08.10.08, 15:54
mieszkam aktualnie w anglii w poniedzialek zostalem w dosc niemily sposob zwolniony!jutro ide rozmówic sie z byłym chyba szefem który jest mi winiem jakies pieniądze.tak sie zastanawiam o której godzinie sie wybrac smilegdyz ostatnio ciekawi mnie astrologia horarna!chociazby po to by przetestowac ja w realnych sytuacjach!!notabene w pon saturn byl w scislej opozycji(15.54) do mego slonca w rybach(15.07) i przechodzi aktualnie przez 2 dom haha!co ciekawe moj szef jest nomen omen ryba smile i urodzil sie o dokladnie tej samej godzinie(inny rok i dzien)to tak a propos koincydencji!!ciekawi mnie potencjalny przebieg rozmowy chociazby w oparciu o biezącą sytuacje ponad nami!notabene bedzie sie dzialo!!jesli forumowicze macie jakies pomysły proszę o komentarzesmilepozdrawienia z rozpadającego sie Albionu od Elki!smile
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: pilne:) 09.10.08, 11:37
      w niemily sposob czyli dyscyplinarnie czy jak?? a okresu wymowienia nie masz? a
      jak to mozliwe aby ci szef pieniadze dluzy- nie masz payroll?
      Teraz bedzie duzo zwolnien w zwiazku z sytuacja ekonomiczna jaka ma swoje
      odbicie w tranzytach planet od transsaturnicznych, moze jestes juz jedna z
      pierwszych osob jakie to dotknelo niestety. Trzymaj siesmilePozdr
      • undyna Re: pilne:) 09.10.08, 20:09
        princesswhitewolf napisała:

> Teraz bedzie duzo zwolnien w zwiazku z sytuacja ekonomiczna jaka ma swoje
        > odbicie w tranzytach planet od transsaturnicznych

możesz to przybliżyć?smile
        • soband1 Re: pilne:) 10.10.08, 00:43
          morał z tego taki :nie przeceniaj swego autorytetu!!to raz a dwa chciwe bydle bedzie chciwym bydleciem-patrz m.in zapasc finansowa w usa etcsmilea tak w ogóle to ciesze sie ze wielka brytania sie rozpada!!ave pluton w koziorozcu!!a tak a propos to nie sztuka ufac lub nie ale rozróznic tych ktorym mozna od tych drugich!!smilepozdrawiam z wysp nad którymi wreszcie slonce zdaje sie zachodzic!!smileps kwadraty neptuna do merkurego:klamie kiedy chce swiadomie lub nie i jak jest okazja to "pozycze"na wieczne nieoddanie!!
          • princesswhitewolf Re: pilne:) 10.10.08, 01:55
            soband1 napisal:

>wielka brytania sie rozpada

skutki kryzysu ekonomicznego odbija sie na kazdym kraju przy czym nie kazdy
            jednakowo szybko wyciagnie sie z depresji ekonomicznej. Ekonomia to system
            naczyn polaczonych i kryzys nie dotyczy tylko USA czy UK co widac po dzisiejszej
            katastrofalnej w Islandii. Pierwsze odruchy kryzysu bedziemy mogli obserwowac
            juz wkrotce i w Polsce niestety. Zaczelo sie od tego ze zlotowka leci w dol,
            zloto idzie w gore, a przed bankami kolejki. ehh tez bym chciala aby Polska byla
            oaza bezpieczenstwa gdy wokol zamet ale to nie realnesmile))
        • princesswhitewolf Re: pilne:) 10.10.08, 01:51
          Undyno, uscislam i jasniej tym razem: chodzi nie tylko o transsaturniczne ale w
          ogole o o planety zewnetrzne od Jowisza do Plutona .

Ich ruch i relacje w jakie wchodza, szczegolnie w latach 2010-2015, wskazuja ze
          w tych latach nastąpi wiele gwaltownych zmian. Sam fakt, ze Jowisz, Saturn, Uran
          i Pluton niemal jednoczesnie wchodza do faz kardynalnych, swiadczy o tym, ze
          atmosfera na swiecie zmieni sie radykalnie.
          Polkrzyz miedzy Jowiszem Saturnem Uranem i Plutonem, który formuje się w
          sierpniu 2010 pokazuje to AZ NADTO dobrze.
          Dodac jeszcze mozna, ze 7-krotna kwadratura miedzy Uranem a Plutonem w fazach
          kardynalnych sama w sobie jest już NIEZWYKLE znaczaca.

I wreszcie cos co juz sie na naszych oczach uscisla: 5-krotna opozycja miedzy
          Saturnem a Uranem. I urzeczywistnia sie to w aktualnym kryzysie ekonomicznym.
          Dotyczyc to bedzie WSZYSTKICH sfer zycia poczawszy od gospodarki (zmiana
          wartosci całego szeregu dobr) a skonczywszy na psychice indywidualnych jednostek
          (stres, frustacja, lęk). Okres jowiszowego rozpasania z Plutonem w Strzelcu i
          życia na kredyt, przejdzie w okres w saturniczno - plutonicznego ograniczenia
          (bez pracy nie ma kołaczy) w trakcie gdy Pluton bedzie w Koziorozcu a Saturn
          bedzie do niego formowal kwadrature z Wagi. Ida czasy ograniczen w wielu
          dziedzinach zycia.

Fakt ze wiele miejsc pracy zostanie zlikwidowanych i dojdzie do ograniczenia
          redundancji(nadmiaru), wiaze sie z tym, ze duza miejsc pracy okaże się być
          zbyteczna w rozliczeniu.

...ehh...ale ten wywód to tak ogólnie o sytuacji globalnej, a nie o konkretnej
          sytaucji pytaczka...
          • neptus Re: pilne:) 11.10.08, 00:00
            princesswhitewolf napisała:

> ...ehh...ale ten wywód to tak ogólnie o sytuacji globalnej, a nie
            o konkretnej
            > sytaucji pytaczka...

Nie sumituj się tak. smile

Sęk w tym, ze wszyscy indywidualni pytaczkowie ze swoimi konkretnymi
            problemami jakoś tam lądują w sytuacji globalnej. A kiedy jest tak
            potężne nagromadzenie "niebieskich frontów pogodowych", to nawet i
            osobniki mało meteopatyczne odczują ich skutki. Kto się
            nie "załapie" na jeden układ niebieski, temu na łeb spadnie inny.
            • undyna Re: pilne:) 11.10.08, 19:29
              neptus napisała:

> Sęk w tym, ze wszyscy indywidualni pytaczkowie ze swoimi konkretnymi
              > problemami jakoś tam lądują w sytuacji globalnej.

otóż tosmile
            • princesswhitewolf Re: pilne:) 11.10.08, 22:27
              neptus napisała:
              > Nie sumituj się tak. smile

nie chce jakiegos bidactwa dobic i wole popocieszac ze to nie o konkretnej
              osobie jak juz musze jakies nieciekawe sprawy opisac jakie wszystkich dotkna nas
              niestety...
          • undyna Re: pilne:) 11.10.08, 19:27
            Globalne problemy interesują mnie tak jak konkretnesmile, ta zmiana wartości we
            wszystkich sferach szczególnie.
            Pluton wchodząc do Koziorożca wchodzi do mojego I domu, a ok. 2012 (chyba) zrobi
            mi opozycję do Słońca, także może mnie ta sytuacja dotyczyć bardzo konkretnie.
            Dziękuję za wyjaśnieniesmile
            • felutka Re: pilne:) 11.10.08, 19:55
              Witam.Mnie Pluton wybebesza już od ładnych kilku lat od kiedy
              przelazł mi przez ascendent i usadowiony na nim Księżyc w
              Strzelcu.Został tylko popiół.Właśnie mija mi kwadratem Słońce i za
              chwilę na dłużej wpasuje się koniunkcją na nat Jowisza na początku
              Koziorożca.Patrząc perspektywicznie w miłym towarzystwie Saturna i
              Urana chyba mnie zarżnie na amen sad Już sama nie wiem czy się śmiać
              czy płakać...
              • arcoiris1 Re: pilne:) 13.10.08, 16:31
                chyba lepiej sie smiac, mimo wszystko. wstukaj sobie date 10
                sierpnia 2010, i pomysl ze niektorym sie zacznie wtedy solariusz smile
                Ścisły nów, a polkrzyz JowiszoSaturna, Plutona i
                Saturna/Marsa/Wenus jest rozłozony mi na Ascendencie, i
                KsiezycoPlutonie, przy czym Pluton, Ksiezyc i Saturn i Wenus to u
                mnie władacy osi. Ale sie smieje, bo jeszcze moge smile Głowa do gory wink
                • neptus Re: pilne:) 13.10.08, 20:14
                  Ależ to wspaniały tranzyt! Bedziesz wtedy w glorii mogła
                  powiedzieć "a nie mówiłam?". wink
                  • arcoiris1 Re: pilne:) 13.10.08, 21:36
                    Moja pocieszycielko smile ja wiem, ze to jest solariusz mojego zycia.
                    prawdopodobnie najwazniejsze zmiany/rzeczy/wydarzenia mi przyniesie.
                    wszystko mam atakowane i w mega niepardonowy sposob. Do tego ten Now
                    wypada mi na Ascendencie solarnym na ten własnie rok 2010/2011. Nie
                    rozumiem jeszce jego znaczenia, tego solariuszam, ale on jest tak
                    wyzywajacy, własnie, to dobre słowo, wyzywajacy i bezczelny, ze moge
                    sie spodziewac wszytkiego. Smierci w moim otoczeniu, lub mojej, mega
                    zmian, urodzenia dziecka i wszytskiego innego w tym klimacie. Ale
                    dzieki za wsparcie smile
                    • mii.krogulska Re: pilne:) 13.10.08, 23:56
                      Witam,
                      Jak solariusz fatalny wink to go zrelokuj.

Pozdrawiam, Mii
                    • princesswhitewolf Re: pilne:) 14.10.08, 10:18
                      arcoiris1 napisała:
                      moge
                      > sie spodziewac wszytkiego. Smierci w moim otoczeniu, lub mojej, mega
                      > zmian, urodzenia dziecka i wszytskiego innego w tym klimacie. Ale
                      > dzieki za wsparcie smile

Pomoz wiec temu solariuszowi i niech sie wypelni i urodz dziecko koniecznie!smile
                    • undyna przykładowe rozwiązania kryzysowego solariusza 18.10.08, 08:40
                      mam teraz silne tranzyty i progresje, a nawet niestety dyrekcje nieharmonijne,
                      ale po części harmonijne (zależy, raz tak raz tak, dużo konfisów w natalnym) od
                      Plutona, Jowisza, Saturna i Urana, a cowink
                      osobiście: ciąża, euforia, ooo 3 m-ce obłędnej radości, poronienie, ooo
                      cierpienie, powikłania, cierpienie, bardzo paskudne zapalenie ucha, straszne
                      cierpienie, i kilka osób, które prawie jednocześnie są w ciężkiej kryzysowej
                      plutonicznej sytuacji i koleżeńsko potrzebują wsparcia, to na tyle (dopiero 3 m-ce)
                      zawodowo: szkoła psychoterapii, uczę się psychoanalizy, zobowiązanie czasowo
                      finansowe na 5 lat, 2 x w miesiącu, pracuję już w 5 miejscach, w tym 2
                      organizacje pozarządowe o pomagającym charakterze w sytuacjach zdecydowanie
                      plutonicznych, itd., jest pół na pół, różnie, czsami mam dosyć, czasami czuję,
                      że żyjęsmile
                      • princesswhitewolf Re: przykładowe rozwiązania kryzysowego solariusz 18.10.08, 18:25
                        Undyno. Ty masz asc w strzelcu?

jesli nie myle sie bo metnie kojarze ze mamy podobny horoskop i wynika z tego
                        czesc tranzytow mamy podobne... a ciekawe ze u mnie nie objawily sie jakos
                        szczegolnie zle w ostatnim okresie
                        • undyna Re: przykładowe rozwiązania kryzysowego solariusz 18.10.08, 19:04
                          w ostatnim stopniu Strzelca
                          • princesswhitewolf Re: przykładowe rozwiązania kryzysowego solariusz 18.10.08, 22:19
                            no tak to jednak mamy inny nieco horoskop. Ty masz sloneczko za to w 7 domku a
                            ja to samo co ty w 6 mam w 7dmym i wszystko jest nieco oczywiscie przesuniete.
                            Moj ksiezyc jest w rybkach, twoj jest fajny byczkowy
                          • princesswhitewolf Re: przykładowe rozwiązania kryzysowego solariusz 18.10.08, 22:26
                            Undyno jak ci oczywiscie wiadomo Pluton ci przechodzi przez asc i stad takie
                            przezycia byly na przelomie 12 i 1 domu. Ja mialam to ok 1996 roku. Wiec moge
                            smialo zaryzykowac stwierdzajac ze zaczynasz zupelnie nowy, okres zycia terazwink.
                            Chetnie bym z toba porozmawiala na gg 3098755 kiedys.Pozdrawiam
                          • princesswhitewolf Re: przykładowe rozwiązania kryzysowego solariusz 18.10.08, 22:59
                            Undyno Twoje progresywne ( sec) slonce jest w Lwie jak ci wiadomo w
                            dwadasamsie ryb. od maja 2009 bedziesz miala zmiane jak wejdzie ci do
                            dwadasamsy barana i pluton wymosci sobie do tego czasu paszport w 1 domu bez
                            powrotow do 12tego

Grudzien 2005 mialas progresywny now. ciekawe co sie u ciebie dzialo wtedy, cos
                            nowego sie wyodrebnilo jako nowy proces w twoim zyciu? to ciekawe dla mnie bo ja
                            tez cos w ten desen bede miala dopiero...
                            • undyna Re: przykładowe rozwiązania kryzysowego solariusz 19.10.08, 06:36
                              Miałam kilka lat temu męża, cały horoskop aż skrzył od cudownych aspektów i w
                              wektorze i w synastrii, na dole też było pięknie. Jeden wyjątek, mój Księzyc na
                              Jego Saturnie, a jego Księżyc w opozycji do mojego Saturno-Wenusy. po kilku
                              latach było bardzo zimno i nieprzyjemnie, nastąpił bolesny rozpad, dosyć
                              powolny. W 2005r. stało się coś takiego, że nie było do czago wracać, trzeba
                              było palić mosty i zaczynać od nowasmile
                              pierwsze primo: nie generalizować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka