lusia_janusia 06.02.17, 20:59 Podpiety link '***Kiedy przyjdzie na świat dziecko Kate? *** Na zyczenie Pia. Nie funkcjonuje mi Tin-Pic, wiec tylko tyle moglam wkleic. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia_janusia Re: ;;;; BRYTYJSKI DWOR ;;;;;; 06.02.17, 21:03 Elżbieta II to ostatnia prawdziwa monarchini świata. O jej potędze decydują styl i autorytet, bo formalnej władzy Windsorowie mają w Wielkiej Brytanii tyle co nic. Elżbieta II na tronie zasiada od 64 lat i jest najdłużej panującym monarchą Wielkiej Brytanii. W tej konkurencji pokonała w zeszłym roku własną praprababkę – królową Wiktorię. W 2016 roku w kwietniu obchodzila swoje 90 urodziny. Odpowiedz Link
pia.ed ;;;; BRYTYJSKI DWOR ;;;;;; 65 lat na tronie 07.02.17, 00:08 www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/drottning-elizabeth-ii-h%C3%A4r-%C3%A4r-hennes-liv-i-bilder-1.4142587 Zycie krolowej Elzbiety II na ZDJECIACH . Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: ;;;; BRYTYJSKI DWOR ;;;;;; 65 lat na tron 07.02.17, 09:05 Dziekuje. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ Om cookies och personuppgifter.... *Pia, raptem pokazalo mi jedno zdjecie i czarny ekran, a nad zdjeciami uwaga byla j.w. nigdy nie godkäennam swojego datora, z pewnoscia w innych gazetach bedzie mozna obejrzec te zdjecia, lub innej okazji. Odpowiedz Link
pia.ed Re: ;;;; BRYTYJSKI DWOR ;;;;;; 65 lat 07.02.17, 11:33 Czasem klikam w "uznaje cookies", czasem nie klikam, ale to nie ma zadnego znaczenia, czy zdjecia sie wyswietlaja czy nie ... Dzien po szwedzkim artykule ukazal sie artykul w jezyku polskim, ale poniewaz nie umiem wklejac dwoch artykulow na raz, wiec go nie wkleilam ... . Odpowiedz Link
pia.ed Re: ;;;; BRYTYJSKI DWOR ;;;;;; 07.02.17, 11:47 Lusiu, weszlam na www.google.pl i pokazaly mi sie dziesiatki artykulow Tylko ze zaden z nich nie zawiera zdjec z wczesnego dziecinstwa krolowej, a te zdjecia sa szalenie ciekawe ... www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=65+lat+na+tronie+krolowa+elzbieta+II . Odpowiedz Link
pia.ed Re: ;;;; BRYTYJSKI DWOR ;;;;;; 07.02.17, 11:57 www.google.se/search?q=65+%C3%A5r+sedan+elizabeth+II+kr%C3%B6ntes+som+drottning&sa=X&biw=1280&bih=918&nfpr=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwj87Onh6P3RAhWEBZoKHRI9BTsQsAQIPQ&dpr=1 . Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: ;;;; BRYTYJSKI DWOR ;;;;;; 07.02.17, 16:16 *Pia, otworzyl mi sie ten b.b.b. dlugi linik i poogladalam nie tylko krolowa Brytyjska, ale i innych prominentow. dziekuje. Odpowiedz Link
pia.ed BRYTYJSKI DWOR... Ksiaze Wiliam i ksiezna Kate 03.03.17, 17:20 Przjada latem do Polski wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,21448623,ksiaze-william-i-ksiezna-kate-latem-przyjada-do-polski-spotkaja.html#BoxNewsLink&a=66&c=61 . Odpowiedz Link
pia.ed Wszystko zaplanowane na pogrzeb krolowej ... 24.03.17, 22:23 chociaz jest zdrowa ... Artykulu nie da sie przeczytac, ale sama mysl o pogrzebie Inna sprawa, ze wielu znanych ludzi zaplanowalo swoj pogrzeb ze szczegolami ... www.aftonbladet.se/nyheter/a/blwql/ingen-kommer-att-undga-hennes-dod/promo . Odpowiedz Link
pia.ed Ksiaze Wiliam i ksiezna Kate ...Obchody sw Patryka 24.03.17, 23:28 plejada.pl/newsy/ksiezna-kate-w-stylowej-kreacji-na-obchodach-dnia-sw-patryka/bjjm0h . Odpowiedz Link
pia.ed Ksiaze Wiliam i ksiezna Kate w Paryzu 24.03.17, 23:37 www.fakt.pl/kobieta/plotki/ksiezna-kate-na-balu-w-paryzu-w-sukni-za-15-tysiecy-zlotych/9wx8h61 . Odpowiedz Link
kendo Re: Ksiaze Wiliam i ksiezna Kate w Paryzu 25.03.17, 12:24 pia.ed napisała: > > www.fakt.pl/kobieta/plotki/ksiezna-kate-na-balu-w-paryzu-w-sukni-za-15-tysiecy-zlotych/9wx8h61 > . suknia bardzo sliczna, ma gust kobieta, na jej stylu w ubiorze wzorue sie wiele kobiet Odpowiedz Link
pia.ed Ksiezna Kate ulubiona przez narod ... 26.03.17, 10:31 kobieta.wp.pl/efekt-ksieznej-kate-6104186621617281a *** Odpowiedz Link
pia.ed To kontynuacja tematu "Kiedy przyjdzie na swiat... 26.03.17, 10:49 Wklejam temat od samego poczatku czyli od roku 2013 ... kiedy Kate spodziewala sie ksiecia George. Potem urodzila sie ksiezniczka Charlotte. Chyba wiecej dzieci nie bedzie, choc stale ukazuja sie "alarmujace" wiadomosci, ze ksiezna Kate jest w nastepnej ciazy ... forum.gazeta.pl/forum/w,11086,145414164,145414164,Kiedy_przyjdzie_na_swiat_dziecko_Kate_.html?so=1 . Odpowiedz Link
pia.ed Ksiaze Philip, 95, nie bedzie reprezentowal ... 05.05.17, 01:13 Krolowa Elisabeth oglosila, ze od jesieni 2017 roku jej maz zrzeka sie wszystkich obowiazkow reprezentacyjnych. www.expressen.se/nyheter/prins-philip-avsager-sig-sina-uppdrag/ . . Odpowiedz Link
pia.ed W sobote 20/4 slub siostry Kate 19.05.17, 17:59 gwiazdy.wp.pl/slub-pippy-middleton-juz-w-ten-weekend-w-koncu-wyjdzie-z-cienia-siostry-6124261748147841g . Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: W sobote 20/4 slub siostry Kate 19.05.17, 18:30 I prasa bedzie sie rozpisywala... ach co to byl za slub?... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: W sobote 20/4 slub siostry Kate 19.05.17, 18:31 *Pia, dopiero jak kliknelam zwrocilam uwage, ze pomylilas miesiac, to chyba chodzi o 20, Maj ten slub ma sie odbyc,? Odpowiedz Link
pia.ed W sobote 20/5 slub siostry Kate 20.05.17, 11:54 Kiedy pisalam bolaly mnie oczy i zle kliknelam ... W tej calej historii zastanawia mnie jedno: czy gdyby Kate nie dostala sie do rodziny krolewskiej i nie otrzymala tytulu ksieznej, czy taki slub by sie odbyl? Z drugiej strony ... ten miliarder zdobyl majatek jako kierowca wyscigowy, nie pochodzi z zadnej szlachetnej rodziny, jest duzo starszy od siostry Kate. Czyzby zwabily ja przede wszystkim pieniadze, aby moc konkurowac z ksiezna? . Odpowiedz Link
pia.ed Slub Pippa Meddleton juz sie rozpoczal ... 20.05.17, 13:16 www.expressen.se/nyheter/jattepadrag-kringpippas-brollop/ . Odpowiedz Link
kendo Re: Slub Pippa Meddleton juz sie rozpoczal ... 22.05.17, 06:54 "rozglos slubny"poniewaz to sistra ksieznej Kate wychodzila za maz , wsrod zaproszonych gosci byli krolewsie osobistosci.... Odpowiedz Link
pia.ed Re: Slub Pippa Meddleton ... 22.05.17, 11:17 Rozglos, bo to siostia ksieznej Kate ... do tego wslawila sie na slubie Kate "piekna pupa". Gdyby nie to, moglaby tylko marzyc o slubie z miliarderem ... bo pochodzi z tzw.klasy sredniej ... : Odpowiedz Link
pia.ed Jak doszlo do zareczyn i slubu ... 22.05.17, 12:06 www.fakt.pl/kobieta/plotki/pippa-middleton-zareczyla-sie-z-jamesem-matthewsem/712h5ee . Odpowiedz Link
pia.ed Najnowszy film o Elzbiecie II ... 02.06.17, 14:16 www.plotek.pl/plotek/7,154063,21901392,krolowa-elzbieta-fanka-netflixa-obejrzala-serial-o-swojej-mlodosci.html#MTstream . Odpowiedz Link
kendo Re: Najnowszy film o Elzbiecie II ... 02.06.17, 16:34 pia.ed napisała: > > www.plotek.pl/plotek/7,154063,21901392,krolowa-elzbieta-fanka-netflixa-obejrzala-serial-o-swojej-mlodosci.html#MTstream > . moze bedzie i ciekawy, w telewizorni go pozniej beda pokazywac Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Najnowszy film o Elzbiecie II ... 03.06.17, 10:26 Lubie ksiazki historyczne, a filmy na ich podstawie nigdy nie odzwierciedlaja prawdziwej histori, bo rezyser, zawsze cos dodaje ze swojej fantazji. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Najnowszy film o Elzbiecie II ... 03.06.17, 11:48 Nowego filmu/serialu o krolowej nie mozna nazwac historycznym, skoro ta osoba dalej zyje ... A czy "ksiazki historyczne" oddaja cala prawde? Przeciez to sa wydarzenia przedstawioneoczami pisarza, i jezeli kilku pisarzy napisze na ten sam temat, to kazda ksiazka bedzie inna! Kilka lat temu ogladalam najpierw w kinie, a potem w telewizji, film o krolowej ElzbiecieII. Byl to fragment jej zycia dotyczacy nastawienia do ksieznej Diany, szczegolnie po jej tragicznej smierci, bo to zajmuje najwieksza czesc filmu, i wlasciwie film zostal stworzony wlasnie w tym celu. To byl czas, ktory zachwial dworem brytyjskim na skutek bezdusznego zachowania krolowej wobec kochanej przez wszystkich Diany. Zdaje mi sie, ze film nazywal sie The Quin. Sprobuje to znalezc. . lusia_janusia napisała: > Lubie ksiazki historyczne, a filmy na ich podstawie nigdy nie > odzwierciedlaja prawdziwej histori, bo rezyser, zawsze cos > dodaje ze swojej fantazji. > > Odpowiedz Link
kendo Re: Najnowszy film o Elzbiecie II ... 03.06.17, 11:54 a mi sie wydaje,ze mozna nazwac ten film historycznym, oparty jest przeciez na faktach i krolowej rzadach od samego jej "tronowania", bedzie na pewno w filmie wzmianka o wszystkich koloniach ktorymi rzadzila i obecnie juz niektore nie sa... Odpowiedz Link
pia.ed The Quin .. film o Elzbiecie II ... 03.06.17, 13:04 www.youtube.com/watch?v=mqL42sjb96I > To byl czas, ktory zachwial dworem brytyjskim na skutek bezdusznego zachowania krolowej wobec kochanej przez wszystkich Diany. > Odpowiedz Link
pia.ed Re: The Quin .. film o Elzbiecie II ... 03.06.17, 13:13 Na Youtube mozna obejrzec wszystkie czesci tego filmu ... Jest bardzo realistyczny, bo glowna role gra swietna angielska aktorka, Helen Mirren, a ubrania krolowej sa takie jak wlasnie wtedy nosila. Ma sie wrazenie ze oglada sie prawdziwa krolowa, a nie film. www.youtube.com/watch?v4foGYE7nBA. . Odpowiedz Link
pia.ed Re: Najnowszy film o Elzbiecie II ... 03.06.17, 13:22 Ciekawy filmik o nagrywaniu uroczystosci koronacji przestraszonej Elisabeth ... www.youtube.com/watch?v=bPG65Awes9w . Odpowiedz Link
pia.ed Pippa z mezem w Sztokholmie ... 09.06.17, 19:22 na slubie znajomego. Przedtem przejechali pol swiata w podrozy poslubnej ... ktora zakonczy sie w Szwecji. www.expressen.se/nyheter/kungligt/pippas-romantiska-promenad-i-sverige/ . Odpowiedz Link
pia.ed Krolowa Elzbieta II ... i jej kapelusz 21.06.17, 16:21 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,21989257,elzbieta-ii-wyglosila-wazne-przemowienie-ale-to-jej-kapelusz.html#MTstream . Odpowiedz Link
pia.ed Książę George idzie do szkoly ... 03.07.17, 15:57 Księżna Kate i książę William podjęli decyzję, że księcia George'a wyślą do prywatnej szkoły podstawowej Thomas’s Battersea. Chłopiec, który w lipcu skończy 4 lata, we wrześniu rozpocznie swój pierwszy rok szkolny. www.plotek.pl/plotek/7,154063,22044157,ksiezna-kate-i-ksiaze-william-sprzeciwili-sie-kolejnej-tradycji.html#Czolka3Img . Odpowiedz Link
pia.ed Książę George i ksiezniczka Charlotte ... 19.07.17, 12:48 Widac, ze im bardzo przeszkadza slonce, bo unikaja go jak moga ... Na ich wyspie nie jest tak bardzo odczuwalne. wiadomosci.onet.pl/kraj/zakonczenie-wizyty-ksiecia-i-ksieznej-cambridge-w-polsce/mgkfemj . Odpowiedz Link
pia.ed Re: Książę George i ksiezniczka Charlotte ... 19.07.17, 13:25 Jeszcze jedna ciezka i nieelegancka "kreacja" pani Dudy ... Kate ma plaszcz z rekawami 3/4, a Duda sukienke z dlugimi rekawami. www.plotek.pl/plotek/51,154063,22114937.html?i=1 . Odpowiedz Link
pia.ed Ksiezna Kate w Niemczech ... 21.07.17, 22:19 www.plotek.pl/plotek/7,78649,22129008,ksiezna-kate-w-niemczech-olsnila-wszystkich-te-dwie-sukienki.html . Odpowiedz Link
pia.ed Ksiaze Harry i Meghan ... 07.09.17, 23:51 www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/markle-o-zwiazku-z-ksieciem-nic-sie-we-mnie-nie-zmienilo,770367.html . Odpowiedz Link
kendo Re: Ksiaze Harry i Meghan ... 08.09.17, 07:51 jakos ksiazeta maja slabosc do modelek, jeden z synow krolowej tez mial buzliwy zwiazek z modelka, ale sie jakos "rozwialo" ciekawe jak bedzie z ta para..? Odpowiedz Link
pia.ed Re: Ksiaze Harry i Meghan ... 08.09.17, 09:42 To modelki sa napalone na ksiazeta ... i w ogole na wszystkich wysoko postawionych panow... czego dowodem jest zona Trumpa. Ksiaze Harry jako mezczyzna jest nieatrakcyjny ... rudzielec, niedlugo wylysieje. Gdyby byl robotnikiem budowlanym, Meghan by nawet na niego nie spojrzala. . Odpowiedz Link
kendo Re: Ksiaze Harry i Meghan ... 13.09.17, 17:27 pia.ed napisała: > > To modelki sa napalone na ksiazeta ... i w ogole na wszystkich wysoko postawion > ych panow... > czego dowodem jest zona Trumpa. > > Ksiaze Harry jako mezczyzna jest nieatrakcyjny ... rudzielec, niedlugo wylysiej > e. > Gdyby byl robotnikiem budowlanym, Meghan by nawet na niego nie spojrzala. > > . pewnie by i tak bylo, jak piszesz, ale nie "szat czyni czlowieka" Odpowiedz Link
pia.ed Re: Ksiaze Harry i Meghan ... 13.09.17, 18:03 > > Gdyby byl robotnikiem budowlanym, Meghan by nawet na niego nie spojrzala Oczywiscie zaimponowal tej aktoreczce dobry charakter Harrego Tak samo jak siostrze Katy zaimponowal dobry charakter miliardera, za ktorego wyszla ... a mogla przeciez wyjsc za Harry-ego, skoro szukala mezczyzny z dobrym charakterem, a nie olbrzymich pieniedzy, luksusow i stosunkow towarzyskich w swiecie z tym zwiazanych. Odpowiedz Link
pia.ed Katy chce urodzic w palacu ... 14.09.17, 10:44 www.plotek.pl/plotek/7,154063,22366595,ksiezna-kate-podjela-decyzje-w-sprawie-miejsca-narodzin-dziecka.html#Czolka3Img. Odpowiedz Link
pia.ed Nastepny slub na jesieni ... 22.01.18, 17:28 I znow mezalians ... www.expressen.se/nyheter/kungligt/ex-bartender-gifter-sig-med-prinsessa/ . Odpowiedz Link
pia.ed Re: Książę George idzie do szkoly ... 12.09.17, 21:07 Co ksiaze George bedzie jesc w szkole? Ocencie sami ten artykul - ja nie chce niczego sugerowac kobieta.onet.pl/dziecko/dieta-dziecka/co-ksiaze-george-je-w-szkole/vsdlqes . Odpowiedz Link
pia.ed Kiedy przyjdzie na swiat dziecko Kate? Link 13.09.17, 11:53 Zeby sie nie rozdrabniac, wklejam link tutaj ... .forum.gazeta.pl/forum/w,11086,145414164,145414164,Kiedy_przyjdzie_na_swiat_dziecko_Kate_.html . Odpowiedz Link
kendo Re: Książę George idzie do szkoly ... 13.09.17, 17:26 pia.ed napisała: > > Co ksiaze George bedzie jesc w szkole? > Ocencie sami ten artykul - ja nie chce niczego sugerowac > > kobieta.onet.pl/dziecko/dieta-dziecka/co-ksiaze-george-je-w-szkole/vsdlqes > . nie zobaczylam menu, bo wsciekla reklama mi zaslaniala obraz.. jak widzialam to napisz Odpowiedz Link
kendo Re: Książę William i Kate w szwecji ... 31.01.18, 13:22 www.expressen.se/tv/nyheter/kungligt/william-och-kate-besoker-stockholm/ Viktoria i Daniel byli ich cycorenami po Stockholmie, Kate jest w ciazy... bedzie trzecie dziecie krolewskie, jakos tak sie chyba "przesciguja krolewskie zony w rodzeniu" Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Książę William i Kate w szwecji ... 01.02.18, 15:16 Apartament, domowa kuchnia i najlepsi lekarze. Porodówka księżnej Kate (36 l.) robi wrażenie. Termin rozwiązania przewidziany jest na kwiecień. Brytyjska prasa co rusz informuje, że Kate urodzi... bliźnięta. Czytaj więcej na www.pomponik.pl/plotki/news-w-takich-luksusach-bedzie-rodzic-ksiezna-kate-dwor-czeka-na-,nId,2516102#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox Odpowiedz Link
kendo Re: Książę William i Kate w szwecji ... 01.02.18, 15:57 jakna kwiecn ma termin porodu to brzuszek za maly na bliznieta..., ale ladnie wyglada i fajne dobiera ubrania.. eszyscy w angli zaraz takie beda kupowac,-oczywiscie ciezarne kobiety..- Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Książę William i Kate w szwecji ... 01.02.18, 16:31 Faktycznie mało widoczny. www.swedish-princesses.pl/ Odpowiedz Link
kendo Re: Książę William i Kate w szwecji ... 01.02.18, 16:44 www.svenskdam.se/2018/01/se-bilderna-victorias-och-daniels-glamourosa-kvall-med-kate-och-william/ kreacje maja na kazda okazje inne, tu sie witaja, Viktoria ma fajny plaszczyk,napisala bym,ze niemal wiosenny... pod nim fajny "garnitur" ,spodnie juz szerokie(Mamam mi kiedys takowe uszyla) i zakiecik www.svenskdam.se/2018/01/se-fina-motet-mellan-kate-och-victoria/ Odpowiedz Link
kendo Re: Książę William i Kate w norwegii ... 03.02.18, 08:35 www.svenskdam.se/2018/02/se-bilderna-fran-kates-och-williams-galakvall-i-norge/ widac zrobili odwiedziny w skandynawskich krajach.. slicznie wyglada w tej sukni w 7-dmym miesiacu ciazy Odpowiedz Link
pia.ed Kate zaczela rodzic ... 23.04.18, 12:09 www.plotek.pl/plotek/7,154063,23307444,ksiezna-kate-wlasnie-trafila-do-szpitala-jest-we-wczesnej.html#Z_Czolka3Img Odpowiedz Link
kendo Re: Kate zaczela rodzic ... 23.04.18, 16:06 jaga_22 napisała: > Urodził się chłopak. > ciesza sie rodzice, mowili,ze beda blizniaki na poczatku... teraz ludziska beda zgadywac imiona dla malego ksiecia Odpowiedz Link
pia.ed Kate urodzila dziecko... 23.04.18, 16:44 > > Urodził się chłopak. ciesza sie rodzice, mowili,ze beda blizniaki na poczatku... > > Rodzice nigdy nie mowili, ze beda blizniaki ... to byly plotki w ktore ja nie wierzylam, bo ciaza przez pierwsze 4 miesiace byla NIEWIDOCZNA ..wyjatkowo szczupla .... . Odpowiedz Link
pia.ed Re: Kate urodzila dziecko... 23.04.18, 16:47 a Kate nawet w osmym miesiacu byla wyjatkow szczupla ... To Madeleine wygladala raczej na to, ze urodzi blizniaki, bo miala wyjatkowo duzy brzuch ... . Odpowiedz Link
pia.ed Kate urodzila chlopca ... 23.04.18, 16:59 www.sydsvenskan.se/2018-04-23/kate-och-prins-william-har-fatt-en-son Den nya medlemmen i den brittiska kungafamiljen föddes en minut över elva, lokal tid, och vägde strax över 3 800 gram. Vad bebisen ska heta och vilka titlar den kommer få är inte klart än men favoritnamnen på vadslagningssajter är Arthur, Albert, Frederick, James och Philip. . Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Kate urodzila chlopca ... 23.04.18, 20:42 A moze to surogata urodzila malego ksiecia???. Odpowiedz Link
kendo Re: Kate urodzila chlopca ... 23.04.18, 20:48 lusia_janusia napisała: > A moze to surogata urodzila malego ksiecia???. > > o!!,moze i tak, bo bedac w szwecji nie bylo widac za bardzo,ze byla juz bliska rozwiazania.... *Pia, oczywiscie, media musza zarobic na plotce, urodzilo sie spor duze dziecie.. a imiona? zobaczymy co rodzice zadecyduja.. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Kate urodzila chlopca ... 24.04.18, 01:49 kendo napisała: > lusia_janusia napisała: > > > A moze to surogata urodzila malego ksiecia???. > > > o!!,moze i tak, > bo bedac w szwecji nie bylo widac za bardzo,ze byla juz bliska rozwiazania.... > To w takim razie surogatka urodzila mojego Patrika bo ja wygladalam tak jak Kate ... przytylam tylko 8 kilo. . Odpowiedz Link
kendo Re: Kate urodzila chlopca ... 24.04.18, 08:29 pia.ed napisała: > kendo napisała: > > > lusia_janusia napisała: > > > > > A moze to surogata urodzila malego ksiecia???. > > > > > o!!,moze i tak, > > bo bedac w szwecji nie bylo widac za bardzo,ze byla juz bliska rozwiazani > a.... > > > > To w takim razie surogatka urodzila mojego Patrika > bo ja wygladalam tak jak Kate ... przytylam tylko 8 kilo. > > . nie widzialam Cie "zaciazona", wiec sie nie wypowiadam, przeciez ludzie juz o tym wczesnie mowili,kiedy wychodzila ze szpitala bardzo wypoczeta .. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Kate urodzila chlopca ... 24.04.18, 08:42 *Kendo, Pia, O imionach juz spekulowali w TV, ze beda ....krolewskie?... Pia, to duzo bylas przytytas w czasie ciazy, bo ja tyle nie nabilam z pierwszym moim dzieckiem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Kate urodzila chlopca ... 24.04.18, 13:53 A ja z pierwszym przytyłam 20kg.groziło mi zatrucie ciążowe.Dobrze,że urodziłam wcześniej o 2 tyg. Odpowiedz Link
maria88 Re: Kate urodzila chlopca ... 24.04.18, 15:11 To ja przytyłam 14kg ale zaraz po porodzie wazyłam tylko 4 kg wiecej. 10 kg to ciąża. Dziecko moje ważyło 4 i pół kg. Jak księżna urodziła dwoje, to dlaczego nie miałaby być w trzeciej ciąży? Odpowiedz Link
pia.ed Re: Kate urodzila chlopca ... 24.04.18, 21:45 lusia_janusia napisała: > Pia, to duzo bylas przytytas w czasie ciazy, bo ja tyle nie nabilam z pierwszym moim dzieckiem. > > Chyba zartujesz ... 8 kg to bylo bardzo malo w porownaniu do innych! Niewiele bylo po mnie widac. Zobacz na ulicy z jakimi brzuchami kobiety chodza! . Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Kate urodzila chlopca ... 25.04.18, 10:01 Teraz sobie mlode nie odmawiaja niczego, ale te ktore dbaly o swoja linie to odzywiaja sie wg ksiazki, znam kilka takich mlodych. Corki kolezanka nie odmawiala sobie niczego, jadla prawie za pieciu, urodzila 2 dzieci i pozniej po 2 latach poszla na operacje plastyczna brzucha i wycinali jej nagromadzone faldy na brzuchu. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Kate urodzila chlopca ... 25.04.18, 10:36 [i]lusia_janusia napisała: > Corki kolezanka nie odmawiala sobie niczego, jadla prawie za pieciu, > urodzila 2 dzieci i pozniej po 2 latach poszla na operacje plastyczna > brzucha i wycinali jej nagromadzone faldy na brzuchu. > A jak wygladala corka kolezanki jako panienka? Byla szczupla? . Odpowiedz Link
pia.ed Młodsza siostra księżnej Kate ... 25.04.18, 11:04 Pippa Middleton (34 l.) i James Matthews (42 l.) pobrali się w maju ubiegłego roku. Oboje bardzo pragnęli dziecka... The Sun” donosi, że młodsza siostra Księżnej Cambridge - Pippa Middleton i jej mąż James Matthews, spodziewają się pierwszego potomka. – Gdy Pippa dowiedziała się, że jest w ciąży była przejęta i przeszczęśliwa. Termin porodu przypada na październik. www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/wielka-brytania-siostra-ksieznej-kate-pippa-middleton-spodziewa-sie-dziecka/23sx5n3 Odpowiedz Link
kendo Re: Młodsza siostra księżnej Kate ... 25.04.18, 12:04 pia.ed napisała: > > Pippa Middleton (34 l.) i James Matthews (42 l.) pobrali się w maju ubiegłe > go roku. > Oboje bardzo pragnęli dziecka... > > The Sun” donosi, że młodsza siostra Księżnej Cambridge - Pippa Middleton > i jej mąż James Matthews, spodziewają się pierwszego potomka. > > – Gdy Pippa dowiedziała się, że jest w ciąży była przejęta i przeszczęśliwa. > Termin porodu przypada na październik. > > www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/wielka-brytania-siostra-ksieznej-kate-pippa-middleton-spodziewa-sie-dziecka/23sx5n3 kazda kobieta sie cieszy kiedy zaciazy, a jak sa na poczatku jakies problemy z zajsciem to rados przeogromna.. gazety musza cos napisac,bo to siostra ksieznej Katie Odpowiedz Link
pia.ed Re: Młodsza siostra księżnej Kate ... 25.04.18, 12:12 kendo napisała: > > www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/wielka-brytania-siostra-ksieznej-kate-pippa-middleton-spodziewa-sie-dziecka/23sx5n3 gazety musza cos napisac, bo to siostra ksieznej Katie] > Szczegolnie takie brukowce jak " The Sun" i "Fakt ... Odpowiedz Link
kendo Re: Młodsza siostra księżnej Kate ... 25.04.18, 12:17 pia.ed napisała: > kendo napisała: > > > www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/wielka-brytania-siostra-ksieznej-kate-pippa-middleton-spodziewa-sie-dziecka/23sx5n3 > > > gazety musza cos napisac, bo to siostra ksieznej Katie] > > > Szczegolnie takie brukowce jak " The Sun" i "Fakt ... tych akurat nie czytam, ale w szwedzkich widzialam ta informacje juz wczesnie Odpowiedz Link
kendo Re: zakazane potrawy dla Meghan 19.07.18, 13:17 Meghan dostala liste z zakazanymi potrawami, *czonek-nie moze go spozywac podczas podruzy oficjalnych -nieswiezy oddech, a krolowa Elzbieta tez nie znosi go ,jak i cebuli,ktora bardzo amlo uzywa na dworze krolewskim *owce morza,-mozna sie nimi zatruc bardzo szybko.. *pasztek z gesiej watrubki, otrzymywany w sposob nieetyczny.. Odpowiedz Link
pia.ed Wiele rzeczy jest zakazanych na dworze ... 19.07.18, 17:44 kendo napisała: > Meghan dostala liste z zakazanymi potrawami ... > Po zareczynach byl artykul na temat innych zakazow... ktore oczywiscie dotycza wszystkich czlonkow dwory krolewskiego. . Odpowiedz Link
pia.ed Uroczystosc z udzialem Elzbiety II 19.07.18, 23:53 Niesamowite ... mozna pomyslec ze oglada sie teatr albo film ... www.youtube.com/watch?v=TulfXKrB004 . Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Uroczystosc z udzialem Elzbiety II 20.07.18, 07:57 *Pia napisala Niesamowite ... mozna pomyslec ze oglada sie teatr albo film ... Pia, to ostatnie juz chyba w tym wieku takie przedstawienia?? Krolowa widac jeszcze bez laseczki chodci? pewnie po swoich komnatach jak nikt nie widzi to sie nia asekuruje?. Odpowiedz Link
kendo Re: Uroczystosc z udzialem Elzbiety II 20.07.18, 08:28 lusia_janusia napisała: > *Pia napisala > Niesamowite ... mozna pomyslec ze oglada sie teatr albo film ... > > > Pia, to ostatnie juz chyba w tym wieku takie przedstawienia?? > Krolowa widac jeszcze bez laseczki chodci? pewnie po swoich komnatach > jak nikt nie widzi to sie nia asekuruje?. > a ja mysle, ze siedzac na tronie nie mozna sobie krzyza uszkodzic, ma wszelaka opieke ,ktora potrzebuje na kazdy pojawiajacy sie bol, nie musi stac w kolejce do lekarza czy czekac na skierowanie na proby Odpowiedz Link
pia.ed 14 listopada 1948 r urodzil sie książę Karol 14.11.18, 13:41 kobieta.onet.pl/wiadomosci/ksiaze-karol-konczy-70-lat/cgcb2t6 . Odpowiedz Link
pia.ed Meghan i Harry wrocili z Maroko 05.03.19, 12:25 To ich ostatnia oficjalna wizyta ... Meghan bedzie odpoczywac. translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=sv&prev=search&rurl=translate.google.com&sl=pl&sp=nmt4&u=https://www.plotek.pl/plotek/51,154063,24487524.html%3Fi%3D1&xid=17259,15700023,15700186,15700191,15700248,15700253&usg=ALkJrhitLoHgpPHUtGBgB982qZpx3U0zjQ Odpowiedz Link
kendo Re: Meghan i Harry wrocili z Maroko 06.03.19, 08:07 pia.ed napisała: > > > > To ich ostatnia oficjalna wizyta ... Meghan bedzie odpoczywac. > > translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=sv&prev=search&rurl=translate.google.com&sl=pl&sp=nmt4&u=https://www.plotek.pl/plotek/51,154063,24487524.html%3Fi%3D1&xid=17259,15700023,15700186,15700191,15700248,15700253&usg=ALkJrhitLoHgpPHUtGBgB982qZpx3U0zjQ > > nalezy sie ciezarnej, obojetnie z jakiej spolecznosci pochodzi Odpowiedz Link
pia.ed Re: Meghan i Harry wrocili z Maroko 06.03.19, 10:38 [i]kendo napisała: >obojetnie z jakiej spolecznosci pochodzi[/u][/b][/i] > Ja nie potrzebowalam odpoczywac, trenowalam na nartach po plaskim terenie, i wg rady lekarza wchodzilam codzienie na osme pietro po schodach, ale ja nigdy nie bylam taka "duza" jak Meghan! Ty chyba musialas przytyc sporo kilo, bo Twoj syn jest solidnej postawy po ojcu ... . Odpowiedz Link
pia.ed Re: Meghan i Harry wrocili z Maroko 06.03.19, 10:47 translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=sv&prev=search&rurl=translate.google.com&sl=pl&sp=nmt4&u=https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,24487524,meghan-markle-w-odwaznej-stylizacji-kolor-jej-sukienki-bardzo.html&xid=17259,15700023,15700186,15700191,15700248,15700253&usg=ALkJrhhiEThikKBEThYJylwqYy6w6rhuiQ Meghan Markle och prins Harry gick på diplomatiskt besök i Marocko. Hertiginnan är i en avancerad graviditet och det finns ingen läkare på henne under resan. Meghan Markle rasade med sina vänner i New York för några dagar sedan... Men nu var hon tvungen att återvända till sina furstliga uppgifter och tillsammans med sin man gick hon på diplomatisk resa till Marocko. Syftet med tre dagars resa är att betona vikten av kvinnor i samhället och stärka sin ställning. Hertiginnan är i avancerad graviditet, och leveransdatumet fastställs för mars eller början av april. Barnets födelsedag närmar sig snabbt, men det hindrar inte Meghan från att resa långt. Enligt tidningen "Hej", under resan, åtföljs inte en läkare. Odpowiedz Link
pia.ed Meghan i Harry o prywatnosci ... 11.04.19, 14:58 www.expressen.se/nyheter/kungligt/meghans-och-prins-harrys-beslut-om-barnet-privat/ Odpowiedz Link
kendo Re: Uroczystosc z udzialem Elzbiety II 20.07.18, 08:26 pia.ed napisała: > > Niesamowite ... mozna pomyslec ze oglada sie teatr albo film ... > > www.youtube.com/watch?v=TulfXKrB004 > . mieszkaja w takim otoczeniu, wiec nic dziwnego, ciekawe ile sprzataczy zatrudniaja,by obsprzatac z kurzu wszystkie komnaty, ?? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Uroczystosc z udzialem Elzbiety II 11.04.19, 18:32 Nie otworzylo mi tego linku Kendo, jak to bylo z gasety na abonemeng to nie otwiera dla wszystkich. Odpowiedz Link
kendo Re: nastepny krolewicz/krolewna a anglii 11.04.19, 19:12 www.aftonbladet.se/nyheter/a/AdreJx/nu-hoppas-alla-pa-en-ny-diana juz niedlugo ma przyjsc na swiat, jak bedzie chlopak-Artur dziewczynka-Diana Odpowiedz Link
pia.ed Uroczystosc z udzialem Elzbiety II 11.04.19, 19:53 Lusia napisała: Nie otworzylo mi tego linku Kendo, jak to bylo z gasety na abonemeng to nie otwiera dla wszystkich. > Jesli chodzi Ci o link z "Uroczystosci z udzialam Elzbiety II", to juz nie otwiera, bo to byl stary link. Napisz konkretnie, o ktory link Ci chodzi... Mnie wszystkie pozostale linki otwieraja sie bez problemu. . Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Uroczystosc z udzialem Elzbiety II 12.04.19, 09:22 To Anglicy wyczekuja z niecierpliwoscia na nowego potomka ksiazecej pary, a mnie sie ona wcale nie podoba do Harego. Odpowiedz Link
kendo Re: oczekiwanie na "nowego potomka" 12.04.19, 10:02 lusia_janusia napisała: > To Anglicy wyczekuja z niecierpliwoscia na nowego > potomka ksiazecej pary, a mnie sie ona wcale nie podoba do Harego. > > no zobaczymy,jakie beda emocje ludu z potomka? Odpowiedz Link
pia.ed Oczekiwanie na "nowego potomka" 12.04.19, 12:07 Ja bym sie wcale nie zdziwila, gdyby urodzily sie blizniaki ... bo Meghan przytyla z pewnoscia kilkanascie kilogramow. Choc z drugiej strony raczej blizniakow nie bedzie, bo blizniaki rodza sie przed czasem, wiec juz powinny byc na swiecie. > no zobaczymy,jakie beda emocje ludu z potomka? Bedzie jeszcze wieksza ciekawosc niz kiedy Mehgan i Harry brali slub I wbrew temu, co pisza brukowce, zamieszczajac falszywe wiadomosci o Meghan, zwykli ludzie beda sie bardzo cieszyli, bo Meghan podbila seraca Anglikow. . Odpowiedz Link