Dodaj do ulubionych

Zakupy internetowe

09.03.22, 19:17
Bede Wam pokazywać co kupuje w sklepach i aptekach internetowych.
Przed chwila w mojej aptece [siec Apteline] zamowilam krem do rak i do twarzy. Zobaczcie co to za krem ,a jaka cena. Oprocz kremów zamowilam leki. Zdalne zakupy aptecznie szczególnie lekow bez recepty, kosmetyków jest o 1/3 ceny niższa.
Ogladalam kremy w rossmanie i takie 50 ml kosztuje ok 15 zl. Nie pomyslalam ze apteka sprzedaje takie kremy. Ryzyk fizyk dla składu sklonna jestem zaplacic 5 zl. Jesli nie sprawdzi sie do twarzy do sprawdzi sie do rak dla dwóch osobników.
Obserwuj wątek
    • kallisto Ksiazki, zabawki 09.03.22, 19:27
      Mnostwo ksiazek dla dorosłych i dla dzieci, zabawki, kawa i inne duperełki
      • kallisto Rajstopy, domowe niezbedniki 09.03.22, 19:29

Kosmetyki, posciel
        • kallisto Re: Rajstopy, domowe niezbedniki 09.03.22, 19:35
          I praktycznie wszystkie zabawki.
          To takie przykłady.
          Takie zakupy sa dla mnie ogromna wygoda, duzy wybor. Siedząc w domu wybieram przy kawce, nie trace czasu na bieganie po sklepach, nie stoję w korkach, nie trace paliwa i zaoszczedzam na kazdym towarze po kilka czasem kilkanaście zl. Czesto jest taki, ze w sklepach nie ma danej części np. Rolek do kabiny prysznicowej. Ale takie rzeczy wyszukuje mąż bo on bardziej techniczny.
          Drobiazg taki jak upinacze do firan, w sklepie sa najtansze ok. 17 za jedna. Ja zaplacilam po 10 zl za sztukę.
    • kendo Re: Zakupy internetowe 09.03.22, 19:30
      Kallisto,
      faktycznie duza roznica w cenie,
      a mam nadzieje,
      ze sa sprawdzone przez Ciebie i beda pasowac do raczek i twarzyczki,

ja to mam problem z dopasowaniem,
      ale z apteki kupje do rak/kapania/twarzy,na razie mi sluza,

przez internet nie zamawiam,
      ale tu jest tez bardzo popularne by tak kupowac..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka