Dodaj do ulubionych

solariusz - pytanie

21.09.10, 22:19
Jutro mam urodziny, które spędzam na wakacjach poza krajem. I właśnie sprawdziłam sobie solariusz na to miejsce, w którym teraz się znajduję. Nie jestem pewna, ale chyba gdzieś czytałam, że przy solariuszu liczy się miejsce, w którym właściciel horoskopu akurat się znajduje w momencie powrotu Słońca. Czy ta zasada obowiązuje nawet wtedy, jeśli za kilka dni wracam do Polski? W solariuszu na Polskę mam Księżyc na descendencie, w solariuszu wakacyjnym mam tam Chirona i Neptuna, więc różnica jest istotna smile Bardzo proszę o info.
Obserwuj wątek
    • black_halo Re: solariusz - pytanie 21.09.10, 22:39
      Podobno jak sie ma kiepski solariusz na aktualne miejsce pobytu to radza sie relokowac tak, zeby sobie polepszyc albo zaleznie od tego co sie chce osiagnac - przesunac sobie planety do odpowiednich sektorow.
    • mii.krogulska Re: solariusz - pytanie 23.09.10, 20:56
      Witam, po pierwsze to Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin, niech Ci się szczęści!
      A solariusz robimy na miejsce, w którym fizycznie jesteśmy w chwili, gdy Słońce wróciło do stopnia zodiaku, w którym było kiedy się urodziliśmy.
      Pozdrawiam, Mii
    • foudre Re: solariusz - pytanie 23.09.10, 22:27
      Dziękuję wam za informacje i życzenia. No to niezłe miejsce wybrałam sobie na relokację wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka