Dodaj do ulubionych

Neptun przez ic

09.04.05, 12:46
eh, no to już tak jest, że z reguły jakis tranzyt jest widoczny w innej
części kółka jeszcze... jak mnie ten Neptun wejdzie na ic to jednocześnie
Słońce progresywne wejdzie w dwadę Ryb...

ale tak, niejasności rodzinne (ja już teraz nie mogę ustalić do końca swego
pochodzenia i próba wyrysowania drzewa genealogicznego tkwi w martwym
punkcie) plus niejasne kwestie mieszkaniowe - ja mam w planach wyjazd i
pozostawienie swojego mieszkania na czyjejs głowie..
Obserwuj wątek
    • astrofru Re: Neptun przez ic 09.04.05, 12:47
      no i znowu Neptun namieszał - oczywiście chciałam wkleić ten post do wątku o
      tranzycie Netuna przez Marsa.. zawsze nam się tu takie cuda dzieją przy okazji
      Neptuna, jak widzę smile
      • queenmaya Re: Neptun przez ic 09.04.05, 16:00
        No i dobrze, bo to jest osobny temat.
        Przypomniało mi się, że w czasie tego tranzytu też nie wiedziałam, gdzie w końcu
        będę mieszkać, bo i wyjazd za ocean również był brany pod uwagę. Takiego stanu
        niepewności co do dalszych losów nigdy przedtem ani potem nie przyżyłam.
        • cassadaga5 Re: Neptun przez ic 09.04.05, 18:35
          To jest ciekawe bo ktoś mi nawet zasugerował czy nie wybieram się za ocean?,
          ponadto oprocz braku pewnego gruntu pod nogami i niejasnych stosunków z rodziną
          można jeszcze wylecieć z roboty hehe, a na poziomie psychicznym np empatia i
          emocjonalność, a także instynktowne rozumienie snów.
          • lwi2 Re: Neptun przez ic 09.04.05, 20:56
            W latach kiedy Neptun chodził mi przez IC prawie w ogóle nie było mnie w domu
            widać. Dość często mieszkałam za to w namiocie osoby która miała Słońce na moim
            IC (i nie mogła pojąć, że właśnie w jej namiocie czuję się jak w domu).
            Pozdrawiam.
            Lwi
            • astrofru Re: Neptun przez ic 10.04.05, 20:20
              ojej, sny! Że ja o tym nie pomyślałam.. ten Neptun ma jeszcze kawałek co prawda
              do IC a sny - klucze zdarzają mi się coraz cześciej..

• astrei Re: Neptun przez ic 12.04.05, 19:46
              Ja w 2010 roku spodziewam się przejścia NEPTUNA przez Ic do tego dołaczy Jowisz
              noi Uran który obecnie jest w 4 domu a wtedy będze się zbliżać do 5 domu..
              Dobrze że natalnie mam trygon Marsa z Neptunem bo wtedy w 2010 roku nastapi u
              mnie opozycja tranzyt. Neptuna do natalnego marsa i Jowisza..
              Mimo wszystko nie wiem czego się spodziewać..
    • anahella Re: Neptun przez ic 12.04.05, 20:27
      Zalalo mi chalupe.... straszne zniszczenia. Neptun ciagle w IV domu a ja nie
      moge sie zdecydowac przez te 10 lat ktore sciany mam wywalic i gdzie je
      przestawic. Kto u mnie w domu byl to wie o co chodzi. Kto nie byl - uwierzcie -
      nie chce tego widziecsmile
      • potrek Re: Neptun przez ic 13.04.05, 07:35
        Rozmawiałem ostatnio z klijętką która ma teraz tranzytującego Neptuna na Ic. I
        mimo tego że jest kobietą biznesu - 4 restauracje, ma zamiar bardziej zająć się
        swym 4 letnim synkiem. Rozwarza też sprzedaż 3 restauracji i powrót do Izraela
        w którym ma swój dom od strony męża.Ale bardziej tu chodzi cztero letniego
        synka który nie ma odpowiedniego kontaktu z matką. To znaczy za mało z nią
        przebywa w jej ocenie sad
        Pozdrawiam potrek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka