perse3 04.11.03, 21:01 Własnei, wydaje mi sie,ze osoby z aspektami Slonce Neptun , merkury Neptun bywają chęten mydlic ludziom oczy.Co Ty an to Bogini Nasza? Ty chyba masz cosw Skorpionie w Horurze,ze tak lubisz sledzić cudze horoskopy?))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasza_bogini Re: Oszust w Horurze)) 04.11.03, 21:14 > Własnei, wydaje mi sie,ze osoby z aspektami Slonce Neptun , merkury Neptun > bywają chęten mydlic ludziom oczy.Co Ty an to Bogini Nasza? Ty chyba masz > cosw Skorpionie w Horurze,ze tak lubisz sledzić cudze horoskopy?))) widze perse, ze jestem dla Ciebie inspiracja moze i skorpion, a moze i merkury w strzelcu, czyli najpierw poszukiwania, zbieranie danych, a pozniej synteza, to sie odnosi zarowno do osob, jak i w szerszym wymiarze antropologiczno-socjologicznym mam neptuna w koniunkcji z merkurym ale chyba nie mydle ludziom oczu, a moze sama o tym nie wiem nie wiem Odpowiedz Link
psotusia Re: Oszust w Horurze)) 05.11.03, 11:12 Ja mam Słońce trygon Neptun, ale oszustwo jest mi absolutnie obce. Za leniwa jestem, żeby kłamać. Odpowiedz Link
anahella Re: Oszust w Horurze)) 05.11.03, 16:35 psotusia napisała: > Ja mam Słońce trygon Neptun, ale oszustwo jest mi absolutnie obce. > Za leniwa jestem, żeby kłamać. Podobnie z moim trygonem Merkury-Neptun - tez nie chce mi sie klamac, bo potem trzeba pamietac, tworzyc kolejne wersje, dopasowywac rzeczywistosc do naszych poatrzeb... a po co, skoro mozna wyzyc sie legalnie piszac np. opowiadanie lub wymyslec historie i na koniec sluchaczom, ktorzy patrza na ciebie z otwarta buzia powiedziec: "tak naprawde to ja to wymyslilam, ale opowiedzialam zeby zmacic nude dnia codziennego". Odpowiedz Link
perse3 Re: Oszust w Horurze)) 05.11.03, 22:03 Nie sprecyzowałam , ten oszust to raczej metafora,jasne z,e większosc ludzi z aspektem Mer.Nept.coś pisala lub pisze, weiresze prawie obowiazkowo.Nie myśląłam o intencji oszukiwanai, ot tkaie mydlenei oczu, zasnuwanei mgły, udawanei kogos kim sie nei jest. Odpowiedz Link
szemajmi Re: Oszust w Horurze)) 05.11.03, 20:16 Ja mam opozycje slonca do neptuna co wcale nie oznacza ze jestem oszustka. Taki uklad moze dawac bardziej "mgliste" zycie. To za malo, zeby powiedziec o kims, ze jest klamca. Odpowiedz Link