kendo 30.04.08, 10:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=60670461&s=0 sloo, wygrzebalam z poprzedniego roku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Bocianowisko 30.04.08, 10:23 o fajnie,tylkow tamtym nie ma przygodzickiego gniazda,ale mozna sobie zapisac ewentualnie strone w ulubionych.przyzeklam sobie,ze w tym roku nie bede tak sledzic jak w zeszlym.za bardzo przezywalam smierc bociankow. i tak sie stalo,nawet nie wiedzialam,ze w jednym z gniazd jest juz piec jaj. Odpowiedz Link
kendo Re: Bocianowisko 30.04.08, 10:53 sloo, Przygodzickie gniazdo umiescilam w czolowce Vistuli,wystarczy kliknac i gotowe. mam nadzieje,ze w tym roku szczesliwie bocianki beda sie chowac. tez przezywalam ich odejscie(. Odpowiedz Link
kendo Re:i nastepny w Przygodzicach 14.05.08, 10:43 juz trzy maluszki sa. w Ustroniu na razie pusto. Odpowiedz Link
kendo Re:i nastepny w Przygodzicach 17.05.08, 10:04 cos ten piaty pisklaczek sie nie rusza..... a reszta pelan zycia. Odpowiedz Link
kendo Re: w Przygodzicach 12.06.08, 08:37 alez rosna maluszki, jeden juz skrzydla trenuje, Odpowiedz Link
kendo Re: w Przygodzicach 18.06.08, 10:05 no,cztery bociusie maluszki ladnie rosna, miejmy nadzieje,ze poradza sobie z fruwaniem. Odpowiedz Link
greis52 Bociany juz w drodze... 22.03.09, 18:47 Rozmawiają trzy bociany. Pierwszy mówi: - Ja to cały tydzień latałem nad jednym domem! - I co? - Urodził sie chłopczyk. - A ja - mówi drugi - to dwa tygodnie latałem nad jedna chałupą! - I co ? - Urodziła sie dziewczynka! Na to trzeci: - A ja to trzy tygodnie latałem nad plebania! - I co? I co? - Ale mieli pietra!!! Odpowiedz Link
nana_c Re: Bociany juz w drodze... jeden wyladowal 22.03.09, 21:34 Greis A pisalam juz, ze zostalam ciocia- babcia pare dni temu?! Odpowiedz Link
kendo Re: Bociany juz w drodze... jeden wyladowal 23.03.09, 08:50 hi,hi,..... usmialam sie, ale Nano,uwazaj oby nad Twoja chatka bocianisko nie zaczelo fruwac) Odpowiedz Link
kendo Re: Bocianowisko 28.03.09, 10:08 poczekam jeszcze troszke i zamieszcze linki do podgladania bockow w czolowce. Odpowiedz Link
kendo Re: Bocianowisko 29.03.09, 13:04 umiescilam w czolowce linki go bockow, jezeli ogladacie ine podajcie-dodam tez, ja nie wszystkie moge ogladac,tak mam usawionego kompa w niemickich gniazdach bocki juz sa w tym polskim-Ustroniu,jakos nie widze nic,moze nadleca. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Bocianowisko 29.03.09, 15:22 To moje ulubione gniazdo. www.stadtpark-mannheim.de/webcam/cam33.htm Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Bocianowisko 29.03.09, 15:34 Tutaj pobrałam codeki. www.bociany.kalinski.pl/ Odpowiedz Link
kendo Re: Bocianowisko 29.03.09, 20:13 ....axsi media kontrol....cczy jakos tak-to mi pokazalo w tym linku, a u Kalinskiego zawsze mialam jakies problemy ale Jagus podwinduje dla Ciebie Odpowiedz Link
kendo Re: Bocianowisko 29.03.09, 20:20 Kalinski mi sie otworzyl,ale nie widze zdjecia , czy jest jakies wogole?? ja zagladam najczesciej do niemieckich i w Ustroniu i Przygodzicach. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Bocianowisko 30.03.09, 09:37 No właśnie,nie widzisz zdjęcia,bo trzeba pobrać kodeki. Weź lepiej zamień na gniazdo z Manheim.Bardzo ładnie widać. www.stadtpark-mannheim.de/webcam/cam33.htm Odpowiedz Link
kendo Re: Bocianowisko 30.03.09, 10:33 *Jago, ostani link,ktory podalas otwiera mi sie plansza..Axis Media control..nieche nic przestawiac na moim kompie bo zawsze cos nowego sobie wprowadze i dziecie ma pozniej zajcie na "pol dnia") jezeli sie Wam otwiera to wkleje w czolowke, Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Bocianowisko 30.03.09, 11:39 Kendo,to żaden problem,kasujesz jeden,a wklejasz drugi. Kaliński jest na samym dole. Tutaj nie ma co popsuć.Do odważnych świat należy. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Bocianowisko 30.03.09, 12:10 Ja Kalińskiego dobrze widzę.Najpierw jest ekran zamazany,a po chwili gniazdo bocianie,a na dole jeżdżą samochody. Odpowiedz Link
kendo Re: Bocianowisko 30.03.09, 16:11 Jagus, przy wiekszym czasie bede probowac zagladac w bocianie gniazda, wiosna sie zaczela,siostrzenicy swetr do poprawki rekawy,ech...,ze dzieciska nie sluchaja sie starszych ,gdy maja tlumaczone,a moje projekty czekaja niecierpliwie w kolejce. Odpowiedz Link
nana_c Re: Bocianowisko 30.03.09, 17:23 A mi sie bociany z jednym tylko kojarza To nasz najmlodszy w rodzinie Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Bocianowisko 30.03.09, 17:41 Fajny pysio.Chyba nie Twój?,a może i tak ? nic nie wiem o Tobie Nano. Odpowiedz Link
kendo Re: Bocianowisko 30.03.09, 18:02 nie moglam sie oprzec opini do najmlodszego z rodziny po prostu anioleczek slodziasty,jak spokojnie spi, Nano usciskaj delikatnie i wycaluj od Vistuli), niech zdrowo rosnie i na madrego rozsadnecgo czlowieka wyrosnie. Odpowiedz Link
nana_c Re: Bocianowisko 30.03.09, 22:28 Nie Jago, ja sie juz wnetki do bycia babcia przymierzac bede Mysle, ze w nastepnym dziesiecioleciu plan zostanie wykonany Mam syna, za niecale 2 tygodnie 20- letniego. Tak wiec, juz wiesz nieco wiecej o mnie a ja chyba nic o tobie?! Odpowiedz Link
nana_c Re: Bocianowisko 30.03.09, 22:30 Kendo, wybieram sie do niego na tygodniach, usciskam. Jesli wdal sie w mamusie, bedzie z niego rozsadny i samodzielny, przyszlosciowo myslacy czlowiek. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Bocianowisko 31.03.09, 07:53 Wycwaniłam się i spojrzałam na Twoją wizytówkę.śliczna Nano Ja też mam wizytówkę. Dwoje moich dzieci syn 38 i córka 36 mają swoje rodziny. Od córki mam 2-je wnuków 14 i 12 lat. Syn 26 lat, mieszka jeszcze z nami,ale już w przyszłym mc-u wyprowadza się do swojego mieszkania,na razie kawaler. Córka 28 lat -singiel mieszka z nami i chyba już tak zostanie,bo nie ma zamiaru sobie włożyć obrączki. Odpowiedz Link
kendo Re: Bocianowisko 31.03.09, 08:19 och boszeeeeeeee, jak kolezanki sie slicznie przedstawily wzajemnie) ja jeszcze nie dojzalam do wizytowki,jakos mnie to nie kreci i czasu tez niemampowiedzmy) * zazdroszcze "babci" Jagus,moj ma 32 lata i widoku na babciowanie nie widac,tu jakos pozno wiaza rodziny) a co do Twojej corci,to nadejdzie dzien,kiedy Amorek z nienacka strzaly uzyje i bedzie obraczka na paluszku)-zycze Jej szczesliwego"wyboru" *Nano szczesciara z Ciebie,porospieszczaj "maluszka"by dlugo pamietala podswiadomie Twe pieszczoty Odpowiedz Link