Dodaj do ulubionych

cała w piegach

02.03.06, 13:44
Jaki AS moze miec kobieta o kasztanowatych falujacych włosach i całe ciało w
piegach przy Słońcu w Skorpionie ,Księzyc w Baranie,oczy ciemne brazowawe
brak godziny ur sad
Obserwuj wątek
    • dafne04 Re: cała w piegach 02.03.06, 13:59
      podaj jeszcze mars i wenus
      • hatti Re: cała w piegach 02.03.06, 14:05
        Mars okolo 4;05 Strzelca ,Wenus 10:14 Skorpiona ,
    • dafne04 Re: cała w piegach 02.03.06, 17:22
      Tak z obserwacji, nie z regułeksmile : 1. znaki wschodzące, których władcą jest
      mars lub merkury (z "podejrzliwością" w kierunku panny)albo: mars lub merkury
      bardzo blisko asc. lub mc.- muszą być chyba jakieś zdecydowane opozycje lub
      kwadraty z "osobistych". Może wejdź na strony o ascendentach? był tu kiedyś
      taki wątek. Pozdrawiamsmile
      • hatti Re: cała w piegach 02.03.06, 18:11
        to tak blisko moich wniosków , choc nie wiem czy i nie Ryba, powiadaja ze
        rudzi miewaja Marsa w 3 domu
        • ruda_ma_ruda Re: cała w piegach_ruda 02.03.06, 18:24
          hatti napisał:

> to tak blisko moich wniosków , choc nie wiem czy i nie Ryba, powiadaja ze
          > rudzi miewaja Marsa w 3 domu

Jestem ruda więc moze sie podzielę smile Słońce- lew, ASC ryby, mars 2;07 strzelca
          w końcówce 8, kwadratura do słońca, wenus 17;09 panny w 7. Piegów wiele choc
          tylko na twarzy. Pozdrawiam
          • dafne04 Re: cała w piegach_ruda 02.03.06, 18:33
            hę, może tak "podlobby" wiedźm?smile- u mnie mars w pannie, ale w XII, asc przełom
            panny/wagi, merkury na MC, wenus w IX, ale też blisko MC, piegów brak -pozdrsmile
        • sarna34 Re: cała w piegach 03.03.06, 21:12
          hatti napisał:

> to tak blisko moich wniosków , choc nie wiem czy i nie Ryba, powiadaja ze
          > rudzi miewaja Marsa w 3 domu

Glęboka przesada, też mam marsa w 3 domu i merkurego na ascendencie, ale ani
          grama na mnie rudości czy piegów.
    • ath108 Re: cała w piegach 03.03.06, 17:51
      Znam jedna Rudą, calą w piegach.Ma Slońcem i ASC w Bliznietach (chuda), Wenus
      w Lwie w 3 d(lwia grzywa do pasa). Oszalamiajaca uroda.
      • neptus Re: cała w piegach 03.03.06, 18:19
        A ja znam piegowatego z asc w Skorpionie i piegowata z asc w Strzelcu. Karnacja
        i kolor włosoestia genów i farby, nie astrologii. Wszystkie 12 znaków na
        ascendencie występuje we wszystkich rasach i odmianach barwnych.
        • dafne04 Re: cała w piegach 04.03.06, 12:32
          neptus napisała:

> A ja znam piegowatego z asc w Skorpionie i piegowata z asc w Strzelcu.
          Karnacja i kolor włosoestia genów i farby, nie astrologii. Wszystkie 12 znaków
          na
          > ascendencie występuje we wszystkich rasach i odmianach barwnych.

A ja myślę że nie do końca.. Bardzo interesuje mnie wpływ planet na wygląd
          zewnętrzny, chociaż poruszam się w obrębie tzw.rasy białej i nigdy pewno się
          nie dowiem, jak to wygląda w poszcególnych szczepachsmilePomińmy farbę w tym
          momencie, mówmy o naturalnych włosach i naturalnej karnacji. Nie zawsze to jest
          sprawa tylko konsekwentnego dziedziczenia (mama czarnulka to i córka, wnuczka
          etc.). Rude włosy + blada cera + piegi jest to niestety "wariactwo" genetyczne,
          towarzyszy temu niedobór pigmentu ponad normę lub złe jego "zgrupowanie",
          skrajnie to mamy tutaj albinosów, dotkniętch bielactwem (w Indiach ponoć omija
          się takich z daleka). Rudzi i albinosi występują we wszystkich rasach. Można
          podciągnąc tak pod genetykę jak i pod astrologię. Ja tam dalej twierdzę, że u
          rudych mars lub merkury (przez władztwo znaków rownież)posadowione blisko asc
          lub mc mają wiele do powiedzeniaco jest truden do udowodnienia rzecz jasna jak
          i rezta "reguł" astrologii. To tak jak zbierałam kiedyś dane urodzeniowe
          archeologów (udało się 20 osób, które znałam osobiście)i 20% miało plutona w
          XII d. Ale przcież nie znaczy to, że każdy archeolog ma plutona w XII d.
          Pozdrawiamsmile
      • hatti Re: cała w piegach 03.03.06, 18:20
        ta o której piszę może nie oszałamiajaca uroda ale czarodziejka...zwłaszcza
        werbalnie - studia polonistyka , znajomośc języka obcego biegła publikacje
        utworów literackich,ma piekne włosy krótkie i ... brak talentów kulinarnychsad
    • anahella Re: cała w piegach 04.03.06, 00:23
      Ascendent to raczej pierwsze wrazenie, a nie ilosc przebarwien na skorze.
      Popros wlascicielke horoskopu, by sprawdzila godzine urodzenia w USC albo
      szpitalu, w ktorym sie urodzila, bo tego typu dywagacje nie naprowadza Cie na trop.

Jesli zna pore dnia (rodzice pamietaja czasem pore, a nie godzine), to mozesz
      zabrac sie za rektyfikacje. Zbierasz od zainteresowanej daty waznych wydarzen,
      ustawiasz horoskop na Slonce na Ascendencie i krecisz kolkiem. Zdarza sie, ze
      pewne wydarzenia dzieja sie przy jednym stopniu poszczegolnych znakow. Wiec
      mozesz zalozyc, ze to jest stopien Ascendentu lub MC.

Mozna sprobowac oddzielic zywioly domniemanego Ascendnetu obserwujac
      wlascicielke horoskopu.
      Osoby z Ascendnetem w znakach ognistych i powietrznych to wiercipiety, jednak
      planeta w 1 domu moze zmodyfikowac to wrazenie.
      Znaki ziemskie sa proste do rozpoznania, najbardziej Byk: stawiaja stopy dosc
      twardo, czesto sa w dzialaniu powolne (ale uwaga na polozenie Marsa w znaku!).
      Najtrudniej jest rozpoznac Ascendent w znakach wodnych, bo - jak powiedzial
      kiedys na wykladzie Michail Lewin - "Skorpion kazdego oszuka i bedzie udawal
      inny znak", ascendentalne Raki czasem z zachowania przypominaja Byki, a z Rybami
      to jedynie wiadomo, ze nigdy nic z nimi nie wiadomowink

Jednak takie dywagowanie na podstawie zachowan nie moze byc podstawa
      rektyfikacji - najwazniejsze jest miec duzo waznych dat i rzucac na kolko tranzyty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka