kendo Re: rb13... 02.12.03, 13:25 Witaj Rys,,,, ach Taniec milosci i zaraz Kamien dwuznacznie to sobie zaczynam tlumaczyc... pozdrawiam cieplutko z coraz mrozniejszej skandynawii.... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 03.12.03, 11:40 Rys dziekuje za @,usmialam sie z "paradoksu" ale przeciez to prawda,,,,, odpisze w weeked, jezeli nie bedziesz sie za bardzo smucil,,,, pozdrawiam cieplunio zyczac milej "wycieczki"-uwazajcie na Siebie....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 06.12.03, 17:08 ush! biedne kocie,,,,,, pozdrawiam cieplunio Mikolajkowo,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 10.12.03, 17:29 Rys,,, "obrazek z dziecinstwa" ja tez taki obrazek mialam.... i teraz chyba nawet mi "mignal" na strychu bedac w kraju. wedlog Ojcow Kosciola kazdy z nas ma swego osobistego Aniola Storza,ktory zostal mam przydzielony w chwili naszych narodzi, choc sa tacy co twierdza,ze byl obecny juz przy poczeciu.... "nic nie mow" ale pomarzyc mozna = ladnie to napisales.... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 10.12.03, 19:36 hi,hi,a ja myslalam, ze lubisz takie slodycze,,,, po slonecznym dniu ,pelnia ksiezyca zaczyna malowac perly szronu na trwie.... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 17.12.03, 19:56 a mnie sie kojarzy z Venus de Millo.... pozdrawiam zyczac milego wieczoru,,,, PS;.zaczyna mi byc gorzko,,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 16.01.04, 16:47 gdzie sie podziewasz Rys,,,, czyzby stary roczek cie jeszcze trzymal ????? pozdrawiam i milego weekendu zycze ,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 22.01.04, 19:40 no,nareszcie sie zjawiles,,,,, w Nowym Roku piekny debiut zrobiles, przyjemne bylo poczytac a najbardziej Bukiet wrzosow przywolal me wspomnienia o zawilcach,,,,, pozdrawiam ze skandynawska zima,,,, pieknie mamy/-16 stopni/ sloneczko za dnia nam swieci a noca gwiazdeczki,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 04.03.04, 21:31 Rys dzieki za "koncert erotyczny" podoba mi sie a wiesz,jeno sie nie obraz ale temat mielismy taki, Candycandy zalozyla "Erotyk Krotki" mogles tam Swoje dzielo wpisac.... albo w Swoim dziale Poezja,,,,ale nic sie nie stalo bedzie latwiej sie do "niego dostac" pozdrawiam cieplunio... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 15.03.04, 16:55 ale sie raniutko musiales obudzic ??? wstales razem ze sloneczkiem,,,,) podoba mi sie.... - dziekuje PS;.przepraszam,ale znowu musze Cie prosic o cierpliwosc w czekaniu na poczte....ale odpisze...usciski... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 26.03.04, 23:44 tak milo wrocic w uroki zimy wiosna, podobalo mi sie Rys - dziekuje. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13...STO LAT!,STOOOO LAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.04.04, 15:21 Rys! nejlepszosci wszelakich, sloneczka na kazdy dzien, zdrowka,zdrowka, i spelnienia najskrytszych marzen. buziaczki i caluski . milego swietowania. Odpowiedz Link
slo-onko Re: rb13... 03.04.04, 21:33 choc sie jeszcze nie znamy ale do zyczen sie przylaczamy duzo zdrowka i slodyczy slo-oneczko Tobie zyczy winszuje, winszuje i winszowac nie przestane do poki torby slodyczy nie dostane Odpowiedz Link
slo-onko Re: rb13... 10.04.04, 17:27 i dla Pana RB na swieta tego samego co wszystkim w podwojenj ilosci, duzo zdrowka i milosci))))) od Slo Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 10.04.04, 21:15 Rys przepieknych ,smacznychSw.Wielkanocnych w spokojnym nastroju bez zadnych trosk zyczy kendo Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 03.08.04, 20:17 Rys ciesze sie bardzo z odwiedzin.... zapraszam czesciej nawet moze byc bez wiersza,wiesz przecie.... PA;..milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 27.08.04, 17:57 Rys..odposc sobie dzis gory i przybywaj 28 sier.13:15 do "Kasikowe odliczanie" pijemy szampana za pomyslnosc mlodej pary.... Odpowiedz Link
kendo Re: rb13... 06.01.05, 10:14 Rys! a Ty sie nie len, i przybywaj do nas....czekamy) **zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku) Odpowiedz Link