Dodaj do ulubionych

Lilith/Neptun/Uran

29.04.10, 15:33
Po rozpracowaniu najważniejszych jak sadze aspektow w mim radixie przeszlam do jakby mniej zajmujących mnie na początku swojej przygody a astrologią. Ale nie wiem czy słusznie bo aspekty pomiędzy Lilith-Neptunem i Uranem w moim natalu to jedne z nejściślejszych (zerowe kwadratury).
Lilith u siebie w Koziorożcu ale w 5d -samotna tam jest.- tworzy aspekt kwadratury z Neptunem w Wadze w 3 d. a ten z kolei kwadraturę z Uranem w Lwie w 12d.
Przyznam, że nie wiem jak zinterpretować ten kwadraturowy układ - w zasadzie chyba nie czuję tych kwadratur ale być może, że pewne sprawy kładę na karb zupełnie innych aspektów i planet.
Tak sobie myślę jak przejawiać się może taki kwadraturowy układ? Myślę, myślę i nie mam żadnego pomysłu na tego Urana, Neptuna i Lilith.Może macie jakieś koncepcje?
Obserwuj wątek
    • szczepan4053 Re: Lilith/Neptun/Uran 29.04.10, 19:18
      Pani jaśmino!
      Silna potrzeba bycia indywidualności, więcej wolności i
      niezalezności,ale bez określonego celu i nie ma ideału! Gandalf
    • lwi2 Re: Lilith/Neptun/Uran 30.04.10, 08:26
      Lilith - Neptun jest i owszem zerowa kwadratura, ale Uran w Lwie
      przecież nie ma takiego ścisłego aspektu, całkiem luźny nawet.

Lwi
      • jasmina.0 Re: Lilith/Neptun/Uran 30.04.10, 09:11
        lwi2 napisała:

> Lilith - Neptun jest i owszem zerowa kwadratura, ale Uran w Lwie
        > przecież nie ma takiego ścisłego aspektu, całkiem luźny nawet.
        >
        > Lwi

- Masz rację - musiałam włożyc okulary aby to dojrzeć.Mam malutki ekran i 6 wygląda jak zero.
        Ale jednak jest ten aspekt ( przynajmniej "Astrolog" go pokazuje, wiec myśle, ze jakoś to sie wpisuje w ten trójkowy układ.

Ten Uran to mnie zastanawia. Bo potrzeba wolności może i jest ale ciągle się wplątuję w jakieś dziwne uklady z rodziną, przyjaciołmi, czuję się czasem calkiem "zniewolona" i uwikłana.No i ten 12 dom dla Urana?
        Jeszcze oprócz tej kwadratury do Neptuna widzę trygon do węzła i chyba półsekstyl do Wenus. W powiązaniu z tą kwadraturą Neptuna z Lilith to dość dziwny układ.
        Wenus w 11 domu -przyjaciele ( fajnie) i Uran w 12 domu aspektujący tę Wenus to chyba moze swiadcyc o braku przywiazywania sie do ludzi ( czyli przyjaźnię się ale jak mi się "znudzi" to rzucam bez żalu?).

Co do Lilith w 5tym w kwadracie do Neptuna - probemy w związkach poprzez poszukiwanie niedoścignionego ideału?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka