iza.podlaska 21.07.10, 19:57 Kochani, mam dla was bardzo smutną wiadomość. Godzinę temu zmarł na skutek zawału serca Andrzej Cedzyński. Niech spoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Zmarł Andrzej Cedzyński 21.07.10, 22:29 strasznie smutne. To byl naprawde wspanialy czlowiek Odpowiedz Link
acrux_79 Re: Zmarł Andrzej Cedzyński 22.07.10, 02:00 Szkoda, że nie zdążył zrobić wielu ciekawych rzeczy, a zaczynał na swojej stronie ... [*] Pomyśleć, że siedzial z mojej lewej strony kilka godzin na konferencji PSA. I ... nastąpiła cisza... Odpowiedz Link
mii.krogulska Re: Zmarł Andrzej Cedzyński 22.07.10, 22:19 Witam, wiele osób dzwoni i pyta się o datę i miejsce pogrzebu. Czekamy na informacje od Rodziny, damy znać na Forum. Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link
iza.podlaska Re: Zmarł Andrzej Cedzyński 23.07.10, 20:26 Wklejam informację, jaką dała na forum Goldenline Monika Pachniewicz: "Pragnę poinformować iż ceremonia pogrzebowa Andrzeja Cedzyńskiego odbędzie się w najbliższy poniedziałek 0 GODZ 15 , w Rogowie( niedaleko Koluszek. Ciało będzie wystawione o godz14:30." Zgłaszajcie się bezpośrednio do niej, jeśli chcecie się czegoś więcej dowiedzieć. www.goldenline.pl/forum/1818268/andrzej-cedzynski-i Odpowiedz Link
anahella Re: Zmarł Andrzej Cedzyński 26.07.10, 20:06 Jestem w głębokim szoku. Spoczywaj Andrzeju w pokoju. Odpowiedz Link