slo-onko 02.12.05, 16:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=13507187 czas na nowa skrzyne odebralam,odpisalam aha i zastosuj sie do recepty jaka tam zostawilam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Nickodem bis;-) 05.12.05, 14:52 zapomnialam powiedziec,ze nie byl to PRIO lecz ZWY DD ale POL.DDD wiec moze az jutro Odpowiedz Link
slo-onko Re: Nickodem bis;-) 05.12.05, 20:00 ale ja mialam na mysli poczte polska SA DDD a taks woja droga moje skroty sa czytelne: POL-polecony ZWY-zwykly PRIO-priorytet a co znaczy BCK? <Slo postawila wielkie oczy>))) Bardzo Ciekawa KObieta?))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Nickodem bis;-) 06.12.05, 09:04 SORRY,ŻE PRZEZ FORUM ALE JAKOŚ TAK WYSZŁO. CHCE CI TO POWIEDZIEĆ BO DŁUŻEJ NIE MA SENSU TAKIE OSZUKIWANIE. LEPIEJ JAK TO SIĘ STANIE TERAZ NIZ POZNIEJ, IM DŁUZEJ BĘDZIE SIE TO CIĄGNĘŁO TYM GORZEJ!! NIE POTRAFIE CIĘ DŁUŻEJ ZWODZIĆ W KONCU JESTEŚMY DOROŚLI. NA PEWNO TO KIEDYŚ ZROZUMIESZ...WIEM ZE BEDZIE CI CIEŻKO ALE MI TEZ NIE JEST ŁATWO..PISZE BO MUSI CI TO KTOS POWIEDZIEC : SWIĘTY MIKOŁAJ NIE ISTNIEJE !!!DD Odpowiedz Link
slo-onko Re: Nickodem bis;-) 06.12.05, 11:34 oczywiscie,ze nie istnieja insteniaja tylko prezenty z czerwona kokarda,a w niej niespodzianki a w ogole to nie musisz publicznie trabic,ze chodze po lace z bosymy stopami,ktore potem chcesz masowac)) Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 07.12.05, 11:30 i o to chodzilo nicku, "nazdrowko" miej sobie mily dzionek) Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 11.12.05, 11:10 dzieki przesliczne za namiastke slonca jesiennego, gdzie takie piekne miejsce jest?? miej sobie mily dzionek. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Nickodem bis;-) 11.12.05, 13:12 to artystyczne zdjecie powinien zrobic wystawe zdjec pachnacego kwiecia,letniego slonca i kolorowej teczy dziekuje Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 12.12.05, 19:11 jak nicku odykowka dymkowa ?? wczoraj 11 zaliczylam, dzis chyba tez tyle bedzie, zostala jeszcze cala 20-dziestka,ktora bede chciala podzielic na conajmniej 4dni)i pozniej mam zamiar niekupic ani jednej paczuszki, acha...u siostry mam jeszcze 10szt,taka rezerwe zawsze zostawiam na wypadek gdybym z domu zapomniala. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 13.12.05, 21:59 listowy pognal ...i stoi pod drzwiami) mam nadzieje,ze bedzie sie zachowywal cicho...wszak to juz noc gleboka) spokojnego odpoczynku. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 15.12.05, 13:31 dziekuje za wiesci i mysle,ze nie oszukiwala z glosikiem, ciezar spadl mi z serca, liscik juz w skrzynke wrzucilam i dzis pojdzie w droge. miej sobie mily dzionek. Odpowiedz Link
jtka Re: Nickodem bis;-) 15.12.05, 20:02 Nicku , dostałam , i jutro puszczam dalejdzieki))) Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 20.12.05, 11:43 na gazetowej poczcie zadalam pytanie,ktore nie cierpi zwloki, dziekuje za szybka odpowiedz,pozdrawiajac serdecznie. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 20.12.05, 14:03 dzieki nicku.... nadrapalam moje "trzy grosze") Odpowiedz Link
mycha Re: Nickodem bis;-) 22.12.05, 08:50 nick dziękuję za tą radość, którą "dałeś mi" poprzez niespodziankę! niesamowite uczucie i ... nawet ciężko to opisać obiecuję zgodnie z twoim wpisem uśmiechać się teraz do wszystkich )) a książeczka baaardzo mi się podoba! tak na marginesie, lata temu przeczytałam na którymś z grobów: wiara wiodła, nadzieja trwała, miłość żyje". to taj te trzy najważniejsze... Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 23.12.05, 14:34 doszlooooooooooooooooooooooo )))))))))))))) dzieki nick przeslicznie,zaszklily sie me oczeta extra.... zycze cieplego dnia....usciski. Odpowiedz Link
mycha Re: Nickodem bis;-) 23.12.05, 17:23 hihihi wolę w mysiej norce niż w banku bezpieczniejszy będzie ) Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 24.12.05, 11:14 Wesolych Swiat img471.imageshack.us/my.php?image=jul108zk.jpg Odpowiedz Link
slo-onko Re: Nickodem bis;-) 31.12.05, 17:41 A ja będę Twym aniołem Twą radością, smutkiem, żalem Będę gwiazdą na Twym niebie Będę zawsze obok Ciebie Jak, wytłumaczyć Tobie mam Że jesteś wszystkim tym, co mam Tym, co jest dobre i co złe Uwierz tak bardzo... i co Ty na to? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Nickodem bis;-) 31.12.05, 18:32 rozumiem, ze to slodka zemsta Panie Nicku?)) to tak jakbym zjadla cale pudelko pralinek na kolacje jeszcze sie z Panem policze Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 31.12.05, 20:34 strasznie sie wzroszylam nicku,Ty nasza ozdobo forumowa, co bysmy bez Ciebie zrobili?? zycze Ci rowniez tego samego co sobie,a to nielada pragnienia,ktore mysle,ze sie moga nawet spelnic i byloby wspaniale ostanie usciski przyjazni w starym roku dla Ciebie) Odpowiedz Link
kasikk Re: Nickodem bis;-) 03.01.06, 09:54 teraz to marny piwosz ze mnie... ale sobie odbiję D a tak na prawdę mam ochotę na kusztyczek jakiegoś trójniaczka ) Odpowiedz Link
mycha Re: Nickodem bis;-) 09.01.06, 10:27 dzięki za zdięcia. bardzo ładne. macie śliczny kościół i kapliczkę. bardzo mi się podoba. czy w środku też robi takie wrażenie? Odpowiedz Link
mycha Re: Nickodem bis;-) 09.01.06, 17:14 rozumiem. u mnie na rodzinnym osiedlu jest duży kościół zbudowany z cegły. wygląda bardzo ładnie. zrobiony na taki stylowy wraz z budynkami i malutkim parkiem. śliczny. ale wnętrze jak dla mnie ochydne. nowoczesne do bólu, zero klimatu. jest po prostu brzydki a okolicę masz naprawdę śliczną łąki, lasy... i do tego pan bóbr u nas nawet komar to egzotyczny zwierz. cóż, uroki mieszkania w wielkim mieście. choć i tak ja mieszkam na obrzeżach. więc do lasu mam niedaleko, ale to taka namiastka lasu. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 15.01.06, 20:50 zdjatka przeurocze,zwlaszcza te z jabluszkami i kwitnacym tatarakiem i z lodkami..dzieki nicku,cudnie ogladalo sie piekna zime.szkoda,ze braklo sloneczka,jeszcze sliczniej by wtedy wszystko wygladalo. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 10.02.06, 22:32 OK nicku, ale nie stresaj,kazdy teraz nie moze chyba pozbierac mysli.. ech,juz z sloo i kasikkiem przemaglowalam temat przez telefon podobnie jak z Toba ale smutek w dalszym ciagu jest(((((((((((((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 12.02.06, 10:24 jeszcze mam pusciutko w skrzyneczce((((((((((((( dojdzie napewno,bede sprawdzac i dam znac ,jak cos wpadlo. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 12.02.06, 19:10 ))))))))))))))))))))))),nic jeszcze nie wlynelo (((((((( moze jak masz kopie ,sprobuj na Yahoo poczte Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 12.02.06, 20:15 ha...teraz powpadalo na dwie) o 20:08 i 20:09 dzieki zaraz poczytam,bo u nas troche sie wieczorek "pokicikal" z panciem( Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 12.02.06, 20:35 beda pytania....ale za pare dni jak sie pozbieram z wszystkimi myslami-dzieki Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 21.02.06, 10:48 ech zycie..... czasami sie czlek nie moze na nic zdecydowac, bo obojetnie jakby nie myslal,beda zawsze "jakies ALE", niemniej sam fakt stanu jest "WIELKI"))) Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 07.03.06, 20:14 a zanim poczlapales do lozeczka ,to zajzyj do skrzyneczki co?? i jezeli jest mozliwosc to chcialabym jak najszybciej odpowiedz) pieknych snow w Twoim swiecie. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 08.03.06, 20:00 dzieki przesliczne nicku) miej sobie mily wieczor. Odpowiedz Link
kendo Re: Nickodem bis;-) 08.03.06, 20:04 o boszzeeeeeeeeee...te nasze glowy nicku) ale juz wszystko w porzadku tak? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Nickodem bis;-) 08.03.06, 20:09 Nick,a dlaczego cyklamen nazywa sie narcyz? ale mimo to dziekuje sa sliczne i bardzo je lubie Odpowiedz Link
mala20033 Re: Nickodem bis;-) 08.03.06, 20:32 Dzieki za kwiatki..Wedlug mnie sa to azalie, ktorych mam cale mnostwo w ogrodzie. Zreszta cala moja dzielnica tonie w tych krzakach. Gdy kwitna w kwietniu i maju okolica zaczyna przypominac rajski ogrod. Sa tez kolibry. Zapachy zas odurzaja. W takim otoczeniu mieszkala bohaterka "Przeminelo z wiatrem". Gdy czytalam te ksiazke kiedys do glowy mi nie przyszlo , ze bede mieszkac tam gdzie ona mieszkala... Odpowiedz Link