skorpionica11 08.07.06, 06:50 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40669 Tam nie ma tematów tabu pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-asia1 Re: Zapraszam na forum dla skorpionów 08.07.06, 10:37 U Anahelli też nie ma tematów tabu. Odpowiedz Link
anahella Re: Zapraszam na forum dla skorpionów 08.07.06, 10:51 mysle, ze pare sie znajdzie A swoja droga to fora solarnych znakow sa juz 3 i mozna je znalezc w dziale "rowniesnicy" Odpowiedz Link
kasia-asia1 Re:do Anahelli 08.07.06, 18:49 Roztropny Saturn... ))))))) Powstają różne fora dla wybranych znaków. I dobrze... Choć mi to zawsze pachnie jakąś "segregacją" astrologiczną. Odpowiedz Link
anahella Re:do Anahelli 09.07.06, 00:12 > Choć mi to zawsze pachnie jakąś "segregacją" astrologiczną. Nie sadze. Nastukalam kilka postow u Bykow i Blizniakow - nikt mnie jak do tej pory stamtad nie wywalil Takie fora znakow solarnych sa fajne, bo po pierwsze maja charakter nie astrologiczny, tylko towarzyski, a ludzie dowiaduja sie ze oprocz ich wlasciwego znaku jest jeszcze Ascendent, ze wazny jest Ksiezyc i inne obiekty. Odpowiedz Link
kasia-asia1 Re:do Anahelli 09.07.06, 20:11 anahella napisała: po pierwsze maja charakter nie > astrologiczny, tylko towarzyski, a ludzie dowiaduja sie ze oprocz ich wlasciwego znaku jest jeszcze Ascendent, ze wazny jest Ksiezyc i inne obiekty. Hm, te solarne fora są punktem wyjścia do zgłębiania dalszej wiedzy, albo poznania jakiejś koniunkcji solarnej... O, to tak, niewątpliwie Nastukalam kilka postow u Bykow i Blizniakow - nikt mnie jak do tej > pory stamtad nie wywalil A czemu Anahello mieliby Cię wywalać, przecież grzeczna jesteś, chociaż innyś znak )))))))))))) Odpowiedz Link