Dodaj do ulubionych

Do Pani am98

22.04.14, 18:00
Szanowna Pani, czy mógłbym prosić Panią o usunięcie mojego opisu interpretacyjnego Lilith-koniunkcja- Ceres, bo też jest moje autorstwo. Dziękuje za usunięcie Lilith-koniunkcja-Ascendent. Nie życzę tego, aby moje interpretacje były na forum, jeśli chcecie mieć opisy interpretacyjnego na postawie diagramu należy zamówić u Chwiszczuka i zapłacić. A nie brać za darmo!
Dziękuje Gandalf
Obserwuj wątek
    • am98 Re: Do Pani am98 22.04.14, 20:09
      Oczywiscie. Zgodnie z panskim zyczeniem. Wieczorem bede miala dostep do komputera. Usune.
    • labrom Re: Do Pani am98 22.04.14, 21:44
      Pani Szczepan pieniadze to nie wszystko prosze pana.
      • labrom Re: Do Pani am98 22.04.14, 21:45
        sorry..mialo byc " Panie Szczepan "
    • aarvedui Re: Do Pani am98 22.04.14, 21:47
      O ile mi wiadomo, to Gandalf jest postacią fantastyczną.
      Czy postacie fantastyczne mogą być właścicielami realnych praw autorskich ?
    • jasmina.0 Re: Do Pani am98 22.04.14, 21:49
      szczepan4053 napisał:

> Szanowna Pani, czy mógłbym prosić Panią o usunięcie mojego opisu interpretacyjn
      > ego Lilith-koniunkcja- Ceres, bo też jest moje autorstwo. Dziękuje za usunięcie
      > Lilith-koniunkcja-Ascendent. Nie życzę tego, aby moje interpretacje były na fo
      > rum, jeśli chcecie mieć opisy interpretacyjnego na postawie diagramu należy zam
      > ówić u Chwiszczuka i zapłacić. A nie brać za darmo!
      --------------
      W sumie to troche dziwne ( ta prośba i powód), bo wszyscy tu dajemy jakies opisy i interpretacje,właśnie po to abysmy mogli się uczyć, wymieniać doświadczenia i doskonalić warsztat. Interpretacja jednego aspektu nie zmienia faktu, że po całościową interpretację trzeba się zwrócić do astrologa i zapłacić. Chociaż czasem, jak napisala labrom - pieniądze to nie wszystko.
      Ale oczywiście jeśli ktoś nie życzy sobie publikowania swoich interpretacji to chyba trzeba to uszanować.
      > Dz
      > iękuje Gandalf
      • labrom Re: Do Pani am98 22.04.14, 22:05

> W sumie to troche dziwne ( ta prośba i powód), bo wszyscy tu dajemy jakies opis
        > y i interpretacje,właśnie po to abysmy mogli się uczyć, wymieniać doświadczenia
        > i doskonalić warsztat. Interpretacja jednego aspektu nie zmienia faktu, że po
        > całościową interpretację trzeba się zwrócić do astrologa i zapłacić. Chociaż cz
        > asem, jak napisala labrom - pieniądze to nie wszystko.
        > Ale oczywiście jeśli ktoś nie życzy sobie publikowania swoich interpretacji to
        > chyba trzeba to uszanować.

Tym bardziej, ze Pan Szczepan chetnie korzysta z porad innych forumowiczow na tym forum
        forum.gazeta.pl/forum/w,11132,136367821,136367821,Ceres_w_koniunkcji_z_Lilith.html
    • am98 Re: Do Pani am98 22.04.14, 23:08
      Szanowna Pani, czy mógłbym prosić Panią o usunięcie mojego opisu interpretacyjnego Lilith-koniunkcja- Ceres, bo też jest moje autorstwo.

Bardzo proszę wskazać który, zgubiłam się. Nie mogę znaleźć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka