kendo 20.06.03, 13:46 Zagladasz czasami, i tak pomyslalam,ze pewnie bedziesz zagladac czesciej jezeli bedziesz miala swoje "gniazdeczku" Zostan w nim i plywaj swobodnie po Vistuli Pozdrawiam Cieplutko,,,,kendo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: ,, Mrouh ,, Witam Milutko Na Vistuli 20.06.03, 13:50 Dzis w skandynawii pierwszy dzien lata zycze Ci Mrouh duzo sloneczka i milego dnia,,,,,,,, Pozdrawiam "hymnem zabkowym",,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, Witam Milutko Na Vistuli 24.06.03, 22:30 Mrouh,juz chyba po emocjach egzamiacyjnych zapraszam na czestsze odwiedzanie Vistuli Pozdrawiam Cieplutko....kendo Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, Witam Milutko Na Vistuli 28.06.03, 10:57 Pieknego weekendu zycze,,,, Przybywaj do nas ze Swoimi cieplymi promyczkami Pozdrawiam,,,usciski i buziaczki,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, Witam Milutko Na Vistuli 15.07.03, 09:59 ,,Zycze Ci Mrouh slicznego kontynuowania Swojego urlopu, ja dzis swoj zaczynam .... Pozdrawiam cieplutko i nie zapomnij odwiedzic Vistule czasami,,,,PA;..PA;....kendo,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, Witam Milutko Na Vistuli 14.09.03, 23:29 Skarbuniu,,,, a Ty gdzie sie podziewasz???? zapomnialas o Nas ???? Pozdrawiam Milutko,,, Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, Witam Milutko Na Vistuli 26.09.03, 19:00 pieknego weekendu i inspirujacego natchnienia pedzelkowego zycze Ci ,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, POMOCY 02.10.03, 09:37 MOze dzisiaj tez masz troche wolnego czasu wiec zajrzyj do okienka. pozdrawiam cieplunio,,,, Odpowiedz Link
mrouh Re: ,, Mrouh ,, POMOCY 06.10.03, 18:35 Jak zwykle jestem spóźniona... Obiecuję do Was zaglądać częściej A dziś pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, 06.10.03, 18:56 Bardzo mie uszczesliwilas Swymi odwiedzinkami choc krotkimi,ale z obietnicami,,,, to mnie cieszy i czekamy Wszyscy .... pozdrawiam milusinsko i cieplunio....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, 08.10.03, 19:34 Aj,,,Mrouh czyzbys zabladzila ciemna noca nas odwiedzic???? juz wieczor czarny i deszczowy u nas a Ciebie nie widac,,,,,Przeogromny parasol juz otworzylam, swiatelka wszystkie pozapalam i z ciepla herbatunia czekamy na Cibie,,,, pozdrawiam cieplunio,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, 18.10.03, 01:13 milusinskiego jesiennego weekendu,,,, pozdrawiam cieplutko...PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, 12.11.03, 12:10 Skarbie Poswiatowska zycze ci pieknego dnia *** a ja siedze pod piecem i staram sie przychwycic na goracym uczynku-czs delikatne falowanie firanek fosforyzowanie scian taniec ksiazek na drewnianej polce abstrakcyjny lisc na dywanie meksykanski kwiat w jednym oddechu zamykam Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, nasz pracocholik 03.12.03, 11:55 Witam Cie Skarbie w przerwie nawalu Twych "pracocholikow" zajrzyj choc na chwilke do nas, pozdrawiam cieplunio zyczac pieknych/spokonych dni....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: ,, Mrouh ,, nasz pracocholik 16.01.04, 16:56 Mrouh wracaj do nas ,,, juz nowy roczek ,,,,, witam cieplunio i zycze milego weekendu.... Odpowiedz Link