tomx 04.03.07, 13:59 więc poproszę o wskazanie dobrego męskiego fryzjera na Kabatach/Natolinie proszę bez autokryptoreklamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biljana Re: chcę być piękny 04.03.07, 14:36 o fryzjerach bylo juz do znudzenia na tym forum.. a poza tym - podpisuje sie pod slowani jana-w )))))))) Odpowiedz Link
claire_de_lune Re: chcę być piękny 04.03.07, 15:37 tomx, poszukaj na ostatnich watkach fryzjerskich, info od biljany na temat fryzjera na Kabackim Dukcie jest szczegolnie cenne. A po wszystkim moze sie pokazesz nam wszystkim na spotkaniu foumowym? Wiele kobiet marzy o ujrzeniu pieknego macho-mana, wielbiciela zgrabnych kobiecych kabackich nog )) Odpowiedz Link
tomx Re: chcę być piękny 05.03.07, 02:46 pamięć i kojarzenie to atrybuty inteligencji, pociągają mnie inteligentne kobiety, wyłącznie pozdrawiam claire Odpowiedz Link
andy322 Re: chcę być piękny 05.03.07, 09:50 super fryzjer ul. Zabińskiego. tel - 6484384. jest ich dwóch ale ja polecam p. Adama. trochę ostatnio podrożał (było 12 jest 15), ale i tak jest bardzo tanio i bardzo dobrze.polecam Odpowiedz Link
chiara76 Re: chcę być piękny 04.03.07, 17:31 sorry za cynizm, ale...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu A w ogóle, to osobiście wiem, że do naprawdę dobrego fryzjera warto się pchnąć nawet gdzieś dalej. Tak, czy inaczej, może faktycznie ten na KD? Powodzenia w szukaniu. Znaleźć naprawdę świetnego fryzjera? bezcenne... Odpowiedz Link