slo-onko 30.11.05, 20:11 ...moga nas ewentualnie tu podziwiac dla zapamietania link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=10830786 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 20:14 co zakupilam? nowy puder w compakcie, roz do polczkow dla siebie,a dla malolatki wode zapachowa (apetyczna wanilia,krem aksztanowy, pralina i slodka pomarancza-taka mieszanka). bardzo mi zalezalo na probkach kremu trafilam na milutka pania,ktora spytala czy wole probki zapachowe czy pielegnacyjne.wybralam te drugie czyli krem na dzien, krem mocno nawilzajacy na noc i krem lifingujaco-napinajacy Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 20:17 oj sloo, idziesz twardo do przodu....tez cos zakupilam teraz ale jeszcze nie mialam checi wyprobowac,moze jutro jak slubne do skpelu pojedzie bede miala swobode w probowaniu))))))))))))) a wanilia moze miec ciekawy zapach. swietna nazwa watku) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 20:19 kendo napisała: > oj sloo, > idziesz twardo do przodu....tez cos zakupilam teraz ale jeszcze nie mialam > checi wyprobowac,moze jutro jak slubne do skpelu pojedzie > bede miala swobode w probowaniu))))))))))))) > a wanilia moze miec ciekawy zapach. > > swietna nazwa watku) bardzo slodki zapaszek,nie toleruje takich. przywloklam dwa paski z zapachem powalajacym i teraz nie wiem,ktory to?))) Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 20:23 wez do sklepu ten co Ci sie podoba i juz))))))))))))),ja prosze w sklepie o karteczke z nazwa perfumy i wkladam do tej kieszeni co mam probke) moje siostrzenice tez takie slodziudkie zapaszki lubia, ja czasami...ale wole swoje,przynajmniej nie dostaje bolu glowy Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:04 zapomnialam wan napisac,ze wlosieta w kraju podcielam i nowe pasemka na blondaska zrobilam, moze stacza pasemka do swiat jajkowych) ale tez zakupilam sobie blond by samej sobie zrobic,ciekawe jak by to mi wyszlo?) Odpowiedz Link
mycha Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:09 a ja się przyznaję, że już ustaliłam z moją fryzjerką, że zmieniam kolor na rudzielca ciiiii... będzie niespodzianka Odpowiedz Link
mala20033 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:11 Ja jeszcze nie wiem co wymysle z mymi wlosami, ale znajac ma nature typu "w goracej wodzie kapana" to napewno cos splatam.. Dobranoc! Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:13 mysia, chyba nie taki mocno rudy co?? malenka, a nie myslisz ich obciac zdziebko?? w bladzie tez dobrze Ci bylo. Odpowiedz Link
mycha Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:15 nie wiem. chyba się zdam na moją frycównę nie bardzo mam pomysł, żeby kolor pasował do mnie i do mojej karnacji, oczy itd. a co? Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:19 jak masz dobra frycke,to moze doradzic trafnie, widziala bym taki stonowany rudo-czerwony,chyba nie bylby za mocny. Odpowiedz Link
kasikk Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:21 mysz kiedys miała czerwone kłaki i całkim fajnie jej było ) Odpowiedz Link
mycha Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:23 a tak, miałam i nawet je lubiłam a fryckę mamy super! razem z kasikkiem do niej chodzimy. jest rewelacyjna! Odpowiedz Link
kasikk Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:24 no to prawda ) frycka jest superancka muszę ją odwiedzic, bo juz mi plereza urosła fuuuu... pewnie przed świętami jakoś pójdę Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:27 wiec w doborze kolorku sie nie pomylilam) niema to jak dobra strzyzaca,czlek zadowolony wychodzi. w tym roku juz nie musze myslec przed swietami o frycce, poswiece wiecej czasu na inne zabiegi Odpowiedz Link
mycha Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:30 strzeliłaś z kolorem w 10-tkę Odpowiedz Link
mycha Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:28 ja się już z nią wstępnie umawiałam i zadowolona, że w końcu decyduję się na zmiany jestem cikawa jaką będzie mieć wenę twórczą, bo stwierdziła, że coś wymyśli. a wogóle to zmieniła pracę Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:33 mysia, model fryzury tez bedziesz zmieniac? Odpowiedz Link
mycha Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 30.11.05, 21:36 napewno tak. jeszcze dokładnie nie wiem na jaki, ale mam teraz fryzurę bez fryzury. a moje włosy się nie nadają na długie i napewno będę musiała je ściąć Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 01.12.05, 08:04 poczytajcie sobie o szminkach i wszelkich innych mazidełkach www.uroda.wp.pl/kat,24541,wid,8087137,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1&rfbawp=1133420570.916&ticaid=1a41 Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 01.12.05, 08:11 Nick,a co Ty robisz od rana? truskawkami sie zajmujesz badz innymi wisniami Odpowiedz Link
mala20033 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 01.12.05, 09:20 Ranek..a ksiaze z bajki w okienko nie zastukal..wiec ide myc naczynie Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 01.12.05, 09:57 mala20033 napisała: > Ranek..a ksiaze z bajki w okienko nie zastukal..wiec ide myc naczynie czasem taki ksiaze pojawia sie znienacka moze nadejsc taki zcas,ze nie zdazysz zdjac fartuszka,a on porwie Cie ,usadzi na bialym rumaku i pogoni z Toba na koniec swiata Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 01.12.05, 10:16 ech...malej sie sni ksiaze z bajki) a nick?,marzy w dalszym ciagu niemal zimowa pora o truskawkach) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 01.12.05, 10:21 kendo napisała: > ech...malej sie sni ksiaze z bajki) > > a nick?,marzy w dalszym ciagu niemal zimowa pora o truskawkach) i o calowaniu sam zalaczyl wizerunek ust,a usta sa do calowania,prawda Kendo? Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 01.12.05, 10:35 kendo napisała: > ech...malej sie sni ksiaze z bajki) > > a nick?,marzy w dalszym ciagu niemal zimowa pora o truskawkach) sama mnie wczoraj namawialaś na jakowes kosmetyki, truskawki są najlepsze, poprawiają samopoczucie i dają nadzieję)) Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 01.12.05, 10:40 macie 100% racji Oboje, ze tuskawunie sa mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..))))))))))) kupilam nawet sobie taki wlasnie balsam na usta, sloo,nie zrozum zle,ale ten smak mi pasuje zimowa pora Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 01.12.05, 10:50 kendo napisała: > macie 100% racji Oboje, > ze tuskawunie sa mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..))))))))))) > kupilam nawet sobie taki wlasnie balsam na usta, > sloo,nie zrozum zle,ale ten smak mi pasuje zimowa pora wiem cos o tym i zle nie zrozumiem moje dzieci takiego smaku czy tez zapachu uzywaja ja jednak zdecydowanie wole inny smak ustów Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 01.12.05, 11:00 tez preferuje inna forme , ale coz?,zycie tak nam uklada "sciezki") Odpowiedz Link
odin-2 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 12:15 ponoc naukowcy ztwierdzili; kobieta z mezczyzna ma tylko jedno wspolne - ilosc genow , prawda to ???. Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 12:23 zapomniałeś, zapomniałeś odinie o najważniejszym Zgadnij co mam na mysli? Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 20:25 bez zadnych zgadywanek mi tu Panowie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 20:40 a o czym oni tu mowia? Nick jakz wykle tajemniczy zacznie i nie skonczy Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 20:43 to taki stary sposób na podtrzymanie uwagi Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 20:44 nick000 napisał: > to taki stary sposób na podtrzymanie uwagi jesli masz cos konkretnego na mysli to podaj choc jedna literke,moze uda nam sie odgandnac o czym myslisz? Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 20:46 raczej o kim podaje literę nr.1. "T" Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 20:47 nick000 napisał: > raczej o kim podaje literę nr.1. "T" e tam nie czaruj pisales do Odina,ze o czyms Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 20:49 a moze to jakas "T"asiemka?DD Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 20:53 )))))))))))))))))) a ja wiem....to bedzie "T"eresa)))))))))))zgadlam))))?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 20:55 kendo napisała: > )))))))))))))))))) > a ja wiem....to bedzie "T"eresa)))))))))))zgadlam))))?? ojejq)))))) ale szczesciara))) ps.ojejq idzialam dzis na jakims naszym forum,starsznie mi sie spodobalo Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 20:56 slo-onko napisała: > a moze to jakas "T"asiemka?DD "T" jak tajemnica wybaczcie piękne panie, musze już spadać, chcialoby sie zamieszkac na vistuli, urzadzić sie tam wygodnie, siąść przy zastawionym stole i rozmawiac bez końca, ech. Dobrej nocy kochane dziewczyny, do jutra. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 21:00 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > a moze to jakas "T"asiemka?DD > > "T" jak tajemnica wybaczcie piękne panie, musze już spadać, chcialoby sie za > mieszkac na vistuli, urzadzić sie tam wygodnie, siąść przy zastawionym stole i > rozmawiac bez końca, ech. Dobrej nocy kochane dziewczyny, do jutra. dobranoc Nick Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.12.05, 21:09 dobrej nocki :sloo i nick, cos tu podejzana sprawa,razem znikacie??????????? chyba tu trzeba by bylo poslac jakies jednostki sledcze))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 20:47 dzis wrocilam z pelna ,doslownie pelna reklamowka kosmetykow. torba zawierala rozne kosmetyki i cuda,ale najwiecej bylo masek nawilzajacych i cudow pod oczy. jutro wstane o 20 lat mlodsza DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 20:51 o rany sloo, bedziesz malolata)tez myslalam sie dzis mazac,ale ochota mi odeszla,moze jutro wyprobuje cos nowego Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 20:53 kendo napisała: > o rany sloo, > bedziesz malolata)tez myslalam sie dzis mazac,ale ochota mi odeszla,moze > jutro wyprobuje cos nowego stwierdzilam,ze jestem lekko nienormalna co wejde do sklepu ,by kupic jedna rzecz (tak mialo byc dzisiaj) to wyjde obladowana ale efekty potem murowane)) od samych obiecanek na opakowaniach juz jestem o 5 lat mlodsza))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 20:52 błagam, pozostań sobą, piękną, ciepłą i naszą Slo Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 20:54 nick000 napisał: > błagam, pozostań sobą, piękną, ciepłą i naszą Slo obiecuje,pozostane a kremu mus jest stosowac Nicku))) o 20 latach do tylu zartuje)) Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 20:59 cale szczescie,ze kremidla nie zmieniaja naszej osobowosci,ewentualnie samosugestia czyni ,ze stajemy sie mlodsi a lustro mowi,ze faktycznie to dziala)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:01 kendo napisała: > cale szczescie,ze kremidla nie zmieniaja naszej osobowosci,ewentualnie > samosugestia czyni ,ze stajemy sie mlodsi a lustro mowi,ze faktycznie to > dziala)))) no widzisz dlatego musimy klasc na siebie tony smarowidel i nawet jesli nie pomagaja to i tak upiekszaja kobiety to jednak dziwne stworzenia co?)) Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:05 doklanie tak,a producenici zarabiaja mase kasy na nas, choc musze jednak powiedziec,ze niektore daja efekt i juz, nawet powiedzialabym,ze te z tanszych wydan sa nieraz bardziej efektywniejsze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:07 kendo napisała: > doklanie tak,a producenici zarabiaja mase kasy na nas, > choc musze jednak powiedziec,ze niektore daja efekt i juz, > nawet powiedzialabym,ze te z tanszych wydan sa nieraz bardziej efektywniejsze. firmy kosmetyczne zarabiaja,a my czujemy sie o niebo lepiej choc masz racje,ze nie zawsze te drogie to rewelacyjne. czasem zawieraja te same skladnika ,a roznica w cenie jest kolosalna. zwykle kupuje roznych firm,choc niektore kosmetyki kupuje jednej,szczegolnie zapachowe Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:10 nie tylko kosmetyczne firmy, pomysl o modzie,tu dopiero wyscig ....popis dla tych co chca sie ubrac,ale skad kase wzias by nadazyc za moda? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:12 kendo napisała: > nie tylko kosmetyczne firmy, > pomysl o modzie,tu dopiero wyscig ....popis dla tych co chca sie ubrac,ale skad > > kase wzias by nadazyc za moda? > masz racje,choc zauwazylam,ze ostatnie trendy sa jak misz masz,wszytsko dozwolone. dobrze,ze tak jest,przynajmniej nie ma wielkiegos krepowania,ze za czyms nie nadazamy Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:14 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nie tylko kosmetyczne firmy, > > pomysl o modzie,tu dopiero wyscig ....popis dla tych co chca sie ubrac,al > e skad > > > > kase wzias by nadazyc za moda? > > > > masz racje,choc zauwazylam,ze ostatnie trendy sa jak misz masz,wszytsko dozwolo > ne. dobrze,ze tak jest,przynajmniej nie ma wielkiegos krepowania,ze za czyms ni > e nadazamy mysle,ze jak na razie wyczerpaly sie kreatorom mody projekty i lacza lata 70 z obecnym,co mnie bardzo cieszy, bo moge dalej nosci kozaczki,ktore tak dlugo przetwaly i sa super modne- orginalne Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:17 może moja opinia bedzie zbyt smiała, uważam jednak, ze nie ważne jest to, co na wierzchu, liczy sie wnętrze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:18 nick000 napisał: > może moja opinia bedzie zbyt smiała, uważam jednak, ze nie ważne jest to, co n > a wierzchu, liczy sie wnętrze. ta wewnetrzna jest naj najwazniejsza ale kobiety Nicku musza szapchel klasc na siebie,inaczej czuja sie jak nieubrane,prawda Kendo? Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:20 slo-onko napisała: > > może moja opinia bedzie zbyt smiała, uważam jednak, ze nie ważne jest to > , co n > > a wierzchu, liczy sie wnętrze. > > ta wewnetrzna jest naj najwazniejsza ale kobiety Nicku musza szapchel klasc n > a siebie,inaczej czuja sie jak nieubrane,prawda Kendo? nieubrana kobieta zawsze jest, w jakims sensie, ubrana na swoj tajemniczy sposób. Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:22 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > może moja opinia bedzie zbyt smiała, uważam jednak, ze nie ważne jest to > , co n > > a wierzchu, liczy sie wnętrze. > > ta wewnetrzna jest naj najwazniejsza ale kobiety Nicku musza szapchel klasc n > a siebie,inaczej czuja sie jak nieubrane,prawda Kendo? dokladnie sloo, niemniej wydaje mi sie,ze nie nalezymy do tych kobiec co wylewaja na siebie caly flakon pachnidla i caly sloiczek kremu na paszczydelko. sa nieraz dni,ze wcale sie nie podmaluje,bo po prostu niemam ochoty, zreszta sloo widzialas,ze bedac u Ciebie nie kazdy dzien to czynilam. Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:23 kendo napisała: > > > może moja opinia bedzie zbyt smiała, uważam jednak, ze nie ważne j > est to > > , co n > > > a wierzchu, liczy sie wnętrze. > > > > ta wewnetrzna jest naj najwazniejsza ale kobiety Nicku musza szapchel k > lasc > n > > a siebie,inaczej czuja sie jak nieubrane,prawda Kendo? > > > dokladnie sloo, > niemniej wydaje mi sie,ze nie nalezymy do tych kobiec co wylewaja na siebie > caly flakon pachnidla i caly sloiczek kremu na paszczydelko. > sa nieraz dni,ze wcale sie nie podmaluje,bo po prostu niemam ochoty, > zreszta sloo widzialas,ze bedac u Ciebie nie kazdy dzien to czynilam. a ja myślę, ze przesadzacie, przeciez skora tez musi czasami odpocząć. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:26 nick000 napisał: > a ja myślę, ze przesadzacie, przeciez skora tez musi czasami odpocząć. i odpoczywa noca, latem, w wolne dni od pracy Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:27 slo-onko napisała: > > a ja myślę, ze przesadzacie, przeciez skora tez musi czasami odpocząć. > > i odpoczywa noca, latem, w wolne dni od pracy powiedziala, co wiedziała w jakie wolne dni? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:31 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > a ja myślę, ze przesadzacie, przeciez skora tez musi czasami odpoc > ząć. > > > > i odpoczywa noca, latem, w wolne dni od pracy > > powiedziala, co wiedziała w jakie wolne dni? dzis do 14 i czesc jutrzejszego dnia Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:37 slo-onko napisała: > > > > a ja myślę, ze przesadzacie, przeciez skora tez musi czasami > odpoc > > ząć. > > > > > > i odpoczywa noca, latem, w wolne dni od pracy > > > > powiedziala, co wiedziała w jakie wolne dni? > > dzis do 14 i czesc jutrzejszego dnia sukces niebywały)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:41 nick000 napisał: > sukces niebywały)) zgadzam sie zebys kiedys usunal moje wszytskie kosmetyki zrobisz to? Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:49 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > sukces niebywały)) > > zgadzam sie zebys kiedys usunal moje wszytskie kosmetyki > zrobisz to? z niebywała radoscią, dla mnie sama jesteś najlepszym kosmetykiem Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:51 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > sukces niebywały)) > > > > zgadzam sie zebys kiedys usunal moje wszytskie kosmetyki > > zrobisz to? > > z niebywała radoscią, dla mnie sama jesteś najlepszym kosmetykiem no tak o jakims balsamie kiedys wspominales Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:25 kendo napisała: > > dokladnie sloo, > niemniej wydaje mi sie,ze nie nalezymy do tych kobiec co wylewaja na siebie > caly flakon pachnidla i caly sloiczek kremu na paszczydelko. > sa nieraz dni,ze wcale sie nie podmaluje,bo po prostu niemam ochoty, > zreszta sloo widzialas,ze bedac u Ciebie nie kazdy dzien to czynilam. widzialam i tez mam takie dni. nie uwazam tez,ze musze nalozyc tone pudru,ktorego wlasciwie uzywam sporadycznie. puder to ostatni kosmetyk,ktory klade na buzie. kremy tylko po to ,by nawilzyc skora,ktora z wiekiem przeciez tracis woja wilgoc Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:17 kendo napisała: > mysle,ze jak na razie wyczerpaly sie kreatorom mody projekty i lacza lata 70 z > obecnym,co mnie bardzo cieszy, > bo moge dalej nosci kozaczki,ktore tak dlugo przetwaly i sa super modne- > orginalne > bardzo dobrze,ze tak sie dzieje. zauwazylam,ze przemysl obuwniczy zastosowal wszytskie fasony czyli czubki,okragle noski i kwadratowe. niech kazdy wybiera co komu pasuje Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:07 najlepsze jednak jest to, co naturlne i niewymuszone Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:12 nick000 napisał: > najlepsze jednak jest to, co naturlne i niewymuszone niby tak,ale malenki retusz jeszcze nikomu nie zaszkodzil)) Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:14 slo-onko napisała: > > najlepsze jednak jest to, co naturlne i niewymuszone > > niby tak,ale malenki retusz jeszcze nikomu nie zaszkodzil)) zgadzam sie w pełni, maleńki i delikatny, taki pieprzyk stanowiący kropkę nad i kobiecej urody Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:15 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > najlepsze jednak jest to, co naturlne i niewymuszone > > > > niby tak,ale malenki retusz jeszcze nikomu nie zaszkodzil)) > > zgadzam sie w pełni, maleńki i delikatny, taki pieprzyk stanowiący kropkę nad > i kobiecej urody sama lubie delikatny na codzien, a odswietnie lub na wieczor cos ekstra Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:18 slo-onko napisała: > > > > najlepsze jednak jest to, co naturlne i niewymuszone > > > > > > niby tak,ale malenki retusz jeszcze nikomu nie zaszkodzil)) > > > > zgadzam sie w pełni, maleńki i delikatny, taki pieprzyk stanowiący kropk > ę nad > > i kobiecej urody > > sama lubie delikatny na codzien, a odswietnie lub na wieczor cos ekstra no właśnie, chyba podobnie myslimy Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:20 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > najlepsze jednak jest to, co naturlne i niewymuszone > > > > > > > > niby tak,ale malenki retusz jeszcze nikomu nie zaszkodzil) > ) > > > > > > zgadzam sie w pełni, maleńki i delikatny, taki pieprzyk stanowiący > kropk > > ę nad > > > i kobiecej urody > > > > sama lubie delikatny na codzien, a odswietnie lub na wieczor cos ekstra: > ) > > no właśnie, chyba podobnie myslimy dzis wygladalam cos "jak ekstra", a na codzien normlanie.co widac prawda Nick? Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:22 slo-onko napisała: > > > > zgadzam sie w pełni, maleńki i delikatny, taki pieprzyk stan > owiący > > kropk > > > ę nad > > > > i kobiecej urody > > > > > > sama lubie delikatny na codzien, a odswietnie lub na wieczor cos e > kstra: > > ) > > > > no właśnie, chyba podobnie myslimy > > dzis wygladalam cos "jak ekstra", a na codzien normlanie.co widac prawda Nick? > widać coś zupełnie innego niż mówisz najbardziej jednak widać coś błękitnego i nadzwyczaj zwiewnego Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:29 nick000 napisał: > widać coś zupełnie innego niż mówisz najbardziej jednak widać coś błękitnego > i nadzwyczaj zwiewnego Nick czy Ty znow masz zapalenie spojowek?))) zaraz zagonie Ciebie do prasowania blekitnych zwiewnych w ilosci niezliczonej Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:32 slo-onko napisała: > > > widać coś zupełnie innego niż mówisz najbardziej jednak widać coś błęki > tnego > > i nadzwyczaj zwiewnego > > Nick czy Ty znow masz zapalenie spojowek?))) > zaraz zagonie Ciebie do prasowania blekitnych zwiewnych w ilosci niezliczonej;- > ) sie zrobi z wielką radością jest tylko jeden problem, jak zacznę prasować, to bedziesz zmuszona bez owych zwiewności obejść sie przez czas jakiś I jaka wówczas bedziesz? Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:35 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > > widać coś zupełnie innego niż mówisz najbardziej jednak widać coś > błęki > > tnego > > > i nadzwyczaj zwiewnego > > > > Nick czy Ty znow masz zapalenie spojowek?))) > > zaraz zagonie Ciebie do prasowania blekitnych zwiewnych w ilosci niezlicz > onej;- > > ) > sie zrobi z wielką radością jest tylko jeden problem, jak zacznę prasować, > to bedziesz zmuszona bez owych zwiewności obejść sie przez czas jakiś I jaka > wówczas bedziesz? no bedzie przeciez ubrana, przed chwila sam stwierdziles,"ze kobieta naga tez ubrana"czy jakos tak,a moze cos pokrecilam) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:36 kendo napisała: > > no bedzie przeciez ubrana, > przed chwila sam stwierdziles,"ze kobieta naga tez ubrana"czy jakos tak,a moze > cos pokrecilam) > wskocze w Nicka pidzame)) ale zaraz zaraz on nie uzywa pidzamDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:47 slo-onko napisała: > > wskocze w Nicka pidzame)) ale zaraz zaraz on nie uzywa pidzamDDD poradzimy sobie Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:43 kendo napisała: > > > > > > Nick czy Ty znow masz zapalenie spojowek?))) > > > zaraz zagonie Ciebie do prasowania blekitnych zwiewnych w ilosci ni > ezlicz > > onej;- > > > ) > > sie zrobi z wielką radością jest tylko jeden problem, jak zacznę > prasować, > > to bedziesz zmuszona bez owych zwiewności obejść sie przez czas jakiś I > > jaka > > wówczas bedziesz? > > no bedzie przeciez ubrana, > przed chwila sam stwierdziles,"ze kobieta naga tez ubrana"czy jakos tak,a moze > cos pokrecilam) > nic nie pokręciłaś, zawsze jest ubrana w jakiś zwiewny czar Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:35 nick000 napisał: > sie zrobi z wielką radością jest tylko jeden problem, jak zacznę prasować, > to bedziesz zmuszona bez owych zwiewności obejść sie przez czas jakiś I jaka > wówczas bedziesz? bede nie zwiewna))) Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:46 slo-onko napisała: > > bede nie zwiewna))) to też Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:48 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > bede nie zwiewna))) > > to też to ja poprosze o jaks bielizne, moze byc Nickowa))) zmarzne i co wtedy?)) Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:54 slo-onko napisała: > > > > > > bede nie zwiewna))) > > > > to też > > to ja poprosze o jaks bielizne, moze byc Nickowa))) > zmarzne i co wtedy?)) nie ma takiej mozliwości, nie przy Tobie Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:07 może i dziwne, mam jednak swoje wyrobione zdanie na ich temat Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:11 nick000 napisał: > może i dziwne, mam jednak swoje wyrobione zdanie na ich temat lubie jak mezczyzna dba o siebie a moj dba,wiem to,bo slysze,a nawet czuje) choc nie lubie jak facet robiz siebie lalusia, bo wtedy przestaje byc facetem Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:14 takie cus m.in. sobie zafundowalam www.soraya.pl/product.php?group=face&id=151 Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:19 uzywam niemal wszystkie ich produkty..pasuja mi, a z drobinkami jest rowniez Niva Body Lotion, i Yevs Roche ma pare produktow do pielegnacji ciala i drobinkami. Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:17 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > może i dziwne, mam jednak swoje wyrobione zdanie na ich temat > > lubie jak mezczyzna dba o siebie a moj dba,wiem to,bo slysze,a nawet czuje;- ) > ) > choc nie lubie jak facet robiz siebie lalusia, bo wtedy przestaje byc facetem: > ) sloo!!!!!!!!! nie nazekaj...mezczyzna ma pachniec po mesku i juz) niema nic podniecajacego jak upojnosc takiego zadbania meskiego) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:22 kendo napisała: > sloo!!!!!!!!! > nie nazekaj...mezczyzna ma pachniec po mesku i juz) > niema nic podniecajacego jak upojnosc takiego zadbania meskiego) toz ja nie nyguje zapachu, ktory kusi przy muskaniu np. ale nie zniose kiedy facet pacykuje sie bardziej niz kobieta, naklada na siebie wiecej kosmetykow od nas,modeluje wlosieta, bo wtedy wyglada jak lala on ama pachniec,ale ma byc meski tak jak moj facet Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:25 slo-onko napisała: > toz ja nie nyguje zapachu, ktory kusi przy muskaniu np. > ale nie zniose kiedy facet pacykuje sie bardziej niz kobieta, naklada na siebie > wiecej kosmetykow od nas,modeluje wlosieta, bo wtedy wyglada jak lala > on ama pachniec,ale ma byc meski tak jak moj facet hm, masz rację, co za dużo, to itp Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:31 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > sloo!!!!!!!!! > > nie nazekaj...mezczyzna ma pachniec po mesku i juz) > > niema nic podniecajacego jak upojnosc takiego zadbania meskiego) > > toz ja nie nyguje zapachu, ktory kusi przy muskaniu np. > ale nie zniose kiedy facet pacykuje sie bardziej niz kobieta, naklada na siebie > wiecej kosmetykow od nas,modeluje wlosieta, bo wtedy wyglada jak lala > on ama pachniec,ale ma byc meski tak jak moj facet no na "lalusiowatych" to i ja podniose brew ze zdziwienia) ale sa takie "egzeplarze"niestety. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:35 kendo napisała: > no na "lalusiowatych" to i ja podniose brew ze zdziwienia) > ale sa takie "egzeplarze"niestety. > i tu moda rowniez zarabia na mezczyznacha i firmy kosmetyczne,ktore oferuja rozne uslugi poczynajac od manicure do nakladania masek ,a potem wychodzi taki plastikowy pajacyk moze ja niedzisiejsza jestem ale nie lubie jak mezczyzna ma lapki jak kobieta. brakuje tylko lakieru na pazurach ma miec zadbane ale nie plastikowe Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:38 zdziwisz sie sloo, ja spotklalam juz takiego z bezbarwnym lakierem na swych pazurkach, lapcieta mial bardzo zadbane,ze niemal sama w komples wpadlam)))) no widac bylo na odleglosc,ze pedancik i td...................... Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:40 kendo napisała: > zdziwisz sie sloo, > ja spotklalam juz takiego z bezbarwnym lakierem na swych pazurkach, > lapcieta mial bardzo zadbane,ze niemal sama w komples wpadlam)))) > no widac bylo na odleglosc,ze pedancik i td...................... a moze on byl w roli kobiety? Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:41 nie,nie....byl typowy mezczyzna,bardz,bardzo zadbany) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:43 kendo napisała: > nie,nie....byl typowy mezczyzna,bardz,bardzo zadbany) chyba bym mu poobcinala te lapy! przeciez w takis posob oni robie z siebie kobiety! Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:45 nie bylo tak zle,byl naprawde meski)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:47 w wolnej chwili do potestowania. www.soraya.pl/test.php Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:49 dzieki sloo... w wolnej przetestuje Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:48 kendo napisała: > zdziwisz sie sloo, > ja spotklalam juz takiego z bezbarwnym lakierem na swych pazurkach, > lapcieta mial bardzo zadbane,ze niemal sama w komples wpadlam)))) > no widac bylo na odleglosc,ze pedancik i td...................... hmm, ale czy potrafił wbić gwóźdź w ścianę ? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:50 ale moje malolaty mnie molestuja,mowie wam. jak znikne tzn.ze zostalam wywalona na pysk)) Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:53 slo-onko napisała: > ale moje malolaty mnie molestuja,mowie wam. jak znikne tzn.ze zostalam wywalona > na pysk)) ojej,dali by mamie jeszcze chwilke))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:56 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > ale moje malolaty mnie molestuja,mowie wam. jak znikne tzn.ze zostalam > wywalona > > na pysk)) > > ojej,dali by mamie jeszcze chwilke))))))))))))))) > musza,raz kiedys sie dorwe do komputera,a tu mnie wywalic chca. nie dam sie Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:59 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > ale moje malolaty mnie molestuja,mowie wam. jak znikne tzn.ze zosta > lam > > wywalona > > > na pysk)) > > > > ojej,dali by mamie jeszcze chwilke))))))))))))))) > > > musza,raz kiedys sie dorwe do komputera,a tu mnie wywalic chca. nie dam sie ;- ) obiecaj Im,ze dasz jutro na kino)) Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:59 trzymaj sie Slo, jesteśmy z Tobą) Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:04 no i gdzieście sie podziały? Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:07 nick000 napisał: > no i gdzieście sie podziały? juz jestem,zakopcilam pod okapem))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:10 nick000 napisał: > no i gdzieście sie podziały? musialy co zrobic)) Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:12 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > no i gdzieście sie podziały? > > musialy co zrobic)) zalopotac skrzydelkami))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:10 nick000 napisał: > trzymaj sie Slo, jesteśmy z Tobą) hehehehe dzieki ale sama siedze na szpilkach. chyba z 5 minut i wyniosa mnie stad Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:14 slo-onko napisała: > hehehehe dzieki > ale sama siedze na szpilkach. chyba z 5 minut i wyniosa mnie stad biorę więc na ręce Slo i niosę, no właśnie, dokąd? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:15 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > hehehehe dzieki > > ale sama siedze na szpilkach. chyba z 5 minut i wyniosa mnie stad > > biorę więc na ręce Slo i niosę, no właśnie, dokąd? do lulania D Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 21:52 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > zdziwisz sie sloo, > > ja spotklalam juz takiego z bezbarwnym lakierem na swych pazurkach, > > lapcieta mial bardzo zadbane,ze niemal sama w komples wpadlam)))) > > no widac bylo na odleglosc,ze pedancik i td...................... > > hmm, ale czy potrafił wbić gwóźdź w ścianę ? )))))))))))))))))))) a tego niestety nie mozna bylo sprawdzic))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:11 i co?? gdzie sie pochowaliscie?? Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:13 jestem, też sobie pod okapem dymka puszczałem. Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:16 nick000 napisał: > jestem, też sobie pod okapem dymka puszczałem. ale my biedaki cick sa( to kiedy konczymy palenie, akurat czas na skladanie obietnic noworocznych) Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:17 gdybysmy tak mocno, mocno, najmocniej chcieli, mysle, że sie uda. Zakładamy grupę wsparcia? Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:19 nick000 napisał: > gdybysmy tak mocno, mocno, najmocniej chcieli, mysle, że sie uda. Zakładamy gr > upę wsparcia? OK,zakladamy, mam tylko dwie paczki w domu i nosze sie z zamiarem nie kupowac wiecej) TY tez prawda?) Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:23 kendo napisała: > > gdybysmy tak mocno, mocno, najmocniej chcieli, mysle, że sie uda. Zakład > amy > gr > > upę wsparcia? > > OK,zakladamy, > mam tylko dwie paczki w domu i nosze sie z zamiarem nie kupowac wiecej) > TY tez prawda?) > jeszcze na koniec odpowiem, mam jedną napoczetą, postaram sie już wiecej nie kupować, jak mi sie uda, to uda sie tez wszystko inne Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:14 kendo napisała: > > i co?? > gdzie sie pochowaliscie?? ja musze niestety isc nie cierpie jak ktos wisi nade mna do jutra kochani buziaki na dobranoc Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:16 wielkie dzięki Slo, jak zwykle wieczór sobotni świetny, czeka sie długo a mija, jak sen złoty. Spij spokojnie i przyjdź do mnie we snie Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:17 nick000 napisał: > wielkie dzięki Slo, jak zwykle wieczór sobotni świetny, czeka sie długo a mija > , jak sen złoty. Spij spokojnie i przyjdź do mnie we snie jak co noc Odpowiedz Link
nick000 Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:22 idę i ja poplywać pod prysznicem, czas najwyzszy, przewaznie robię to wczesniej, dzisiaj jednak tak wyszło, sobota zabiegana i gdyby nie pewna krotka rozmowa i vistulowy wieczor nie byłaby przyjemna a tak, mogę zaliczyć ja do udanych. Zycze dobrej nocy Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:17 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > i co?? > > gdzie sie pochowaliscie?? > > ja musze niestety isc > nie cierpie jak ktos wisi nade mna > do jutra kochani > buziaki na dobranoc do jutra sloo, i niech sny beda "zatrzepotane"PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 10.12.05, 22:26 wiec,postanawiamy od dzisiaj nicku,ze nie dokupujemy fajeczek) dzieki za mily wieczor i niech snia Ci sie slicznosci bez pomad na twarzy)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 20.12.05, 22:31 juz przed spaniem z innego forum to sciagnelam i co myslicie babeczki?? a panowie jak mysla?? www.marhan.pl/Aforyzm141.html Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.01.06, 17:49 noooooooooo..nareszcie zakup udany bo rozmiar pasejszyn i kolorek niespotykany)caly komplecik jak "miodzio".... a botow niestety niet(.wszystko takie cieniutkie bez zadnego ocieplacza w srodku(,ale nie we wszystkich sklepach dzis bylom,w tygodniu nastepna runda) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.01.06, 20:00 kendo napisała: > noooooooooo..nareszcie zakup udany bo rozmiar pasejszyn i kolorek > niespotykany)caly komplecik jak "miodzio".... > a botow niestety niet(.wszystko takie cieniutkie bez zadnego ocieplacza w > srodku(,ale nie we wszystkich sklepach dzis bylom,w tygodniu nastepna runda > ) jaki komplecik? kalesony i berecik? pisz nam tu kedo coz to takiego? albo najlepiej pokaz)) ps.kotek nakarmiony? Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.01.06, 20:12 tak,kocio nakarmione) no,co w koncu,ja zawsze,jak to zwykle za slabosciami swoimi) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.01.06, 20:16 kendo napisała: > tak,kocio nakarmione) > > no,co w koncu,ja zawsze,jak to zwykle za slabosciami swoimi) ))))))) gorsecik? bielizna tzw gorna i dolnia? Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.01.06, 20:18 tak...dolek i gorek) ale kolor bardzo ciekawy,wzbogacam kolekcje) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.01.06, 20:22 kendo napisała: > tak...dolek i gorek) > ale kolor bardzo ciekawy,wzbogacam kolekcje) ide pod regal z ksiazkami,zaraz tam cos wlepie Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.01.06, 20:37 i gdzie wlepka w bibliotece? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.01.06, 20:40 kendo napisała: > i gdzie wlepka w bibliotece? juz jesttroche to trwalo,moj net dzis opornia lazi. Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.01.06, 20:47 a ja z siostra w tel.nadawalam i myslalam,ze poprzednio przeoczylam "wlepke" Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.01.06, 21:02 kendo napisała: > a ja z siostra w tel.nadawalam i myslalam,ze poprzednio przeoczylam "wlepke" kenduniu,zmykam,juz po 21 jeszce kapiel,ktora mialam zrobic duzo wczesniej,ale jakos takz minuty na minute spij spokojnie Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 02.01.06, 21:05 dobrej nocy sloo, i wszyscy vistulaki) spijcie i snijcie slodko) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 04.01.06, 13:23 kto lubi Mela G. to niech sobie na niego popatrzy,albo rozbierze z tej czerwonej pidzamki img370.imageshack.us/my.php?image=mens0379ng.jpg img370.imageshack.us/my.php?image=mens0391gy.jpg img370.imageshack.us/my.php?image=mens0408wb.jpg Odpowiedz Link
kasikk Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 04.01.06, 13:37 slo... mmmmm... ta piżamka DDDDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 04.01.06, 13:38 kasikk napisała: > slo... mmmmm... ta piżamka DDDDDD nooooooo))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 04.01.06, 13:40 kazda ma takiego Mela na jakiego zasluguje jestem szzcesciara,bo moj "Mel" nie nosi pidzamekDDDD Odpowiedz Link
mycha Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 04.01.06, 13:58 a. eh ten uśmiech... b. czy ja wiem, kiedy własnie pozbawianie - może nie koniczenie piżamki - jest bardzo... miłe... fajne... ;p Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 04.01.06, 14:04 mycha napisała: > a. eh ten uśmiech... > b. czy ja wiem, kiedy własnie pozbawianie - może nie koniczenie piżamki - jest bardzo... miłe... fajne... ;p a skad Ty MYcha wiesz,ze on ma cos jeszcze pod pidzamka? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 04.01.06, 14:16 mycha napisała: > umiem czytać z oczu ;p yhmmm, ale ja chyba wole sluchac niz czytac Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 04.01.06, 14:27 mycha napisała: > zależy kto i co mówi))) ooooo no jasne choc powiem Ci,ze ja dzis tez czytam tylko nie z oczu a jest o czym,oj jest,prawie jak mowa,jak szept do ucha a tak apropos czytania,czy ktos wrozyl Ci keidys z dloni? Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 04.01.06, 14:37 no i ten kolor czerwony,kolor milosci,mmmmmmmmmmmmmm....... z czyms jest to zwiazane Odpowiedz Link
mycha Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 04.01.06, 14:57 nie, nigdy nie wróżono mi z dłoni Odpowiedz Link
kendo Re: popracowalam nad swoim cialkiem 11.01.06, 12:38 ech...niemal zesztywnialam cala,od lata nie cwiczylam yogi,dzis akurat wlaczylam TV na Club kanal i cwiczyli yoge,dolaczylam do nich i stwierdzilam "jak zastyglam w ciele", bola mnie juz sciegla w udach)trzeba zaczac ciwiczyc bo inaczej zamienie sie w Frankenstaina))))) codzienna gimnastyka przy garach i taniec przy rurze nie daje tego wszystkiego coby nas uelastycznilo)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: nowosci torebkowe 27.01.06, 10:04 www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,768362,00.html i jak tu nadazyc za moda??, ale rozmiarowo by i pasowaly)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: nowosci torebkowe 27.01.06, 10:35 kendo napisała: > www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,768362,00.html > i jak tu nadazyc za moda??, > ale rozmiarowo by i pasowaly)))))))))))))))))))))))))))) no, nie zle,a najbardziej ta pierwsza mnie sie podoba. lubie takie nie flaczaste. czy torebka po ichnemu to tips? Odpowiedz Link
kendo Re: nowosci torebkowe 27.01.06, 10:55 tak,sloo,ta pierwsza tez by mi pasowala,podobna widzialam we Wroclawiu teraz w brazie i o malo co nie zakupilam. tips to znaczy/propozycja/ale w sensie czegos ciekawego do zrobienia,popatrzenia. väska = torebka Odpowiedz Link
kendo Re: nowosci torebkowe 27.01.06, 10:56 väska -tak sie pisze a czyta sie veska=torebka) Odpowiedz Link
kasikk vaska-veska 27.01.06, 12:50 Kendula, zrób nam mały kurs szwedzkiego... proszę pięknie ) Odpowiedz Link
slo-onko dator-komputer 27.01.06, 13:06 juz znamy dwa szwedzkie slowa ale jestesmy pojetni w nauce Odpowiedz Link
kendo Re: dator-komputer 27.01.06, 14:56 no faktycznie....sloo sobie zapamietalo dator, *kasikku a z jakiej dziedziny slowek bys chciala ten kursik? Odpowiedz Link
slo-onko Re: dator-komputer 27.01.06, 15:14 a wiesz po czym tak mi to utkwilo? po Twojejw izycie u mnie cos opowiadalas i padala " na datorze". w koncu spytalam co to dator? okazalo sie ,ze komputer,a mogloby to byc zupelnie cos innego, np. meskie imie DATOR DDD Odpowiedz Link
kasikk Re: dator-komputer 27.01.06, 15:29 a takich codziennych, zwykłych i... mam stronę ze wzorami na druty... nie śmiem prosić o podpowiedzi ewentualne... Odpowiedz Link
kendo Re: dator-komputer 27.01.06, 16:06 oj kasikku,z tlumaczeniem wzorow to troszke by bylo ciezej,od razu trzeba by bylo probke dziergac, a takie codzienne na pozegnanie slowko a wlasciwie dwa: PUSS och KRAM = caluski i usciski, w innym kontekscie PUSS moze byc KALUZA Odpowiedz Link
slo-onko Re: dator-komputer 27.01.06, 16:12 kendo napisała: > oj kasikku,z tlumaczeniem wzorow to troszke by bylo ciezej,od razu trzeba by > bylo probke dziergac, > a takie codzienne na pozegnanie slowko a wlasciwie dwa: > PUSS och KRAM = caluski i usciski, > w innym kontekscie PUSS moze byc KALUZA a jak bedzie "witaj kochanie"? Odpowiedz Link
kendo Re: dator-komputer 28.01.06, 22:05 slo-onko napisała: > > a jak bedzie "witaj kochanie"? = hallo älskning =potocznie mowia fonetycznie hello elskning Odpowiedz Link
kasikk Re: dator-komputer 28.01.06, 21:32 bo ja znalazłam taką stronkę www.garnstudio.com/index-no.php i takie ładniusie na niej... www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=90&d_id=4&lang=se Odpowiedz Link
kendo Re: dator-komputer 28.01.06, 21:57 kasikk napisała: > bo ja znalazłam taką stronkę > www.garnstudio.com/index-no.php > i takie ładniusie na niej... > www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=90&d_id=4&lang=se i co podobaja Ci sie te skarpetusie?? jak umiesz robic z diagramu to kliknij " se diagram" moge Ci przetlumaczyc diagram czytalam opis na skarpetki,ale nie bardzo zrozumialam co sie tam nabieralo opuszczalo, a mialam teraz szanse u Mamy zrobic pare skarpetek i po prostu nie mialam natchnienia by sie nauczyc Odpowiedz Link
kasikk Re: dator-komputer 29.01.06, 11:04 ogladałam diagram i w sumie na nim mi najbardziej zależy, bo to piekny wzór może być też na bluzeczkę a jak zrobić skarpetki, to sama wykombinuję ) Odpowiedz Link
kendo Re: dator-komputer 29.01.06, 11:20 jak wczoraj przygladalam sie wzor podany na 25 oczek *pusta ktratka odpowiada jednemu oczku, *ukosna kreska odpowiada -nawinieciu- pozniej Ci napisze calos,to w sumie trzy linijki,ale teraz stresik mnie zzera.. moge Ci napisac moj wzor,ktory robie poncho.... czy mowia Ci cos takie symbole,ja A lub G lub trzy razem?? Odpowiedz Link
kasikk Re: dator-komputer 29.01.06, 11:28 a i g raczej nie, ale trzy razem - owszem ) a z moim wzorkiem sie nie spiesz - teraz mam inne jeszcze w planie ) Odpowiedz Link
kendo Re: dator-komputer 29.01.06, 11:39 A=zawsze robie dwa oczka przerabiam razem w prawa strone, G=zawsze robie dwa oczka przerabiam razem w lewa strone 1P=to jedno oczko prawe(2P=to 2oczka prawe itd...) I=to nawiniecie, 3_=to trzy oczka przerabiam jednoczesnie,czyli pierwsze oczko biore na drutprawy nieprzeciagajac nic przez niego,nasetnie przerabiam dwa oczka jednoczenie i wtedy przeciagam to oczko przez to co uprzednio przelozylam na prawy drut. to takie moje symbole,ktorymi sie posluguje, pozniej Ci przetlumacze ten diagram i z ciekawosci sama probke zrobie) Odpowiedz Link
kasikk Re: dator-komputer 29.01.06, 14:03 uuu... jak ty to wszystko masz w swoim wzorze, to ciekawie sie zapowiada ) Odpowiedz Link
kendo Re: dator-komputer 29.01.06, 18:12 kasikk napisała: > uuu... jak ty to wszystko masz w swoim wzorze, to ciekawie sie zapowiada ) )))))))))))))),nauczyla mnie dzieciecia mojego prababcia,wlasnie tak rospisanymi wzorami zaczelam robic serwetki na drutach, latwe,jak sie wie co symbole oznaczaja, jak bedzie aktualne to rozpisze wzorek))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: dator-komputer 27.01.06, 15:58 slo-onko napisała: > a wiesz po czym tak mi to utkwilo? po Twojejw izycie u mnie cos opowiadalas > i padala " na datorze". w koncu spytalam co to dator? okazalo sie ,ze > komputer,a mogloby to byc zupelnie cos innego, np. meskie imie DATOR DDD ))))))))))))))))))...ale dobre DATOR imie jakiego cyborga mezczyzny) wlasnie to slowo,ktore nie zasze kontroluje w kraju,gdy wspolny temat z kims rozmawiam)a tak w zasadzie sie pilnuje, ale pamiec masz dobra sloo Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 31.01.06, 09:33 powroce do filmu,a wlasciwie do M.Koscielnego o ktorym mowi sie,ze to nasz polski brat Pitta DD fajny jest i chyba lepszy niz Brad Pitt,bo nasz a dla Kendo zeby wiedziala o kim mowa to scena z filmu na ktorym bylysmy z Mycha zakoscielny.ifilm.pl/start.php?p=galeria&id=534 a tu po prawej w galerii role w jakich wystapil: zakoscielny.ifilm.pl/start.php Odpowiedz Link
kasikk Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 31.01.06, 09:58 eeee... jakoś jednak nie w moim typie za ładniutki jest, za gładki jakiś Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 31.01.06, 09:59 kasikk napisała: > eeee... jakoś jednak nie w moim typie > za ładniutki jest, za gładki jakiś bo mlody ale za to utalnetowany Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 31.01.06, 11:44 popieram kasikku, dla mnie tez cyt.kasikka"za gladki jakis" ...ale pomysl o malolatach....to dopiero w euforie pewnie wpadaja z zachwytu) Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 31.01.06, 11:42 slo-onko napisała: > powroce do filmu,a wlasciwie do M.Koscielnego o ktorym mowi sie,ze to nasz > polski brat Pitta DD fajny jest i chyba lepszy niz Brad Pitt,bo nasz > a dla Kendo zeby wiedziala o kim mowa to scena z filmu na ktorym bylysmy z > Mycha > zakoscielny.ifilm.pl/start.php?p=galeria&id=534 > a tu po prawej w galerii role w jakich wystapil: > zakoscielny.ifilm.pl/start.php > dzieki sloo, no nawet,nawet.....malolaty pewno przytupuja gdy go widza))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 31.01.06, 11:44 przytupuja i piszcza jak bylam w kinie to doznalam szoku,pierwszy raz kiedy zobaczylam wielgasna kolejke po bilety,a potem tlum ludzi na filmie z jego udzialem czegos takiego nie widzialam dawno temu Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 31.01.06, 12:59 wiec widzisz,i polscy aktorzy ciesza sie uznaniem wsrod mlodziezy Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 31.01.06, 13:01 kendo napisała: > wiec widzisz,i polscy aktorzy ciesza sie uznaniem wsrod mlodziezy akurat ostatnimi czasy mamy wysyp mlodych utalentowanych dajacych sie lubic Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 31.01.06, 13:14 wsrod obecnie mlodych niemam wcale pojecia jacy sa, ale za moich czasow lubialam Olbrychskiego i Jana Nowickiego. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 31.01.06, 13:30 kendo napisała: > wsrod obecnie mlodych niemam wcale pojecia jacy sa, > ale za moich czasow lubialam Olbrychskiego i Jana Nowickiego. jak pamietam wowczas tez kobiety piszczaly na ich widok dzis Olbrychski nie jest juz taki jak kiedys,ale aktorem jest wspanialym a w kinie szw. to kto jest na topie? wyszukasz jakas fotke? Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 31.01.06, 20:22 a to mi zabilas cwieka sloo, kiedys ogladalam czesciej szwedzka TV i filmy,teraz sporadycznie,ale poszukam zdjecia bo mam swoich favoritow,nawet byl wybrany swego czasu za najbardziej seksownego mezczyzne roku,Svem Wolter(niepewna pisownia w nazwisku), Jan Malmsjö-piosenkarz i aktor,gral ksiedza w "Fany i Aleksander"glosny film wiem,ze chyba byl emitowany w kraju, Lena Endre-teraz nawet jakies wyroznienie dostala www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,770852,00.html maja tu takie wybory wsrod znanych medialnych osobistosci. Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 20.02.06, 18:39 Kndus cos dla nas serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70025,3095106.html?gem=652 Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 20.02.06, 19:22 kasikk napisała: > a dla nas to nie? > pewnie,ze tak kasikku,dla Ciebie tez) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 20.02.06, 20:03 kasikk napisała: > a dla nas to nie? > dla Ciebie kasikk to bardziej seksowne by sie zdalo nam pozostaly barchany))ale oko pocieszyc mozna a moze nie tylko oko Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 20.02.06, 20:09 szkoda,ze bialych niema,ciekawe jak wygladaja,u nas tez z tej seri niewidzialam bialych, natomiast ten jeden czarny z haftem turkusowym i bokserki pasujace,super w calosci wyglada) Odpowiedz Link
slo-onko Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 20.02.06, 20:12 kendo napisała: > szkoda,ze bialych niema,ciekawe jak wygladaja,u nas tez z tej seri niewidzialam > > bialych, > natomiast ten jeden czarny z haftem turkusowym i bokserki pasujace,super w > calosci wyglada) a ja jakos nie lubie bokserek wole tradycyjne troszke wiecej wyciete,takie opinajace z domieszka lycry np. Odpowiedz Link
kendo Re: wątek typowo kobiecy,mężczyżni.... 20.02.06, 20:17 bokserki bokserkom nierowne, w tym kopmlecie sa super, kiedys jedne z bolem serca wywalilam,chociaz tak mi podobaly sie i pasowaly do gory, totalny zly kroj byl( Odpowiedz Link
kendo Re: bielizna do zadan specyjalnych 20.02.06, 19:22 slo-onko napisała: > Kndus cos dla nas > serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70025,3095106.html?gem=652 ale bomba) tu tez takowe sa) Odpowiedz Link
kendo Re: bluzeczki.... 13.03.06, 20:40 czy u Was sa modne bluzeczki z koronki? dzis widzialam najrozniejsze modele,a kroj chinski najbardziej przemawial do mnie,niewiem czy zakupic czy czekac az bede w kraju. Odpowiedz Link
mycha Re: bluzeczki.... 14.03.06, 08:18 jak przechodzisz ulicą, to rzadko widać na wystawie. nie bardzo wiem, jaką masz na myśli tą bluzkę... Odpowiedz Link
slo-onko Re: bluzeczki.... 14.03.06, 08:20 heloł witajcie u nas byly,ale czy wciaz beda modne tego nie wiem. sa juz nowe wiosenne i nawet letnie kolekcje. Odpowiedz Link
kendo Re: bluzeczki.... 14.03.06, 09:28 no wlasnie,te co widzialam to najnowsza kolecja letnia, szyte z takiej koronki ,jak to kiedys dawno temu szyto suknie slubne, jak znajde podobna gdzies w linku to zapodam dla orientacji. Odpowiedz Link
slo-onko Re: bluzeczki.... 14.03.06, 09:43 hej Kendo w ostatnim czasie u nas hiciorem byly azurowe bluzki i swetry robione na drutach co jest nowego w tegorocznej koelkcji jeszcze nie wiem,czas wybrac sie an jakis rekonesans Odpowiedz Link
kendo Re: bluzeczki....-azury 20.04.06, 18:19 no dobra... to jestem juz modna, udziergalam poncho)))))))))))))))) a teraz do rzeczy, no wlosieta nie wyszly pasemkowate, raczej dwa kolory sie zlaly,choc kazdy kosmyk w aluminiowej folii byl, niemniej jednak wyszlo super i do lata wytrzymaja, w poniedzialek do fryzjera podciac ociupinke.... Odpowiedz Link
mala20033 Re: bluzeczki....-azury 20.04.06, 19:03 Moje wlosieta juz znowu blisko pasa... Milego dzionka.. Odpowiedz Link
kendo Re: bluzeczki....-azury 20.04.06, 19:12 alez Ci szybko rosna mala?? mysle,ze koncowki musisz podciac), no beda zdziebko krotrze do moich) Odpowiedz Link
slo-onko Re: bluzeczki....-azury 20.04.06, 19:19 kendo napisała: > alez Ci szybko rosna mala?? > mysle,ze koncowki musisz podciac), > no beda zdziebko krotrze do moich) moje tez do pasa beda moze za 100 latDD ale takie mi pasuja,mozna upiac w koka i z glowy. z krotkimi nic zrobic nie mozna,ale z dlumi i poldlugimi mozna troche pocudowac kiedys bylam nieswiadomie beszczelna robiac zmiane na glowie rzucilam,ze przeciez nie obetne na krotko,zeby wygladac jak facet. moja kolezanka obruszyla sie troche,ona zawsze nosi sciete na faceta. po mojemu kobieta to nie facet i odwrotnie. Odpowiedz Link
kendo Re: slodkie fryzury:-)))))))))))) 20.04.06, 19:52 sloo, obojetnie ,jakby nie patrzec o kazda dlugosc wlosa trzeba dbac, niemniej praktycznie miec taka dlugosc ,jak Twoje no i oczywiscie moje, mala ma w koczka upiete i fajnie Jej w nim, calkiem krociutkie,jakos mi sie nie widza, chociaz niektorym bardzo pasuja,tym co maja bardzo kobieca twarz,co widac od razu,bez makijazu,ze to kobieta a nie mezczyzna. Odpowiedz Link
slo-onko Re: slodkie fryzury:-)))))))))))) 20.04.06, 20:13 aaaaaaaa to co innego taka subtelna twarz i delikatne rysy to tak ale mimo wszytsko obstaje przy poldlugich Odpowiedz Link
kendo Re: slodkie fryzury:-)))))))))))) 20.04.06, 20:21 nigdy nie mialam ektremalnie krociutkich,czy na chlopczyce sciete, pol dlugie sa OK ,gdy mialam dlugie do pasa,zaczely mi wypadac,scielam i mam roznej dlugosci do ramion najdluzsze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: slodkie fryzury:-)))))))))))) 20.04.06, 20:27 kendo napisała: > nigdy nie mialam ektremalnie krociutkich,czy na chlopczyce sciete, > pol dlugie sa OK ,gdy mialam dlugie do pasa,zaczely mi wypadac,scielam i mam > roznej dlugosci do ramion najdluzsze. Kendus ide wieszac pranie,zrobie jakies porzadki kuchenne i moze cos przekasze,moze. bylam ud entysty i jestem znieczulona Odpowiedz Link
kendo Re: slodkie fryzury:-)))))))))))) 20.04.06, 20:28 OK...milych zakonczen czwartkowych, ostroznie,przygryziony jezyczek mocno boli) wypoczywaj na jutro sloo Dobranoc. Odpowiedz Link
slo-onko Re: slodkie fryzury:-)))))))))))) 20.04.06, 20:39 kendo napisała: > OK...milych zakonczen czwartkowych, > ostroznie,przygryziony jezyczek mocno boli) > > wypoczywaj na jutro sloo Dobranoc. bede uwazac)) dobranoc Kendo Odpowiedz Link
nick000 Re: slodkie fryzury:-)))))))))))) 20.04.06, 20:45 żegnam sie i ja, trochę czasu zajęło mi wklejanie żabek i nie załapalem sie na rozmowe wieczorną, to nic, odbijemy sobie niebawem, dobranoc Z żabami radze uważać, moze ktoraś z nich okaże sie królewiczem Odpowiedz Link
kendo Re: slodkie fryzury:-)))))))))))) 20.04.06, 20:54 ech nicku, jak malenkie zabki(jeszcze nie popatrzalam na nie) to moga byc z oddali a ropuch to sie brzydze,ale jak mowisz ze moze byc krolewicz to podpowiedz w ktorej juz pedze z buziakiem) Dobrej nocy nicku/sloo...i do jutra. Odpowiedz Link
kendo Re: slodkie fryzury:-)))))))))))) 24.04.06, 10:39 dzis ide sie robic piekna z wlosietami swymi) a pozniej spacer po miescie,moze torbusie wypatrze do ostanich nowych bucikow) Odpowiedz Link
kendo Re: slodkie fryzury:-)))))))))))) 24.04.06, 20:12 nawet niczego sobie wygladam.... zakupilam pudla takie specyjalne do garderoby i popakowalam zimowe rzeczy, niektore do prania/moze do przerobki na nastepna zime, nareszcie porzadek bedzie wszedzie. wyciagajac letnie ciuszki poprzymierzalam i doszlam do wniosku, ze bluzeczki/spodniczki/sukienki pasuja natomiast spodnie,niestety musze zakupic o jeden rozmiar mniejsze. Odpowiedz Link
nick000 Re: slodkie fryzury:-)))))))))))) 24.04.06, 20:14 nasza kendulka jak modelka Nadal twierdzę, ze faceci maja lepiej pod wieloma wzgledami, jednym z nich, najwazniejszym chyba jest mozliwosć podziwiania kobiecej urody Odpowiedz Link
kendo Re: mozemy byc madrzy,jak juz nie jestesmy:)) 27.06.06, 21:26 www.psychologia.net.pl/serwis.php?level=2,290 Odpowiedz Link
kendo Re: juz mysla tu o zimowych ciuszkach 10.07.06, 21:52 dzis wpadl do skrzynki katalog zimowy, przejzalam i doszlam do wniosku,ze kolory takie same ja minionej zimy(to dobrze) w spodniach dlugosc sie zmnienila do rybaczkow z serokim jakby mankietem na guziki(lubie takie modele) spodnice oczywiscie tez sa,dlugosc za kolano, najrozniejsze zwiewne tuniki wrzozyste(to jakos nie przemawia do mojego stylu ubioru),ale kamizelki tak i w najroznieszym wykonaniu. oczywiscie ozdoby na szyje w roznych lancuchach i koralach, acha a butki na zime to takie kozaki w stylu muszkietrow-fajnie to wyglada, bolerka/swetry najrozniejsze we wzory-wartaloby sobie cos ciegawego udziergac rajstopy/ponczochy styl kabaretowy--tu sie z tego ciesze bo mi sie toto podoba. acha a bluzeczki z zabotami i koronkami na wykonczeniach-to lubie bardzo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: juz mysla tu o zimowych ciuszkach 13.07.06, 19:03 a u nas jeszcze letnio na ulicach. wysyp rybaczek i spodnic ( drapowane,marszczone,z falbanami, z plisa,wyszywane itp.),a wszystko to w bardzo jasnych kolorach, biel,krem,beż. plus bluzki w roznych kolorach i krojach,bardziej wyciete fasony,zwlaszcza gdy jest bardzo goraco. ozdoby na szyje,kroluja kolorowe zawieszki i mnogo przeroznych korali szczegolnie w brazie i zieleni. Odpowiedz Link
kendo Re: juz mysla tu o zimowych ciuszkach 13.07.06, 21:26 tego lata i tu w spodnicach panie smigaja,co mnie bardzo cieszy, styl podobny to Waszego,zawieszki to istny kalejdoskop na szyjeczkach.... a ja wierna swoim perelkom slodkowodnym,nic nie zakupilam sobie nowego,bo to co posiadam to wystarczy) Odpowiedz Link
kendo Re: jesinnie 05.10.06, 09:38 wczoraj obserwowalam ludzikow juz w jesienne laszki poubierane, wiec,jeans waziutkie wcisniete niemal w dlugie kozaki,najczesciej koloru brazowego/krotkie kurteczki spod ktorych wystaje jakas dluzsza bluzka/szal w barwach jesiennych owijal cialka)mlodzi w tym swietnie wygladaja.... w takim razie jesienny szal wyciagnelam owine sie nim,no i tez bede "modna"),bo jakos na "cebulke ubrana" sie nie widze))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesinnie 05.10.06, 14:46 a ja dzis po raz pierwszy wlozylam na siebie swoj bialy plaszczyk od wczoraj zrobilo sie ziumniutko,oj zimniutko. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: jesinnie 05.10.06, 18:00 a ja lubię na cebulkę ) musze tylko długie kozaczki w tym roku zakupić koniecznie i będe supermodna ) Odpowiedz Link
kendo Re: jesinnie 05.10.06, 19:54 o!!!!!!!!!!!!, kasikku, to ja juz jestem super modna,wyciagam je z garderoby i jutro w nich smigam) w kraju szewc mi nowa podeszfe podkleil/nowe obcasiki wstawil, wiec bede jak "kasztanka piulsudzkiego" stukala po ulicy)))))))) sloo,tu tez zimnica,szaliczek troche pomogl na spacerze,ale zmarazlam gdzie indziej,bom w krotkim zakieciku byla. dzis widzialam malolaty jeszcze mialy krotkie spodniczki nalozone na jeans,fajnie to wygladalo"cebulkowo",nareszcie nie beda marzly po krzyzach. Odpowiedz Link
greis52 … bez jednego włoska … 19.11.14, 15:48 hipokrates2012.wordpress.com/2014/11/15/bez-jednego-wloska/ "Rok 2014 to „rok krzaka”, ogłosiła na łamach brytyjskiej gazety „The Guardian” dziennikarka Emer Toole. I nie chodziło jej o męskie brody. Tak, to nie żart… Chodzi o depilację intymną, a raczej jej brak. Znaleźli się od razu tacy, którzy dorobili do tego feministyczną ideologię. Depilacja faktycznie symbolizuje zniewolenie kobiet? Bo co? Usuwamy włosy z ciała, bo takie są oczekiwania facetów? Bo z włosami pod pachami jesteśmy mniej atrakcyjne? Ale czy naprawdę chodzi tu tylko o płeć przeciwną? To by znaczyło, że z przyjemnością patrzymy w lustro na gąszcz pokrywający nasze pachy. I zmuszamy się do oglądania w wersji ogolonej – mniej atrakcyjnej dla nas, ale bardziej podobającej się mężczyźnie? Bzdura!" jestem za depilacją, higieniczniej i wygodniej Odpowiedz Link
slo-onko Re: … bez jednego włoska … 19.11.14, 18:46 to prawda higieniczniej, wygodniej, ladniej, kobieco, zwlaszcza pod pachami jedyne czego nie lubie depilowac to lydki, a takie to niby proste. kiedys nasze mamy i babcie nie mialy pojecia i nie robily depilacji lydek i dobrze bylo,bez klopotu,nikomu to nie przeszkadzalo. Odpowiedz Link
maria88 Re: … bez jednego włoska … 21.11.14, 17:05 A ja mam dobrze pod tym względem, nie mam tego problemu w ogóle. Taki wybryk dziedziczny. Odpowiedz Link
greis52 Re: … bez jednego włoska … 21.11.14, 18:56 Marylko to masz jeden problem kosmetyczny mniej, fajny wybryk natura Ci podarowała, a mnie natura chyba podwójnie doceniła,widać więcej męskich hormonów mam teraz to już mniejszy problem, ale jak byłam młoda to wściekałam się na tą moją szczecinę Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: … bez jednego włoska … 21.11.14, 19:26 Higienicznie i przyjemnie, z wiekiem wlosy robia sie wszedzie rzadsze, i jasniejsze (siwe) zima wygodnie bo spodnie zakrywaja nogi, wiec od czasu do czasu mozna sobie odnowic ladne lydki. Odpowiedz Link