Dodaj do ulubionych

Czy gwiazdy nad Irakiem świecą inaczej?

04.03.03, 17:51
Chciałabym się dowiedzieć od Was Astrologów "co widać" w horoskopie Iraku.
Zawsze zastanawiałam się jak to jest. Czy konflikty zbrojne da się
przewidzieć? A może adekwatnie - da się ustalić miejsce "dzisiejszego El
Dorado" Krainy Pokoju i Dobrobytu a ja się tam "przeniosę" by w spokoju i
szczęściu wieść dalsze życie smile
Obserwuj wątek
    • trinity4 Re: Czy gwiazdy nad Irakiem świecą inaczej? 05.03.03, 16:26
      Żeby pokusic sie o tak szeroka analize społeczno-polityczna trzeba by miec date
      uznawaną za powstanie Iraku, daty ur. wazniejszych przywodców. No i znac sie na
      astrologii politycznejsmile
    • trinity4 Re: Czy gwiazdy nad Irakiem świecą inaczej? 05.03.03, 16:30
      Co do eldorado to kazdy ma miejsca na swiecie, ktor dla niego sa najbardziej
      korzystne. Wyznacza to astrokartografia ( relokuje sie horoskop na rozne
      miejsca, w ten sposob zmienia się urodzeniowy układ domow i AASC). W czasie,
      kiedy podroze stały sie tak proste do zrealizowania, przy checiach i
      mozliwosciach mozna naprawde takie miejsce znaleźć. Co prawda nie ma tutaj
      sprawiedliwości i dla niektorych najleprze miejsca astrokartografia wyznacza na
      srodku oceanu. Wtedy pechsmile)
      • lyche1 Re: Dlaczego od razu pech? 05.03.03, 21:43
        trinity4 napisała:

> Co prawda nie ma tutaj sprawiedliwości i dla niektorych najleprze miejsca
        astrokartografia wyznacza na srodku oceanu. Wtedy pechsmile)

Można przecież zorganizować "wodny świat" Ja tam nie miałabym nic przeciwko
        toarzystwu stadka delfinów zamiast co poniektórych osobników rodzaju
        ludzkiego smile
        • anahella Re: Dlaczego od razu pech? 05.03.03, 21:50
          lyche1 napisała:

> trinity4 napisała:
          >
          > > Co prawda nie ma tutaj sprawiedliwości i dla niektorych najleprze miejsca
          >
          > astrokartografia wyznacza na srodku oceanu. Wtedy pechsmile)
          >
          > Można przecież zorganizować "wodny świat" Ja tam nie miałabym nic przeciwko
          > toarzystwu stadka delfinów zamiast co poniektórych osobników rodzaju
          > ludzkiego smile

A to juz jakis pomyslsmile Do astrokartografii polecam zawsze www.astro.com - po
          zalozeniu konta mozna sie relokowac. Z tym wodnym swiatem to ja prosze bardzo -
          gdzies na oceanie mam Wenus na MC - tam bym trysnela talentemsmile
    • anahella o wojnie i relokacji 05.03.03, 21:48
      lyche1 napisała:

> Chciałabym się dowiedzieć od Was Astrologów "co widać" w horoskopie Iraku.

Nie znam horoskopu Iraku. Horoskopy przywodcow - Husseina i Busha sa
      nieciekawe. O ile pamietam z zajec (chodze do szkoly astro) to gorzej wygladal
      ten Husseina, mialy byc tam jakies sprawy zwiazane ze zdrowiem.

> Zawsze zastanawiałam się jak to jest. Czy konflikty zbrojne da się
      > przewidzieć?

A myslisz ze nad czym siedzi teraz co najmniej polowa astrologow na swiecie?wink
      Zdaje sie F. Prengiel przewidzial II Wojne Swiatowa - tam byly chyba konkrety
      dotyczace ataku ze strony Zwiazku Radzieckiego. Nie wiem jednak na jakim
      horoskopie Polski sie opieral (jest ich kilka).

> A może adekwatnie - da się ustalić miejsce "dzisiejszego El
      > Dorado" Krainy Pokoju i Dobrobytu a ja się tam "przeniosę" by w spokoju i
      > szczęściu wieść dalsze życie smile

Poruszylas wazny temat - relokacja. Jak wiesz - zeby wyrysowac kosmogram musisz
      podac rowniez miejsce urodzenia. Wiec wiadomo ze to wazne. W momencie gdy sie
      przemieszczasz to horoskop nieco sie zmienia. Nazywa sie to horoskopem
      relokowanym. Poodbno jak ktos sie przebywa ponad 30 lat daleko od miejsca
      urodzenia, to mozna robic mu horoskop na miejsce zamieszkania - tak twierdzil
      Michail Lewin - rektor Moskiewskiej Akademii Astrologii. Po przeprowadzce
      czlowiek dziala inaczej. Ja np. w Lyonie mialam ascendent w Pannie, wiec bylam
      bardziej systematyczna. Ale nie dlatego ze chcialam tylko sytuacja na mnie to
      wymusila. Madonna zrobila kariere nie w swoim miejscu urodzenia. Tam, gdzie sie
      urodzila miala ascendent w Pannie. Po wyjezdzie do Hollywood wszystko sie
      zmienilo i zrobila kariere. W miejscu urodzenia bylo by jej trudno (Slonce w 12
      domu)

Zatem zeby znalezc ci miejsce na swiecie zeby nie dotknela cie wojna trzeba by
      bylo zrobic ci horoskop na kazda chwile zycia na kazde miejsce na Ziemi. Troche
      tego duzosmile

Jednak nie rozumiem astrologow, ktorzy radza klientom zmiane miejsca
      zamieszkania zeby im sie lepiej powodzilo. Bo problemy wynikaja z horosokopu
      urodzeniowego. Fakt, ze ktos ma np. niekorzystny aspekt Saturna do Slonca i
      Merkurego, a Saturn jest w 6 domu (czyli taki czlowiek moze miec problemy z
      dogadywaniem sie z szefami lub podwladnymi) jest jego karma. Nawet gdy
      przeprowadzimy sie w miejsce gdzie Saturn nie bedzie juz w tym 6 domu, to nadal
      w horoskopie pozostaje i problemy moga sie objawic w innych dziedzinach,
      opisywanych przez inne domy. Natomiast polozenie planet w Znakach i ich aspekty
      pozostaja. Wiec nawet gdy znajdziemy El Dorado to nie wiadomo jak ty bys sie
      tam czula.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka