Dodaj do ulubionych

20.12.06 - nów z Plutonem

12.12.06, 15:22
Bardzo ciekawy horoskop jest na najblizszy now.
15:02 w Warszawie now z Plutonem jest w VII, nieco za Desc. Neptun rowno na MC w sekstylu do Merkurego w VI. Wszystko opiera sie na sekstylach i trygonach - tylko Uran z gory kolka robi kwadratury do Marsa i Jowisza. Poza tym mamy ogromnie duzo ognia! Z osobistych tylko Wenus w Kozie.
Ciekawe, jaka znowu afere zafunduje nam rzad. Albo, co gorsza, co sie znowu zapali, zawali, jakie karambole sie porobia i kto sie pozabija ;\.
Mozna sadzic, ze rodzinne sprzeczki pojda w ruch, a ich efekty moga sie utrzyma na dluzej, bo stellum jest w trygonie do Saturna w IV.

Czego Wy sie spodziewacie?

Mnie troche przeraza ten now. Siadzie u mnie w IV domu, w koniunkcji do Neptuna, w kwadracie do Ksiezyca, a wiec powtorzy na mnie swoje wlasne aspekty - nie watpie, ze cos sie rozladuje :\. Moze i dobrze zreszta, bo troche mnie meczy ten ogien w moim ziemsko-wodnym horoskopie...

Pozdrawiam,
pani.jazz
Obserwuj wątek
    • eevvaa Re: 20.12.06 - nów z Plutonem 12.12.06, 18:38

-Mnie czeka ta niespodzianka w V domu. Natalnego Plutona mam w II w 28 stopniu
      Lwa.Czyżbym miała zagrać w totka?
      A może jakiś romans mi się szykuje? Przydałoby się , bo za długo posucha.wink

Uśmiech wędruje daleko...

ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka