kendo 22.09.05, 10:48 zawitala jesienna aura, mglista/bez slonca.... miejmy nadzieje,ze bedzie piekna i zlocista. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: * CZWARTEK *-jesien 2005 22.09.05, 10:49 witam jesiennie, zyczac barw zlocistych i czerwonych milego dnia. Odpowiedz Link
mir-elka na razie... 22.09.05, 12:38 mozna powspominać <a href="www.pani.wtorek.strefa.pl/jesien/barwy jesieni/jesienm.html">ubiegłoroczne barwy jesieni</a> oprócz porannego chłodu prawdziwych i jednoznacznych objawów jesieni nie stwierdziłam no, może brak świergotów różnych za oknem... Odpowiedz Link
mir-elka hmmm... 22.09.05, 12:41 ten rozjechany link? może to TO? (spróbuję jeszcze raz ubiegłoroczne barwy jesieni Odpowiedz Link
mala20033 Re: hmmm... 22.09.05, 17:05 Troche zdiec z jesieni.Bardzo podobaja mi sie kasztany... www.bbc.co.uk/nature/animals/wildbritain/autumnwatch/ Odpowiedz Link
kendo Re: hmmm... 29.09.05, 09:27 i wicie co???? pierwszy przymrozek nas tu przywital, oj,zaczna listki tworzyc dywany kolorowe na sciezkach) oby dzien byl udany pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link
majenka3 Re: hmmm... 29.09.05, 10:53 tego o przymrozkach nie biorę sobie "do serca" Kendo Może to niesprawdzona jeszcze wiadomość Tez miłego dnia Wam życze a niżej delikatne symptomy jesieni wokół "dobrego drzewa" img300.imageshack.us/my.php?image=10023512pu.jpg wieczorny wgląd w sprawę Odpowiedz Link
mala20033 Re: hmmm... 29.09.05, 15:18 Piekne kwiaty..zdiecie robione wieczorem???Buziaczki!! Odpowiedz Link
kendo Re: hmmm... 29.09.05, 16:12 tez malenka, podoba mi sie rabatka, pomaracz tak slicznie ozywia ja. milego poranka. Odpowiedz Link
majenka3 Re: hmmm... 30.09.05, 10:01 Zdjęcie wieczorne Mala, jak najbardziej..a wyżej dobre drzewo wygląda tak.. też wieczorem.. img345.imageshack.us/img345/7905/10023561il.jpg Domki ptasie widac niedokładnei może ale są i z lokatorami "uwijającymi się " wokół Odpowiedz Link
kendo Re: hmmm... 29.09.05, 16:11 majenko, sliczna wieczorna rabatka, to pomaraniczowe ,co to za kwiatki,i zaraz to wysokie co przy drzewku rosnie to krzew czy tez jakies wysokie kwiecie..ciekawie wyglada. dzieki . moj dzionek udany.... deszczyk podlewa wczoraj zasiana trawke, juz po obiadku i nalezaloby z ksiazeczka odpoczac milego popoludnia. Odpowiedz Link
mir-elka już... 29.09.05, 20:28 bez żartów, właśnie pada, prawdziwie jesienny, zrobiło się mgliście, tak...ehhh Odpowiedz Link
megxx Re: już... 29.09.05, 23:36 oj, tak jesiennie już było...i liście lekko pożółkły...smutno mi ...lata żal... Szukam sponsora na wyjazd do słonecznie ciepłych krajów Dobranoc... Odpowiedz Link
majenka3 Re: hmmm... 30.09.05, 09:56 kendo napisała: > majenko, > sliczna wieczorna rabatka, > to pomaraniczowe ,co to za kwiatki,i zaraz to wysokie co przy drzewku rosnie to > > krzew czy tez jakies wysokie kwiecie..ciekawie wyglada. ... Kendo...to pomarańczowe to rodzaj margerytek ?? W uprzejmości swej to coś co przy dobrym drzewku nazwałaś kwieciem ..a to juz zdecydowanie schyłek czegos co kwieciem było pendant do pogody zaokiennej A w łaskawości wieczornego oświetlenia rzeczywiście wygląda całkiem ok i niech i oby Odpowiedz Link
kendo Re: mglisty poranek 06.10.05, 09:41 ale z trelem ptaszat , zapowiadaja ciepelko, milego dnia zycze. PS;.. odwiedzil nas nowy gosc i co?? cisza ?? Odpowiedz Link
majenka3 Re: mglisty poranek 06.10.05, 11:46 Witaj Kendo...bez ptasich treli tutaj..zreszta wsłucham się..upewnię się Spacer..koniecznie spacer..pieknie jest. Miłego czwartkowania Wszystkim Odpowiedz Link
mala20033 Re: mglisty poranek 06.10.05, 18:08 Milego tez Wam zycze..u mnie pada,pada desczyk.. Odpowiedz Link
kendo Re: mglisty poranek 06.10.05, 18:41 piknie dzis znow bylo...niemal od lunchu spedzilam czas w ogrodzie, jutro zabieram sie za wsadzanie cebulek , coby wiosna sie cieszyc) milego dnia/wieczoru Odpowiedz Link
kendo Re: a jakie... 13.10.05, 09:44 hej mirelko, mialam wsadzic cebulki i jak zawsze niedokonczylam dziela, dzis bede to robic,bo ostatni dzien jesiennego ciepelka(tak zapowiadaja nasi synoptycy) zakupilal sliczne cebulki tylipanow bialych i rozowych,wygladaja jak piwonie, a nastepne cebuli biale tulipany z lekkim rozowym paseczkiem(bardzo orginalne) krokusy w trawke powszadzam.... reszte jak siostra wroci z kraju,bo dzowonila,ze tez zakupila "orginalnosci kwiatkowe) zycze przyjemnego dnia czwartkowego. Odpowiedz Link
mir-elka tulipany.... 13.10.05, 11:23 takie piękne przecież niedawno kwitły... Chyba Ci zazdroszczę tych Twoich ogrodowych zajęć... U nas zrobiło się szaro, wilgotno i chłodno... Nic to, ma być znów pięknie kiedyś tam a tymczasem ciepełka w serduchach i dobrego dnia życzę. Odpowiedz Link
mala20033 Re: tulipany.... 13.10.05, 15:59 Liscie opadaja i zbierac je trzeba..same do wora plastikowego nie powedruja..Buziaczki..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: tulipany.... 13.10.05, 16:44 mirelko,podbny ksztalt wsadzilam,tylko kolor; bialy z rozowym paskiem,drugie takie co wygladaja jak piwonie:biale i rozowe. zostaly jeszcze krokusy do wlozenia w ziemie i bedzie gotowe do czasu przyjazdu siostry z nowa porcja do wsadzenia. pieknie caly dzien ,wiec biegne konczyc zajecie ogrodkowe, coby pozniej wiosna sie zachwycac rezultatem. milego poludnia i popoludnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: sloneczny czwartek........ 20.10.05, 10:48 po mglistym-mlecznym poranku sloneczko wypelzlo na niebosklon, jest wzglednie cieplo.... *mir-elko, ojej ! to kicia faktycznie wyglada mlodo....jest przesliczna. pokaze Ci moja "czarna perle"zawsze ,jak ze sklepu sie wraca,cos dostanie dla siebie),ma skonczone 8 lat,dla scislosci powiem,ze to zapasiony doberman) img187.imageshack.us/my.php?image=00126br.jpg img64.imageshack.us/my.php?image=00032cw.jpg Odpowiedz Link
mir-elka nie wiem czemu... 20.10.05, 18:02 ale 'psiunię' wyobrażałam sobie zawsze jako małą pchełkę )) A psiunia jest całkiem duża, i dobrze, więcej do kochania Miłego popołudnia.. Odpowiedz Link
kendo Re: * CZWARTEK *-jesien 2005 27.10.05, 19:15 cieplo,cieplo.... oby tak jak najdluzej bylo. milego wieczoru. Odpowiedz Link
megxx Re: * CZWARTEK *-jesien 2005 03.11.05, 16:14 Już czwartek, jak szybko czas leci....jak jesienne liście. Trzymajcie się ciepło, oby smutek nie pojawił się w Was Odpowiedz Link
aniouek1 dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.11.05, 10:24 na promyczkach słoneczkowych przesyłam Wam całuski na dobry dzionek i życzenia serduszkowe niech Wam się dobrze dzieje i tak...pomyślnie wszystko Odpowiedz Link
majenka3 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.11.05, 16:44 promyczki tutaj dzisiaj potrzebne Aniouku...ciemnawo było przez cały dzień...dobrego popołudnia i wieczoru czwartkowego i tez: niech pomyślnie się i Tobie i Wszystkim dzieje... Odpowiedz Link
kasikk Re: * CZWARTEK *-jesien 2005 17.11.05, 13:44 jesienna, listopadowa pogoda - szaro i wietrznie spacerku dziś nie będzie chyba, że w ogródku... Odpowiedz Link
kendo Re: * CZWARTEK *-jesien 2005 01.12.05, 10:31 zima coraz blizej,mrozy nocne pieknie maluja kariobraz, szkoda,ze sloneczka dzis brak( cieplego dnia zycze. Odpowiedz Link
megxx Re: * CZWARTEK *-jesien 2005 już XII miesiąc roku 01.12.05, 10:50 Witam, Mikołaj coraz bliżej...byście dostali, co checie-tego Wam życzę. Pogoda mglisto-nijaka. Dobrze, że jest trochę śniegu, bo byłoby ponuro. Odpowiedz Link
kendo Re: * CZWARTEK *-jesien 2005 już XII miesiąc roku 01.12.05, 11:09 hej megxx w tym roku jak i poprzednie tylko dzieciska dostana mikolaja, "starszenstwo" moze cos wspolnego do domu zakupia, a tak po prawdzie to pieknie juz swiatecznie w sklepach. cieplego dnia i sloneczka w serduszku. Odpowiedz Link
kendo Re: * CZWARTEK *-jesien 2005 już XII miesiąc roku 08.12.05, 10:12 i co?? sama mam tu byc?????????????? milego dnia zycze . Odpowiedz Link
mir-elka sama? 08.12.05, 12:20 ależ skąd Dzis jestem i ja, mam urlop W ramach zaprzątania głowy i łapek zrobiłam całą michę pierogów ruskich, (sama nie jadam) prawdę mówiąc świat wygląda tak, że strach się rozglądać... mimo to pogody ducha życzę... Odpowiedz Link
kendo Re: sama? ..juz nie:-)) 08.12.05, 12:36 hej mir-elko niekus pierogami, osobiscie pozeram je za kazdym razem jak je mam,robic sama jakos nigdy niemam checi,ale jak narobie to zamrazalke napelniam) zycze pieknego dnia. Odpowiedz Link
aniouek1 uuu...za oknem dmucha zimny wiatr... 15.12.05, 09:43 niebo zasnute sino-szarą kurtyną, ziemia buro-zgniłozieloną ...jak to dobrze, że ludzie są kolorowi i że ...przynajmniej niektórzy ...potrafią się uśmiechać Uśmiechniętego dnia Szufludkowie - pomimo sino-szaro-buro-zgniłozielono i inne też - uśmiechniętego dnia - nasyconego ...wzajemną życzliwością Odpowiedz Link
kasikk Re: uuu...za oknem dmucha zimny wiatr... 15.12.05, 11:10 Uśmiecham się do szuflandii, a myślami uśmiechniętymi jestem z osoba, która teraz bardzo potrzebuje dobrych fluidów... udanego dnia ps. coś musze częściej tu zaglądać, bo się opuszczam w szufladowaniu... Odpowiedz Link
aniouek1 ano ano...tak tak tak ;) 15.12.05, 12:28 kasikk napisała: > coś musze częściej tu zaglądać, bo się opuszczam w szufladowaniu... Udanego dnia P.S. dobre, uśmiechnięte myśli to najcudniejszy prezent... dołącz moje do przesyłki Odpowiedz Link
aniouek1 tajojku...ale ziuczy za oknem 15.12.05, 15:12 aże mnie przed- przewiewa niemalże na wylot Odpowiedz Link
kasikk Re: tajojku...ale ziuczy za oknem 15.12.05, 16:11 u mnie wiuwa ) i skrzacika mi wiunęło i deszcz go kapnął, ale już szczęśliwie w domu jesteśmy ) Odpowiedz Link
kendo Re: tajojku...ale ziuczy za oknem 15.12.05, 18:55 ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...szefowa jest, ale milo) cieplego wieczoru zycze Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 27.03.07, 22:23 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link