Dodaj do ulubionych

Saturn rządzi

26.09.13, 09:53
u nas w najbliższym czasie!! Trzy bliskie sobie osoby mają jednocześnie w październiku :
jedna Saturna na ASc.lecz w towrzystwie Węzła wstępującego-czy to coś zmienia w interpretacji? Druga,starsza,ojciec,Saturna ścisle na MC,a trzecia,matka, Saturna na IC!!
Czym by to miało skutkowac? 30 lat temu mieli wspólnie ten sam ukłąd i wtedy była to radyklana zmian miejsca zamieszkania,warunków życia itd.
Obserwuj wątek
    • naumma Re: Saturn rządzi 26.09.13, 11:02
      Ojciec dostanie jakiś duży awans, wiążący się z dopływem gotówki, a mama zajmie się w związku z tym generalnym remontem domu/mieszkania?

Trochę za mało danych wink
      • potrek Re: Saturn rządzi 26.09.13, 11:24
        Saturn to nie Jowisz i raczej odbiera niż cokolwiek daje. Może zabrać : zdrowie, posadę itd. Raczej utrudnia nam życie niż je ułatwia.
    • naumma Re: Saturn rządzi 26.09.13, 12:13
      A ja dobrze wspominam Saturna na MC. Obroniłam wtedy pracę dyplomową, dostałam pracę zgodną z wyuczonym zawodem, choć faktem jest także, że przyniosła mi wiele zmartwień, utratę zdrowia, nerwy. Jednak dawała dobre finanse.
    • gronia10 Re: Saturn rządzi 26.09.13, 16:29
      No, a to dorosłe dziecko z Saturnem na ASc i z Głową Smoka? Macie jakiś pomysł?
      Przed 30 laty zmiana domu,szkoły itd.to w rezultacie była nagroda od Saturna,wyzwolił nas z kłopotów.
      Czyli co? Uważacie,ze to kolejny wielki przełom?Na razie nei ma żadnych sygnałów,napiszę co się podziało.
      • naumma Re: Saturn rządzi 26.09.13, 17:04
        Puszczam wodze fantazji: ojciec może dostać zagraniczny kontrakt i wyjedzie z mamą (zmiana mieszkania), a "dorosłe dziecko" zdecyduje się z jakichś powodów zostać w kraju (studia, związek). Dla niego Saturn na asc. da jakby dekonstrukcję rodziny w związku z tym...
        • gronia10 Re: Saturn rządzi 26.09.13, 18:45
          Uroki astrologii..prawie wszystko jest mozliwe,idąc Twoim tropem to może być dom w spadku zagranicą i znowu radyklana zmiana..
          • gorka-winter Re: Saturn rządzi 26.09.13, 19:09
            Może. Jednak jak piszą mądre księgi Saturn przy MC to zwieńczenie wysiłku zawodowego, otrzymanie wysokiej pozycji (mój znajomy został wtedy ambasadorem) zawodowej (oczywiście stosownie do wieku i wcześniejszych dokonań, bo Saturn cudów nie daje, tylko rozlicza). A jeśli głowa rodziny dostaje awans, to dla innych domowników ma to konsekwencje (pozytywne, ale i negatywne, wiadomo).
    • acrux_79 Re: Saturn rządzi 26.09.13, 19:47
      Chudnijcie. Żarty żartami, ale ja schudłem 8 kg w ciągu miesiąca. Nie z powodu choroby, czy czegoś, ale ... chęci chudnięcia i zmniejszenia porcji żywnościowych.
      • gronia10 Re: Saturn rządzi 27.09.13, 06:15
        Wypowiedz Gorka Winter chyba bliska prawdy,ojciec czeka na nagrode w pracy,dyplom,a Acrux tez trafia w dzisiątkę bo my wszyscy mamy lekką nadwagę,a ojciec juz ropoczał odchudzanie, 5 kg w ciągu miesiąca!!Dziekuję wszystkim za ciekawe wypowiedzi!!
      • prosperiusz Re: Saturn rządzi 27.09.13, 07:31
        Całkowicie się zgadzam z tym chudnięciem wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka