pavira 18.10.07, 19:23 Czy ktoś słyszał już o tej książce? Podobno to cały sposób na życie. Chętnie dowiem się o tym czegoś więcej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potrek Re: Sekret czy następny chłam ? 18.10.07, 21:15 Pavira napisała: Czy ktoś słyszał już o książce Pt: Sekret? Podobno to cały sposób na życie. Chętnie dowiem się o tym czegoś więcej. Nie ma książki która da odpowiedź na to jak żyć szczęśliwie, bogato, itd Nie chcę cię obrazić bo może ta lektura jest warta przeczytania, ale na pewno nie jest sposobem na życie Lepszą lekturą jest Mitologia Greków i Rzymian , Biblia, Koran, Wedy Tam może pewne odpowiedzi na dręczące cię pytania znajdziesz , ale nie w książce Pt: Sekret Może i dobrze się ona sprzedaje ale na pewno nie jest receptą i sposobem na życie PS: To jest forum astrologiczne i o tym się tu dyskutuje Odpowiedz Link
fe-el Re: Sekret czy następny chłam ? 19.10.07, 03:46 potrek napisał: > Nie ma książki która da odpowiedź na to jak żyć szczęśliwie, > bogato, itd Oczywiście, że nie ma. Każdy ma inną receptę na życie, ale niektóre książki podają jak to życie sobie umilić, jak je uprościć, jak zrealizować pewne cele. Myślę, że głęboka wiara w działanie sposobów, które są opisane, np. w Sekrecie daje po prostu ludziom wiarę w siebie i swoje możliwości. Uskrzydla. A to już życie bardzo ułatwia Odpowiedz Link
aarvedui Re: Sekret czy następny chłam ? 19.10.07, 12:56 fe-el napisała: > potrek napisał: > > > Nie ma książki która da odpowiedź na to jak żyć szczęśliwie, > > bogato, itd > > Oczywiście, że nie ma. Każdy ma inną receptę na życie, ale niektóre > książki podają jak to życie sobie umilić, jak je uprościć, jak > zrealizować pewne cele. Myślę, że głęboka wiara w działanie > sposobów, które są opisane, np. w Sekrecie daje po prostu ludziom > wiarę w siebie i swoje możliwości. Uskrzydla. A to już życie bardzo > ułatwia czy mi sie wydaje ze to jest wspanialy przyklad tzw. reklamy wirusowej, czyli ni z tego ni z owego tajemnicze osoby zakladajace watki nie przystajace do forum i na dodatek od razu pojawia sie odpowiedz na pytanie - czy ktos cos wie o X? - i od razu ktos "przychylny" nie udzielajacy sie wczesniej pisze: "alez oczywiscie goraco polecam Ci X" brawo.co to ma do astrologii? Odpowiedz Link
pavira Re: Sekret czy następny chłam ? 19.10.07, 14:46 Co prawda jestem lekko podziębiona ale żeby od razu oskarżać mnie o rozprzestrzenianie wirusów to przesada Co ma moje pytanie do astrologii? To ludzie interesujący się właśnie astrologią paranormalnymi zjawiskami itp najszybciej odpowiedzą mi na pytanie które mnie nurtuje. Być może źle wybrałam forum - nie wiem. Liczyłam na to że ktoś tutaj interesuje się wpływem podświadomości na jakość życia. Odpowiedz Link
fe-el Re: Sekret czy następny chłam ? 22.10.07, 12:53 aarvedui napisał: > czy mi sie wydaje ze to jest wspanialy przyklad tzw. reklamy wirusowej (...) Wydaje Ci się > - i od razu ktos "przychylny" nie udzielajacy sie wczesniej pisze: "alez oczywiscie goraco polecam Ci X" Ależ oczywiście Z tym, że ja nic nie polecałam. Napisałam tylko, że wiara w sposoby opisane w książkach daje wiarę w siebie a to ułatwia życie. Tak samo jak wiara w to, że planety i gwiazdy mają ten wpływ Odpowiedz Link
fe-el Re: Sekret 19.10.07, 03:49 To nie jest sposób na życie. To jest wskazówka, a czy i jak ją wykorzystasz zależy tylko od CiebieKsiążka jest o potędze podświadomości, o tym, że siłą woli i pozytywnym nastawieniem możemy kreować otaczającą rzeczywistość. To tak najogólniej rzecz ujmując Odpowiedz Link