dori7 25.06.06, 09:59 Mnostwa radosci w nadchodzacym solariuszowym roku i wspanialych inspiracji artystycznych! Niech Ci gwiazdy sprzyjaja ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Wszystkiego najlepszego Pani.Jazz! :)) 25.06.06, 10:19 co, co? urodziny? w nowiu? przylaczam sie Odpowiedz Link
pani.jazz Re: Wszystkiego najlepszego Pani.Jazz! :)) 25.06.06, 12:28 Rany, jestem w bardzo przyjemnym szoku )). Bardzo mnie ucieszyliscie, nie spodziewalam sie. Dziekuje wszystkim bardzo bardzo . Starzeje sie, choroba... No, ale poki co jeszcze tego tak bardzo nie widac . Caluchy dla Was wszystkich pani.jazz Odpowiedz Link
devine80 Re: Wszystkiego najlepszego Pani.Jazz! :)) 25.06.06, 12:49 Ja też się dołaczam, bo jak już pisałam od 5 grudnia 2004 spotykam same solarne raki (pozdro dla Ewy z Lublina!!!!)... Co jest bardzo miłe. Wszytskiego naj-lepszego, samych pogodnych tranzytów, miłych aspektów i wszytkiego co piękne i dobre. a.; Odpowiedz Link
neptus Re: Wszystkiego najlepszego Pani.Jazz! :)) 25.06.06, 12:56 Solariusz jest udany. Życzę najlepszej realizacji z mozliwych! Odpowiedz Link
ggossia Re: Wszystkiego najlepszego Pani.Jazz! :)) 26.06.06, 15:05 wszystkiego naj, naj, naj ********** Odpowiedz Link
pani.jazz Re: Wszystkiego najlepszego Pani.Jazz! :)) 26.06.06, 15:08 Jeszcze raz wszystkim dziekuje . Ale nie wyciagajcie juz tego watku na gore, sa ciekawsze i bardziej z astrologia zwiazane . Zawsze mozecie mnie zlapac na gazetowego maila. Pozdrawiam, pani.jazz-oczko Odpowiedz Link
mii.krogulska Re: Wszystkiego najlepszego Pani.Jazz! :)) 27.06.06, 00:56 Witam, a ja mam tranzyt Jowisza przez 12 dom i się we wszystkim orientuję po fakcie, więc się teraz przyłączam do najlepszych życzeń! Wszystkiego Naj, Naj, Naj Mii Odpowiedz Link