25.05.06, 09:38 no prosze,Skrzacik pewnie niedlugo na dwie nozki stanie i zobaczysz wtedy kasikku,ze oczeta bedziesz musiala miec wszedzie na glowie, a najbardziej w kuchennych szafkach bedzie Skrzacik urzedowac, to lubia wszystkie dzieciaczki. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Skrzacik 25.05.06, 09:39 już ja na skrzacika to szykuję ;P www.allegro.pl/item105870338_ogromny_kojec_najtaniej_6_elementow_od_ss.html i niech mi spróbuje wyłazić ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Skrzacik 25.05.06, 16:00 Boze..jak ten czas szybko leci!! Usciskaj ja... Odpowiedz Link
kendo Re: Skrzacik bedzie w niewoli:)))))))))))))))) 25.05.06, 20:56 no cos Ty kasikku,bedziesz Ja ograniczac w zauwazaniu swiata?)))))))))), niech se dziecie pobryka po dywanikach) zobaczysz i tak znajdzie sposob na Ciebie, zacznie zabawki poza kojec wyrzucac i dopominac sie o nie "krzykiem wielkim") Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Skrzacik bedzie w niewoli:)))))))))))))))) 25.05.06, 21:37 ależ Skrzacik zasuwa po dywanach właśnie ) gorzej tylko, że z upodobaniem go oblizuje - na szczęście prany świeżo... Odpowiedz Link
kendo Re: Skrzacik bedzie w niewoli:)))))))))))))))) 25.05.06, 22:01 i tu problem odwieczny, wlasnie to oblizywanie dywanow i podlog....poznawanie w ten sposob "swiata" ale dobrze,ze raczkuje, bo mowia,ze te dzieciaczki co tego nie robia w dziecinstwie maja zaburzenia jakies w czyms tam....chyba w rownowadze,ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link
kendo Re: spotkanie Skrzacika:-))))))))))))) 11.09.06, 10:17 nareszcie sie doczekalam chwili,by na wlasne oczeta ujzec Skrzacika, nastapilo to na grilowaniu i kasikka rodzicow na ogrodkach dzialkowych(tak chyba sie to nazywa poprawnie) idac ulica do ogrodu,juz kasikk oznajmila, -o! to moja juz slychac) -pomyslam sobie,oj,chyba nie bedzie caly czas grymasow) -okazalo sie,ze Skrzacik swym glosikiem tak wyraza swoje pragnienia, wchodzimy do ogrodu,....zobaczyla mame i radosc niemilosierna....skromnie stoje w cieniu,coby malenstwa niewystraszyc swa osoba),ale gdzie tam,Skrzacik szybko oczkami przemiotla po nas i usmiecha sie do kazdego,na wszelki wypadek przekupilam Mala,by wziasc na rece,nie bylo zadnego problemu,udalo sie za pierwszym podejsciem,kochana dziewczynka i pelna uroku,oj,beda sie chlopaki uganiac za czarujaca ksiezniczka)potrafi kazdego obdarowac swym urokiem. Jest bardzo spostrzegawcza,nic nie umknie Jej pieknym oczetom i zaraz daje znac w swoj sposob,ma bardzo fajny jezyk migowy polaczony z roznymi "odglosami dzieciecym"..,naprawde kochane dziecie i juz. Jestem bardzo zadowolona z tego spotkania i mysle,ze jeszccze kiedys uda mi sie ponownie podobone . Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: spotkanie Skrzacika:-))))))))))))) 11.09.06, 11:32 kendo, bo ktoś zechce Skrzacika jeszcze buchnąć mi, jak taki ideał z niego robisz wcale taki grzeczny nie był bywa grzeczniejszy i mniej grzeczny też ;P Odpowiedz Link
kendo Re: spotkanie Skrzacika:-))))))))))))) 18.09.06, 11:41 kasikku,co Ty opowiadasz, przecie to kochane dziecie,normalnie sie zachowywala jak na maluszka przystoi,a jezyk migowy ma naprawde super wypracowany), no niech tylko ktos sprobuje,porwac nam Skrzacika,bedzie mial z nami do czynienia. Odpowiedz Link
kendo Re:Urodziny SKRZACIKA 18.09.06, 11:47 juz pierwszy roczek zalicznony, niedawno odliczalysmy "calego kasikka wlacznie z narodzinami Skrzacika" dzis wielkie swieto,bo to juz roczek smignal bardzo szybko, wiec dla Skrzacika przesylam caly wor przeslodziastych calusow i bardzo duzo cieplych i mieciutkich usciskow, zycze rowniez by rosla zdrowo i zadnych viroskow niepodlapywala, niech dla rodzicow slodzi kazdy dzionek swym czrujacym usmiechem hippppp,!!!!!!!!!!!!!hippppppppppppp!!!!!!!!!!!!! huraaaaaaaaa!!!!!! Skrzaciku rosnij zdrowo )))))))), :' Odpowiedz Link
kasikk_29 Re:Urodziny SKRZACIKA 18.09.06, 13:41 w imieniu Skrzacika dziękuję za wór jeden i drugi i uściski jakoś sie Skrzacik rozbrykał, może ku dobremu pójdzie wreszcie... rok minął szybciutko, ani się obejrzałam aż mi się wierzyć nie chce, że Skrzacik był 3 razy mniejszy ;D Spieszę donieść, że lis jest w bananie nieco usmarowany przez całowanie i ukochiwany codziennie Odpowiedz Link
kendo Re:Urodziny SKRZACIKA 18.09.06, 17:49 a to fajnie, myslalam,ze bedzie sie bac olbrzyma,a tu prosze,tak go slicznie piesci) nie moge sie doczekac wywolania zdjec,bo przeciesz z liskiem zrobilam i bedzie sliczne,bo normalnie pozowala do zdjecia,tak malenka i juz swiadoma "sesji zdjeciowej) chyba sluzy za poduszke i wspornik do wygodnego lezenia) Odpowiedz Link
kasikk_29 Re:Urodziny SKRZACIKA 18.09.06, 18:08 raczej do rzucania się z rozpędu i przytulania oraz lekcji pogladowych w stylu "gdzie jest oko?" Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikkowe "odliczanie" 18.09.06, 18:17 moc uścisków i buziaków dla roczniaka Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Kasikkowe "odliczanie" 18.09.06, 18:26 roczniak właśnie nauczył sie obsługiwać video, co lekko mnie przeraża ) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 18.09.06, 18:30 o!!!!!!!!!,dzielna dziwczynka, dzieci szybk sie ucza,a Skrzacik przeciesz jest spostrzegawczy. teraz kasikku,filmy dla doroslych maja wedrowac na najwyzsza polke, pmysl,jak sobie siegnie po niego?))))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikkowe "odliczanie" 18.09.06, 18:33 no proszę, jaka dzielna dziewczynka jeszcze trochę a będzie obsługiwać pralkę;p Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 18.09.06, 18:35 ))))))))))))))),mycha ale dobre, ze nie pomyslalam o tym sama))))))))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: Kasikkowe "odliczanie" 18.09.06, 18:37 ))) a pomyśl, co będzie, jak skończy 5 lat Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Kasikkowe "odliczanie" 18.09.06, 18:46 kochana, pralkę już dziś włączałyśmy razem ;P co do video, to paluszkiem naciska "power" a później przewijanie, albo na co tam paluszek trafi Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 18.09.06, 20:10 widac ma zaciecie techniczne,a niech tak ma,bedzie Jej lzej,jak mi takiej "ciapie" technicznej a pozatem pamietam,ze moje dziecie tez do wszystkich "guziczkow"-klawiszy sie garnelo,to chyba taki dzieciecy swiat intrygujacy,bo jak wcinie sie cos to od razu jest jakis efekt) Odpowiedz Link
slo-onko dla Skrzacika 18.09.06, 20:14 moze keidys zobaczy? img110.imageshack.us/my.php?image=winniemq2.gif Odpowiedz Link
kendo Re: dla Skrzacika 19.09.06, 16:48 i jak dzis sie czuje nasz "roczniaczek"??czy byla swiadoma,ze to bylo wczoraj wielkie swieto? Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: dla Skrzacika 19.09.06, 17:30 chyba świadomość za jakieś 2 lata przyjdzie ) ale święto miała a czuje się w kratkę, raczej gorzej niż lepiej i mnie to martwi Odpowiedz Link
kendo Re: dla Skrzacika 19.09.06, 17:36 oj,to moze ten katarek tak sie przyczynia do samopoczucia, pomysl,my dorosli tez przeciez roznie czujemy sie kazdego dnia. usciski i caluski dla Skrzacika Odpowiedz Link
kendo Re: Skrzacika pierwsze kroczki 06.11.06, 20:35 • Re: Poniedziałkowy watek jesienny. kasikk_29 06.11.06, 20:18 + odpowiedz witam wieczornie ) Skrzacika już uspałam i nareszcie mogę trochę przysiąść... eh... jeszcze klocki muszę pochować ) no i muszę sie pochwalić jako dumna "ma...a", że moja latorośl zrobiła pierwsze kroczki samodzielnie dzisiaj!! no po prostu duma mnie rozpiera ________________________________________________________________________________ • Re: Poniedziałkowy watek jesienny. slo-onko 06.11.06, 20:21 + odpowiedz Kasikk, chwyc jutro raczke skrzacika i pogratuluj jej odwagi odemnie ________________________________________________________________________________ • Re: Poniedziałkowy watek jesienny. kendo 06.11.06, 20:24 + odpowiedz hej kasikku, no to gratuluje pierwszych kroczkow,zaraz umieszcze to w odpowiedniej przegrodce....ale zacznie sie teraz gonitwa....oczka bedziesz musiala miec na wszystkie strony, Tatus tez musi byc dumny strasznie) -- Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei (Bob Dylan) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 12.05.07, 19:22 Kasikk czy Ty widzisz date tego watku to o Tobie a potem o Tobie i nie tylko ilez to zmian zaszlo podczas trzech lat? zmiany wylacznie na korzysc daj znac o kolejnej zmianie,bedziemy znow odliczac Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Kasikkowe "odliczanie" 12.05.07, 21:36 nieomieszkam a na razie odliczam do wyjazdu wakacyjnego Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 12.05.07, 19:23 pewnie nie tylko u Kasikka zaszly zmiany,ale ona ma swoj watek,a my nie)) Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikkowe "odliczanie" 12.05.07, 19:43 no ja oddam od siebie,ze sluchajac myszy opowiadani o Skrzaciuku,to super jest, ma badzo slodki i zalotny usmiech,no bedzie Skrzatas chlopakom balamucil w sercach Odpowiedz Link
slo-onko Re: Kasikkowe "odliczanie" 12.05.07, 19:51 teraz podobne odliczanie przypada na Myche No Mycha daj nam pretekst)) Odpowiedz Link
kendo Re: a moze myszowe "odliczanie"?????????????????? 13.05.07, 09:54 teraz bysmy zaczely???????????? dobrze sloo poddala pomysl,zacznie sie dziac cos ciekawego....no mycha otwieraj oczka i wypatruj) Odpowiedz Link
kendo Re: Skrzacika urodzinki 18.09.07, 18:44 i robimy dobre minki, zyczac ,jak najweselszych dni/ duzo zdrowka i apetytu na zycie. caluski i usciski Skrzatsku. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Skrzacika urodzinki 18.09.07, 20:47 dziekujemy pięknie skrzacik właśnie śpiewa sobie kołysankę i mam nadzieję, że uśnie szybciej niż ja Odpowiedz Link
kendo Re: odlicczanie kasikkowe 05.03.08, 11:29 przepraszam kasikku, by nam sie nie schowal topik,by umiescic choc krociutka notise,jak bedzie na to czas. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: odlicczanie kasikkowe 05.03.08, 11:59 kendusiu, nie potrzeba ten, kto jestdla mnie ważny, dowie się na pewno, a reszta internautów na świecie nie musi Odpowiedz Link
kendo Re: odlicczanie kasikkowe 05.03.08, 12:05 no wiem kasiczku, ale tu jest zapisana cala Twoja historia niemalze,i tak dyskretnie tylko zapisze co trzeba bedzie i nic pozatem,a wiemy tylko my o co chodzi, przepraszam jeszcze raz..buziaczki Odpowiedz Link
kendo Re: Hura!!!!!!!!!!!!!,jest dzidzia 09.05.08, 08:29 Kasiku, niech sie zdrowo chowa i spi wszystkie nocki. moje wielkie gratulacje dla Was. usciski i caluski, wracajcie szybko do domciu. Odpowiedz Link
greis52 Re: Hura!!!!!!!!!!!!!,jest dzidzia 09.05.08, 09:21 gratulacjeeeeeeee! dzidzi życze beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a pozostalym domownikom odkrywania uroków wspólnego życia z małym człowieczkem Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Hura!!!!!!!!!!!!!,jest dzidzia 09.05.08, 21:44 uroki odkryte, a za gratulacje i życzenia dziękuję bardzo Odpowiedz Link
kendo Re: Hura!!!!!!!!!!!!!,jest dzidzia 10.05.08, 09:53 czyzbys juz w domciu byla??/bylyscie?? mam nadzieje,ze Skrzacik nr.2 jest spokojniutki a starsza siostrzycka cieszy sie z siostry. buziaczki i usciski. Odpowiedz Link