karolcia123 30.03.04, 17:31 A nie znacie astrologa w Poznaniu? Karolcia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pantomass Re: Astrolog w Poznaniu 30.03.04, 17:42 Polecam -> www.cudownyportal.pl/announce.php?announce_id=99 Odpowiedz Link
anahella Re: Astrolog w Poznaniu 30.03.04, 17:57 A Weres nie jest przypadkiem z Poznania? Ale on jest podobno bardzo drogi. Jego stronka: www.weres.pl Odpowiedz Link
jz2004 Re: Astrolog w Poznaniu 18.05.04, 19:55 Wymienilem pare mejli z Panem Weresem bowiem chcialem go namowic zeby zechcial zaanalizowac mi kolko bez kontaktu fizycznego. Nie zgodzil sie tlumaczac ze musi widziec osobe zeby okreslic dokladny czas narodzin. Wiec ja mu mowie ze mam metke jeszcze od pielegniarki a on ze jego dzieciak sie rodzil i pielegniarka pomylila czas o 40 sekund wstecz! I wedlug niego mialo to kolosalny wplyw. To jak mamy mierzyc czas Czy ktos juz tam u niego byl? Ile zaliczka kosztuje to wiem (100zl) a cala usluga? Nie mam odwagi juz pytac bo jest w tej chwili w Stanch i przyjedza w czerwcu i wtedy mozna sie umowic na wizyte. Wtedy moze wcisnie delikwenta miedzy klientem z australli i innego zakadka swiata Kiedy pytam sie skad sie moge nauczyc to on mi mowi ze ksiazki sa bezuzyteczne co tlumaczy na kursie. Czy na tym wlasnie polega reputacja ze sie odrzuca co nie swoje? To skad pan Weres posiada ta wiedze - przecierz jakies guru musi byc a jesli jest to po co pisze ksiazki? PS. Pisalem do all2 z prosba o analize kolka ale zero odzewu Pozdrawiam grupowiczow, Odpowiedz Link
all2 Re: Astrolog w Poznaniu 18.05.04, 20:28 Nie dostałam Twojego maila. Pewnie pisałeś na gazetę, ta skrzynka często zawodzi. Jeśli chcesz to napisz na alp3@wp.pl pozdr, a. Odpowiedz Link
anahella Re: Astrolog w Poznaniu 19.05.04, 02:53 jz2004 napisała: > Wymienilem pare mejli z Panem Weresem bowiem chcialem go namowic zeby > zechcial > zaanalizowac mi kolko bez kontaktu fizycznego. Zupelenie niepotrzebnie. Jezeli ktos uwaza ze bez zobaczenia na oczy klienta nie zrobi horsokopu to nie ma co tlumaczyc. > Wiec ja mu mowie ze > mam metke jeszcze od pielegniarki a on ze jego dzieciak sie rodzil i > pielegniarka pomylila czas o 40 sekund wstecz! I wedlug niego mialo to > kolosalny wplyw. To jak mamy mierzyc czas Z tymi 40 sekundami to moze przesadzac. Ale jezeli dla niego jest to wazne? Podejscie do horoskopu to bardzo indywidualna rzecz. NIe klocilabym sie na Twoim miejscu. A metka z godzina bywa malo dokladna. Wiem, od poloznej ze ten czas nie jest dokladny. Jedne zaokraglaja czas do 5 minut, inne do 15 a inne jescze patrza na zegarek jak dziecko jest juz umyte, obmierzone i lezy przy mamusi - wetdy maja czas na robote biurowa i pisza godzine wypelnienia niezbednych papierow. > > Czy ktos juz tam u niego byl? Ile zaliczka kosztuje to wiem (100zl) a cala > usluga? Nie mam odwagi juz pytac bo jest w tej chwili w Stanch i przyjedza w > czerwcu i wtedy mozna sie umowic na wizyte. Zapytac zawsze mozesz - masz prawo wiedziec przed usluga ile to kosztuje. > Kiedy pytam sie skad sie moge nauczyc to on mi mowi ze ksiazki sa > bezuzyteczne > co tlumaczy na kursie. Czy na tym wlasnie polega reputacja ze sie odrzuca co > nie swoje? T Moim skromnym zdaniem kursy sa potrzebne. Robi sie notatki ale trzeba znac wielu autorow. Po jakims czasie sama sie ustosunkujesz do kazdego autora. Jezyk Weresa w ksiazkach malo mi odpowiada, jego szkoly sa rzadko, a wyklady w Warszawie, gdzie mieszkam nie zawsze dotycza astrologii - przynajmniej tak twierdza jego uczestnicy. Osobiscie polecalabym solidny kurs - tam poznasz liste lektur. Jest tez u nas taki watek. Odpowiedz Link
anahella Post scriptum 19.05.04, 23:58 dotyczace robienia horsokopu on line. Uwazam, ze to utrudnienie. Wole osobe zobaczyc. Odpowiedz Link
jz2004 Re: Post scriptum 20.05.04, 21:01 To zrozumiale bowiem wtedy masz ulatwiona selekcje informacji. Kontakt z druga osoba zdaje sie szybciej przemawiac niz niejeden askpekt jz. Odpowiedz Link
jz2004 Re: Post scriptum 2 20.05.04, 21:04 Ciekawe co ma dla nas nowy gwiezdny przybysz? Warto popatrzec lornetka: C/2001 Q4 ( NEAT ) www.aerith.net/comet/catalog/2001Q4/2001Q4.html jz. Odpowiedz Link
neptus Re: Post scriptum 2 21.05.04, 17:51 > Ciekawe co ma dla nas nowy gwiezdny przybysz? Warto popatrzec lornetka: > > C/2001 Q4 ( NEAT ) > > www.aerith.net/comet/catalog/2001Q4/2001Q4.html > jz. Ja poczekam na taką co zajmie pół nieba i będzie widoczna nawet w dzień. Ta mnie rozczarowała. Odpowiedz Link