Dodaj do ulubionych

wektorowe słońce

26.08.13, 18:43

7 dom kontaktowego horoskopu ma nieco inne znaczenie jak w urodzeniowym - jak należy oceniać ścisłą konikcję Słońca wektorowego z dsc tegoż?
W zasadzie występuje koniunkcja Słońa dsc, Merkurego i Wenus (Wenus od strony d. 6), tyle tylko, że 3 pierwszych elementów ścisła a Wenus 7 st - nie wiem czy taką orbę się jeszcze uwzględnia?
Obserwuj wątek
    • mii.krogulska Re: wektorowe słońce 30.08.13, 22:28
      Witam,
      7 stopni jako koniunkcję uwzględniłabym, w wektorowej działają dość szerokie orby. A na dsc? Taka para bardzo zwraca uwagę otoczenia, sporo może razem zrobić lub załatwić. A jaka to relacja, miłość czy inne dziedziny życia?

Pozdrawiam, Miłka
      • marinasun Re: wektorowe słońce 31.08.13, 08:04
        > A jaka to relacja, miłość czy inne dziedziny życia?

Damsko-męska przyjaźń?
        • mii.krogulska Re: wektorowe słońce 31.08.13, 09:48
          O, to wszyscy tylko czekają, aż się z tego zrobi coś więcej. Jako para przyjaciół ludzie widoczni, aktywni towarzysko, skupiający na sobie uwagę otoczenia. (Jeśli tego Słońca aktualnie aspektuje aktualnie żadna trudna planeta).
          Znak zapytania na końcu twojej wypowiedzi interpretuję jako potwierdzenie, że jednak liczysz na coś więcej wink
          Pozdrawiam, Miłka
          • marinasun Re: wektorowe słońce 31.08.13, 12:01
            >Znak zapytania na końcu twojej wypowiedzi interpretuję jako potwierdzenie, że jednak liczysz na coś więcej

Z przyjaźniami damsko-męskimi różnie bywa. Zawsze istnieje ryzyko, że któraś ze stron zacznie relację traktować inaczej (jeśli obie to pół biedywink Stąd też mój znak zapytania, bo nie mam pewności, że z obu stron jest to czysta przyjaźń.

A z otoczeniem jak dokładnie jak piszesz, więc można potwierdzić, że tak właśnie działą Słońce na dsc w wektorze. Wszyscy widzą tu parę i na nic obustronne deklaracje, że to (tylko) przyjaźń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka