Dodaj do ulubionych

6 planet w znaku ryb

27.04.04, 09:33
bardzo prosze o maly komentarz ,a mianowicie w horoskopie porownawczym mamy
z partnerem 6planet w znaku ryb w 10domu.ksiezyc ,saturn,mars,venus merkury
i .slonce rowniez jest w znaku ryb ,ale w 11 domu.ascendent w bliznietach.
Obserwuj wątek
    • anahella Re: 6 planet w znaku ryb 27.04.04, 20:17
      chyba w wektorowym?
      • xxero Re: 6 planet w znaku ryb 03.05.04, 16:07
        Hey, nie chce Cie martwic ale to chyba nic dobrego nie wrozy. Przynajmniej w
        mojej ocenie: zobacz watek "kobieta-ryba". Na przykladzie kilku
        przedstawicielek ze sloncem w rybach moge powiedziec : sniete jak ryby. Nie
        wiem jakie masz tam planety ale zastanawia mnie taka rzecz: Ryby kojarzone sa
        dwoma swiatami, przenikaniem, natchnieniem od intuicji, kontaktem z czyms
        niewidzialnym.....ja jestem Blizniak i tez wiem ze niepokolei w glowie troche
        mam bo za duzo slysze, za duzo widze i za duzo cwaniakuje takze. Ale panie
        rybki ktore znam osobiscie i ktore widze na ekranie TV to dla mnie kosmos,
        normalnie inna bajka, nie kumam calkowicie o co chodzi. I jeszcze zero sex-
        appealusad((
        • anahella Re: 6 planet w znaku ryb 03.05.04, 18:09
          Xxero, zastanow sie! To ze Ty masz jakies nieharmonijne aspekty z "rybimi"
          paniami to nie znaczy, ze ktos inny nie zrealizuje swojego zwiazku w "rybi"
          sposob.

Podejrzewam, ze autorka watku obejrzala sobie na www.astro.com horoskop
          wektorowy (bo tam wektor funkcjonuje pod nazwa horoskopu partnerskiego). No i
          tu jest problem, bo sa rozne szkoly patrzenia na wektor. Sa tacy, ktorzy
          twierdza ze w jakichkolwiek horoskopach wektorowych *aboslutnie* nie patrzy sie
          na znaki zodiaku. Wazne sa tylko domy. Znam i takich astrologow, ktorzy biora
          pod uwage znaki zodiaku ale jako ze wektor nie jest zadna sytuacja na niebie -
          a przynajmniej nie za zycia zainteresowanych, to biora je pod uwage tylko
          pomocniczo. Sa i tacy, ktorzy znaki i domy traktuja na rowni, ale tych
          ostatnich znam najmniej.

Ten wywod jest troche falstarstem, bo nie mam pewnosci ze chodzi o wektor -
          autorka watku po rybiemu rozplynela sie w sieci i ani nie potwierdzila ani nie
          zaprzeczyla ze chodzi o wektorwink

Ale tak czy siak wyrazenia ze cos nie wrozy nic dobrego nie jest
          najszczesliwszym wyrazeniem dla astrologa. W ogole astrolog powinien wykreslic
          ze swojego slownika wyrazenia: "dobry" i "zly" i zastapic je
          slowami "latwy/trudny", "harmonijny/nieharmonijny".
          • neptus Re: 6 planet w znaku ryb 03.05.04, 20:32
            Ja to bym ten wektor określiła "wielki sen". A sny, wiadomo, sa piękne lub
            koszmarne - za mało danych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka