Dodaj do ulubionych

Regulus + Księżyc + Wenus

10.10.12, 15:25
wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Astronom-Wenus-Ksiezyc-i-Regulus-razem,wid,14996066,wiadomosc.html
Taki news dzisiaj podali, faktycznie będzie szeroka koniunkcja, jak będzie widać to może być nawet ładne, ale pogoda zdaje się zachmurzona się zapowiada. A astrologicznie?

Lwi
Obserwuj wątek
    • jasmina.0 Re: Regulus + Księżyc + Wenus 10.10.12, 22:18
      No i co z tego wynika? Dla mnie nic. Wenus jednoczenie była na Regulusie urodzeniowym ,ASC i Plutonie. No - po prostu koniunkcja. Było do d..... Wcale żadne tam takie przyjemności, spotkania, romanse, towarzyskie przyjemności. Byłam i jestem zarobiona na amen i tonę nadal w papierologii. Co jedną sprawę troszkę posunę do przodu rodzą się cztery następne.
      A Wenus na ASC, Regulusie i Plutonie powinna mi przeciez przynieść same wzmocnione ( to lubie) przyjemnosci. Nic z tego!!!!! No chyba, że zadziałał jednoczesny kwadrat z Saturnem i IC. Oooooo! Przyjemności może i owszem ale najpierw obowiązki kochanie!!!!!!!!!! A później zobaczymy czy zasłuzyłaś na jakiś odpust. jakby tego było mało Wenuska robiła mi koniunkcję z Jowiszem ( natalnie w sekstylu). I co? I nic!!!!!!!!!!!!!!
      Ja nie wiem- moze jestem jakas dziwna?????? Może to jakaś ciężka karma jest??????????????

Wiesz Lwi - ja jak mam jakis fajny tranzyt to od razu mam równiez jakąś kwadrature żeby mi sie nie wydawało, że jest za dobrze.

Acha - gwoli wyjasnienia - Wenus tranzytująca ASC wcale mi nie przynosi dobrego wyglądu. Wręcz przeciwnie. z przepracowania wyglądam jak zjawa tak, że w lustro sie nie mogę patrzeć.
      • naumma Re: Regulus + Księżyc + Wenus 11.10.12, 12:39
        Ja mam dokładnie to samo. Nigdy nie wyglądałam gorzej niż przy tranzycie wenus przez ascendent (niedawno) - dokładnie jak zamęczona zjawa...

Regulusa mam w urodzeniowym na ascendencie. Podobno to mocne i ważne położenie. Na razie sprawdza się o tyle, że faktycznie, wyszłam, można powiedzieć, z totalnych społecznych nizin, a teraz pracuję w miejscu, gdzie spotykam się z "wielkimi tego świata". Jest to jakoś nobilitujące, a jakże, ale moja "kariera" jest przedmiotem mojej nieustannej troski i udręki, ale to już zupełnie inny temat...
        • acrux_79 jasmina.0, naumma 11.10.12, 17:52
          Z tego co widzę, macie Regulusa na ASC? Nieźle. Mój znajduje się na Medium Coeli. Jeśli więc astrologia jest wiedzą królewską, to mamy odpowiedź, skąd się tutaj na tym statku razem znaleźliśmy smile smile
          • naumma Re: jasmina.0, naumma 11.10.12, 18:26
            No mamy, mamy, ale wciąż czekamy na jakieś spektakularne tego efekty wink
            • jasmina.0 Re: jasmina.0, naumma 12.10.12, 19:22
              U mnie w natalnie byl w sislej koniunkcji ale teraz już totalnie na asc z powodu precesji. Jakoś nie widzę spektakularnych sukcesów z tego tytułu. Ale może dlatego, że nie pracuję w wojsku a chyba powinnam.
              • naumma Re: jasmina.0, naumma 12.10.12, 21:39
                A w jakim charakterze - żołnierza???
                • jasmina.0 Re: jasmina.0, naumma 12.10.12, 22:22
                  naumma napisała:

> A w jakim charakterze - żołnierza???
                  -----------------------------------------
                  No coś Ty naumma!!!!!!!!! Oczywiście, że Wielkiego Wodza. Jakis Aleksander Wielki , no w ostateczności Napoleon B. W Regulusa wpisane są też wielkie upadki więc trudno. Ale jakoś nie przychodzi mi nikt inny na myśl co by skończył w wielkiej chwale.
    • nuvvo Re: dyscyplinarne zwolnienie szefa 15.10.12, 17:44
      Kiedy wenus uscilala koniunkcje do krolewskiej gwiazdy,
      ksieyc mars, lilith i neptun +chiron utwory wielki krzyz

jednoczesnie neptun, ceres, saturn, ksiezyc + wenus + regulus
      utworzyly latawiec z regulusem na wierzcholku.

Z mojego najblizszego otoczenia wyrzucili z pracy szefa jednego dzialu:
      - przylapali go wieczorem podczas "nadgodzin" na kradziezy i falszowaniu przychodow.
      To troche skomplikowane, w kazdym razie wyprowadzal pieniadze.

Facet jest spod byka, bardzo "wenusowaty" (lizus, faworyzowany przy awansach, farciarz, nienaganna prezencja, niespecjalnie pracowity)

Byl nietykalny, mial nawet zostac wice dyrektorem. a jednak "polecial"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka