Dodaj do ulubionych

mała wielka firma, czyli...

14.08.13, 18:02
mała wielka firma, czyli jak szukając daty na internetową emisję własnego portfolio, stworzyłem idealny horoskop dla korporacji zajmującej się rewindykacją wink

cel:wybranie daty na emisję internetowego portfolio
zakres:design graficzny,przemysłowy,wzornictwo,architektura,moda,biżuteria,prace naukowe
czas,a właściwie deadline: najlepiej do końca sierpnia, ewentualnie 1 tydzień września.
działanie:z braku laku, trzeba było wybrać korzystny układ świateł, brak retro, w miarę
dobrego Merkurego i daj buk Wenus.
efekt,czyli data: 25.08.2013 godzina 17:04 Kraków

prawda, że pięknie to wygląda ? na tej dacie mógłbym założyć nawet korporację ochroniarską typu BlackWater.
celowałem w odpowiednią pozycję Słońca (w Pannie doskonale pasuje charakterem), Merkurego (tamże) i korzystny Księżyc - jako, że portfolio dotyczy konsumpcji i promocji działalności która już miała miejsce, ubywający trygon potraktowałem jako czas żniw.
Do aktywności ma pchać Wielki Krzyż, z wyniesioną Wenus - Krzyż i tak jest na nieboskłonie, więc jakoś trzeba ten fakt wykorzystać - z cytryny zrobić lemoniadę.
Pluton na ASC i obsadzony dom 8 mają dać przyczynki do bogactwa - które zależy od gestii drugiej strony bo nie jest wynikiem aktywnego działania domu 2, ale o to też w portfolio chodzi, że jest bierną metodą przyciągania.
Jedynym zmartwieniem jest słaby i niepowiązany Mars (Rak, dom 7), ale nie było już co wybrać - zanim zmieniłby znak, Księżyc wyjdzie z korzystnego aspektu do pary Słońce-Księżyc i aplikuje do Saturna, a Wenus zacznie się zbliżać do via combusta.

Zachęcam do opinii i ewentualnych kontr-argumentów.
Obserwuj wątek
    • jasmina.0 Re: mała wielka firma, czyli... 15.08.13, 00:07
      data otworzenia firmy wibracja 3 - bdb godzina tak samo.
      Jeszcze trzeba by wymyslic jakąs nazwe. Najlepiej o wibracji 8. I wszystko bylo by prawie idealnie. Wazne aby wibracje firmy współgrały z wibracją urodzeniową właściciela firmy. I było by wtedy idealnie.
      • jasmina.0 Re: mała wielka firma, czyli... 15.08.13, 00:10
        Chociaż lepiej dla firmy ochroniarskiej było by aby Mars jednak był trochę silniejszy. I co z tym wielkim wodnym trygonem???
        • aarvedui Re: mała wielka firma, czyli... 15.08.13, 16:21
          jasmina.0 napisała:

> Chociaż lepiej dla firmy ochroniarskiej było by aby Mars jednak był trochę siln
          > iejszy.

ani to firma, ani tym bardziej ochroniarska..... 0_o
          • jasmina.0 Re: mała wielka firma, czyli... 15.08.13, 22:38
            Aaaaaa, faktycznie. Czytalam różne inne rzeczy jednoczesnie i nie byłam specjalnie skupiona.
            Co nie zmienia faktu, ze 3-ki są w tym wypadku bardzo pozytywne.
            • jasmina.0 Re: mała wielka firma, czyli... 18.08.13, 21:45
              Potrzebuje powaznej porady bo sie miotam. Ile bierzesz za profesjonalny hor? Taki z porada na przyszłośc i rada co zrobić ze swoimi fobiami? Daj znac na maila jasmina.0@gazeta.pl
              • porucznikowa Re:aarvedui 19.08.13, 22:56
                Witam
                Ja tez chętnie skorzystam z Twojej porady nie znam się na astrologii .Poproszę o maila na porucznikowa@gazeta.pl i oczywiście poproszę o cennik.

Pozdrawiam
                • aarvedui Re:aarvedui 20.08.13, 19:34
                  Maile zostały wysłane.
                  • jasmina.0 Re:aarvedui 20.08.13, 20:24
                    aarvedui napisał:

> Maile zostały wysłane.
                    --------------
                    Odpowiedż też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka