Dodaj do ulubionych

Horarna - pytanie o pracę

13.12.17, 17:46
Kolega miał dzisiaj rozmowę o pracę. Bardzo wysokie stanowisko. Zagraniczna firma. Pytanie: czy Johny dostanie tą pracę? Zadane 17.17 Poznań.
Wyszło, że ASC w Raku, Księżyc na samym początku Skorpiona w koniunkcji z Marsem i luźnej opozycji do Urana. MC w Rybach koniunkcji z Neptunem. Miedzy Księżycem a MC nie ma żadnego aspektu. Księżyc jest w upadku w Skorpionie. Nie wiem, jak czytać tą koniunkcję z Marsem, władcą Skorpiona. Z tego co wiem, to jak nie ma aspektu między władcą ASC z MC, to z pracy nici. Ale tu jest trygon między MC/Neptunem a ASC. W ogóle w tym horoskopie mamy wielki trygon między ASC - MC/Neptun - Jowisz. Jowisz wszystko łączy w tym horoskopie, bo jest też w sekstylu do Księżyca. Dwa pytania więc: czy waszym zdaniem John dostanie tą pracę? Jak interpretować tu rolę Jowisza i koniunkcję Księżyc-Mars?
Obserwuj wątek
    • czarnakotka1985 Re: Horarna - pytanie o pracę 10.01.18, 23:22
      I co dostal te prace?
      • eeeggg Re: Horarna - pytanie o pracę 11.01.18, 18:25
        a jak myślisz? wink
        • czarnakotka1985 Re: Horarna - pytanie o pracę 11.01.18, 22:12
          Nie hehe
          • eeeggg Re: Horarna - pytanie o pracę 12.01.18, 13:11
            dostał smile
            • eeeggg Re: Horarna - pytanie o pracę 12.01.18, 13:13
              no i nie wiem, jak to astrologicznie wytłumaczyć smile) Może dostał, ale zaraz straci? Nie wiem. Ten Neptun na MC mnie zastanawia.
              • cytryna76 Re: Horarna - pytanie o pracę 12.01.18, 22:56
                A kto zadał pytanie: Ty czy Johny? 😉
                • eeeggg Re: Horarna - pytanie o pracę 14.01.18, 19:13
                  Ja. I co dalej?
                  • cytryna76 Re: Horarna - pytanie o pracę 14.01.18, 21:45
                    Jeśli Johny to Twój znajomy, jego reprezentuje dom 7 i jego władca, zaś praca to 10 dom od 7 - czyli dom 4. Jeśli to przyjaciel - on to dom 11, a praca to dom 8. Jeśli krewny - to jeszcze inaczej.
                    PS. w astrologii horarnej nie uwzględniamy Urana, Neptuna i Plutona.
                    • czarnakotka1985 Re: Horarna - pytanie o pracę 19.01.18, 11:57
                      A ktory dom reprezentuje sprawy zwiazane z prowadzeniem samochodu? Prawem jazdy itp.?
                      • cytryna76 Re: Horarna - pytanie o pracę 19.01.18, 14:31
                        Wedlug mnie dom 3
                        • czarnakotka1985 Re: Horarna - pytanie o pracę 23.01.18, 18:39
                          Dziekismile a wracajac do tematu pracy też zadałam pytanie dzis o 18. 31 Dąbrowa Górnicza, czy mam szanse na tę pracę? Władca asc.to Słońce a Mc Wenus wszystko w 6 domu, są teraz w koniunkcji czyli rozumiem że odp.to tak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka