megxx list 54 13.01.04, 12:51 Kendo dziekuję Ci za to nie "martw się". Tego brak mi od bliskich. Jestem optymistką, ale takiego realnego typu(nie hurra-optymistką). Ale, gdy trafiam na sprawy, które nie wiem jak "ugryźć", a inni udają, że nie ma sprawy, opada mnie wstrętne poczucie bezsilności. Jeżeli w tym wszystkim chodzi o dobro drugiego człowieka(w tym przypadku najbliższego-syna)jest mi - wiesz jak. A mimo to mam siłę uśmiechać się i mówić innym dobre słowo. Niektórzy odczytują to jako postawa bezproblemowca, albo udawanie czegoś. Mam nadzieję, więcej, wierzę, że będzie dobrze, ale samo nic się nie stanie muszę jakieś działanie wymyślić. A teraz muszę lecieć do pracy-przedłużony weekend od soboty 15 00-dobiegł końca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
slo-onko Re: 22 - Skrytka 2 listów do KENDO 27.01.04, 08:16 jasne, ze zaeksperymentuje Kendo lubie takie inne jescia niz pospolite. wiec jak juz bede wiedziala jaks makuje wtedy "uprzejmnie doniose" Odpowiedz Link
aniouek1 list 56 od Majenka3 z 31.01.2004 11:34 31.01.04, 16:52 Re: skoro mówicie, że wszystko tu można... Autor: majenka3 Data: 31.01.2004 11:34 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- dzięki Kendo za to powitanie - jakie to przyjemne !! Odzew sam w sobie tez jest super..polubie te Wasze "progi"? I pisujesz maile i lubisz to? To sa tacy na tym padole?? Tez Ci zyczę (i wszyystkim), nie napiszę, że "słonecznego dnia" bo to byłoby "pójście na łatwiznę - przynajmniej w Polsce centraaalnej Życie jest niezłe.. Odpowiedz Link
majenka3 Re: 22 - Skrytka 2 listów do KENDO 31.01.04, 17:34 Uff...wykończyc mnie chcecie..może i załapałam w końcu, ale pogubiona ździebko jestem...przed chwila skończylam rozmowe tel ze szwagrem, który "kazał" mi wgłębic sie w zasady działania "Allegro"..mam mu tam kupowac jakieś starocie, bo on lubi, a mieszka za morzem i nie może sam kupowac chociaz lubi .. :0 sama widzisz w jakim stanie jestem..strępek! czego to sie jeszcze zastanowie..QWdepnęłam tu, pomyslałam..zrozumieja, pocieszą mnie zbłąkana owieczke i co?? na gąśzcz jakis trafiłam..to co ja juz teraz jeszcze mniej mogę?? Co ja mogę? Bo , że zagubiona 2 ździebka jestem to peeewne..ale ja tak lubie od razu polamentować zamiast na spokojnie wczytac sie w te miłe słowa różne i zawiłości przebywania w ttyym miejscu..Jestes Kendo???Czy znowu pisze i slę w KOSMOS - protestuje, jesli tak..no, jeszcze cos tam sie we mnie kołacze..wdepne w to Allegro!! Odpowiedz Link
aniouek1 list 58 31.01.04, 17:39 Witaj Kendo nic takiego... niemadrego, nigdy sobie niemądrze nie wmawiaj... bo... JESTEŚ mądra i dobra, JESTEŚ cudnym Szufludkiem i bardzo się cieszę, że JESTES w Szuflandii, dumna jestem, że Cię ZNAM Serduszkowo pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 59 31.01.04, 17:46 hihihi )) Widzę, że się rozpędziłaś a na dodatek z tych chyba emocji zapętliłaś się w Szuflandii i z rozpędu, zapętlenia list do mojej Skrytki wpięłaś w mojej Przegródce... Kocham Cie i te wszystkie Twoje zapedzienia i zapętlenia też! Nie obawiaj się... miałam zamiar, ale domyśliłam się, że TAK będzie lepiej jak ostatecznie zrobiłam. Uśmiechnij się już i ....pisz dalej Odpowiedz Link
aniouek1 list 60 31.01.04, 17:52 A Ty dzisiaj nie na wycieczce? Czy to mnie się coś poplatało, że Ty miałaś być dzisiaj wycieczkowa, a Sloonko na imprezce tańcowano-śpiewającej? Odpowiedz Link
aniouek1 list 61 od Majenka3 z 31.01.2004 21:01 31.01.04, 23:20 Autor: majenka3 Data: 31.01.2004 21:01 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- chyba tzw "niewiedzieć co" ???? ale juz grzecznie robię kolacyjke i oddaję sie tym przyziemnym przyjemnościom sobotnim, czego i Wam wszystkim a Tobie przede.. Kendo, zyczę!do jutra? Odpowiedz Link
aniouek1 list 62 01.02.04, 17:47 Dziekuję Kendo... to ważne... bardzo ważne i bardzo dziękuję. Odbierz @... tyle wiem, co teraz i Ty także wiesz... Pozdrawiam Kendo Odpowiedz Link
aniouek1 list 63 02.02.04, 20:13 Witaj Kendo Zauważyłaś Kogo dzisiaj do Szuflandii przywiały dobre wiatry? Daaawno Go już nie było w Szuflandii, dziś się pojawił, cudne słowa zostawił i zniknął... Pozdrawiam serduszkowo i też znikam, bo muuuusy mnie zmuszają, a Ty...jeśli tylko możesz kawkuj, herbatkuj podejmując domowników i gości w Szuflandii P.S. może jeszcze uda mi się zajrzeć troszku później? Odpowiedz Link
aniouek1 list 64 03.02.04, 14:25 Kendo.........jesteś BOMBA! EXTRA MOCNA! i CUD i MIODZIK! Pozdrawiam serduszkowo i proszę...daj całuska Henry'emu ...w moim imieniu Jesteście absolutnie WYJĄTKOWI! Odpowiedz Link
aniouek1 list 65 03.02.04, 22:13 Witaj Kendo Jesteś naprawdę cudnym duszkiem. Masz oczywiście rację - chyba nie tylko w necie potrzebne jest poczucie humoru ale po prostu w codziennym życiu też jest niezbędne i na samego sibie z przymrużeniem oka tez trzeba umieć od czasu do czasu spojrzeć z przymrużeniem oka. Dziękuję Ci za całuska i wiadomość o uśmieszku pod wąsem. Już to "widzę" i miło mi, bo to chyba znaczy, że przyjęty został Bardzo Ci dziekuję, że pamiętasz i, że starasz się o te inne wiadomości. Prosze Cie tylko nie stresuj się tym za bardzo, bo co prawda, to ważne, ale Twoje nerwy i zdrówko nie mniej są ważne. Wiesz co? Bardzo się cieszę, że Henry także zechciał tu, do Szuflandii zawitać. Jesteście w Szuflandii PIERWSZĄ małżeńską parą i obydwoje wnosicie tutaj coś takiego... niezwykle sympatycznego. Dziękuje, że JESTEŚCIE. Pozdrawiam serduszkowo P.S. hihihi Jak to teraz do WAS pisać? Pojedynczo, podwójnie, czy może jeszcze jedną "skryteczkę" Wam założyć - małżeńską? Dzisiejszy dzień z pewnością zasługuje na upamiętnienie w historii Szuflandii jakimś specjalnym zapisem Odpowiedz Link
aniouek1 list 67 od Maxwellka z 04.02.2004 14:16 04.02.04, 16:19 • Re: Też chciałabym, abyście do mnie napisali maxwellka 04.02.2004 14:16 odpowiedz na list odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------- Dzięki. Gdybym się zgubiła proszę mnie pokierować. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 68 od Maxwellka z 04.02.2004 14:47 04.02.04, 16:20 • Re: Też chciałabym, abyście do mnie napisali maxwellka 04.02.2004 14:47 odpowiedz na list odpowiedz cytując ----------------------------------------------------------------------------- ok Odpowiedz Link
aniouek1 list 69 04.02.04, 16:29 Witaj Kendo Dziękuję, że wspólnie z Henrym pieknie przyjęliście w Szuflandii Maxwellkę. To z pewnością miłe wiedzieć, widzieś, że... nie jest sie niewidzialnym gdy się chce widzialnym być Ale wiesz co? Z Ciebie jest przednia psotniczka-figlarniczka! Jak TO zobaczyłam to mi się w głos uśmiechnęło HIHIHI )))) No tak... teraz sobie łamiesz głÓwke o co mi chodzi - tak? Kendo... Sloonko i Kasikk też mają swoje listowe skrytki w Szuflandii, a Ty liściki dla nich napisałaś w....SRODZIE! A jeśli coś Im przeszkodzi dzisiaj Szuflandię odwiedzić, to co? Nie bedą wiedziały nawet o Twoich do Nich liścikach... Już dobrze...się nie martw... zaraz poprzenoszę i bedzie dobrze tak, że NIC się nie zawieruszy Pozdrawiam serduszkowo i...psotkuj ile wlezie )) Odpowiedz Link
slo-onko Re: 22 - Skrytka 2 listów do KENDO 04.02.04, 17:40 Kendus Ty łobuzico ja za kroliczka z playboya? choc nie powiem, zabawnie by bylo, szczegolnie dla panow zabawanie a za wilczyce raczej nie, boje sie porwan przez obcych mezow a tak w ogole odwolali nam te zabawe(((((((((( bedzie moze w marcu.ale "moze" znaczy nie napewno troche zaluje bo lubie takie imprezy. a z drugiej strony to nawet sie ciesze bo zaoszczedze na kasie. bylismy teraz w sobote wiec na razie przerwa.wlasnie fotki odebralam , niektore sa zwariowane w ubieglym roku bylismy na balu przebierancow skad stroj mialam wypozyczony z teatru. wlasciwie to nie wiem za kogo bylam pzrebrana. chyba za jakas hrabine z epoki rokkoko czy cos w tym stylu. a w tym roku okazja mi przeszla troszke. ale moze dobrze bo nie mialam zadnego pomyslu na stroj, procz maseczki. ale dzieki za pomysly, zglosze sie do Ciebie kiedy bede potrzebowac pomocy)))) pozdrawiam promiennie Odpowiedz Link
slo-onko Re: 22 - Skrytka 2 listów do KENDO 04.02.04, 17:53 moze nie kroliczek ani wilczek ale maupka w Twojej skrzyneczce sie zagniezdzila otworz skrzyneczke pocztowa Odpowiedz Link
aniouek1 list 72 04.02.04, 19:30 Kendo kochana, ja sie wcale nie gniewam, i Ty mnie nie masz za co przepraszać. Ja się tak uśmiałam, że... szczęka mnie bolała... przestrzegałaś przed bałaganikiem ślubnego, Maxwellkę "za rączkę" obiecałaś prowadzić, a Ty, Ty sama... nawydziwiałaś rozpędowo, że aż miło! hihihi )))))))))))))) Ja Ci bardzo, bardzo, bardzo dziękuję. Naprawdę! To po prostu udało Ci się NA MEDAL! Pozdrawiam serduszkowo P.S. ja czekam Kendo, i proszę Ty się tym zbytnio nie denerwuj. Jak się uda dzisiaj, to dobrze, jeśli nie dzisiaj, to może jutro... Odpowiedz Link
aniouek1 list 73 04.02.04, 20:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=6424450&a=10554552 Kendo...i jak myślisz? Zgodzi się? Ty przecież i w takiej scenerii mogłabyś pohasać, że hohoho! hihihi )) Kendo, teraz o czymś innym... ja nie przez przypadek ten list o "potem"... On pewno też nie przez przypadek do moich rąk trafił gdy trafił... Ja naprawdę NIE WIERZE W PRZYPADKI... ale owszem - w anioły wierzę Odpowiedz Link
aniouek1 list 75 04.02.04, 21:59 Kendo DZIĘKUJĘ...zgladąłam i nawet zasiedziałam się w zachwyceniu... Odpowiedziałam... A co do przypadków... Kendo...ja nie wierze w przypadki, bo wiem, że ich nie ma... NIC i NIKT w moim życiu z czystego przypadku... każde spotknie DAREM. Tobie dziękuję, za dar spotkania z Tobą... serduszkowo dziękuje Kendo Odpowiedz Link
aniouek1 list 76 04.02.04, 22:52 Kendo........DZIEKUJE!!!!! i.......p_o_l_e_c_i_a_ł_o.........!!! Odpowiedz Link
maxwellka Re: 22 - Skrytka 2 listów do KENDO 05.02.04, 08:42 Dziekuje za dobre słowa. Lepiej mi na sercu i lepszym człowiekiem moze będę dzięki wam. wczoraj adoptowałam młodą kotkę. Mały to kroczek, ale w dobrą stronę. Dziękuję. Odpowiedz Link
kasikk list do KENDO 05.02.04, 11:42 Kenduniu, bierz, co tylko Ci się podoba ) pozdrowionka Odpowiedz Link