bbroz 18.12.06, 14:09 Jakie macie doświadczenia ze spaloną Wenus przez Słońce (orb. 0-1 stop.)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: koniunkcja Wenus i Słońca 18.12.06, 14:29 hm ja myslalam ze pojecie spalony: combust i cassini dotyczy tylko Merkurego najblizszemu Sloncu i mi sie nie sprawdzalo tak czy tak. Znam pare osob z koniunkcja Merkury-Slonce nawet i 1 stopnia i nic im sie nie spalilo intelektualnie. Wrecz przeciwnie sa b inteligentni. Mysle ze to samo dotyczy Wenus. Odpowiedz Link
iokepine Re: koniunkcja Wenus i Słońca 18.12.06, 14:53 Też mam takie poczucie co do spaloności, ze należy odłożyć do lamusa to pojęcie. Jakoś nie widzę, żeby to działało. Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: koniunkcja Wenus i Słońca 19.12.06, 20:08 tak zwany mega hiper super extra wlew. Kon Wenus/Słonce przy czym Asc we Lwie. Brrrrr! Odpowiedz Link
asu1 Re: koniunkcja Wenus i Słońca 20.12.06, 08:43 no... to zalezy od znaku, w którym ta koniukcja jest. Znam pewnego pana z koniunkcja Wenus Słońce w Skorpionie i mógłby zagrać strasznego Rasputina, ale znam też pania która ma ta koniunkcję bardzo podobnie bo tez w 1 domu jak w/w pan i wygląda mmmmmm ach! Odpowiedz Link
mucha102 Re: koniunkcja Wenus i Słońca 20.12.06, 12:28 Obserwowałam taki układ w progresjach - u dwóch kobiet spowodował "rozkwit kobiecości", albo innymi slowy pogodzenie sie ze swoja kobiecą stroną, co miłe - tak już im pozostało. W solariuszu ponoć oznacza poddatnośc na uwiedzenie. pozdrawiam Odpowiedz Link
asu1 Re: koniunkcja Wenus i Słońca 20.12.06, 12:48 Tak rzeczywiście rozkwit kobiecośi. Obserwuję horoskopy różnych kobiet i dość sporo, łącznie ze mna, miało tą koniunkcję w progresjach w latach dziecięcych. Wtedy pojawiają się silne potrzeby potwierdzenia swojej kobiecości natomiast trudne jest to dla otoczenia, ponieważ takie małe kobiety budzą niepokój. Szkoda ,że tak mało osób potrafi odpowiednio dojrzale i poważnie je potraktować. Odpowiedz Link