aniouek1 list 376 08.03.06, 19:24 a czy ja mówię, że On się stydał tego co przepisane? Może różu Twoich pysiów się stydał? Też nie mógł? Odpowiedz Link
aniouek1 list 377 08.03.06, 22:19 Ciiiichuuutko Kenduniu, cichunio...nie bojaj się nocki. Ja Ci tylko podusię poprawię, garsteczkę pieknych snów pod nią wsune i juz mnie nie ma... śpij słodko. Dobranoc Kendo Odpowiedz Link
fi_glik 379 09.03.06, 16:35 <rotfl3> kendo ban to nie to samo co banan <rotfl3> Twoje skojarzenie jest smakowite! Obśmiałem się po oberwanie szczęki. Dzięki.To więcej warte niż cały koszyk bananów i to nie jeden! Dzięki! )) Odpowiedz Link
aniouek1 list 380 12.03.06, 22:08 Witaj Kenduniu. Wiem, że już noc i może nawet już słodko sobie śpisz, choć...może jeszcze nie śpisz? Jeśli później się u Was zmierzcha niźli u mnie to pewnikiem i świtać później zaczyna tam niźli tu, więc i pospać możesz dłużej. Dobrej nocy Kenduniu Odpowiedz Link
aniouek1 list 381 13.03.06, 20:32 Kenduniu.... )))))))) • 3 Poniedzialki -zimowe 2005/2006 (53) kendo 13.03.06, 21:46 • 60 - Skrytka listów do ODIN-2 (13) aniouek1 13.03.06, 21:46 Spójrz tylko na daty i godziny!Dawaj czółko...podmucham coby nie bolało. Ale "śliwka"! Upsss... hihihi Uwielbiam to Milusiego wieczorkowania Kenduniu P.S. nie zazdroskaj siem o całuskowania moje dla Odinka Odpowiedz Link
aniouek1 list 382 13.03.06, 21:03 Kenduniu...a jakby tak... nie wirtualnie? jakbyś widziała i słyszała i...że Mu z tym dobrze i milusio to co by było? Niedobrze? Odpowiedz Link
aniouek1 list 383 13.03.06, 21:06 znow! Spójrz: 3 Poniedzialki -zimowe 2005/2006 (57) kendo 13.03.06, 21:03 • 22 - Skrytka 2 listów do KENDO (382) aniouek1 13.03.06, 21:03 hihihi....chyba musimy podusie na głowy pozakładać bo się nam kwadraciaki porobią )))))) Odpowiedz Link
aniouek1 list 384 13.03.06, 21:24 Kenduniu...nie gniewaj się na mnie za te frywolne przekomarzanki. To tylko takie całkiem niewinne żartowanko. Inna rzecz, że czasem zdaje się przewrotnym to co w realu, kiedy jak jednemu DOBRZE, to drugie mówiąc: kocham - wścieka się na to DOBRZE, jakby chciało by ŹLE było P.S. Kochającemu to i sękatości nie wadzą Odpowiedz Link
mala20033 Re: 22 - Skrytka 2 listów do KENDO 14.03.06, 20:19 ..jutro lece..pakuje sie..goraczka przedpodrozna mnie neka... Pa Odpowiedz Link
aniouek1 list 386 14.03.06, 22:24 Kenduniu...sękate obydwie będziemy i jak mówisz to nie tylko my ale i Mala też • ADMINISTRACJA SZUFLADY (297) aniouek1 14.03.06, 22:20 • 26 - Skrytka listów do MALA20033 (251) aniouek1 14.03.06, 22:20 Bardzo to lubię Odpowiedz Link
aniouek1 list 387 16.03.06, 17:34 Kenduniu...ja nie buntuję się przeciwko prawom natury i temu, że dzieci jak ptaki z gniazda wyfruwają, by własne gniazda budować, ale mi się serce na strzępy rozrywa kiedy wiem, widzę, słyszę, czuję, że Ktoś musi poza DOMEM przebywać mimo swojej woli, Ktoś inny zaś czeka na telefon, który Mu powie, kiedy ma wyruszyć w drogę, a z drugiej strony wolałby, aby nigdy ten telefon nie zadzwonił. To są ludzkie dramaty, kiedy serce do gniazda się rwie, a rozsądek nie pozwala serca słuchać i kiedy równocześnie widzi się inne serce, które zostać w gnieździe chce, a rozsądek wyjechać mu nakazuje. Wiem...takie czasy itp. itd. ale mnie wszystko boli i dusza boli okrutnie bo to nie wolna wola gdzie i serce słychać, ale...mus taki. Okrutny racjonalny mus. Odpowiedz Link
aniouek1 list 388 16.03.06, 21:59 Kendunku...dziekuje za życzliwość, słowa pocieszenia i przytulaczki. Naprawdę ...niedobry nastał dla mnie czas i już bardzo dlugo trwa taka...zla pogoda. Zbyt dlugo i...ech...szkoda słow. Przepraszam za smutaskowanie. Pozdrawiam Cie serduszkowo, dobrej nocy życzę i samych pięknych, pogodnych, optymistycznych snów Kenduniu. Dziękuję, że JESTEŚ i proszę ...cmoknij ode mnie Odinka w czółko Odpowiedz Link
aniouek1 list 389 23.03.06, 08:24 Kenduniu....chyba cósik zjadło małpkę co w poniedziałek do Ciebie potuptała a miała Ci powiedzieć dlaczego teraz moge tylko maluśko tu zaglądać Pozdrawiam serduszkowo P.S. kreciołek dalej mnie trochę prześladuje Odpowiedz Link
aniouek1 list 390 24.03.06, 10:50 Kenduniu dziękuję za małpke i za wszystko serduszkowo dziękuję. Pozdrawiam serduszkowo P.S. u mnie ...tylko ...jakotako Odpowiedz Link
mir-elka Kenduś... 27.03.06, 10:17 dostałam Twoją @, odpowiem wieczorem, wczoraj już nie miałam czasu. Napiszę oczywiście co i jak Serdecznosci. Odpowiedz Link
aniouek1 list 393 29.03.06, 12:26 Kenduniu...duszku cudny dziękuję ze pamiętasz o mnie i za Twoje myśli serduszkowe dziekuję. Bardzo są mi potrzebne.Bardzo. Łazikuję powolutku i kręciołek się nie kręci. Chyba 8 pastylek dziennie go usadza. Oby skutecznie i na zawsze, bo ...jak się krecił to nie było miłe. Muszę uważać na kompik i nie mogę jak bywało, że dużo i długo i że często bez "zielonego" obok no i ...dlatego tak mnie tu widzisz jak widzisz, że... nie często i nie długo. Dla mnie samej to też nie jest miłe, ale...co mogę poradzić? Lepiej choć troszku móc niż nie móc wcale, a kiedy krecioł kręcił się to NIC mogłam NIC i to było okropne. Pozdrawiam Cię serduszkowo i proszę pozdrów ode mnie Odinka. Dużo dobra Wam życzę i pomyślności dużo i słonka! słonka! słonka! Odpowiedz Link
aniouek1 list 394 06.04.06, 17:57 Kenduniu...Duszku cudny...dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje i dla Odinka też podziękowania piękne...aż mi sie oczka spociły ze wzruszenia. Dziekuje Wam bardzo. Przed momentem dotknęłam Waszych literków i...tak mi cieplunio w serduszku że...słów brak Pozdrawiam serduszkowo i caluski przesylam niech lecą do Was ponad górami i morzem. Jesteście mi bardzo bliscy obydwoje. Dziękuje że JESTEŚCIE Odpowiedz Link
aniouek1 list 395 06.04.06, 22:09 Oj Kenduniu bidulinko i ja znam ten rodzaj uziemienia. Okropieństwo. Czasem to wprost nie nie do wytrzymania. Najgorzej to chyba kiedy z takim bólem po nocy się zbudzić bo wówczas najdłużej trwa i niczym nie daje się przepędzić. A gdy minie to ja mówię, że czuję się jak jajko z watową głową bo ...no tak mi się wyobraża, że czuć się może tylko jajko kiedy głowa jakby z waty była. Współczuję Ci serdecznie i życzę zdrówka jak najwięcej i obyś żadnego bolenia zaznawać nie musiała. Pozdrawiam serduszkowo Kenduniu Odpowiedz Link
aniouek1 list 396 07.04.06, 17:48 Kenduniu bidulinko obolala...wciaż myślę o Tobie i o tym aby odszedł od Ciebie ten ból nieznośny co tylko...by ciemno było i bezszmerowo i bezzapachowo i z jednej strony by zimno było, a z drugiej telepaniem domęcza i w ogóle jest nieznośny i obmierzły. Mam nadzieję, że czuyjesz się choć troszku lepiej niż przed południem. Życzę byś się czuła jak najlepiej i by sobie od Ciebie ten przebrzydły ból precz poszedł i...zapomniał drogi powrotnej O! i JUŻ! Odpowiedz Link
aniouek1 list 397 08.04.06, 09:28 Kenduniu...mam nadzieje, ze dzis sie juz dobrze czujesz i ze wszystko TAM u Was dobrze jest. Mam do Ciebie OGROMNIASTA prosbe i jesli to nie problem dla Ciebie to prosze o recepturke na...korzenne sledziki na slodko. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=6250736 Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Miłego dnia zyczę Odpowiedz Link
aniouek1 list 398 03.05.06, 08:11 Witaj Kendo Dziękuję, dziękuję, dziękuję, że JESTEŚ i, że masz anielską cierpliwość i, że jesteś cudnym, życzliwym ludziom Duszkiem. Ja...muszę dalej bardzowato uważować ale wierze, że BĘDZIE DOBRZE. Pozdrawiam serduszkowo Ciebie i Odinka też Odpowiedz Link
megxx list 399 :) 04.07.06, 10:29 Hej, oczywiście powinnam napisać od trudów życia)). Ale tak to bywa, gdy ma się akurat pod górkę Wszak życie to sinusoida, raz lepiej raz gorzej, a optymista, to ten, który potrafi zauważyć, ze czasem bywa z górki...pesymista tego nigdy nie widzi Oczywiście ja się sama pocieszam, że problemy sa znakiem Życia, bo tylko,ci, co na cmentarzu leżą, nie mają problemów J naprawde mam pewnien rodzaj nowego życia od trzech miesięcy i jeszcze nie umiem się w tym odnaleźć-ale dzielnie próbuję...choć nie lubię słowa dzielnie)) Pozdrawiam upalnie. Odpowiedz Link