aniouek1 Ludkowie mili 23.03.06, 08:36 ja teraz nie mogę tak jak niegdyś...tylko tak...po ociupince przy kompiku mogę przysiąść, ale jestem z Wami myślą życzliwą caluśki czas. Bądźcie i Wy ze mną. Proooosze. Bardzo potrzebuję Waszych dobrych myśli. Dziekuję, że JESTEŚCIE i że...jest Szuflandia. Dbajcie o nią i w swoim i w moim imieniu, bo ja...naprawdę muszę bardzowato uważować i liczyć minutki, kiedy mogę spoglądać w okienko monitora. Tak mi się porobiło, ale...mam nadzieję, że to minie i że BEDZIE DOBRZE. Wszystkim serduszkowo życzę pomyślności wszelakiej i niech Wam się wiedzie we wszystkim jak najlepiej Odpowiedz Link
aniouek1 Mix wiosenny 29.03.06, 13:19 Nim przyjdzie wiosna nim miną mrozy I znów przyjdzie maj a z majem bzy Wiosna, wiosna, wiosna echże ty Wiosna – cieplejszy wieje wiatr, Wiosna – wiosna – znów nam ubyło lat Na wiosnę kwiatki rosną i kwitnie miesiąc maj To był maj pachniała Saska Kępa Wszystko mi mówi że mnie ktoś pokochał Nawet w bramie pan Walenty stróż – mi mówi że mnie ktoś pokochał I nic naprawdę nic nie pomoże Już mi niosą suknie z welonem, koń do taktu zamiata ogonem Prześliczna wio – wio – wio, Lubię wiosnę kiedy w maju kwitną bzy ( bzy bzy bzy bzy bzy bzy ) Kiedy znów zakwitną białe ( bzy bzy bzy bzy bzy bzy ) Nawet w bramie rozsiewa zioła maj ( bzy bzy bzy bzy bzy bzy) Maju ! Maju! My bony is over the ocean W parku pod platanem Ech głupia ty głupia ty głupia A bosman tylko zapiął płaszcz i zaklął : niech no tylko zakwitną jabłonie I – rozkwitały jabłonie i grusze ( bzy bzy bzy bzy bzy bzy) Ćwierkają wróbelki ( bzy bzy bzy bzy bzy bzy) W murowanej piwnicy ( bzy bzy bzy bzy bzy bzy) Bo to jest taka moja muzyka (bzy bzy bzy bzy bzy bzy bzy ) Kukułeczka kuka ( bzy bzy bzy bzy bzy bzy ) Nawet w bramie pan Walenty stróż ( kuku kuku kuku ) A harcerz taki gapa ... Znów mi niosą suknię z welonem Nawet w bramie pan Walenty do taktu zamiata ogonem Mendelsonem stukają kopyta A tymczasem leżę pod gruszą I znów mi niosą Brunetki blondynki, ja wszystkie was dziewczynki Na dowolnie wybranym boku Ściskając w ręku kamyk zielony Patrzę jak wszystko Wszystko mi mówi, że W jak wiosna P jak pit A podatek płacisz wiosną Urzędy ! – bądźcie dla nas dobre Urzędy ! – bądźcie dla nas dobre na wiosnę ! Kabaret OTTO P.S. nie mogłam sobie darować by się z Wami tym mixem dzisiaj nie podzielić Odpowiedz Link
aniouek1 mam problem z necikowym łączem 10.04.06, 14:56 neostrady, które ma czkawkę okropną buuuuuuuuuuuuuuuu (((((((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: moje łącze necikowe cierpi na migotki 13.04.06, 13:08 BU!! BU!! BU!! BU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz Cie przestraszylam,moze przejdzie) usciski i caluski na pocieszenie. Odpowiedz Link
mala20033 Re: moje łącze necikowe cierpi na migotki 13.04.06, 17:45 Wesolych Swiat Aniolku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aniouek1 zamknij mnie szuflado w sobie 19.12.06, 09:32 pozwól mi się w sobie schować Ech...gdybyż to było takie proste jak nazwanie słowami...ale...wiem, że nie jest. Niestety nie jest i niestety wiem o tym, że nie jest. Odpowiedz Link
aniouek1 wracam do pracusiowania 12.02.07, 12:11 taki mus O! i JUŻ! Choć...to też i dobrze, że mam do czego wracać. Odpowiedz Link
aniouek1 milczenie jest mową Boga 14.09.07, 23:44 słuchać, słyszeć i rozumieć ...łatwo powiedzić - trudno wykonać Odpowiedz Link
aniouek1 problemy problemy problemy 14.11.07, 12:51 wciaz sa i rozmnazaja sie w tempie niekontrolowanym i pecznieja ogromnie, a ja ...nie mam juz sil z nimi sie mocowac i srodkow nie mam zeby z dolka ogromnego wyjsc. Bezsilnosc i bezradnosc mnie soba obejmuja. Mam dosc i...nie mam juz nawet w sobie najmniejszego usmiechu Dobrze, ze mam ...swoje miejsce w szufladzie Odpowiedz Link
aniouek1 Wolf Gang śpiewa tak... 23.02.08, 23:11 Podaj dłoń prowadź mnie przez brutalny szary świat I nie pozwól poddać się, i nie pozwól mi się bać Oto nadchodzi czas ty musisz wstać by isć by trwać I nie pozwól zniszczyć się, i nie pozwól mi się bać I chociaż świat stracił już swój blask Ty proszę nie bój się bo mnie obok siebie masz Zanurzmy się w nicości w rzeczywistość czterech ścian W wielką podróż do miłości już nie pójdę nigdy sam Kiedy widzisz już to wszystko, dokąd pragniesz uciec z tąd Wszędzie gorzka rzeczywistość i w twej dłoni moja dłoń Kiedy nie wiesz co powiedzieć bo swiat sracił cały blask Przymknij lekko swe powieki przytul się do czterech ścian hmmm...a ja ...słucham i dumam, dumam, dumam... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: 0 - Aniouek1 21.11.08, 09:59 "czlowiek ktory kieruje sie w zyciu duchowym celami,stale musi uzywac wolnej woli,dlatego w jego zyciu wciaz zdarza sie cos nowego,i jest ono nieporownanie bogatsze od zycia czlowieka,dazacego jedynie do materialnych celow" Odpowiedz Link
aniouek1 no i tak to jest mnie do SZUFLADY wejść... 05.03.09, 21:43 mówię sobie, że na chwilkę, że na troszku, ociupinkę i...zabawiam ponad godzinkę wcale się nie snując ospale, ale uwijając jak w ukropie. Teraz już jednak muszę wyjść, a tyle bym Wam jeszcze chciała napisować, że ...głowa mała. Słow by starczyło do rana, a może i dłużej. Gorzej niestety z czasem. Może zdarzy się taki dzień, że posiedzieć tu będe mogła dłużej? Żeby jeszcze i Wam się chciało chcieć i coby wszystkim łaskawe były wirujące okoliczności to byśmy sobie pogaduszyli jak onegdaj bywało... Odpowiedz Link
aniouek1 no i masz "babo placek" 05.03.09, 21:54 pojawił się i zniknął. Ja też muszę już się wygramolić z SZUFLADY Odpowiedz Link
aniouek1 wilki są przyjaciółmi ludzi 06.03.09, 20:41 tylko czy ludzie i wilki o tym wiedzą? Odpowiedz Link
aniouek1 sił mi trzeba dla optymizmu i dalszego tuptusiania 14.03.09, 22:47 w życiu. Kończy się bardzo pracowity dla mnie dzień. Ledwo żyję ze zmęczenia ale bardzo mi się chciało do szuflady no i weszłam i jestem i pewnie chwilkę pobędę, pozaglądam w różne kąty, poczytam i napewno siły mi wrócą, bo szuflada ma w sobie takie tylko w niej obecne czarodziejstwo...ładujące akumulator optymizmu i sił życiowych Odpowiedz Link
aniouek1 no i śmigła godzinka 17.03.09, 08:36 niemal niezauważalnie. Usiadłam w nie tej dziupli co trzeba mi było usiąść bo tu nie mam tego czego NAM potrzeba, ale tu się zagnieździłam bo zaś w tej dziupli mam to czego w innej nie ma, a co niezbędne w innym celu. Ufff ale zakręcone! Tabelki gotowe (od dłuuuugiej już chwili) Czas je naszpikować cyferkami. One to lubią. Ja - niezbyt. Odpowiedz Link
aniouek1 skąd brać siły coby "trzymać pion"? 29.08.09, 20:34 ?????????????????????? Ech...mus wytrzymać, przetrzymać aby dotrwać ... przenikania ziemi niebem Odpowiedz Link
aniouek1 mijamy się w czasie 07.03.10, 18:22 ale na szczęście nasze zdarza się, że bywamy w tej samej przestrzeni dookreślonej ściankami SZUFLADY w której zawsze moża przytulić się do życzliwością wymoszczonych skrytek listowych by odszukać samego siebie nie tylko w sobie ale także w innych... Tak mi się myśli, że to dobrze, że można odszukać... Odpowiedz Link
aniouek1 chyba rozum postradałam albo wyjechał na urlop 01.04.12, 05:11 co ja tu robię i na dodatek o takiej dziwnowatej porze? Odpowiedz Link
marucha1 Re: chyba rozum postradałam albo wyjechał na urlo 01.04.12, 07:46 Rozumek Anioueczku masz tam gdzie byc powinien. a urlop to przydalby sie Tobie z absolutna pewnoscia. Rozumkowi urlopu nie dawaj, bo to zle skutki przynosi. Odpowiedz Link
kendo Re: chyba rozum postradałam albo wyjechał na urlo 01.04.12, 09:31 no tak ,abolutnie nie pasuje urlop dla rozumku, ale dla "tamtego zajcie" ktore Cie ujazmilo calkowicie, bo przestalas klikac z nami, witam cieplo i mysle,ze dopiero po siwtach jajkowych sie oddalisz od kompa. Odpowiedz Link
aniouek1 coby nie było,że nie macie co robić 17.05.12, 22:07 to ..."nabałaganiłam" z nadzieją,że zechcecie to wszystko - po swojemu - poprzestawiać Odpowiedz Link