10.01.07, 00:19
jeśli chcę zapytać, czy ktoś wyjdzie obronną ręką ze sprawy komorniczej, to w
astr horarnej na które domy i ich sagnifikatory powinnam zwrócić uwagę?
tak myślę, być może, że władca II i VIII powinny stworzyć jakiś korzystny
aspekt aplikacyjny, jak uważacie?
I jeszcze jedno pytanie, co powiecie na taki układ w tym przypadku: Wenus
władca I i VIII domu, Mars władca II, Pluton współwładca, Wenus z obydwoma w
sekstylu prawym aplikacyjny, Mars z Plutonem w koniunkcji aplikacyjnej?
Martwię się o człowiekasad
Obserwuj wątek
    • undyna poprawka 10.01.07, 00:23
      Wenus oczywiście nie zdąży z Marsem uściślić tego sekstylu zanim ten przejdzie
      w znak Koziorożca, za zdąży z Plutonem
    • janina62 Re: komornik 10.01.07, 12:20
      komornik egzekwuje zadłuzenia z tytułu umów zawartych w VIId/kontrakty/ walory finansowe VIId.znajduja sie w tym wypadku w d.VIII/ dom II pieniedzy od VII/
      należałoby więc sprawdzić powiazania miedzy władcami wymienionych domów;
      postawiłabym inaczej pytanie , bo chciałoby sie wiedziec kogo reprezentuje komornik i o czyje wierzytelnosci sie upomina;
      powiązania wydaja sie byc harmonijne /niebezpieczna jest jedynie marsoplutokoniunkcja/brak info o położeniu/która może wzbudzać sytuacje ekstermalne/N.
      • sagittarian Re: komornik 10.01.07, 12:54
        daj spokoj, nie mieszaj gwiazd w jakiegos komornika. Skladaj dostepnie prawnie
        odwolania, propozycje splat ratalnych, odroczenie i wiele innych. W ten sposob
        gwiazdy moznaby angazowac do kazdej decyzji, umowy, kontraktu jaki zawieramy a
        to gruba przesada (mitomania). Pomysl realnie co zrobic a nie patrz w gwiazdy.
        Komornik to normalny urzedas ktory cos od ciebie chce a Ty mozesz (formalnie) w
        rozny sposob z nim rozmawiac.
        • undyna Re: komornik 10.01.07, 18:16
          oczywiście, że wiem co chłopak ma robić z komornikem i doradzam mu całkiem
          realnie, ale przy okazji chciałam zobaczyć co w astr. horarnej
        • dori7 Re: komornik 10.01.07, 21:15
          sagittarian napisał:

> daj spokoj, nie mieszaj gwiazd w jakiegos komornika. Skladaj dostepnie prawnie
          > odwolania, propozycje splat ratalnych, odroczenie i wiele innych. W ten sposob
          > gwiazdy moznaby angazowac do kazdej decyzji, umowy, kontraktu jaki zawieramy a
          > to gruba przesada (mitomania).

Dlaczego tak sadzisz? Wiekszosc znanych mi astrologow patrzy w horoskopy waznych
          umow i decyzji. Astrologia sluzy miedzy innymi do tego. A definicja slowa
          "mitomania" jest nieco inna, niz "gruba przesada" i chyba niezbyt pasuje do
          tego, co masz na mysli suspicious
        • anahella Re: komornik 10.01.07, 22:32
          sagittarian napisał:

Witamy starego forumowicza pod nowym nickiem. tongue_out
          • sagittarian Re: komornik 11.01.07, 16:09
            anahella napisała:

> sagittarian napisał:
            >
            > Witamy starego forumowicza pod nowym nickiem. tongue_out

nie wiem o co chodzi...tongue_out
      • undyna Re: komornik 10.01.07, 18:15
        Marso/Plutokoniunkcja jest w domu III, władcą III Jest Jowisz, z Marsem w
        koniunkcji separacyjnej, z Plutonem w aplikacyjnej oczywiściesmile, Wenus jest w
        domu IV
        VII-mym domem włada Mars (I Wenus)
        Coś Marsowo-Wenusjańskie to wszystko
    • neptus Re: komornik 10.01.07, 18:10
      undyna napisała:

> jeśli chcę zapytać, czy ktoś wyjdzie obronną ręką ze sprawy komorniczej,

Jesli zalezy Ci na tym, by mu pomóc, lepiej popatrz w jego horoskop i tranzyty
      i zamiast pytać "czy", doradź mu "jak" z tego najlepiej szukać wyjścia.
      Pytanie "czy" jest tylko zaspokajaniem próżnej ciekawości.
      • undyna Re: komornik 10.01.07, 18:27
        masz rację, doradzam mu raczej nie z astrologi, ale z tego co wiem o
        komornikach i jego sytuacji, już kilka razy pomagałam w takich sprawach radą i
        czasem jaki taki orient mam w tych sprawach,
        masz rację, spojrzę na solariusz, horoskop i tranzyty, jedno wiem, facet ma
        jeszcze słabszego Saturna niż mój, tylko jeden aspekt (opozycja z Merkurym), na
        dodatek Saturnem włada Księżyc w Rybach w XII, trudno go zmobilizować, ucieka
        przed problemem
    • undyna Re: komornik 11.01.07, 14:44
      no to powiem Wam, że udało mu się tzw. psimswędem, już po sprawiesmile Myślę, że jeszcze Saturn mu da popalić, zbliża się do descendentu, a może ze wstępnych pomruków wyciągnie taką naukę, że dostanie od Saturna nagrodę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka