Dodaj do ulubionych

Nowa strona

23.03.12, 14:37
Witam!

Ponieważ prosiłem kiedyś forum JNGTND o zamieszczenie nowych odnośników do wielu fajnych stron o astro, a nie spotkało się to z reakcją, postanowiłem uczynić to sam - tutaj gwiazdologia.com/blog/polska-astrologia-wszystkie-linki/ . Oczywiście nie mam żadnych pretensji do administracji - pewnie zajmowała się ważniejszymi kwestiami, itp.

Oprócz tego baza osób w książkach oraz możliwych dostępnych zbiorach (na dzień dzisiejszy około 680 wol.) gwiazdologia.com/blog/baza-osob-zrodla/

I baza wydarzeń, elekcji, horoskopów państw (na dzień dzisiejszy około 320 wol.) gwiazdologia.com/blog/baza-wydarzen/

Ogólnie, zdaje się, że połączyłem w ten sposób kilkadziesiąt różnych portali. Ktoś musiał.

Wszelkie reklamacje o "brakach" stron, artykułów, osób mile widziane. Z naciskiem na konstruktywne - tzn. podać albo portal (do bazy linkowań), albo osobę lub wydarzenie i co za tym stoi adres sieciowy ("adres" książkowy), oraz autora.

Pozdrawiam
M.
Obserwuj wątek
    • acrux_79 Re: Nowa strona 23.03.12, 14:40
      P.S. Szanownie uprasza się złośliwców, oraz zazdrośników o nieuczestniczenie w dyskusji. Na zaczepki w stylu "promowanie strony" nie będę odpowiadał.

Włożona praca była na tyle duża, że nie muszę się za to wstydzić. To był projekt by połączyć wszystkich. Także osoby nieprzyjaźnie do siebie nastawione. Niestety - przyjaźnie i nieprzyjaźnie są nieodłącznym elementem wszystkich społeczności.

Pozdrawiam !
      gwiazdologia.naszeszczescie.pl/
    • am98 Re: Nowa strona 23.03.12, 21:28
      Świetna inicjatywa! Super pomysł! Jestem za i kibicuję! Prawdziwie wodnikowa idea!
      • invisible7 Re: Nowa strona 23.03.12, 23:16
        I panniasta realizacja smile Podziwiam wytrwałość i też gratuluję smile
    • jerry.uk Mała poprawka 24.03.12, 03:20
      Wow! Ale bogaty zbiór linków. Zaraz założę zakładkę i będę często odwiedzał.

Mam małą uwagę:

www.astrobiznes.pl - to nie jest blog astrologiczny, ale adres serwisu

natomiast:

www.astrobiznes.pl/a/blog/0 - to jest link do bloga, w którym rzeczywiście ukazuje się sporo artykułów astrologicznych.

W bazie linków brakuje ProAstro, podaję link do artykułów o astrologii biznesu:

proastro.pl/content/1-25-p0/astrologia_biznesu
      pozdrawiam
      • acrux_79 Re: Mała poprawka 24.03.12, 04:30
        Dziękuję. Jak nazbieram tych poprawek (będzie trochę) to postaram się hurtem załatwić wszystko w przeciągu tygodnia.

Rzeczywiście, napisałem "blog astrologiczny". Być może zasugerowało mnie to, że często pojawiają się nowe wpisy.
        Co mam dodać do opisu "Astrobiznes" albo "Proastro" ? Mogą to być swobodne rozwinięcia. Astrobiznes - serwis astrologiczny o biznesie; oraz Proastro.... (?)
        • mmoni Re: Mała poprawka 24.03.12, 11:05
          To jeszcze w kwestii poprawek - strona Beaty Kibil jest pusta, widnieje na niej tylko słowo 'test".
          • acrux_79 Re: Mała poprawka 24.03.12, 12:02
            To akurat wiem i pozostaje nadzieja, że zostanie odświeżona. Mam nadzieję że dokona się to w przeciągu, załóżmy, miesiąca czasu.
            Najwyżej zaznaczę jak z Astromixem, że nastąpiło zawieszenie strony.
            • acrux_79 Jerry 27.03.12, 23:28
              Dwie poprawki poczynione, plus kilka Twoich artykułów (np John Malkovich, albo Horoskop Giełdy Warszawskiej) poszło do bazy osób + wydarzeń.

Do innych: proszę podsyłać źródła, których tam nie ma. Będzie aktualizowane przy następnej fali zmian.

Pzdr.
              M.
              • jerry.uk Re: Jerry 28.03.12, 02:36
                Dziękuję. Myślę że teraz jest super.

W spisie widnieje Taraka jako ogłoszenia.

Bogaty zbiór artykułów astrologicznych jest tam pod linkiem taraka.pl/spis.php?cat=5
                • acrux_79 Re: Jerry 28.03.12, 03:01
                  Tego też mi brakowało. Dzięki. To też przejrzę i zobaczę, co się z tym da zrobić.
                  • czarownica_w_piskownicy podobna inicjatywa 30.05.12, 21:01
                    Podobna inicjatywa była już dawno, dawno temu na Astrolabium

www.astrolabium.pl/szukaj/polska-astrologia
                    • acrux_79 Re: podobna inicjatywa 31.05.12, 02:50
                      Być może. Jednak nie jest to tak czytelne i alfabetycznie poukładane. Szkoda.

Ale za to takiej nie było: gwiazdologia.com/blog/urodzeni-tego-samego-dnia-miesiaca-i-roku-czesc-druga/ . 537 przypadków bliźniąt astrologicznych, 17 z podobnymi danymi, oraz różne konotacje.
                      Pomyśleć, że... godzinę temu wrzuciłem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka