darkken
15.10.12, 17:02
Witam! Chcę się dowiedzieć na jakiej zasadzie działa Mars w 7 domu, bo nie rozumiem tego mechanizmu. Dużo, dużo o tym szukałem w Internecie i informacje na ten temat są w moim odczuciu powierzchowne i na dodatek sprzeczne. Nie rozumiem, zasady działania tej marsowej energii. Mam parę konkretnych pytań na ten temat, ale także prosiłbym o taki ogólny opis właśnie jak działa ta energia, jak krąży itp. Zacznę od tego, że mój Mars jest w Byku, tak samo jak sam Descendent a Mars na DC, więc nie wiem czy mój DC jest bardziej Wenusowy czy Marsowy. Kogo przyciągam? Wszędzie piszą, że Mars w 7 obdarza agresywną żoną (jestem facetem). A ja chcę właśnie kobietę o "Byczych" cechach. Po prostu kobiecą, stabilną, kochającą, wspierającą i raczej skromną (w pozytywnym znaczeniu). Nie mam super licznego doświadczenia z dziewczynami, ale obie były raczej takie niby miłe, przyjazne ale to tylko tak z wierzchu, dużo się kłóciły. Albo może ja się kłóciłem, albo prowokowałem kłótnie ale o tym nie wiem? Jeżeli to nie ja to czy to Mars w 7 powoduje, że 'inni' się zmieniają pod moim wpływem, czy oni już tacy są od początku ? Na necie jest raz napisane, że to ja jestem agresywny w związku, dominujący, a raz że to partnerka taka jest. A czasem piszą, że oboje. Tego to już w ogóle nie rozumiem, to to jest mój Mars czy nie mój? Bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że 7 dom działa w ten sposób, że to co w nim jest znika i przychodzi pod postacią innych ludzi i wtedy reaguje ze mną tak, że i ja i ci ludzie zachowują się jak pod wpływem Marsa. A jeżeli moja żona będzie miała Wenus w 7 to znaczy, że jej Wenusowe wartości przyjdą do niej pod postacią mnie, posiadacza Marsa w 7? Czy to w ogóle tak może działać, że przyciągam agresywnych ludzi ? Przecież to jest mój Mars.
Serdecznie pozdrawiam!
Moje kółko