Dodaj do ulubionych

Jak sie czujecie na aktualnych tranzytach?

27.02.04, 02:14
Moj Ksiezyc (6'Ryb) doczekal sie ostatnio intensywnych przezyc tongue_out mam najazd
Uran+Merkury+Slonce plus czysciutki trygon od Saturna. Mimo calego stada
tranzytowych paskudztw, ktore sie podoczepialy innych planet, czuje sie
swietnie jak rzadko kiedy smile
Obserwuj wątek
    • wasza_bogini dori!!!!! 27.02.04, 12:00
      u mnie podobnie. nie wiem dokladnie ale byc moze ja mam kwadrature tego do
      mojego slonca, sekstyl do ascendentu i jopwisza, a moze przede wszytskim trygon
      tego co ty masz na ksiezycu do mojej wenus i marsa. czuje jakis niesamowity
      zastrzyk energii, chyba wlansie uranicznej. moze to jeszcze dzialanie plutona,
      ktory zbliza sie do mojego slonca. ale oczyszczam wszytsko na zewnatzr. teraz
      tranzyty sa niezle. wszystko na zewnatrz. pozdr.
    • aquarius75 Re: Jak sie czujecie na aktualnych tranzytach? 27.02.04, 14:11
      Byle jak
      • mmk7 Re: Jak sie czujecie na aktualnych tranzytach? 27.02.04, 15:49
        totalne poczucie beznadziejności - co bym nie zrobiła, wszystko jest nie tak, a
        niektórzy ludzie wydają się miec mi za złe, ze w ogóle istnieję. Na szczęście
        marcowe tranzyty wyglądają trochę optymistyczniej...
        • szemajmi Re: Jak sie czujecie na aktualnych tranzytach? 27.02.04, 18:02
          Ja czekam, kiedy saturn wresczcie przetoczy sie na dobre przez moj ascendent.
          Poki co czuje sie beznadziejnie sad
          • mmk7 Re: Jak sie czujecie na aktualnych tranzytach? 27.02.04, 19:38
            A ja właśnie doświadczyłam efektów dzisiejszej kwadratury Merkurego do mojego
            Marsa, do której dołączył się Księżyc (koniunkcja do w/w Marsa, o których
            aspektach dowiedziałam się dopiero przed chwilą po przyjściu do domu i
            zajrzeniu do efemeryd.Tak dzisiaj komuś wygarnęłam, że sama siebie nie poznaję -
            bo normalnie to jestem niespotykanie spokojny człowiek ;}
            • mrgodot Re: Jak sie czujecie na aktualnych tranzytach? 27.02.04, 21:00
              U mnie koszmar jakiś. Wali mi się na każdym polu, osobiście i zawodowo. Uran
              się rozszalał na DSC w koniunkcji z Księżycem w Rybach. A to biedactwo Księżyc
              i tak uszkodzone przez natalne stellium Marsa, Jowisza i Neptuna ze Strzelca.
              Stelium oczywiście (IVdom) samo odbiera kwadraturę od buszującego Urana. Jowisz
              to się może obroni, on u siebie w domu ale co z resztą? Jakby mało było Urana,
              to jego kolega Pluton już od dłuższego czasu podkopuje mi Wenus w Strzelcu -
              nie wiem co on tak sprawdza: siłę moich uczuć czy wytrzymałość. Podobno znowu
              zaczął się cofać, a więc z nikąd nadziei. Patrzę po nadchodzących tranzytach i
              myślę, że do pełnego "szczęścia" brakuje tej Wenus jeszcze kwadratu od Jowisza
              i kwinkusa od Saturna - a to już niedługo. Z dobrych spostrzeżeń tylko tyle
              zauważyłam, że mi Neptun zlazł ze Słońca - mam nadzieję, że się bandyta nie
              zacznie cofać. Są jeszcze jakieś dobre planety w innych znakach? Bo co ja
              powiem np. szefom w pracy, żeby poczekali z tymi wymaganiami do końca roku aż
              mi może Uran i Pluto odpuści? A potem się zahibernuje i poczekam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka